Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo i nas... isli posjetiti nasu princezu i gore zatekli harambasu , zao mi sto aparat ne ponesoh, u sred baste u gumenim cizmama, sva prljava i rumenih obraza bere paprike i cupa mrkvu Dijete se vidno popravilo, dobilo boje u obrazima, a ovdje je bukvalno bila blijeda kao krpa, jer od kako se luka rodio nije nista jela, maksimum jednu vocku ijedan jogurt na dan, a sad gore masala samo jede. Bas se vidi da se za pet dana ubucila. Kad nas je vidjela samo se Luki obradovala, a nas nije ni konstatovala i kad smo posli fino nam pusu poslala, rekla papa i jos sveki govori javite se kad stignete, a ona ponavlja "javite, javite"
eeeeeeeeee zivot lijepi... ma svjez zrak svakom djetetu godi, pa i fizicka aktivnost... dusica se obradovala bracu... nego kako si ti Jelo, kako je djecak?
znam znam ..... Ma i ja to kazem sama neka je on dobro ja cu izdeverat haja , . Ja sam velika sto moja mama kaze Jedino me grize grrr sto ne mogu popusiti nijedne a tako mi se pusi a ne ide boli grlo nesjeda dzaba pripalila i bacila citavu Uh sad bi kafu i cigaru ......al ne ide ...... Kaze mm nebi drugacije dahnila od njih neka bit ces zdravija ja reko eto Ja vec zamisljam S i N kako se gombaju za sveske olovke jer neki dan bila od jetrve mala i dosla ovdje nociti tj dole kod sveki, pa donela da joj zadacu pokazem ma nema sanse od A. Sve joj otima kida, sara
vidjeces sine ako Bog da kad ih budes imala 2-je...
dobro onda cu te se sjetiti a zato meni nekad mm zna reci bolje da je sam nego da se sa ili udara za igracke il sl. Ajde ba , mozes ti sve jaka si ti haja mozes ti jos jedno znam ja to da mozes eh onda bi bilo veselo (salim se).
ja nikako opet da upadnem u rr semu ...toliko sam toga preskocila da me strah i pitati sta ima novo ....aona noa nikako izvjestaj da mi napise...mislim na onaj slasni
đes ba, đes ba đes ba, đes ba đes ba, đesi ti što me bona ne nazoveš što se nejaviš men's čini da ti me ne voliš men's čini da ti se kofrčiš
Jele, bravo za malog harambašu, ma samo nek je veselo!
Tiki, jesu li prošle mučnine...ja sam ih imala s Iman užas jedan, i nadam se da neću ponovo, al ti me razočara , pa izgleda ni meni ne ginu. Radiš li?
Koko, drago mi je da je I. bolje, sad će on papati sladoleda...mmmmljac!
nisu jos prosle skroz, ujutro mi muka, kad sam gladna i kad mi nesto ne legne sto pojedem stalno mi se podriguje pa mi se i to smuci, ili kad se zakasljem, jedva cekam da prodje. jedem samo ugljikohidrate, sve ostalo mi se gadi, vratila sam se ovaj zadnji mjesec kako sam pocela jesti na kilazu od prije , znaci vratila 5 kg sto sam bila izgubila...
nebi da se neka uvrijedi al ja sam cula da su veci rizici kad si stariji kao sve si "sposoban" radjati do 35ete haman koliko sam cula posle tesko . Moja mama je seku kasno rodila u 37 god . Pa posle nje imala dosta posljedica koji ima i dan danas visok tlak, aritmiju srca hb seka je dobro zdrava .
Mene je strah tih sindroma... moja poznanica je rodila trece prosle godine s D. sindromom
nebi da se neka uvrijedi al ja sam cula da su veci rizici kad si stariji kao sve si "sposoban" radjati do 35ete haman koliko sam cula posle tesko . Moja mama je seku kasno rodila u 37 god . Pa posle nje imala dosta posljedica koji ima i dan danas visok tlak, aritmiju srca hb seka je dobro zdrava .
i ti suti
Bambi ovo isto mm kaze! A ja bih troje!
I ja bi da mi neko drugi rodi i da Nekad bi ih voljela puno najvise curu al sve me strah da od prevelike zelje ne bude opet mislim neka je zivo i zdravo al slagala bi kad bi rekla da nebi zeljela svim srcem curu . Al to jos nista mozda tam nekad , imam jos fore samo mi je 24,5 god bome sad ce 25 puni u septembru uh stari se hebote . nisam jos razmisljala o tome niti bi jos .....
Mene je strah tih sindroma... moja poznanica je rodila trece prosle godine s D. sindromom
Bez 4-oro necu da komentarisem nista Nego moram pozuriti odose mi godine...
Vecer zene drage!!
Bambi ovo isto mm kaze! A ja bih troje!
I ja bi da mi neko drugi rodi i da Nekad bi ih voljela puno najvise curu al sve me strah da od prevelike zelje ne bude opet mislim neka je zivo i zdravo al slagala bi kad bi rekla da nebi zeljela svim srcem curu . Al to jos nista mozda tam nekad , imam jos fore samo mi je 24,5 god bome sad ce 25 puni u septembru uh stari se hebote . nisam jos razmisljala o tome niti bi jos .....
Mogu li ja? Meni trudnoce i zenska djeca super idu samo "porodiljsko" ne volim i besane noci