|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1290 1291 [1292] 1293 1294   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.9.2011 20:18:10   
Anoniman
Evo i nas... isli posjetiti nasu princezu i gore zatekli harambasuuser posted image , zao mi sto aparat ne ponesoh, u sred baste u gumenim cizmama, sva prljava i rumenih obraza bere paprike i cupa mrkvuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dijete se vidno popravilo, dobilo boje u obrazima, a ovdje je bukvalno bila blijeda kao krpa, jer od kako se luka rodio nije nista jela, maksimum jednu vocku ijedan jogurt na dan, a sad gore masala samo jede. Bas se vidi da se za pet dana ubucila. Kad nas je vidjela samo se Luki obradovala, a nas nije ni konstatovala i kad smo posli fino nam pusu poslala, rekla papa i jos sveki govori javite se kad stignete, a ona ponavlja "javite, javite" user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 32276
20.9.2011 20:21:09   
Bambi09
eeeeeeeeee zivot lijepi... ma svjez zrak svakom djetetu godi, pa i fizicka aktivnost... dusica se obradovala bracu... user posted image user posted image user posted image nego kako si ti Jelo, kako je djecak?

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32277
20.9.2011 20:26:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

felix... hvala Bogu pa je Anelku bolje, a za tebe me nije briga (salim se naravno)... user posted image
user posted image user posted image user posted image znam znam .....
Ma i ja to kazem sama neka je on dobro ja cu izdeverat haja , . Ja sam velika sto moja mama kaze user posted image user posted image user posted image
Jedino me grize grrr sto ne mogu popusiti nijedneuser posted image user posted image user posted image user posted image a tako mi se pusi a ne ide boli grlo nesjeda dzaba pripalila i bacila citavu
Uh sad bi kafu i cigaru ......al ne ide ......
Kaze mm nebi drugacije dahnila od njih neka bit ces zdravija ja reko etouser posted image user posted image
Ja vec zamisljam S i N kako se  gombaju za sveske olovkeuser posted image user posted image user posted image user posted image jer neki dan bila od jetrve mala i dosla ovdje nociti tj dole kod sveki, pa donela da joj zadacu pokazem ma nema sanse od A.
Sve joj otima kida, sara user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 20.9.2011 20:28:01 >

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 32278
20.9.2011 20:35:45   
Bambi09
vidjeces sine ako Bog da kad ih budes imala 2-je... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32279
   [Obrisana poruka]
20.9.2011 20:40:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 32280
20.9.2011 20:42:55   
Anoniman

vidjeces sine ako Bog da kad ih budes imala 2-je... user posted image
dobro onda cu te se sjetitiuser posted image user posted image user posted image user posted image a zato meni nekad mm zna reci bolje da je sam nego da se sa user posted image iliuser posted image udarauser posted image user posted image user posted image user posted image za igracke il sl.
Ajde ba , mozes ti sve jaka si ti haja mozes ti jos jedno znam ja to da mozesuser posted image user posted image user posted image user posted image eh onda bi bilo veselo (salim se).
user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 32281
20.9.2011 20:46:41   
R&T@
Jedno dijete kao nijedno, dvoje kao jedno, a trece noge spleceuser posted image user posted image user posted image

Zaho, jesam li u pravuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32282
20.9.2011 20:48:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Jedno dijete kao nijedno, dvoje kao jedno, a trece noge spleceuser posted image user posted image user posted image

sta li je onda cetvrtouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 32283
20.9.2011 20:50:08   
Bambi09
Bez 4-oro necu da komentarisem nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nego moram pozuriti odose mi godine... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32284
20.9.2011 20:53:03   
Amani12
'' Ako znate sta zene zele,mozete vladati svijetom.''
Filmic u toku,pa me ponijelo...
A i ja kazem bar jos dvoje,a mozda i troje,aBd.user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 32285
20.9.2011 20:53:14   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

ja nikako opet da upadnem u rr semuuser posted image user posted image ...toliko sam toga preskocila da me strah i pitati sta ima novouser posted image ....aona noa nikako izvjestaj da mi napise...mislim na onaj slasniuser posted image user posted image user posted image user posted image

đes ba, đes ba
đes ba, đes ba
đes ba, đesi ti
što me bona ne nazoveš što se nejaviš
men's čini da ti me ne voliš
men's čini da ti se kofrčiš
user posted image user posted image user posted image

Dobro veče žene drage

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32286
20.9.2011 20:53:45   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Iman83

Evo da i ovdje mahnem, moram se ja uhavizati user posted image

Jele, bravo za malog harambašu, ma samo nek je veselo!user posted image user posted image

Tiki, jesu li prošle mučnine...ja sam ih imala s Iman užas jedan, i nadam se da neću ponovo, al ti me razočara user posted image user posted image user posted image , pa izgleda ni meni ne ginu. Radiš li?

Koko, drago mi je da je I. bolje, sad će on papati sladoleda...mmmmljac!user posted image

nisu jos prosle skroz, ujutro mi muka, kad sam gladna i kad mi nesto ne legne sto pojedemuser posted image stalno mi se podriguje pa mi se i to smuci, ili kad se zakasljem, jedva cekam da prodje. jedem samo ugljikohidrate, sve ostalo mi se gadi, vratila sam se ovaj zadnji mjesec kako sam pocela jesti na kilazu od prije user posted image , znaci vratila 5 kg sto sam bila izgubila...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 32287
20.9.2011 20:53:50   
R&T@
Mladja sam od ticerke...imam jos fore...user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je strah tih sindroma...
moja poznanica je rodila trece prosle godine s D. sindromomuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 32288
20.9.2011 20:55:00   
InLove

Bez 4-oro necu da komentarisem nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nego moram pozuriti odose mi godine... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vecer zene drage!!

Bambi ovo isto mm kaze! A ja bih troje!user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 32289
20.9.2011 20:56:37   
teacher75

Mladja sam od ticerke...imam jos fore...user posted image user posted image user posted image user posted image

haj suti, ne spominji mi sindrome, taman sam se malo opustilauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32290
20.9.2011 20:57:16   
Anoniman

nebi da se neka uvrijedi al ja sam cula da su veci rizici kad si stariji kao sve si "sposoban" radjati do 35ete haman koliko sam cula posle tesko .
Moja mama je seku kasno rodila u 37 god . Pa posle nje imala dosta posljedica koji ima i dan danas visok tlak, aritmiju srca hb seka je dobro zdrava .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 32291
20.9.2011 20:58:06   
Hannica

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32292
20.9.2011 20:58:46   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

nebi da se neka uvrijedi al ja sam cula da su veci rizici kad si stariji kao sve si "sposoban" radjati do 35ete haman koliko sam cula posle tesko .
Moja mama je seku kasno rodila u 37 god . Pa posle nje imala dosta posljedica koji ima i dan danas visok tlak, aritmiju srca hb seka je dobro zdrava .

i ti sutiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32293
20.9.2011 20:59:22   
R&T@
Izvini...user posted image
nije bilo namjernouser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 32294
20.9.2011 20:59:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Malena_A

Vecer zene drage!!

I ja bi da mi neko drugi rodi i da user posted image user posted image user posted image
Nekad bi ih voljela puno najvise curu al sve me strah da od prevelike zelje ne bude opetuser posted image mislim neka je zivo i zdravo al slagala bi kad bi rekla da nebi zeljela svim srcem curu .
Al to jos nista mozda tam nekad , imam jos fore user posted image user posted image samo mi je 24,5 god bome sad ce 25 puni u septembru uh stari se hebote . nisam jos razmisljala o tome niti bi jos .....

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 32295
20.9.2011 21:00:42   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hannica

Pik, ne pika se kad je u dvije trudnoceuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32296
20.9.2011 21:01:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

i ti sutiuser posted image
izvini i od mene nije namjerno

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 32297
20.9.2011 21:02:14   
R&T@

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Vecer zene drage!!

I ja bi da mi neko drugi rodi i da user posted image user posted image user posted image
Nekad bi ih voljela puno najvise curu al sve me strah da od prevelike zelje ne bude opetuser posted image mislim neka je zivo i zdravo al slagala bi kad bi rekla da nebi zeljela svim srcem curu .
Al to jos nista mozda tam nekad , imam jos fore user posted image user posted image samo mi je 24,5 god bome sad ce 25 puni u septembru uh stari se hebote . nisam jos razmisljala o tome niti bi jos .....

Mogu li ja?
Meni trudnoce i zenska djeca super iduuser posted image user posted image user posted image user posted image
samo "porodiljsko" ne volim i besane nociuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32298
20.9.2011 21:03:12   
Amani12
Ti si mlada Felix,samo laganini,bit ce i curica,aBd.
Ja planiram do 35 roditi jos bar dvoje,a 28 mi kuca,znaci treba se pozuriti... user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32299
20.9.2011 21:05:41   
R&T@
Amani, jesi li pisala o vasem ljetovanju?
Jesi li zadovoljna?

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 32300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1290 1291 [1292] 1293 1294   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1290 1291 [1292] 1293 1294   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *