|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1294 1295 [1296] 1297 1298   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.9.2011 9:13:45   
Malenaoduvijek
e ja juce kontam, trebam nabaviti djeci gumene cizme jer kad ovako pada u svemu drugom ce im noge biti mokre...

prosle godine sam u jednoj prodavnici tako cool vidjela moram ih ove godine potraziti, a zna li neko gdje ima kabanica za kupiti?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 32376
21.9.2011 9:16:50   
bebacha
ja juce da sam imala gumene cizme i kabanicu izvela bi ih napolje er je bas sipila kisa.
ja kod nas nisi vidjela gumene cizme mali broj,valjda docu uskoro

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 32377
21.9.2011 9:17:11   
Amani12
Jutrica dame moje user posted image
Moj djecak je bolje hB,ali sad sam ja grozna. Izgleda da je kod nas viroza neka u pitanju,jer smo sve troje bolesni user posted image Mada mislim da Amanceka najvise zubici zezaju...

Mama 2009
ljubi nam princezu,zelimo da cim prije ozdravi i dodje svojoj kucici.A tebi saljem najveci user posted image ,ako mozemo kako pomoci,zovi,tu smo za vas... user posted image
Felix kako ste ti i Anelko?
Mala 1994 i ja jedva cekam da se vrijeme malo poboljsa,mada ne smijemo vani,ali makar da nam nije tmurno u kuci,bas fuj... Ljubi decke...
Ivancice ljubimo tebe i decka,javi nam se cesce user posted image
Sve moje dame user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 32378
21.9.2011 9:18:15   
Amani12
I nsama bi trebale neke lijepe gumene cizmice i kabanica,nismo nabavili jos, pa ako neko negdje vidi,javljajte user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 32379
21.9.2011 9:24:18   
Anoniman
mama 2009...hebemu misauser posted image ...ljubi mi Deniz puno...puno...ti se drzi a procice i touser posted image user posted image user posted image
pustaro...a to si ti zvalaaaaaaaaaauser posted image user posted image ...vidim ja poznat mi broj a nepoznatuser posted image user posted image ...mi isli kupiti tene postomi dijete docekalo kisurinu u starkamauser posted image pa reko...red je...a kakvo je vrijeme, trebala sam mu odmah cizme za zimu kupitiuser posted image

mala...imas predivnih kabanica i cizmi u iani...za cijenu ne pitajuser posted image

ivancice, amani, bebacouser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 32380
21.9.2011 9:25:10   
Anoniman
mama 2009  user posted image saljem ti veeliki zagrljaj podrske,nadam se da ce princeza sto prije izaci iz bolniceuser posted image mi imamo gumene cizmice od prosle godine i kabanicu tako da smo za kise spremniuser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 32381
21.9.2011 9:29:45   
vila_7
Ja sam u FIS-u nasla gumene cizme - najmanji br. je 22 pa do odraslih brojeva!

PITANJE : Kako su vase bebe podnijele vakcinu MMR?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32382
21.9.2011 9:33:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: helena_7

Ja sam u FIS-u nasla gumene cizme - najmanji br. je 22 pa do odraslih brojeva!

PITANJE : Kako su vase bebe podnijele vakcinu MMR?

Andrej ...bez problema...nista...ni temp,ni smrcao...bas nista...dok je njegov rodjak imao sve blaze simptome datih virusa...od smrcavice do temp.

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 32383
21.9.2011 9:35:28   
vila_7
hvala dadada ma eto ja sve nesto odugovlacim sa vakcinom - jer sam i one ranije pa reko da i ovu bar 2-3 mj. user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32384
21.9.2011 9:38:18   
emi7908
Jutro mame,dječice, bebice... nadam se da ste mi dobro jutros a mala pilad što su malo šmrcafa i bolesna, ozdravite mi što prije.
Dadada nađel' nšta interesantno za obut malenom? Ja isti problem imam i jutros djete neće nego u sandale ja poludila, moram mu podhitno danas naći nešto adekvatno za ovaj period a pitam se i sama šta bi.... kako je krenulo moraćemo u čizme zimske odmahuser posted image .. Kabanicu imamo eto treba nakmnešto medeno za nogice a da je dobro...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32385
21.9.2011 9:42:52   
Amani12
Emi user posted image Ljubi decka. Ma sad i ja nesto kontam,kako je ovo vrijeme ludo,odmah cemo mi u zimske cizme,i mali i veliki... Hoce li biti stvarcica za deceke na bb? Cekamo...user posted image
Helena ,moj deckic nije primio jos ni vakcinu za sest mjeseci,pa ti ne mogu odgovoriti...Sretno u svakom slucaju user posted image
Danas je 21.Septembar a mamino uspavano Sunce danas ima 21 mjesec user posted image
Malo je reci da nam je proletilo,voli mama najvise najdraze svoje user posted image

Dadada cmokni nam Andrejevica user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32386
21.9.2011 9:43:44   
Mya_81 RR
Jutro!

Joj, Emi kad spomenu sandale, moja vec neko vrijeme ponekad sama bira sta ce obuci. Masu puta sam je morala presvlačiti jer neće ono što sam namjenila. Vec je počelo user posted image

Mi za ovaj period imamo fine cipelice frodove koje smo dobili i posluzit ce nam super, tako da cemo s čizmicama još malko pričekati...i nadati se da ćemo naći nešto normalno i pristupačno jer je kod nas izbor strašno slab user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32387
21.9.2011 9:48:52   
Mya_81 RR
Spomenuste vakcine...mislim da smo mi rekorderi u kašnjenju...nismo primili jos tu s godinu user posted image

Helena, imas bas cijelu temu posvećenu toj MMR vakcini (link)

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 32388
21.9.2011 9:50:36   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Spomenuste vakcine...mislim da smo mi rekorderi u kašnjenju...nismo primili jos tu s godinu user posted image

Bit ce da smo ipak mi rekorderi,mi nismo primili ni onu sa sest mjeseci.user posted image
Cim decko ozdravi vodim ga da da vidimo sta i kako dalje...
Ljubi sarmerku malu user posted image

Neposredna veza do poruke: 32389
21.9.2011 9:51:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908

Jutro mame,dječice, bebice... nadam se da ste mi dobro jutros a mala pilad što su malo šmrcafa i bolesna, ozdravite mi što prije.
Dadada nađel' nšta interesantno za obut malenom? Ja isti problem imam i jutros djete neće nego u sandale ja poludila, moram mu podhitno danas naći nešto adekvatno za ovaj period a pitam se i sama šta bi.... kako je krenulo moraćemo u čizme zimske odmahuser posted image .. Kabanicu imamo eto treba nakmnešto medeno za nogice a da je dobro...
nasla tene u cicibanu, kozne...dobre...a sto je najbitnije-snizeneuser posted image ...jest da je velur...al haj...tople su,kvalitetne, 100% su koza osim djonauser posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 32390
21.9.2011 9:53:48   
Anoniman
Jutro i od nas...mene kao da je traktor pregazio, moje dijete cijelu noc provelo na (.) user posted image , poceo i on da za*ebava, kad je budan samo bi na ruke, nema sanse da se sam zabavlja sekundeuser posted image ...mislim da polako postaje Ana broj dvauser posted image , ali zato Ana sinoc u sedam zaspala i jutros se u osam probudila, zavidim sad svekrviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a kod mene se non stop budila, izgleda da je neki problem u meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja sam vidjela kabanice u Iani i od 50KM pa nadalje su koliko sam upratila. Mi smo gumene cizme dobili od mame2009 i extra su svar(hvala mama jos jednomuser posted image ), evo kako je na selu ne izlazi iz njih, cijelo vrijeme napolju, po travi, po basti...milinauser posted image

Neposredna veza do poruke: 32391
21.9.2011 9:54:25   
emi7908
Joj, Emi kad spomenu sandale, moja vec neko vrijeme ponekad sama bira sta ce obuci. Masu puta sam je morala presvlačiti jer neće ono što sam namjenila. Vec je počelo

EEeeee draga Mya moj maleni to već odavno radi, malo se sad smirio ali ujutro obavezno napravi rusvaj u ormaru birajući majice i pantalone a sad me sa sandalama izludi... nezgodno mi više teta u vrtiću user posted image
Ali faton je što je i meni počeo birati šta da obučem, a pogotovo nešo kad su cipele u pitanju... obevzno stoji ispred vrata i onda ide " Mama obuci ove "... i onda mi izvadi nekakve štiklurine ne znam ni sama odakleuser posted image ali hajde sve to moramo proći.. kontam ipak da mu vidim neke čizmice gumene za ovu kišu i cipelice naravno, ali poznavajući sebe ubiću se tražeći ono što mi paše...
Amanček draga biće nešto garderobice, rekla sam jučer da ću postaviti slike ali stvarno sam bila nikakva a i prehlađena sam malo pa mi se nije ništa dalo ..user posted image user posted image a morala bi do brata da posatvim slike jer komp. mi nije u funkciji a u onakvom stanju da idem sa Ilidže na Otoku stvarno nisam mogla .. valjda uvažavaš user posted image

Neposredna veza do poruke: 32392
21.9.2011 9:55:38   
Amani12
Emi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32393
21.9.2011 9:57:28   
emi7908
Danas ću navratiti u Ciciban, Dadada da nisi slučajno vidjel atamo kakve gumene čizmice obične sad samo za ovo vrijeme? Ja pojedoh pola slova user posted image user posted image user posted image user posted image nemojte zamjeriti nisam nikako dobro user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32394
21.9.2011 10:02:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908

Danas ću navratiti u Ciciban, Dadada da nisi slučajno vidjel atamo kakve gumene čizmice obične sad samo za ovo vrijeme? Ja pojedoh pola slova user posted image user posted image user posted image user posted image nemojte zamjeriti nisam nikako dobro user posted image
ima i gumenih...al ne znam kakvi su s brojevima...nisam gumenjake gledala posto ih imamo

jeloooo...drzi seuser posted image ,,,ti to mozesuser posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 32395
21.9.2011 10:07:36   
emi7908
ima i gumenih...al ne znam kakvi su s brojevima...nisam gumenjake gledala posto ih imamo

Hvala na inforamcijama user posted image

Ma može Jela sve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32396
21.9.2011 10:35:09   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Helena, imas bas cijelu temu posvećenu toj MMR vakcini (link)

Mya Luka je primio samo one po rodjenju, a nece ni primiti ni jednu vise sto se mene tice user posted image

Neposredna veza do poruke: 32397
21.9.2011 10:37:13   
Malenaoduvijek
nisu oni normalni, da dajem 50 KM x 2 za kabanicu pa gdje bi mi bio kraj...

a znaci jelo i L. postao zezator, ako je kao ovaj imenjak voli ruke dan danas dusa se maziti i meljati o rukama user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32398
21.9.2011 10:38:22   
Lady26
Jutro....
Dan je grozan...hladnooooooo, Lana ostala placuci i tako....nervozna je katastrofa....
Ja trosim pare na BB, muz ce me lansirat iz kuce user posted image user posted image
Ni mi nismo primili bocu sa 1god, morat cu ovih dana svakako dr zbog nalaza a pitat cu usput...

< Poruku je uredio Lady26 -- 21.9.2011 10:39:01 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 32399
21.9.2011 10:41:37   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Amani12

Mala 1994 i ja jedva cekam da se vrijeme malo poboljsa,mada ne smijemo vani,ali makar da nam nije tmurno u kuci,bas fuj... Ljubi decke...

a sto ne smijete vani amani user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 32400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1294 1295 [1296] 1297 1298   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1294 1295 [1296] 1297 1298   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *