Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
felix cool avatar , al znas onu - vuk dlaku mijenja al cud nikad!
pa da mi prilici avatar prozvase me macak pa reko da i postavim al opasnog macka crnog A znasli ti onu poslovicu : " covjek je covjeku vuk" eto ako nisi znala sad znas.
Al ste se raspricali, jedva vas pohvatah...dok procitah dan mi prodje Moje malo dijete spava vec cetvri sat, ne mogu da vjerujem, isli vaditi priseve pa po gradu skitali njega iz auto u auto, iz sjedalice u kolica, a on i dalje spava...ljubi ga majka i voli ga najvise ovako uspavanog . Moram vam se pohvaliti da sam upala u djeciju trenerku broj 16 exitovu , vagala se i imam 55kg, a ostala trudna sa 57, samo jos ovo kino od rane da se smiri i prestane gojiti pa da stomak stesem i onda sma prezadovoljna . Anci i dalje kod bake i dede, dijete uziva, projela se pravo, maloprije me zovu da mi kazu da je pojela pun tanjir pasulja, a ovdje ga nije htjela ni primirisati, zaspi u sedam uvece i spava do osam ujutru, sta ti je svjez vazduh . Vidim pisete o sirupima za imunitet, meni su preporucili propolbaby za Anu, on je sa medom, propolisom i jos nekim kinima, pa cemo vidjeti kakvo ce stanje biti, jer po dolasku sa sela je planiram u vrtic upisati.
Bolesnim bebama zelim brzo ozdravljenje, Koko bravo za I, bas mi je drago , Bambi draga sta je sa tobom? Tajra cestitamo tm (prodaste li onu sjedalicu, nama kako ova frka oko mrse bila nisam stigla ti se javiti, a i iskreno zaboravila. Ako niste dosli bi da je vidimo u ovih dan, dva)
Ljubimo vas, pravim kecap pa bjegam za sporet dok se svrco nije probudio
Drage treba mi pomoc curica mi je bila prehleđena i sada slini i kašlje a neda da joj pumpicom očistim nos kako još mogu to uradit neće da jede zbog toga.
Selmoni draga odvedi je u kupatilo pod tus ti i ona ona para ce osloboditi sline i lakse ce ti biti ocistiti. Ovo nama uvijek pomaze. A je ok sa ciscenjem i ostalim stvarima a H i dan danas pocne cmizdriti mamaaaaa curi mi nosss ja sam bolestan ma ludnica . A je u fazi prosipanja opet uzas jedan ,isto tako skinuo se i popiskio iz cista mira na kuhinjski stol dok sam ja doruckovala . Pitam se samo kakvi su ovo primitivni protesti . MM bi volio da ima jednu curicu a ja mu kazem da Bog oprosti nebi poslije ovog terminatora malog vise pomislila na bebu, mozda nekad tamo kad A bude u skoli, a imam od seka dvije curice one su bas mezimice male i dovolje su mi. Nek su zdravi i zivi ja sam dala sve od sebe cak i zuc . Sad jedva cekam da A malo poraste jer mi je potreban odmor. Slaba sam skroz danas :(.
Jelena, kako mi je drago zbog Ane, nek' se dusica malo dohavizala, a Luka je divan ljubi ga A., mada ocekuj oko drugog rodjendana naglo pogorsanje ponasanja ..iz iskustva
Ella, drz' se - nego sve hocu da te pitam kakve mjere poduzimas kad ti se taj mali zvrk pokaki na tepih i popiski na stol Veliki sam protivnik pruta, sake, cuske i sl. metoda, al' mislim da bih u ovim slucajevima ubrala jednu tanku, zilavu mladu sipkicu, pa sve po posranoj guzicici ....ma, malo se salim, al' bas mi je zao da te tako maltretira, lopov jedan mali...
Mala i ja smo popile kafu i svecano se dogovorile da je vise ovako necemo piti ...njih trojica su toliko vristali, prevrtali, kenkali, pojeli Boziju kisu, popili, da ne znamo ni sta progovorismo ...moj bandit sada spava ...
Zaboravila sam pozeliti dobrodoslicu novim clanicama, neka vas dugo tu
Tekja duso poduzimam sve moguce mjere prutic, slanje u sobicu djeciju kazem mu ti ne slusas, to nevalja moras slusati mamu itd itd. Vjeruj mi draga njega il' tuko il' grlio dodje na isto . Mama je primjetila kod nje dok je bio divan je bio prvu sedmicu a onda poceo s prostaklucima, i bas namjerno gura TV, skine se i popiski na linoleum itd. Mislim nije uvijek on takav divno je djete ali pocesto jest da ne lazem. Od nekih 15 mjeseci pisala sam presao je u nasu sobu i poceo s belajima. Paznju zaista svi pruzamo nekad pomislim da sam mu ja dosadna pa to radi nemam pojma . Ja treniram sabur u nekim situacija stvarno dodje mi da povratim od muke , mislim imala sam ja jos jedno djete prije njega, nisam bas tako neiskusna. Ja sam stvarno obolila bukvalno i sve sebi govorim jos godina proci ce to InshAlllah., kad bude veci malo.
drage moje hvala na pitanjima, al iskreno nemam pojma sta mi je... evo cijeli dan danas prespavah... maloprije se probudila malo jela pirea jer drugo nista ne mogu, sad me glava rastura... mjerila sam pritisak, 100 sa 65... najgore mi je sto sam malaksala i ne mogu na noge... moja dusa od muza odveo oboje djece vani da se ja odmaram.... svima saljem veliki pozdrav
drage moje hvala na pitanjima, al iskreno nemam pojma sta mi je... evo cijeli dan danas prespavah... maloprije se probudila malo jela pirea jer drugo nista ne mogu, sad me glava rastura... mjerila sam pritisak, 100 sa 65... najgore mi je sto sam malaksala i ne mogu na noge... moja dusa od muza odveo oboje djece vani da se ja odmaram.... svima saljem veliki pozdrav
joj Bambi meni se tako desava kad me gripa hvata malaksalost,svaka me koščica boli i samo bi spavala..
Dan i od nas Uh kakva me groznica i temperatura bila uhvatila,grozno... Moja mami mi bila,donijela nam rucak,igrala se sa mezimcetom svojim,pa otisla doma napravila nam veceru,sad donijela i opet ode. Mama Deckic spava drugu turu,a i ja sam pola dana u krevetu provela. Bambi nadam se da se neces razboliti,da je to samo prolazno.Ljubi djecicu a muzeku Odoh nazad u krevet,ljubim vas sve...
Tajric...pa CESTITAAAAAAAAAM I JAAAAAAAA ..znam sta to znaci
IZVORNA PORUKA: dadada Tajric...pa CESTITAAAAAAAAAM I JAAAAAAAA ..znam sta to znaci
Eja vam odoh u votazi...et...da znate
Ja sve listam danasnje ispisane stranice da upratim šta se čestita. Pomislih, Tajra na trudna Ali u danasnje vrijeme nije ni posao bogami nista manje vrijedan! Čestitamoooooooo
Dadada, pamet u glavu
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.