Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bez 4-oro necu da komentarisem nista Nego moram pozuriti odose mi godine...
Vecer zene drage!!
Bambi ovo isto mm kaze! A ja bih troje!
I ja bi da mi neko drugi rodi i da Nekad bi ih voljela puno najvise curu al sve me strah da od prevelike zelje ne bude opet mislim neka je zivo i zdravo al slagala bi kad bi rekla da nebi zeljela svim srcem curu . Al to jos nista mozda tam nekad , imam jos fore samo mi je 24,5 god bome sad ce 25 puni u septembru uh stari se hebote . nisam jos razmisljala o tome niti bi jos .....
Mogu li ja? Meni trudnoce i zenska djeca super idu samo "porodiljsko" ne volim i besane noci
hej moja tajra, sad kad imam problema na poslu sa ovim tinejdzerima, rado se sjetim tog porodiljskog iz ove perspektive tad mi je bilo bas lijepo...barem nisam spavala zbog svog djeteta, ovako ne spavam zbog "tudje" djece
Amani, jesi li pisala o vasem ljetovanju? Jesi li zadovoljna?
Prezadovoljna,draga. Jedina mana je sto sam se za osam dana udebljala dva kg,al to je zato jer im je klopa odlicna,a jedes non-stop. Sve je super proslo,decko je uzivao,ma osjetili ga nismo,a usluga je fantasticna.Hotelski kompleks predivan,ima samo osam bazena,plaza privatna,pjescana,igraonice,parkici za djecu,navecer disko za djecicu,pa program za odrasle,hammami i masaze,a sve uracunatu u cijenu,sto znaci da smo novcanik komotno mogli ostaviti doma. Ma em uzivali em se bas odmorili. Turska je zakon
Prezadovoljna,draga. Jedina mana je sto sam se za osam dana udebljala dva kg,al to je zato jer im je klopa odlicna,a jedes non-stop. Sve je super proslo,decko je uzivao,ma osjetili ga nismo,a usluga je fantasticna.Hotelski kompleks predivan,ima samo osam bazena,plaza privatna,pjescana,igraonice,parkici za djecu,navecer disko za djecicu,pa program za odrasle,hammami i masaze,a sve uracunatu u cijenu,sto znaci da smo novcanik komotno mogli ostaviti doma. Ma em uzivali em se bas odmorili. Turska je zakon
Bas mi je drago...
Mozes li mi reci koji je grad i hotel u pitanju? da mastam
Bambi ovo isto mm kaze! A ja bih troje!
I ja bi da mi neko drugi rodi i da Nekad bi ih voljela puno najvise curu al sve me strah da od prevelike zelje ne bude opet mislim neka je zivo i zdravo al slagala bi kad bi rekla da nebi zeljela svim srcem curu . Al to jos nista mozda tam nekad , imam jos fore samo mi je 24,5 god bome sad ce 25 puni u septembru uh stari se hebote . nisam jos razmisljala o tome niti bi jos .....
Mogu li ja? Meni trudnoce i zenska djeca super idu samo "porodiljsko" ne volim i besane noci
mozes kako da ne ti radjas lijepu djecu jos ako bude trece daj meni pa neka je i harambasa sto jelena kaze .samo neka je zensko
svaka vam cast kad pomisljate na trece!!! meni ne pada napamet, mislim da tada definitivno ne bih imala ni minute vremena za sebe, i ovako me panika hvata kad pomislim na 2. mozda sam previse sebicna
tako i kod nas kazu...a meni licno kako kad,nekad mi mozak vriiiiiiii... ali u sustini to je jedino pravo bogatstvo i "najisplativija investicija"samo neka su zdravi hvala Bogu i da ih ima ko kod ih zeli
nisi i ja bi se tako osjecala i sad se osjecam iako nisam razmisljam kako bi s drugim dal bi ga volila ko A. kako bi to sve bilo .Kako bi A. sve prihvatio ma bezbroj pitanja ..... Zato je bolje mozak na pasu pa sve spontano ce doc samo
Antalya,Kervansaray hotel,10.15 minuta udaljen od aerodroma. I da,imali smo prevoz od aerodroma do hotela,normalno,ali su pripremili as za naseg djecaka sto me bas pozitivno iznenadilo. Mi smo proteklih godina bili u Kemeru i ALanyi i oni su mnogo ljepsi gradici,pravi morski.
Ovaj put smo jedan dan izrentali autic pa napravili izlet.Posjetili smo Perge,gradic iz Romanskog perioda,moj muzek voli jako tu antiku, te Side i Alanyu.Side je fantastican,nase slijedece odrediste aBd,nadam se...
Mozda se i meni posreci,ko zna
Je li istina da se blizanci "nasljedjuju" samo s zenske strane?
I ja sam to cula,ali znam mnogo primjera gdje su nasljedjeni s muske strane. Kod mene u porodici niko nije imao blizance do prosle godine kad ih je dobila moja rodica,a kod njenog muza ima mnogo takvih primjera. MM nema blizanaca u porodici,a ne vjerujem da sam ih ja naslijedila od rodice. Mislim da je kod radi o slucajnosti,ali ipak cesto napomenem muza da zena nosi taj gen da ne bi pomislio da je neki maher.
Da i samo da vam kazem, svracali danas u Bingo u Hadžićima i FILMAR trenerke koje su u vrtuljku 28-35KM kod njih identicne gornji i donji dio 16,80KM, a donji dio trenerke 6-8KM, helanke 5,80KM, stvarno nema cega nema i bas su povoljni, termo i tanje čarapice 100% pamuk1,80KM, a ja placala po 3,5KM neki dan u gradu, onda štramplice 3,70KM
Antalya,Kervansaray hotel,10.15 minuta udaljen od aerodroma. I da,imali smo prevoz od aerodroma do hotela,normalno,ali su pripremili as za naseg djecaka sto me bas pozitivno iznenadilo. Mi smo proteklih godina bili u Kemeru i ALanyi i oni su mnogo ljepsi gradici,pravi morski.
Ovaj put smo jedan dan izrentali autic pa napravili izlet.Posjetili smo Perge,gradic iz Romanskog perioda,moj muzek voli jako tu antiku, te Side i Alanyu.Side je fantastican,nase slijedece odrediste aBd,nadam se...
trebate otici u bodrum i marmaris, bodrum je vrh- neuporedivo ljepsi i bolji od alanye!
Da i samo da vam kazem, svracali danas u Bingo u Hadžićima i FILMAR trenerke koje su u vrtuljku 28-35KM kod njih identicne gornji i donji dio 16,80KM, a donji dio trenerke 6-8KM, helanke 5,80KM, stvarno nema cega nema i bas su povoljni, termo i tanje čarapice 100% pamuk1,80KM, a ja placala po 3,5KM neki dan u gradu, onda štramplice 3,70KM
to stavi na temu snizenja
nisi i ja bi se tako osjecala i sad se osjecam iako nisam razmisljam kako bi s drugim dal bi ga volila ko A. kako bi to sve bilo .Kako bi A. sve prihvatio ma bezbroj pitanja ..... Zato je bolje mozak na pasu pa sve spontano ce doc samo
Meni kad padne na pamet trece, savjetujem sebe:
"Školovala si se do 23. udala sa 25, radjala do 30... sad reci hamdulila i UZIVAJ..."
veče, Malena,mirkice dobro došle mama nadam se da će cura brzo ozdraviti teacher ma ako je sve ok na ultrazvuku ne trebaju ti testovi,i mene isto čeka nekad ali ja ne bih radila, pogotovo amnio Amani znači bilo vam je super,kakva je bila temp. vjerovatno nije bilo prevruće jelena neka cura uživa Hannice baš super,njih troje će biti prava ekipa
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.