Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
svaka vam cast kad pomisljate na trece!!! meni ne pada napamet, mislim da tada definitivno ne bih imala ni minute vremena za sebe, i ovako me panika hvata kad pomislim na 2. mozda sam previse sebicna
nisi i ja bi se tako osjecala i sad se osjecam iako nisam razmisljam kako bi s drugim dal bi ga volila ko A. kako bi to sve bilo .Kako bi A. sve prihvatio ma bezbroj pitanja ..... Zato je bolje mozak na pasu pa sve spontano ce doc samo
Meni kad padne na pamet trece, savjetujem sebe:
"Školovala si se do 23. udala sa 25, radjala do 30... sad reci hamdulila i UZIVAJ..."
a kod mene: skolovala si se do 25, hodala i provodila do 32., radjala (abd) do 36, a sada odmori malo
Ja sam sebe uvijek vidjela kao majku dvoje djece,ali... Nek' su zivi i zdravi,valjda cu nekako prezivjet...Bog dao cigara i apaurina. Da mi je neko rekao da cu sa 27 godina biti majka troje djece rekla bih mu da nije normalan... cudni su putevi Boziji.
Ma da se meni pokeksati pa nek odmah zatrudnim , ja mastam o keksu od decembra prosle godine, a i sad mi ova mrsa na nezgodnom mjestu pih , ako cujete gdje vjest zena silovala covjeka znajte da sam to ja
Neka su mi zive i zdrave, ali ja, nakon pet godina, ponovo imam sebe negdje na listi prioriteta... Nisam na vrhu liste, ali tu sam
i ja cu se valjda u 40-im posveetiti (opet) sebi
tiki, udala se u 32 oj, do tada se samo sebi mogla posvetiti i sada places da ti se do 40.te sebi posvetiti, ne pretjeruj molim te....
ja te naruzi i nemoj se ljutiti, moram...
a ja sebi rodila dvoje i meni dosta, kad bih znala da b bila curica usudila bih se i rodila bih jos jedno za godinu, dvije, a ovako neka su zdravi i zivi.
< Poruku je uredio MALA1994 -- 20.9.2011 21:43:03 >
Ma da se meni pokeksati pa nek odmah zatrudnim , ja mastam o keksu od decembra prosle godine, a i sad mi ova mrsa na nezgodnom mjestu pih , ako cujete gdje vjest zena silovala covjeka znajte da sam to ja
Oplakah .. dobra si,cuj silovala covjeka
Hajd ti na trudnicku temu,tamo ce te zenice bolje razumjeti nego ovdje.
Oplakah .. dobra si,cuj silovala covjeka
joj, jelo, ti si opet, nakon dva poroda, junferica
A ja mislila kad je onaj zemljoztres bio da si ti "skinula mrak"
< Poruku je uredio tajra -- 20.9.2011 21:45:40 >
tiki, udala se u 32 oj, do tada se samo sebi mogla posvetiti i sada places da ti se do 40.te sebi posvetiti, ne pretjeruj molim te....
kazem ti da sam sebicna
pa u neku ruku jesi ali nije to tako strasno, svi smo mi u neku ruku sebicni...samo rijetko ko to prizna, a ja. ali ti sada uzivaj u toj trudnoci i razmisljaj pozitivno..a narasti ce djeca brzo i uzivaces opet
Neka su mi zive i zdrave, ali ja, nakon pet godina, ponovo imam sebe negdje na listi prioriteta... Nisam na vrhu liste, ali tu sam
i ja cu se valjda u 40-im posveetiti (opet) sebi
kazem ti da sam sebicna
pa u neku ruku jesi ali nije to tako strasno, svi smo mi u neku ruku sebicni...samo rijetko ko to prizna, a ja. ali ti sada uzivaj u toj trudnoci i razmisljaj pozitivno..a narasti ce djeca brzo i uzivaces opet
znas da sam ja iskrena ma salim se malo, nek su prestale one grozne mucnine i vrucine, odmah je sve lakse
kad sam za kuknjave onda sam samo za lezanja, nisam za tipkanja mozda se pridruzim tamo negdje pred kraj. svratila sam par puta al uglavnom su u poodmakloj trudnoci pa se ne uklapam a inace sam 16.sedmica
zna li neko tumaciti snove? sinoc sam se bas nasekirala u snu- sanjala sam da je lana nekako skocila i popela se na krov zgrade i ja uspaniceno jurcam i penjem se kroz citavu zgradu na krov i trazim je da je spasim, probudio me alarm prije nego sto sam je nasla, koje olaksanje sto je bio samo san! srce mi je uzasno lupalo, bas sam se bila prepala
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.