Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Malena_A, kako kasalj? Nista ne pominjes... Nadam se da je prestao... Evo odoh se i ja polako spremati za spavanje, malo je reci da sam smorena. Ljubi cure male!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Ej draga dobro je sada Bogu hvala, evo ovu malenu uhvatilo jedva dise! Bas kad god kontam vodit je na vakcinu ona se prehladi! Kako si ti i ljepotica? Ljubimo vas punooo!!
eh evo i nas sa ne bas tako sretnim vijestima, sinoc M fino zaspala i sve bilo ok, jutros u 4 30 povratila malo, pa u 6 opet malo...probudim je da vidim jel ok da ide u vrtic, pitam je da li je nesto boli kaze ne boli, pije caj sve ok. spremim je ja sve, ona pojede jedan mali plazma keks i povrati opet. nema temperature niti drugih simptoma?
eh evo i nas sa ne bas tako sretnim vijestima, sinoc M fino zaspala i sve bilo ok, jutros u 4 30 povratila malo, pa u 6 opet malo...probudim je da vidim jel ok da ide u vrtic, pitam je da li je nesto boli kaze ne boli, pije caj sve ok. spremim je ja sve, ona pojede jedan mali plazma keks i povrati opet. nema temperature niti drugih simptoma?
jadno pile...ja bih je na dijetu stavila...da vidis hoce li se smiriti...moguce da joj je zeludac izritiran sad...ja ako jednom povratim,povracam citav dan...imam jaku kiselinu pa valjda zato
Malena .... jel to i ti na ovu sa godinom sto ide? I ja se trebam napokon nakaniti i odvesti-inace MM vodi otkako ja radim,al na ovu cu i ja jer je starija i prevrne svu ambulantu - prime je preko reda samo da se ne dreci!
dobro jutro mi se maloprije vratili s vakcine,trebali smo je primiti s 18 mjeseci al smo malo kasnili.. nadam se da nece biti reakcija.. sad ga pitam koja ga ruka boli jer je puno plakao ,kad on pokazuje pogresnu i govori ljubi mama da podje
dobro jutro mi se maloprije vratili s vakcine,trebali smo je primiti s 18 mjeseci al smo malo kasnili.. nadam se da nece biti reakcija.. sad ga pitam koja ga ruka boli jer je puno plakao ,kad on pokazuje pogresnu i govori ljubi mama da podje
a dusica slatka....ma joj ja mislim da MM i ja vise prenesem nervozu nego sto bi ona bila takva
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
lona81, mi smo to prosli nedavno... samo povracanje bez ikakvih drugih simptoma... trajalo je nekoliko dana... pila je caj od nane da joj smiri zeludac... nadam se da ce kod vas prestati odmah
helena_7, samo se ti guraj... neka guzve i curica
jutro. mi juce pisemp o vakcininama a sinoc mi muz govori zvali iz doma zrdavlja da kazu da su dosle vakcine jer kasnimo. Leona ja sam Alenu ukljucila juce prolife i malo je vec bolje sto se tice proljeva.Ovo moje djete se samo mazi,sat vremena smo samo lezali i mazili se.ja stavila dorucak u rernu a on uze krompir neoguljen i stavi u rernu i kaze njam,njam ostavila sam nek se ispece,mozda ga i pojede
lona81, mi smo to prosli nedavno... samo povracanje bez ikakvih drugih simptoma... trajalo je nekoliko dana... pila je caj od nane da joj smiri zeludac... nadam se da ce kod vas prestati odmah
helena_7, samo se ti guraj... neka guzve i curica
bas evo pije caj od nane...znaci samo to je bilo, bez temperature?
leona 81sto god da je stavi je na dijetnu ishranu, cajevi,dvopek, riža,možda banana i proci ce.. nek nema temperature ja idem praviti svekru tortu,danas mu je rodjendan, valjda ce mi ispast kako treba
leona 81sto god da je stavi je na dijetnu ishranu, cajevi,dvopek, riža,možda banana i proci ce.. nek nema temperature ja idem praviti svekru tortu,danas mu je rodjendan, valjda ce mi ispast kako treba
kod nas je ovo bilo kada j eimao proljev ova dieta , sada za povracanej ne znam a sigurno da se treba pripaziti sta djete jede .
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
Jutro dame, vidim dječica nešto nisu najbolje .. Dušice malene nadam se da nije ništa strašno sem male viroze... šaljem im veeeeeliku pusicu svima redom
A ja sam jučer konačno našla čizmice za svog princa i to su super, sad mi je malo i lakše jer se i njemu sviđaju jer kad mu se nešto ne dopada nema šanse da to obuje... Čitaću vas ali evo posao se polako zahuktava pa od pisanja nema puno
Jutro, evo i mene pijem kafu i prodajem Sega mi, nije ovo za mene al eto... Kako ste mi, mi dobro hB, Lani malo nosic curi al nista strasno, spricamo i to je to...OPET je jedva ostala, ali sam bila odlucna, dala je teti i okrenula se, nisam je cak ni nosila u stan... nisam grozna jel da?
Mi se oti<mamO za tastaturu i mis, ne mogu vise nista od ovog mog zvrka, pa ni kafu popiti. Evo je se ohladila, bujrum na jednu vrucuuu idem pristaviti
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.