|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1304 1305 [1306] 1307 1308   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.9.2011 12:29:16   
Amani12
Sta je bilo BAMBI? Je li i kod tebe ova viroza ili? user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 32626
22.9.2011 12:32:29   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Dobar dan vam zelim
Ja kod kuce, nisam dobro... Djeca vani sa MM, sad ce doci da se S sprema za skolu, Nane ce na spavanje, tako da cu mu se ja samo pridruziti... Nadam se da ste vi svi dobro

user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 32627
22.9.2011 12:39:35   
bebacha
nisam uprapila jel se macak Felix javiouser posted image kako je Anel.sinoc joj krivo sto sunce sjauser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32628
22.9.2011 12:41:57   
megi
pozdravcic

bambi mila sta je bilo prehlada ili user posted image user posted image
nadam se da su sve bebare dobro, felix vidim nema da vidimo kako je A

marijana sretno u iscekivanju,

mi moramo u kupovinu cipela jer je ove sto smo imali iznenada ne mogu, narasla noga preko noci pa moram u potragu, cizme imamo, ali cipela dubokih nejma user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 32629
22.9.2011 12:44:25   
Anoniman
imate  pozdrav od nas

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 32630
22.9.2011 12:44:54   
Lady26
Sta je sa nalazima, nemoj imate pozdrav...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32631
22.9.2011 13:04:06   
nursel
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: nursel

IZVORNA PORUKA: Hanady RR
E pa onda znas o cemu pricamuser posted image .Kad je beban imao oko godinu dana uhvatio ga neki kasalj ja naravno odmah pedijatru a on iz prave prospan.Mi u apoteku a ja sasvim slucajno pogledam sastav a ono secer i malo brsljena ako se dobro sjecamuser posted image ,pa to i kuci mogu napravit hamanuser posted image user posted image .

Od kolko godina se smije ukljucit imunoglukan,dali znas?Idemo u zimu pa me malo strah

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Koliko kosta imunoglukan?

Pozdrav za sve mamiceuser posted image

ja imam pravo pozitivno iskustvo s baby propolisnim kapima i sirupcicem s ehinaceom,od kako to pijemo hB nismo ni smrcnuli.To s imunoglukanom,hmmmmm joj ne znam sta bi vam rekla i sama sam prije trudnoce radila u farmaceutskoj firmi i mogu vam samo reci pedijatar kad se dogovori s predstavnikomo farm. firme gura zaj preparat osto poto sto se kazeuser posted image
Cini mi se da neko rece 30 KM...

38 KM

200 ml
po 15 ml dkveno s epije dok s ene popije i onda s eparvi pauza...

prije je bio čak 50 Km...sad je malo jeftiniji...ali meni ni ovi drugi nisu nešto posebno jeftini al ovaj mi je najučinkovitijiji do sada...
il s eja tješim..
al fakat pila ga djevokčoca new mame nedavno mit o reče...sjećaš se it i mya kako je imala uaple plauća...sad je curica mašalllah i zaista se super nosi sa virusima vrtićauser posted image

pa ovo znam...
međutim nisma nikada do sada imala priliku do ove pedijatrice zaista čuti talvo što...
ona je malo drugačija po tome pitanju....

opte sma stavrno sa rezevom uzela taj prijedlog al sma čitala i rapitivala se i na forumu imamo tmeu o tome...i iskustav su bila dobr...
he sad ja sma imala super iskustvo sa naturom mix u ampulama kad je koštala i 50 Km...

al baš mi je starija bila bolesna...pa mi je pedijatrica zaista vrlo otvoreno rekla o ovome preparatu...
začudilo me d aona uošće predlaže...jer se sjećam kad sma je pitala za redapin sirup...kaže ona meni ma dijete moje smao mami para...

a inače ostale pedijatrice u tom domu zdravlja ubiše u pojma sa porsapnom i medexovim preparatima...puna mi kuća onih doerszaka sa tioh reklamnih bločićauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 32632
22.9.2011 13:06:29   
Hanady RR
ma nursle moja dok ti pofataš sve...

ja sma ti najpoznatija po forumu po čaju od luka i jabukeuser posted image
i po sirupu od smeđeg šećera i lovora..user posted image .
ja to ba ništa ne kupujem...user posted image

meni nedavno predloćžili nakan nodi sa jagorečvinom...
znaš šta sma uradila skuhala osušenu jagorečevinu nagusti sa smeđem uprženim šećerom...znaš kako dobar sirup, prirodniuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu nursel)
Neposredna veza do poruke: 32633
22.9.2011 13:12:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Dobar dan vam zelim
Ja kod kuce, nisam dobro... Djeca vani sa MM, sad ce doci da se S sprema za skolu, Nane ce na spavanje, tako da cu mu se ja samo pridruziti... Nadam se da ste vi svi dobro

sta ti je mila ???Nije valjda i tebe savladala prehlada e joj  zao mi je nedaj se proce .  Jer znam kako ti je user posted image evo  meni 3 ci dan prehlade jos na nos ne cujem nit smrdi nit mirusi nit okusa ikakvog imam .
Al proce mi smo vece , haja jake ozdravicemo mi user posted image
Amani jel tebi mila bolje ?
Megi, A. i sad nos br 22. 23 zavisi od modela tako da necu morat kupovat cizmice moce mu a imamo duboke ciciban cipele za jesen od nase sheryuser posted image koje ce nam sad za ovo vrijeme dobro doci .
Takodje dobio je i odjece od rodice , nista nam ne treba hbuser posted image sem sitnica stample, carapice, one pape po kuci , moram uzeti sa stopalima gumenim .
Hanady jel tvoja cura ozdravila ?
Tajra R je medena dragi njeni biseriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 32634
22.9.2011 13:16:28   
vila_7
sa tim cipelicama i cizmama cu izluditi! Eva ima sad cipelice-duboke su ali nisu skroz zatvorene i od koze su pa su promocive. Uzela sam joj gumenjake za selo, i sad jedne cizme ali nisu ni one bas zimske,nego su malo futrovane i duboke i nepromocive,pa ne znam hoce li joj sad biti vruce u tome ili moze sad na jesen da ne kupujem jos neke duboke cipelice user posted image . a na zimu cu morati neke bas futrovane,jel user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32635
22.9.2011 13:17:07   
vila_7
Hanady vala i jesi - tvoj recept i do mene dosao a ja ga sirim dalje po komsiluku! user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32636
22.9.2011 13:24:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: helena_7

sa tim cipelicama i cizmama cu izluditi! Eva ima sad cipelice-duboke su ali nisu skroz zatvorene i od koze su pa su promocive. Uzela sam joj gumenjake za selo, i sad jedne cizme ali nisu ni one bas zimske,nego su malo futrovane i duboke i nepromocive,pa ne znam hoce li joj sad biti vruce u tome ili moze sad na jesen da ne kupujem jos neke duboke cipelice user posted image . a na zimu cu morati neke bas futrovane,jel user posted image
evo nasi gumenjaca i zimskih mooce mu i sad user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 32637
22.9.2011 13:26:28   
bebacha
nama trebaju gumene br 21 a nisam nigdje nije vidjela tako maleuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32638
22.9.2011 13:28:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

nama trebaju gumene br 21 a nisam nigdje nije vidjela tako maleuser posted image user posted image
imas u Bingu u Doboju male gumenjace i u Muki Promu isto ...Na Jelahu
Ove gumenjace su 22 br mogu A. mi ih dobili kao i ove frtrovane isto ....Al sam vidjela po ovim radnjama da ih ima isto....

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 32639
22.9.2011 13:28:52   
vila_7
ja sam nasla u FIS-u al najmanje su 22 i nama pasu

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 32640
22.9.2011 13:29:38   
vila_7
felix ih tvoje gumenjace pravo kvalitetne - trebas ti vidjeti sta su prave gumenjace od  11 KM! user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32641
22.9.2011 13:30:54   
bebacha
Imamo i mi Bingouser posted image user posted image user posted image al sam tu zaboravila pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32642
22.9.2011 13:30:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: helena_7

felix ih tvoje gumenjace pravo kvalitetne - trebas ti vidjeti sta su prave gumenjace od  11 KM! user posted image
ma meni nije bitno samo da ne propustaju a ne propustaju niti jedne anel je nafakali neki pa dobija od rodice od njene djece svake godine user posted image user posted image sreca nije neki nnogat pa moce mu i ove godine isto obuca user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 32643
22.9.2011 13:31:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

Imamo i mi Bingouser posted image user posted image user posted image al sam tu zaboravila pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa pogledaj user posted image ja da nemam ovih uzela bi kakve bilo user posted image .

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 32644
22.9.2011 14:04:42   
Anoniman
hebemti...nema me 4 sata ko da me dva dana nemauser posted image

mala...ocekujem pozivuser posted image user posted image poljubi mi I. i L.user posted image
tajrauser posted image user posted image R. imamoje geneuser posted image
lady...udahni...izdahniuser posted image i A. ne moze bez mene ni sec. i to u stanuuser posted image
noJa...pa hebemu misa...gdje si ti?user posted image ...ovo ja ko tuuser posted image user posted image user posted image
bambino...procice...user posted image
hanady, amani,bebaca,mya,koko,ticerko, felix...ma sveuser posted image
ah sto sam nesto danas puna of lavuser posted image

Ja ziva ne znam gdje mm da gledam garderobu...ovo je za poludit...pijaca, skafa & cone dolaze u obzir...nemojte mi ni predlagat...ako neko zna gdje ima xxxxxxxxxxxxl brojeva nek mi se javi na ppuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32645
22.9.2011 14:08:44   
Anoniman
dadada samo da znas da imas 2 zuta kartona od raje sa RR pa se ti zahebaji i javljaj svako 15 danauser posted image ignorirat cemo te,bit ces nevidljiva itd itduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32646
22.9.2011 14:10:16   
koka i po
otisla na "godisnji"user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32647
22.9.2011 14:13:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

dadada samo da znas da imas 2 zuta kartona od raje sa RR pa se ti zahebaji i javljaj svako 15 danauser posted image ignorirat cemo te,bit ces nevidljiva itd itduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Al ja vas lavju plahouser posted image user posted image user posted image
obecavam da ce mi mama napisati opravdanjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32648
22.9.2011 14:16:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne pikam,znam ja tebe kopirala si joj potpis jos u osnovnojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32649
22.9.2011 14:19:14   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

ne pikam,znam ja tebe kopirala si joj potpis jos u osnovnojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
ko ja...nikaaaaaaaaduser posted image
onda ce mi tvoja mama dati opravdanjeuser posted image user posted image user posted image
nemoj sad da nadjem zenu da provjerim jesi li pocela opet s faksomuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1304 1305 [1306] 1307 1308   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1304 1305 [1306] 1307 1308   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *