|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1289 1290 [1291] 1292 1293   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.9.2011 16:06:14   
Lady26
hB da je sve ok, jesu li ti mucnicne prosle?
Sta si odlucila za one testove?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 32251
20.9.2011 16:08:06   
salmy
Tiki superuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32252
20.9.2011 16:11:06   
InLove
Dan.. Bujrum na kaficu svima!!

Sto su se ove moje prepale, vidi nigdje ni jedne user posted image

Ticerka sto rekla LEJLA nasa mashAllah samo nek je ziv i zdrav,nema veze sta je user posted image user posted image

Mama bas mi je zao malene..user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32253
20.9.2011 16:13:41   
Lady26

IZVORNA PORUKA: salmy

Kad kreces na posao aBd

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 32254
20.9.2011 16:18:24   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: salmy

Kad kreces na posao aBd
Trebala sam u cetvrtak na razgovor i edukaciju.Maloprije me zove kolegica  i veli nista prije kraja godine.A vjeruj malo sam se i obradovala toj inf,taman dok se snađem za momka.Nekako mi sve brzo doslo i proslo,nikako se nisam organizovala.Ponuda je vise od ocekivanog,pa mi treba vremena da se organizujem.Bice to ok osjecamuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32255
20.9.2011 16:18:31   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26

hB da je sve ok, jesu li ti mucnicne prosle?
Sta si odlucila za one testove?

na kraju sam odlucila da nista ne radim jer mi je na UZ hb sve ok, jedino su mi to preporucivali radi starosti, ali necu da se opterecujem, nije mi prvo dijete, imam dosta prijateljica mojih godina i starijih koje nisu radile testove i sve je bilo ok. nadam se da ce i meni bitiuser posted image mucnine jos imam ujutro i kad sam gladna

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32256
20.9.2011 16:29:50   
Anoniman
koko...hvala bogu sve je iza vasuser posted image user posted image ...a evo se i vrijeme poklopilo, nema vrucina...sad ga samo sladoledom krkajuser posted image

ja nikako opet da upadnem u rr semuuser posted image user posted image ...toliko sam toga preskocila da me strah i pitati sta ima novouser posted image ....aona noa nikako izvjestaj da mi napise...mislim na onaj slasniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 32257
20.9.2011 16:37:58   
Apotekarka
Dan generacijo
Mirkice i malena welcome zajedno s vasom djecicom
Felix brzo ozdravljene nasem drugaru
mama i vasoj curici
koko drago mi je da je sad sve iza vas,najgore je proslo,sutra decko stize mogu misliti mamr kad se razleti na sve strane,zelimo mu brz oporavak
dadada sramoto jedna gdje si bila do sad,neki su te se zazeljeli,kako je ljepotan,mali naravnouser posted image
Moj A nista ne slusa,koristi nas maximalno,hoce da je po njegovom,voli se maziti,zna brojati do 10,dobro jede,ma zna i konja potkovatiuser posted image  ali tutu ne traziuser posted image
E kad spominjete djevice po horoskopšu,bome moj mm je djevica,divan je,na ranu ga priviti a kamoli na sta drugouser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32258
20.9.2011 16:52:00   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Malena_A

IZVORNA PORUKA: Amani12

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: leona81

sto li to. nekako je logicno da je bar bilo 2-3 godine pa poslije 3 da je predskolski?

naravno da bi bilo logično...svima osim moderatorimauser posted image

Mozda se i predomisle,ko zna...

Mya RR de der srredi to user posted image user posted image

Ma, dzaba vam nema ni preko veze user posted image user posted image user posted image

Stvar je u tome sto se u principu ne dozvoljavaju chat teme, a mi na forumu vec imamo 4. Uostalom, jedno vrijeme mame nisu uopće trazile savjete na temama predvidjenim za to vec iskljucivo na ovoj temi, i na temi bebe 0-1. To, koliko god da sve mi volimo ovu temu, morate priznati da nije u redu...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32259
20.9.2011 17:05:49   
InLove
Apotekarka, hvala mila punouser posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 32260
20.9.2011 19:01:57   
R&T@
vIDJu guzve...
sto nas ima, masallah...

Kao ove kise sarajevske...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32261
20.9.2011 19:11:52   
Anoniman
Kisa pada, trava raste, gora zelenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image
Apotekarko...cuh ja to dobro...dobio ti hazband pos'o? Ako je takouser posted image user posted image user posted image CESTITAAAAAAAAAAMuser posted image user posted image

A moj Andrejevic standardica...on ne slusa...mi slusamo..i tako touser posted image user posted image
jede=nejede...nekad mu se desi nesto pa i pojedeuser posted image ...ja kontam da ga konacno upisem u vrtic...onda kontam gdje cu dijete davati u vrtic a ja ne radim...i tako se vrtim u kruguser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 32262
20.9.2011 19:15:05   
bebacha
dadada gdje si kupila Andrejevicu onu kapu,sto ti je prije bila slika na avataru,ona dobraaa kapa i koliko km.cica

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32263
20.9.2011 19:15:33   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: helena_7

da...ne daju ja sam vec pitala moderatore , da vas otjeramo tamo a mi da ovdje ostanemo! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: leona81

a koji je razlog?

ja bila otvorila temu od 5-10 godina, hajd kontam neko ce otvoriti od 2-5 (da ne cicijamo svaku godinu), al zakljucase mi je dok rece piksla, kazu dovoljno je tracerskih, pardon caterskih tema...

IZVORNA PORUKA: mala86

ajd mi molim vas recite kako mogu natpise  SRETAN RODJENDAN

imam onaj happy birthday ali bi nesto sa imenom

u kojem programu,kako??

sad sam presla temu 1 rodjendan od pocetka do kraja u potrazi za ovim

jesi probala u photoshop-u?

IZVORNA PORUKA: koka i po

pozdrav drustvu..
I.dobar jede pije i oporavlja se....sad sam dosla iz Ze ..
sutra ce kuci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: mama75

Moja beba bolesna Povraca cijei dan, nema temperature. Ja sam puuno tuzna

sta je drugarici???

tiki, jel ti malo lahnulo kako je zahladilo??? sta radi Lanica??? te testove sto spominjete, jel mislis na one sto se rade za trudnice preko odredjenog broja godina? ja ne bih radila ako je sve ok na UZ...

dadada ti se pravo povukla sa scene... pa gdje si misha mu mekinjasha??? sta ima sta nema???

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32264
20.9.2011 19:19:36   
teacher75
bambi, meni je odmah bolje cim je hladnije, nema veze sto je kisa, odmaram kod kuce. lana danas nikako nije zaspala, pa je evo sad jedva uspavala, nisma vise mogla izdrzat njenu nervozuuser posted image mislila sam na tripl test koji pokazuje koliko je rizik na odredjene bolessti, tipa downov sindrom, ali nije pouzdan, pa ne zelim dodatnu sekiraciju oko toga, i aminocintezu- ne bih ni nju, buudci da mi je sve ok na UZ. da je nedajboze bilo nekakvih nepravilnosti uradila bih- ovako su mi to spomenuli samo radi godina, kad sam bila trudna sa lanom prije samo 2 i po godine niko mi to nije ni spomenuo pa sam bila bezbrizna

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 32265
20.9.2011 19:28:58   
Malenaoduvijek
tiki
znaci da cuvam ove male stvari sto su mi ostale za tebe.

samo neka je zdravo i zivo, a lako cemo za spol user posted image

kod mene dvije skroz razlicite trudnoce a dva deckica tako da to ne mora nista da znaci, ali lijepo bi ti to bilo cura i decko super....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 32266
20.9.2011 19:41:20   
Bambi09
ma da, to preporucuju svim trudnicama preko odredjenog broja godina (da sad ne naglasavam user posted image ) ali ja smatram da je to potrebno za prvorotke, ali za one koje su vec radjale, kao sto si ti, ja, lady user posted image nema potrebe... ja mislim da se sve moze vidjeti na UZ-u pa ako bude nesto sumnjivo nije problem to uraditi, ali eto onako raditi, bas mi beze... ja ako Bog da kad budem ganjala trece necu to raditi user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 32267
20.9.2011 19:48:50   
Honey3
vece od mene i moje Esmeuser posted image Mi veliku raju ispratile na trening i sad nas dvije malo po kikirikiju a malo po palacincima udarile,bujrum nase drageuser posted image Bambinaaaaa di ste nam vi,ljubimo djecicu slatkuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 32268
20.9.2011 19:55:02   
Bambi09
ej ljepoto... sta mi to spominjes palacinke... sad moram moljakati MM da nam napravi... joj... evo mi voda na usta... user posted image sta ima kako ste vi svi? moji evo tamo u sobi igraju se, hocu reci samo cujem S kako galami "neeeeeeeemooooooooooojjjjjjjj" user posted image Nane je danas ko g... nervozan valjda gdje nije izlazio vani jer cijeli dan kisa pada... 

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 32269
20.9.2011 19:59:23   
Honey3
moja ti i kod mene ti je stalno neeeeemoooooj,je li im se E dograbila skolskih stvari to je haos,kad krenu u skolu obavezno kljucaju sobeuser posted image i ova moja je nervozna pravo,nicu joj trojkeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 32270
20.9.2011 20:04:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

dadada gdje si kupila Andrejevicu onu kapu,sto ti je prije bila slika na avataru,ona dobraaa kapa i koliko km.cica
Ono nam je teta Noa kupila u Mostaru...i jos nam nije malauser posted image user posted image

bambino..ma frka trka...prvo more, pa grande radovi, pa grande ciscenje, pa fino vrijeme pa bjezi vani kad god mozes, pa cim uzmem citati skontam da nis ne kapiram...pa odustanemuser posted image user posted image ...i tako u nedogled

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 32271
20.9.2011 20:06:22   
Amani12
IZVORNA PORUKA: zaha

moja ti i kod mene ti je stalno neeeeemoooooj,je li im se E dograbila skolskih stvari to je haos,kad krenu u skolu obavezno kljucaju sobeuser posted image i ova moja je nervozna pravo,nicu joj trojkeuser posted image

U istim smo problemima user posted image
Bambina cmokni nam skolarku i djecarca user posted image
Dadada za vas dvoje jedan poseban user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 32272
20.9.2011 20:11:02   
Bambi09
dadada... potpuno te razumijem... i ja sam bila pogubila sve konce, al sam skontala, samo nastavi kao da se nista nije desilo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zahaaaaa... uspjela sam... MM zaskuao rukave user posted image user posted image user posted image user posted image ehhhh dusa moja

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 32273
20.9.2011 20:13:43   
Anoniman
vece zene
anel je dobro ja nisam prehladjena uzas user posted image user posted image user posted image user posted image mm bjezi od mene strah ga da ga ne zarazimuser posted image user posted image user posted image user posted image na kraju ga otjera kod brata sa anelomuser posted image user posted image user posted image toliko o ono zajedno u zdravlju i bolesti okaci macku o repuser posted image user posted image user posted image
Al neka je A. dobro ja cu izdrazat mada sam uzasna nista jest ne mogu grlo me steglo kisem nos curi,hebem ti nikad dahnut sta je ovo nesto na nas sletilo .
nOS mi ko paprika baburauser posted image user posted image user posted image crven i boli .Stalno curi voda pa sam si stavila palome u nos , da stoje bit ce  n nozdrve ko u nosorogeuser posted image user posted image user posted image poslije.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32274
20.9.2011 20:17:46   
Bambi09
felix... hvala Bogu pa je Anelku bolje, a za tebe me nije briga (salim se naravno)... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1289 1290 [1291] 1292 1293   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1289 1290 [1291] 1292 1293   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *