Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
samo da vas sve pozdravim, MM je tu, pa komp. minimalno koristimo...bar je takav zdogovor pao ..mali ga tamo maltretira, pa rekoh da spojim korisno s ugodnim
Mala, hajd' provjeri gdje ima gumenjaka i kabanica po normalnim cijenama, pa da se i ja zaletim ...pusa svima, pisemo se poslije
tekja otici cu u knjizaru ovdje sto je taurus rekla da vidim pa ti javim, a za cizmice nadam se da ce ih biti tamo gdje sam ih vidjela prosle godine, a nisu bile ni skupe...
jutro Mama bas mi je zao za malenu Deniz,bas sam se iznenadila,ljubimo je puno,medic dragi Amani i kod nas slicna situacija,svi u kuci bolesni osim mene E je sinoc "dobro" spavala,zaspala u kreveticu,pa u neko doba presla kod mene,pa kod mm u d.boravak pa opet kod mene samo na drugu stranu,helem citavu noc setala,ali nije ni plakala,niti koga zvala,jednostavno setalo joj se pricate o gumenim cizmama,mi imamo ovdje jedne a jedne kod nane i vjerujte da je E citavo ljeto kod nane oblacila cizme,nesto joj dusa a mozda bi ih moglo biti u Bingu u Hadzicima,kod njih zna biti pravo super obuce iz Njemacke i Italije i povoljno
Odlicno,bez ikakvih problema.Moja Hana je sve vakcine dobro podnijela,hB.Sad imamo pauzu do 4.5 godine. A meni su ove gumene cizmice preslatke za djevojcice,ali znam da ih nikad necu naci...
mama 2009 ljubi Deniz,zelimo joj sto skorije ozdravljenje. Veliki za tebe i za nju.
imal neko da mi odg sta da radim A. ce sutra 4 dana kako nje kakio nikad dosad nije toliko da ne kaki Mozda kako je imao turu speklo se u njemu Da kazem kamilicu nece ne voli, juce sam davala sljivu kasicu vocnu ?Sta jos da dam da ga protjera???
imal neko da mi odg sta da radim A. ce sutra 4 dana kako nje kakio nikad dosad nije toliko da ne kaki Mozda kako je imao turu speklo se u njemu Da kazem kamilicu nece ne voli, juce sam davala sljivu kasicu vocnu ?Sta jos da dam da ga protjera???
Felix probaj kompot od suhih šljiva ali malo više zašećeren, i imaš čaj hippov od komorača i kamilice za regulisanje probave mom E. je pomogao i njihov sokić od šljive.. još sam ja nešto davala ali mozak mi stao ako se sjetim javim ti...
PITANJE : Kako su vase bebe podnijele vakcinu MMR?
zavisi od djeta do dijeta mi smo lose podnijeli posle 5 dana haman visoka tura posle odnekud dodje upalu grla ...... Pa smo tad prvi puta na bocama zavrsili i posle mjesec dana sa 13mjes. dobije prvi zub mozda mu je i od toga bilo sve u svemu sve mu se bilo sastalo. Al ne mora znaciti da ce kod vas tako biti, . Nemoj se zamarat i puno iscitavat svasta ces vidjet pa ces se prepasti pa mozda odgoditi
Pa nazalost zato i pitam jer slucajno naletih na FB za pomoc djecaku kojem je dijagnosticiran autizam poslije te vakcine pa mi odmah mrak na oci pade
ma nece i rekla sam ti ne citaj svasta niti trazi nisam ni ja i opet sam nekako odlucila i odvela ga hb kad je bio zdrav odma sam to sebi skidala s vrata , vakc. da ih rijesim nismo nikad kasnili, ma kako nam bilo posle nje . Bitno da bude zdrava , ..I nemoj se puno zamarati stim. Malena dobro jutro
Hvala vam....... ma vodit cu ja naravno! Samo da eto aBd bude sve OK, a i ja cekam da prestane kasljucati -a i to joj je mislim od slijevanja pljuvacke zbog zubica-jer samo navecer kasljuca.
zbog citanja svega i svacega ja svoju odvedoh tek sa 18 mjeseci nikakvih nuspojava nismo imali al u onih 15 dana fasovali trodnevni virus a njega smo stoicki podnijeli bilo ljeto pa cim temperatura spane Noa u igru ispred kuce..
noa, znaci nije kasno sa 18 mj.? Nama danas punih 17 i jos nismo primili... Kad se mama ohrabri, ona se razboli i sve tako u krug... Sada ona kaslje, a sve kontam da ne zakasnimo s tim, jer znam da sa 18 ide ona neka revakcinacija
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
noa, znaci nije kasno sa 18 mj.? Nama danas punih 17 i jos nismo primili... Kad se mama ohrabri, ona se razboli i sve tako u krug... Sada ona kaslje, a sve kontam da ne zakasnimo s tim, jer znam da sa 18 ide ona neka revakcinacija
meni su rekli da su nas taman mislili zvati i onda smo cekali 40 dana i primili onu sto ide sa 18 mjeseci
Noa, znaci ne gine nam ta grozna vakcina, kako god okrenes... Hajde, da i to prebrinemo, samo da mi je imati nekoliko slobodnih dana da budem s njom, grozno mi dati joj vakcinu i ostaviti je mami, a ja svojim poslom... Ionako je u poslijednje vrijeme bas nesto maza, samo me zove kad sam na poslu, i mama i mm kad s posla dode kazu da otvara sva vrata i doziva me, cak u ormar zaviri da se nisam sakrila
Iman, odoh i ja na posao, ali sa jednog posla na drugi, pa ti vidi . Kako je cura stinina? Je li dobila puno lijepih pokloncica?
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.