Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobar dan vam zelim Ja kod kuce, nisam dobro... Djeca vani sa MM, sad ce doci da se S sprema za skolu, Nane ce na spavanje, tako da cu mu se ja samo pridruziti... Nadam se da ste vi svi dobro
bambi mila sta je bilo prehlada ili nadam se da su sve bebare dobro, felix vidim nema da vidimo kako je A
marijana sretno u iscekivanju,
mi moramo u kupovinu cipela jer je ove sto smo imali iznenada ne mogu, narasla noga preko noci pa moram u potragu, cizme imamo, ali cipela dubokih nejma
IZVORNA PORUKA: Hanady RR E pa onda znas o cemu pricam .Kad je beban imao oko godinu dana uhvatio ga neki kasalj ja naravno odmah pedijatru a on iz prave prospan.Mi u apoteku a ja sasvim slucajno pogledam sastav a ono secer i malo brsljena ako se dobro sjecam ,pa to i kuci mogu napravit haman .
Od kolko godina se smije ukljucit imunoglukan,dali znas?Idemo u zimu pa me malo strah
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Koliko kosta imunoglukan?
Pozdrav za sve mamice
ja imam pravo pozitivno iskustvo s baby propolisnim kapima i sirupcicem s ehinaceom,od kako to pijemo hB nismo ni smrcnuli.To s imunoglukanom,hmmmmm joj ne znam sta bi vam rekla i sama sam prije trudnoce radila u farmaceutskoj firmi i mogu vam samo reci pedijatar kad se dogovori s predstavnikomo farm. firme gura zaj preparat osto poto sto se kaze Cini mi se da neko rece 30 KM...
38 KM
200 ml po 15 ml dkveno s epije dok s ene popije i onda s eparvi pauza...
prije je bio čak 50 Km...sad je malo jeftiniji...ali meni ni ovi drugi nisu nešto posebno jeftini al ovaj mi je najučinkovitijiji do sada... il s eja tješim.. al fakat pila ga djevokčoca new mame nedavno mit o reče...sjećaš se it i mya kako je imala uaple plauća...sad je curica mašalllah i zaista se super nosi sa virusima vrtića
pa ovo znam... međutim nisma nikada do sada imala priliku do ove pedijatrice zaista čuti talvo što... ona je malo drugačija po tome pitanju....
opte sma stavrno sa rezevom uzela taj prijedlog al sma čitala i rapitivala se i na forumu imamo tmeu o tome...i iskustav su bila dobr... he sad ja sma imala super iskustvo sa naturom mix u ampulama kad je koštala i 50 Km...
al baš mi je starija bila bolesna...pa mi je pedijatrica zaista vrlo otvoreno rekla o ovome preparatu... začudilo me d aona uošće predlaže...jer se sjećam kad sma je pitala za redapin sirup...kaže ona meni ma dijete moje smao mami para...
a inače ostale pedijatrice u tom domu zdravlja ubiše u pojma sa porsapnom i medexovim preparatima...puna mi kuća onih doerszaka sa tioh reklamnih bločića
ja sma ti najpoznatija po forumu po čaju od luka i jabuke i po sirupu od smeđeg šećera i lovora.. . ja to ba ništa ne kupujem...
meni nedavno predloćžili nakan nodi sa jagorečvinom... znaš šta sma uradila skuhala osušenu jagorečevinu nagusti sa smeđem uprženim šećerom...znaš kako dobar sirup, prirodni
sta ti je mila ???Nije valjda i tebe savladala prehlada e joj zao mi je nedaj se proce . Jer znam kako ti je evo meni 3 ci dan prehlade jos na nos ne cujem nit smrdi nit mirusi nit okusa ikakvog imam . Al proce mi smo vece , haja jake ozdravicemo mi Amani jel tebi mila bolje ? Megi, A. i sad nos br 22. 23 zavisi od modela tako da necu morat kupovat cizmice moce mu a imamo duboke ciciban cipele za jesen od nase shery koje ce nam sad za ovo vrijeme dobro doci . Takodje dobio je i odjece od rodice , nista nam ne treba hb sem sitnica stample, carapice, one pape po kuci , moram uzeti sa stopalima gumenim . Hanady jel tvoja cura ozdravila ? Tajra R je medena dragi njeni biseri
sa tim cipelicama i cizmama cu izluditi! Eva ima sad cipelice-duboke su ali nisu skroz zatvorene i od koze su pa su promocive. Uzela sam joj gumenjake za selo, i sad jedne cizme ali nisu ni one bas zimske,nego su malo futrovane i duboke i nepromocive,pa ne znam hoce li joj sad biti vruce u tome ili moze sad na jesen da ne kupujem jos neke duboke cipelice . a na zimu cu morati neke bas futrovane,jel
sa tim cipelicama i cizmama cu izluditi! Eva ima sad cipelice-duboke su ali nisu skroz zatvorene i od koze su pa su promocive. Uzela sam joj gumenjake za selo, i sad jedne cizme ali nisu ni one bas zimske,nego su malo futrovane i duboke i nepromocive,pa ne znam hoce li joj sad biti vruce u tome ili moze sad na jesen da ne kupujem jos neke duboke cipelice . a na zimu cu morati neke bas futrovane,jel
nama trebaju gumene br 21 a nisam nigdje nije vidjela tako male
imas u Bingu u Doboju male gumenjace i u Muki Promu isto ...Na Jelahu Ove gumenjace su 22 br mogu A. mi ih dobili kao i ove frtrovane isto ....Al sam vidjela po ovim radnjama da ih ima isto....
felix ih tvoje gumenjace pravo kvalitetne - trebas ti vidjeti sta su prave gumenjace od 11 KM!
ma meni nije bitno samo da ne propustaju a ne propustaju niti jedne anel je nafakali neki pa dobija od rodice od njene djece svake godine sreca nije neki nnogat pa moce mu i ove godine isto obuca
mala...ocekujem poziv poljubi mi I. i L. tajra R. imamoje gene lady...udahni...izdahni i A. ne moze bez mene ni sec. i to u stanu noJa...pa hebemu misa...gdje si ti? ...ovo ja ko tu bambino...procice... hanady, amani,bebaca,mya,koko,ticerko, felix...ma sve ah sto sam nesto danas puna of lav
Ja ziva ne znam gdje mm da gledam garderobu...ovo je za poludit...pijaca, skafa & cone dolaze u obzir...nemojte mi ni predlagat...ako neko zna gdje ima xxxxxxxxxxxxl brojeva nek mi se javi na pp
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.