Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja nikako opet da upadnem u rr semu ...toliko sam toga preskocila da me strah i pitati sta ima novo ....aona noa nikako izvjestaj da mi napise...mislim na onaj slasni
đes ba, đes ba đes ba, đes ba đes ba, đesi ti što me bona ne nazoveš što se nejaviš men's čini da ti me ne voliš men's čini da ti se kofrčiš
Dobro veče žene drage
Ma aj lav ju te plaho
Ma aj lav ju ol plaho
A sad odoh gledat serije a mozda vas nekad opet i poFatam
samo da naruzim felix, dijete pod pencilinima saljes kod nekoga, felix felix... . neka je on bolje, a za tebe cemo lako...brzo ces se ti dozvati mlada si
ANEL je dobro nema ture nije isao pjesice vec autom do stana nema 3 min i nisu bili pola sata cisto da djete promjeni sredinu i ode malo medju djecu da se zabavi malo od svega Ne zato da bi ja odmorila ionak ga mm nadzire ja sam pod cajevima ......
Bogme izvini, ako hoces naljuti se al ja bolesno dijete ne saljem nigdje, nit je vodim, a kamoli odvedem nekome u kucu gdje ima druge djece...iskreno, ja takve goste ni ne primam...
Bogme izvini, ako hoces naljuti se al ja bolesno dijete ne saljem nigdje, nit je vodim, a kamoli odvedem nekome u kucu gdje ima druge djece...iskreno, ja takve goste ni ne primam...
dobro hajd ..... Neka , neljutim se posalcu ja A. bambi ja znam da ce ga ona primiti i bolesnog jel da Ma suti sad sam gora ja hasta od anela . I kod njega nije gripa vec upala krajnika . Eto bas bi ga juce poslala kad je bio nikakav .
felix ako nema temperature ne znaci da je ozdravio pa jos uvijek prima injekcije nemoj se ljutiti nego ovo shvati kao savjete da ga pazis dok skroz ozdravi da mu se ne bi vratilo Nikola je prije spavanja obukao novu pidžamu spiderman i toliko mu se svidjela da je s osmjehom otisao na spavanje,cak ni cucu nije tražio
ova moja se nesto uznemirila u kreveticu,stomacic joj krci,imam osjecaj kao da ce povratiti,evo je i place satrase je ovi zubi
ja sam reekla odk mom sinu izrastu svi zubici meni ce rogovi MArijana eto metode za usavljivanje fan pidzame hahahhaha dusa draga koliko mu je pa zna za spiderman
Nikola ce za par dana napuniti dvije godine..ima starije rodjake pa je pokupio od njih da je spiderman neki "mocan" lik, kad ga je ugledao na pidžami odusevio se drage moje ja odo na spavanac, ne znam kad sam ovako rano legla al nesto sam bas umorna veceras.. laku vam noc želim
dadada, zivis li ti uopce u starom stanu, ja zovem na kafu a tenbe nejmaaaaa
Danas sam principesi kuplia prvi pravi jastuk, mislim veliki jastuk ali je vrlo tanak, i kao sve je ono anti ovo anti ono , i moram reci da je uveliko postala majgup, sinoc nece kuci kaze nismo jos nista kupili , eto sad je opet mama kriva
drage moje samo da vam se javimo mi smo u pm, D mi je u bolnci, ja nisam mogla uzeti bolovanje te je moja mama s njom gore, ja cu mijenjati mamu poslije posla tako da smo niakvi dg nam je upala pluca
ako Bogda bit ce ok, samo je cudno to da je od petka na sumamedu al juce i danas pored sumameda temp 38,5.... nije zbog vrtica jer je kasljucala i prije vrtica, sve je pocelo prije, a i isla je samo 3 dana i to je krenula poslije tog nosica i kaslja
a joj mama ...divna, mila Deniz, nadam se da ces nam sto prije ozdraviti ...ja se obradovah kad vidjeh tvoj post, odavno te nije bilo ...zao mi je...kako ti nisu dali bolovanje ...hB pa imas svoju mamu na raspolaganju
Evo, i ja da provirim, kad ove moje izdajice sa 0-1 bez mene izviđaju ovdje
Btw, Hanady, je li mala ljubičasta pjevačica večeras bila tvoja H.? A ti sjedila sa F. i gledala? Prepoznala sam vas sa slika, ali nisam bila 100% sigurna
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
vecer... vidim da ste se raspisale i ima svasta..a ja vam nisam falij oooo;))))) i meni dadaa treba rezime..ne hvatam sve........uglaavnom cu se demonstrativno povuci , jer me se njiste pozelile
ooo dragim bolesnim bebarama zelim brzzz oporavak..ide opet sezona svega....mi vam relativbo ok..vrtic..poso..kuca..akcije stalno neke ;))) ali sad je momak djecak pa je lakse...ogromna je razlika samo -2-3 mjeseca u zivotu djeteta..bas se moj decko izmjenio totalno, kao praviu mali covjek...ne mozes vjerovati, kad uporedim s onim od prije 2 mjeseca
Dobro jutro generacijo... mama... pa misha mu mekinjasha, sta nam to salece drugaricu D??? a joooojjjj... saljemo joj puno poljubaca i da brzo ozdravi... a tebi jedan poseban da ostanes u pameti...
marijanna, ljubni nam "spidermana"
iv@ncice, pa gdje ste vi? nema vas godinama? sta ima novoga kod vas, kako vi napredujete?
felix kako mi je dijete jutros???
sele, kako je Irfo, kad ce kuci?
svima saljem veeeeeliki
ANEL je dobro nema ture nije isao pjesice vec autom do stana nema 3 min i nisu bili pola sata cisto da djete promjeni sredinu i ode malo medju djecu da se zabavi malo od svega Ne zato da bi ja odmorila ionak ga mm nadzire ja sam pod cajevima ......
nemoj da se ljutis, dijete je dan prije imalo temp preko 38,5 i jaku upalu krajnika, na inhalacijama a juce seta po komsiluku. to ti je samo savjet, naravno posalji ti njega na mjesec ako zelis to je tvoja stvar ali prije 2 dana si kukala da nikada nije bio tako los, e pa onda draga moja treba da odmara. a ja.
tebi izgleda ne treba nista ni govoriti jer ti se na sve ljutis.
a sada dobro jutro drage moje
mi smo onako spavali, ja ne znam kad ovaj igor misli poceti spavati normalno bez milion budjenja, valjda kad bude punoljetan.
kazu da ce se danas popodne razvedriti, ja se iskreno nadam jer me ovo ubi u pojam fuj....
mama bas mi je zao cure, dusa mila da brzo ozdravi , moj Luka je imao upalu pluca kad sam ja isla da se porodim sa Igorom, primio terapija i terapija.
ivoncice nemamo ti nista rezimirati, nista interesantno se ne desava....
jutro. Mala potpuno te razmijem al bice to sve uredu,mi smo bili u bolnici zbog upale pluca i evo vec 3 mjesca se nikako nije prehladio a do tad je bio bas osjetljiv. Felix kako je Anelko.setatel po kisi eto ti kise,uzivaj kod nas sve po starom,Alen je veliki lopov,sve razumije i opasno zajebaje Vidim pricate o drugom,trecem djetetu mi laniramo jos djece,al ne bas tako brzo.bar planiramo tako sad imam neke druge zelje i planove al nesmijem o tome javno pisat,ima zli ociju sto citaju
Mala ja sad kontam s Alenom bar do Dm-a po pelene,cini mi se da ne pada sad.juce samo ide prema ulaznim vratima,place,mase rukicom i govori "neda,neda".valjda hoce reci reci kako mu ja nedam napolje.naviko svaki dan izlazit. Moram ici i vidjet kakve cipelice za jesen i gumene cizme
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.