|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1295 1296 [1297] 1298 1299   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.9.2011 10:44:48   
Amani12
Ma svi smo bolesni draga,evo od sinoc i mene uhvatilo i tura i grlobolja i glavobolja,nismo sposobni za vani user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 32401
21.9.2011 10:45:02   
tekja
jutro...

samo da vas sve pozdravim, MM je tu, pa komp. minimalno koristimo...bar je takav zdogovor paouser posted image user posted image user posted image ..mali ga tamo maltretira, pa rekoh da spojim korisno s ugodnimuser posted image user posted image user posted image

Mala, hajd' provjeri gdje ima gumenjaka i kabanica po normalnim cijenama, pa da se i ja zaletimuser posted image ...pusa svima, pisemo se poslijeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32402
21.9.2011 10:53:46   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Amani12

Ma svi smo bolesni draga,evo od sinoc i mene uhvatilo i tura i grlobolja i glavobolja,nismo sposobni za vani user posted image

A joj.... user posted image user posted image

E a gdje nam je Nunny?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 32403
21.9.2011 10:56:43   
Malenaoduvijek
amani duso bas mi je zao, da mi se brzo oporavite svi redom user posted image user posted image user posted image

tekja otici cu u knjizaru ovdje sto je taurus rekla da vidim pa ti javim, a za cizmice nadam se da ce ih biti tamo gdje sam ih vidjela prosle godine, a nisu bile ni skupe...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 32404
21.9.2011 11:10:57   
Honey3
jutrouser posted image Mama bas mi je zao za malenu Deniz,bas sam se iznenadila,ljubimo je puno,medic dragiuser posted image Amani i kod nas slicna situacija,svi u kuci bolesni osim meneuser posted image E je sinoc "dobro" spavala,zaspala u kreveticu,pa u neko doba presla kod mene,pa kod mm u d.boravak pa opet kod mene samo na drugu stranu,helem citavu noc setala,ali nije ni plakala,niti koga zvala,jednostavno setalo joj seuser posted image
pricate o gumenim cizmama,mi imamo ovdje jedne a jedne kod nane i vjerujte da je E citavo ljeto kod nane oblacila cizme,nesto joj dusauser posted image a mozda bi ih moglo biti u Bingu u Hadzicima,kod njih zna biti pravo super obuce iz Njemacke i Italije i povoljnouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 32405
21.9.2011 11:14:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

user posted image
nedaj se proce i mene isto tako drzi danas sam bolje kakava sam sinoc bila nista nisam spavala .
brzo ozdravljenje

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 32406
21.9.2011 11:47:01   
Hannica
IZVORNA PORUKA: helena_7

Ja sam u FIS-u nasla gumene cizme - najmanji br. je 22 pa do odraslih brojeva!

PITANJE : Kako su vase bebe podnijele vakcinu MMR?

Odlicno,bez ikakvih problema.Moja Hana je sve vakcine dobro podnijela,hB.Sad imamo pauzu do 4.5 godine.
A meni su ove gumene cizmice preslatke za djevojcice,ali znam da ih nikad necu naci...user posted image
user posted image
mama 2009 ljubi Deniz,zelimo joj sto skorije ozdravljenje. Veliki user posted image za tebe i za nju.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32407
21.9.2011 12:00:06   
Bambi09

sine vratis se jedno 1000 stranica unazad i imas sve kako je koja beba podnijela user posted image user posted image user posted image user posted image

Amani nadam se da cete svi brzo ozdraviti...
Jelena, ma ne daj se duso...

Mene zatrpao posao pa izgubih odmah 3 stranice user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32408
21.9.2011 12:07:53   
Anoniman
imal neko da mi odg sta da radim A. ce sutra 4 dana kako nje kakio nikad dosad nije toliko da ne kakiuser posted image user posted image user posted image Mozda kako je imao turu speklo se u njemu
Da kazem kamilicu nece ne voli, juce sam davala sljivu kasicu vocnu ?Sta jos da dam da ga protjera???

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 32409
21.9.2011 12:14:50   
vila_7
Hannice hvala puno na odgovoru

bambi nidje veze

felix... probaj i đem od sljiva kasiku jednu razmutiti u TOPLOJ vodi i da popije.

< Poruku je uredio helena_7 -- 21.9.2011 12:15:06 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32410
21.9.2011 12:17:02   
Anoniman
o.k hvala helena probat cu i tako jer imam dzema od sljiva .

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 32411
21.9.2011 12:17:22   
emi7908
imal neko da mi odg sta da radim A. ce sutra 4 dana kako nje kakio nikad dosad nije toliko da ne kaki Mozda kako je imao turu speklo se u njemu
Da kazem kamilicu nece ne voli, juce sam davala sljivu kasicu vocnu ?Sta jos da dam da ga protjera???

Felix probaj kompot od suhih šljiva ali malo više zašećeren, i imaš čaj hippov od komorača i kamilice za regulisanje probave mom E. je pomogao i njihov sokić od šljive.. još sam ja nešto davala ali mozak mi stao user posted image ako se sjetim javim ti...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32412
21.9.2011 12:18:36   
vila_7
IZVORNA PORUKA: felix

o.k hvala helena probat cu i tako jer imam dzema od sljiva .

a probaj mu dati i bioaktiva da regulira probavu malo inace

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32413
21.9.2011 12:20:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

zavisi od djeta do dijeta mi smo lose podnijeli posle 5 dana haman visoka tura posle odnekud dodje upalu grla ......
Pa smo tad prvi puta na bocama zavrsili i posle mjesec dana sa 13mjes. dobije prvi zub mozda mu je i od toga bilo sve u svemu sve mu se bilo sastalo.
Al ne mora znaciti da ce kod vas tako biti, .
Nemoj se zamarat i puno iscitavat svasta ces vidjet pa ces se prepasti pa mozda odgoditiuser posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 32414
21.9.2011 12:32:19   
vila_7
Pa nazalost zato i pitam jer slucajno naletih na FB za pomoc djecaku kojem je dijagnosticiran autizam poslije te vakcine pa mi odmah mrak na oci pade

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32415
21.9.2011 12:34:30   
InLove
Jutro i od nas user posted image user posted image ustvari dan! Ja sam ustajala i opet oko 9h zaspala i do 12 . Uh sto sam se naspavala dobro!!

Helena ni mi nismo jos primili vakcinu ,jer moja djevojcica malo ,malo pa prehladjena! Seka nam donese iz vrtica, al cim bude bolje vodim je ,aBd!

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

Neposredna veza do poruke: 32416
21.9.2011 12:36:50   
Anoniman

Pa nazalost zato i pitam jer slucajno naletih na FB za pomoc djecaku kojem je dijagnosticiran autizam poslije te vakcine pa mi odmah mrak na oci pade

ma nece i rekla sam ti ne citaj svasta niti trazi user posted image nisam ni ja i opet sam nekako odlucila i odvela ga hb kad je bio zdrav odma sam to sebi skidala s vrata , vakc. da ih rijesim nismo nikad kasnili, ma kako nam bilo posle nje .
Bitno da bude zdrava , ..I nemoj se puno zamarati stim.user posted image
Malena dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 32417
21.9.2011 12:38:37   
vila_7
Hvala vam....... ma vodit cu ja naravno! Samo da eto aBd bude sve OK, a i ja cekam da prestane kasljucati -a i to joj je mislim od slijevanja pljuvacke zbog zubica-jer samo navecer kasljuca.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32418
21.9.2011 12:51:11   
InLove
Felix jutrooo hhihhihihiuser posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32419
21.9.2011 12:55:39   
Anoniman

zbog citanja svega i svacega ja svoju odvedoh tek sa 18 mjeseciuser posted image nikakvih nuspojava nismo imali al u onih 15 dana fasovali trodnevni virus a njega smo stoicki podnijeliuser posted image bilo ljeto pa cim temperatura spane Noa u igru ispred kuce..

bolesnim bebicama zelim da sto prije ozdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 32420
21.9.2011 13:00:16   
Leena
noa, znaci nije kasno sa 18 mj.? Nama danas punih 17 i jos nismo primili... Kad se mama ohrabri, ona se razboli i sve tako u krug... Sada ona kaslje, a sve kontam da ne zakasnimo s tim, jer znam da sa 18 ide ona neka revakcinacijauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32421
21.9.2011 13:03:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Leena

noa, znaci nije kasno sa 18 mj.? Nama danas punih 17 i jos nismo primili... Kad se mama ohrabri, ona se razboli i sve tako u krug... Sada ona kaslje, a sve kontam da ne zakasnimo s tim, jer znam da sa 18 ide ona neka revakcinacijauser posted image

meni su rekli da su nas taman mislili zvatiuser posted image user posted image user posted image user posted image i onda smo cekali 40 dana i primili onu sto ide sa 18 mjeseciuser posted image

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 32422
   [Obrisana poruka]
21.9.2011 13:03:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32423
21.9.2011 13:08:48   
vila_7
vidi ti nje - tamo na temi 0-1 samo mahanje a ovdje mahala! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 32424
21.9.2011 13:09:53   
Leena
Noa, znaci ne gine nam ta grozna vakcina, kako god okrenes... Hajde, da i to prebrinemo, samo da mi je imati nekoliko slobodnih dana da budem s njom, grozno mi dati joj vakcinu i ostaviti je mami, a ja svojim poslom... Ionako je u poslijednje vrijeme bas nesto maza, samo me zove kad sam na poslu, i mama i mm kad s posla dode kazu da otvara sva vrata i doziva me, cak u ormar zaviri da se nisam sakrilauser posted image

Iman, odoh i ja na posao, ali sa jednog posla na drugi, pa ti vidiuser posted image . Kako je cura stinina? Je li dobila puno lijepih pokloncica?

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 32425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1295 1296 [1297] 1298 1299   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1295 1296 [1297] 1298 1299   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *