Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Trebala sam u cetvrtak na razgovor i edukaciju.Maloprije me zove kolegica i veli nista prije kraja godine.A vjeruj malo sam se i obradovala toj inf,taman dok se snađem za momka.Nekako mi sve brzo doslo i proslo,nikako se nisam organizovala.Ponuda je vise od ocekivanog,pa mi treba vremena da se organizujem.Bice to ok osjecam
hB da je sve ok, jesu li ti mucnicne prosle? Sta si odlucila za one testove?
na kraju sam odlucila da nista ne radim jer mi je na UZ hb sve ok, jedino su mi to preporucivali radi starosti, ali necu da se opterecujem, nije mi prvo dijete, imam dosta prijateljica mojih godina i starijih koje nisu radile testove i sve je bilo ok. nadam se da ce i meni biti mucnine jos imam ujutro i kad sam gladna
Dan generacijo Mirkice i malena welcome zajedno s vasom djecicom Felix brzo ozdravljene nasem drugaru mama i vasoj curici koko drago mi je da je sad sve iza vas,najgore je proslo,sutra decko stize mogu misliti mamr kad se razleti na sve strane,zelimo mu brz oporavak dadada sramoto jedna gdje si bila do sad,neki su te se zazeljeli,kako je ljepotan,mali naravno Moj A nista ne slusa,koristi nas maximalno,hoce da je po njegovom,voli se maziti,zna brojati do 10,dobro jede,ma zna i konja potkovati ali tutu ne trazi E kad spominjete djevice po horoskopšu,bome moj mm je djevica,divan je,na ranu ga priviti a kamoli na sta drugo
Mozda se i predomisle,ko zna...
Mya RR de der srredi to
Ma, dzaba vam nema ni preko veze
Stvar je u tome sto se u principu ne dozvoljavaju chat teme, a mi na forumu vec imamo 4. Uostalom, jedno vrijeme mame nisu uopće trazile savjete na temama predvidjenim za to vec iskljucivo na ovoj temi, i na temi bebe 0-1. To, koliko god da sve mi volimo ovu temu, morate priznati da nije u redu...
A moj Andrejevic standardica...on ne slusa...mi slusamo..i tako to jede=nejede...nekad mu se desi nesto pa i pojede ...ja kontam da ga konacno upisem u vrtic...onda kontam gdje cu dijete davati u vrtic a ja ne radim...i tako se vrtim u krug
da...ne daju ja sam vec pitala moderatore , da vas otjeramo tamo a mi da ovdje ostanemo!
IZVORNA PORUKA: leona81
a koji je razlog?
ja bila otvorila temu od 5-10 godina, hajd kontam neko ce otvoriti od 2-5 (da ne cicijamo svaku godinu), al zakljucase mi je dok rece piksla, kazu dovoljno je tracerskih, pardon caterskih tema...
IZVORNA PORUKA: mala86
ajd mi molim vas recite kako mogu natpise SRETAN RODJENDAN
imam onaj happy birthday ali bi nesto sa imenom
u kojem programu,kako??
sad sam presla temu 1 rodjendan od pocetka do kraja u potrazi za ovim
jesi probala u photoshop-u?
IZVORNA PORUKA: koka i po
pozdrav drustvu.. I.dobar jede pije i oporavlja se....sad sam dosla iz Ze .. sutra ce kuci
IZVORNA PORUKA: mama75
Moja beba bolesna Povraca cijei dan, nema temperature. Ja sam puuno tuzna
sta je drugarici???
tiki, jel ti malo lahnulo kako je zahladilo??? sta radi Lanica??? te testove sto spominjete, jel mislis na one sto se rade za trudnice preko odredjenog broja godina? ja ne bih radila ako je sve ok na UZ...
dadada ti se pravo povukla sa scene... pa gdje si misha mu mekinjasha??? sta ima sta nema???
bambi, meni je odmah bolje cim je hladnije, nema veze sto je kisa, odmaram kod kuce. lana danas nikako nije zaspala, pa je evo sad jedva uspavala, nisma vise mogla izdrzat njenu nervozu mislila sam na tripl test koji pokazuje koliko je rizik na odredjene bolessti, tipa downov sindrom, ali nije pouzdan, pa ne zelim dodatnu sekiraciju oko toga, i aminocintezu- ne bih ni nju, buudci da mi je sve ok na UZ. da je nedajboze bilo nekakvih nepravilnosti uradila bih- ovako su mi to spomenuli samo radi godina, kad sam bila trudna sa lanom prije samo 2 i po godine niko mi to nije ni spomenuo pa sam bila bezbrizna
ma da, to preporucuju svim trudnicama preko odredjenog broja godina (da sad ne naglasavam ) ali ja smatram da je to potrebno za prvorotke, ali za one koje su vec radjale, kao sto si ti, ja, lady nema potrebe... ja mislim da se sve moze vidjeti na UZ-u pa ako bude nesto sumnjivo nije problem to uraditi, ali eto onako raditi, bas mi beze... ja ako Bog da kad budem ganjala trece necu to raditi
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
ej ljepoto... sta mi to spominjes palacinke... sad moram moljakati MM da nam napravi... joj... evo mi voda na usta... sta ima kako ste vi svi? moji evo tamo u sobi igraju se, hocu reci samo cujem S kako galami "neeeeeeeemooooooooooojjjjjjjj" Nane je danas ko g... nervozan valjda gdje nije izlazio vani jer cijeli dan kisa pada...
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
dadada gdje si kupila Andrejevicu onu kapu,sto ti je prije bila slika na avataru,ona dobraaa kapa i koliko km.cica
Ono nam je teta Noa kupila u Mostaru...i jos nam nije mala
bambino..ma frka trka...prvo more, pa grande radovi, pa grande ciscenje, pa fino vrijeme pa bjezi vani kad god mozes, pa cim uzmem citati skontam da nis ne kapiram...pa odustanem ...i tako u nedogled
moja ti i kod mene ti je stalno neeeeemoooooj,je li im se E dograbila skolskih stvari to je haos,kad krenu u skolu obavezno kljucaju sobe i ova moja je nervozna pravo,nicu joj trojke
U istim smo problemima Bambina cmokni nam skolarku i djecarca Dadada za vas dvoje jedan poseban
vece zene anel je dobro ja nisam prehladjena uzas mm bjezi od mene strah ga da ga ne zarazim na kraju ga otjera kod brata sa anelom toliko o ono zajedno u zdravlju i bolesti okaci macku o rep Al neka je A. dobro ja cu izdrazat mada sam uzasna nista jest ne mogu grlo me steglo kisem nos curi,hebem ti nikad dahnut sta je ovo nesto na nas sletilo . nOS mi ko paprika babura crven i boli .Stalno curi voda pa sam si stavila palome u nos , da stoje bit ce n nozdrve ko u nosoroge poslije.
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.