|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1291 1292 [1293] 1294 1295   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.9.2011 21:09:09   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Amani12

Ti si mlada Felix,samo laganini,bit ce i curica,aBd.
Ja planiram do 35 roditi jos bar dvoje,a 28 mi kuca,znaci treba se pozuriti... user posted image

Ja sam ovo planirala do 30-32 ,medjutim stvari su se otele kontroli,sve cu zavrsit prije 27.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 32301
20.9.2011 21:09:31   
niki83
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Malena_A

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Bez 4-oro necu da komentarisem nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nego moram pozuriti odose mi godine... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vecer zene drage!!

Bambi ovo isto mm kaze! A ja bih troje!user posted image

I ja bi da mi neko drugi rodi i da user posted image user posted image user posted image
Nekad bi ih voljela puno najvise curu al sve me strah da od prevelike zelje ne bude opetuser posted image mislim neka je zivo i zdravo al slagala bi kad bi rekla da nebi zeljela svim srcem curu .
Al to jos nista mozda tam nekad , imam jos fore user posted image user posted image samo mi je 24,5 god bome sad ce 25 puni u septembru uh stari se hebote . nisam jos razmisljala o tome niti bi jos .....

Mogu li ja?
Meni trudnoce i zenska djeca super iduuser posted image user posted image user posted image user posted image
samo "porodiljsko" ne volim i besane nociuser posted image user posted image user posted image user posted image

hej moja tajra, sad kad imam problema na poslu sa ovim tinejdzerima, rado se sjetim tog porodiljskoguser posted image iz ove perspektive tad mi je bilo bas lijepo...barem nisam spavala zbog svog djeteta, ovako ne spavam zbog "tudje" djeceuser posted image

N&N

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32302
20.9.2011 21:12:20   
Amani12

Amani, jesi li pisala o vasem ljetovanju?
Jesi li zadovoljna?

Prezadovoljna,draga.
Jedina mana je sto sam se za osam dana udebljala dva kg,al to je zato jer im je klopa odlicna,a jedes non-stop.user posted image
Sve je super proslo,decko je uzivao,ma osjetili ga nismo,a usluga je fantasticna.Hotelski kompleks predivan,ima samo osam bazena,plaza privatna,pjescana,igraonice,parkici za djecu,navecer disko za djecicu,pa program za odrasle,hammami i masaze,a sve uracunatu u cijenu,sto znaci da smo novcanik komotno mogli ostaviti doma.
Ma em uzivali em se bas odmorili. Turska je zakon user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32303
20.9.2011 21:12:26   
R&T@
No, no, niki, zbog tudje djece ne spavati...

Valja nama do penzije...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 32304
20.9.2011 21:12:37   
teacher75
i ja jedva cekam opet porodiljskouser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 32305
20.9.2011 21:13:30   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja planiram do 35 roditi jos bar dvoje,a 28 mi kuca,znaci treba se pozuriti... user posted image

Ja sam ovo planirala do 30-32 ,medjutim stvari su se otele kontroli,sve cu zavrsit prije 27.user posted image

Mozda se i meni posreci,ko zna user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32306
20.9.2011 21:14:05   
R&T@

Amani, jesi li pisala o vasem ljetovanju?
Jesi li zadovoljna?

Prezadovoljna,draga.
Jedina mana je sto sam se za osam dana udebljala dva kg,al to je zato jer im je klopa odlicna,a jedes non-stop.user posted image
Sve je super proslo,decko je uzivao,ma osjetili ga nismo,a usluga je fantasticna.Hotelski kompleks predivan,ima samo osam bazena,plaza privatna,pjescana,igraonice,parkici za djecu,navecer disko za djecicu,pa program za odrasle,hammami i masaze,a sve uracunatu u cijenu,sto znaci da smo novcanik komotno mogli ostaviti doma.
Ma em uzivali em se bas odmorili. Turska je zakon user posted image

Bas mi je drago...

Mozes li mi reci koji je grad i hotel u pitanju?
da mastamuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 32307
20.9.2011 21:14:50   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Malena_A

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Bez 4-oro necu da komentarisem nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nego moram pozuriti odose mi godine... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vecer zene drage!!

Bambi ovo isto mm kaze! A ja bih troje!user posted image

I ja bi da mi neko drugi rodi i da user posted image user posted image user posted image
Nekad bi ih voljela puno najvise curu al sve me strah da od prevelike zelje ne bude opetuser posted image mislim neka je zivo i zdravo al slagala bi kad bi rekla da nebi zeljela svim srcem curu .
Al to jos nista mozda tam nekad , imam jos fore user posted image user posted image samo mi je 24,5 god bome sad ce 25 puni u septembru uh stari se hebote . nisam jos razmisljala o tome niti bi jos .....

Mogu li ja?
Meni trudnoce i zenska djeca super iduuser posted image user posted image user posted image user posted image
samo "porodiljsko" ne volim i besane nociuser posted image user posted image user posted image user posted image

mozes kako da ne ti radjas lijepu djecu jos user posted image user posted image user posted image
ako bude trece user posted image daj meni user posted image user posted image pa neka je i harambasa sto jelena kaze .samo neka je zensko

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 32308
20.9.2011 21:14:51   
R&T@

Je li istina da se blizanci "nasljedjuju" samo s zenske strane?

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 32309
20.9.2011 21:16:11   
Anoniman

amani Da Bogda Ti Se Posrecilo pa i ostvarilo sta zelis user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 32310
20.9.2011 21:16:27   
teacher75
svaka vam cast kad pomisljate na trece!!! meni ne pada napamet, mislim da tada definitivno ne bih imala ni minute vremena za sebe, i ovako me panika hvata kad pomislim na 2.user posted image mozda sam previse sebicnauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32311
20.9.2011 21:16:40   
Honey3

Jedno dijete kao nijedno, dvoje kao jedno, a trece noge spleceuser posted image user posted image user posted image

Zaho, jesam li u pravuuser posted image

tako i kod nas kazu...a meni licno kako kad,nekad mi mozak vriiiiiiii... ali u sustini to je jedino pravo bogatstvo i "najisplativija investicija"samo neka su zdravi hvala Bogu i da ih ima ko kod ih zeliuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32312
20.9.2011 21:18:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

svaka vam cast kad pomisljate na trece!!! meni ne pada napamet, mislim da tada definitivno ne bih imala ni minute vremena za sebe, i ovako me panika hvata kad pomislim na 2.user posted image mozda sam previse sebicnauser posted image
nisi i ja bi se tako osjecalauser posted image user posted image user posted image i sad se osjecam iako nisamuser posted image razmisljam kako bi s drugim dal bi ga volila ko A. kako bi to sve bilo .Kako bi A. sve prihvatio ma bezbroj pitanja .....
Zato je bolje mozak na pasu pa sve spontano ce doc samo user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 32313
20.9.2011 21:19:19   
Amani12
Antalya,Kervansaray hotel,10.15 minuta udaljen od aerodroma.
I da,imali smo prevoz od aerodroma do hotela,normalno,ali su pripremili as za naseg djecaka sto me bas pozitivno iznenadilo.user posted image
Mi smo proteklih godina bili u Kemeru i ALanyi i oni su mnogo ljepsi gradici,pravi morski.

Ovaj put smo jedan dan izrentali autic pa napravili izlet.Posjetili smo Perge,gradic iz Romanskog perioda,moj muzek voli jako tu antiku, te Side i Alanyu.Side je fantastican,nase slijedece odrediste aBd,nadam se...user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32314
20.9.2011 21:20:04   
Honey3

ma to je super o jednom trosku i opet ti ostane vremena da popravisuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32315
20.9.2011 21:20:39   
Hannica

Je li istina da se blizanci "nasljedjuju" samo s zenske strane?

I ja sam to cula,ali znam mnogo primjera gdje su nasljedjeni s muske strane.user posted image
Kod mene u porodici niko nije imao blizance do prosle godine kad ih je dobila moja rodica,a kod njenog muza ima mnogo takvih primjera.user posted image
MM nema blizanaca u porodici,a ne vjerujem da sam ih ja naslijedila od rodice.user posted image Mislim da je kod radi o  slucajnosti,ali ipak cesto napomenem muza da zena nosi taj gen da ne bi pomislio da je neki maher.user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32316
20.9.2011 21:20:55   
Anoniman
Da i samo da vam kazem, svracali danas u Bingo u Hadžićima i FILMAR trenerke koje su u vrtuljku 28-35KM kod njih identicne gornji i donji dio 16,80KM, a donji dio trenerke 6-8KM, helanke 5,80KM, stvarno nema cega nema i bas su povoljni, termo i tanje čarapice 100% pamuk1,80KM, a ja placala po 3,5KM neki dan u gradu, onda štramplice 3,70KM

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32317
20.9.2011 21:21:40   
Amani12
Cula sam i ja to da se blizanci nasljedjuju samo za zenske strane.
Ako je tako,imamo dore sanse,pa vidjet cemo... user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 32318
20.9.2011 21:21:43   
teacher75

Antalya,Kervansaray hotel,10.15 minuta udaljen od aerodroma.
I da,imali smo prevoz od aerodroma do hotela,normalno,ali su pripremili as za naseg djecaka sto me bas pozitivno iznenadilo.user posted image
Mi smo proteklih godina bili u Kemeru i ALanyi i oni su mnogo ljepsi gradici,pravi morski.

Ovaj put smo jedan dan izrentali autic pa napravili izlet.Posjetili smo Perge,gradic iz Romanskog perioda,moj muzek voli jako tu antiku, te Side i Alanyu.Side je fantastican,nase slijedece odrediste aBd,nadam se...user posted image

trebate otici u bodrum i marmaris, bodrum je vrh- neuporedivo ljepsi i bolji od alanye!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 32319
20.9.2011 21:23:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Da i samo da vam kazem, svracali danas u Bingo u Hadžićima i FILMAR trenerke koje su u vrtuljku 28-35KM kod njih identicne gornji i donji dio 16,80KM, a donji dio trenerke 6-8KM, helanke 5,80KM, stvarno nema cega nema i bas su povoljni, termo i tanje čarapice 100% pamuk1,80KM, a ja placala po 3,5KM neki dan u gradu, onda štramplice 3,70KM

to stavi na temu snizenjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32320
20.9.2011 21:24:57   
niki83
Ja sam misljenja da nam Bog dragi podari onoliko djece koliko sami mozemo podnijetiuser posted image
Mm kaze troje, a ja dvoje..user posted image

N&N

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 32321
20.9.2011 21:25:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: niki83

Ja sam misljenja da nam Bog dragi podari onoliko djece koliko sami mozemo podnijetiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 32322
20.9.2011 21:26:18   
R&T@

nisi i ja bi se tako osjecalauser posted image user posted image user posted image i sad se osjecam iako nisamuser posted image razmisljam kako bi s drugim dal bi ga volila ko A. kako bi to sve bilo .Kako bi A. sve prihvatio ma bezbroj pitanja .....
Zato je bolje mozak na pasu pa sve spontano ce doc samo user posted image

Meni kad padne na pamet trece, savjetujem sebe:

"Školovala si se do 23.
udala sa 25, radjala do 30...
sad reci hamdulila i UZIVAJ..."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32323
20.9.2011 21:26:32   
dafri
veče,
Malena,mirkice dobro došle
mama nadam se da će cura brzo ozdravitiuser posted image
teacher ma ako je sve ok na ultrazvuku ne trebaju ti testovi,i mene isto čeka nekad ali ja  ne bih radila, pogotovo amnio
Amani znači bilo vam je super,kakva je bila temp. vjerovatno nije bilo prevruće
jelena neka cura uživauser posted image
Hannice baš super,njih troje će biti prava ekipauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 32324
20.9.2011 21:28:00   
niki83

IZVORNA PORUKA: niki83

user posted image user posted image user posted image

Nakon prvog (i jedinog user posted image ) poroda sam mu rekla nadji sebi nekoga ko ce ti roditi drugo dijete, sad kazem, nadji nekoga ko ce ti roditi trece...user posted image user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 32325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1291 1292 [1293] 1294 1295   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1291 1292 [1293] 1294 1295   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *