Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pricamo i to je to...OPET je jedva ostala, ali sam bila odlucna, dala je teti i okrenula se, nisam je cak ni nosila u stan... nisam grozna jel da?
Ma neeeee ni slučajno šalu na stranu dobro si postupila jer što se duže opraštaš od djeteta gore je i njoj i tebi .. hebemu miša za nosić i Emanu malo curi nosić nadam se samo da se neće razboljeti
Malena .... jel to i ti na ovu sa godinom sto ide? I ja se trebam napokon nakaniti i odvesti-inace MM vodi otkako ja radim,al na ovu cu i ja jer je starija i prevrne svu ambulantu - prime je preko reda samo da se ne dreci!
Jeste sa godinu , mi smo davno imali termin za vakcinu, al bila prehladjena pa nismo mogli,cim se ja nakanim ona se prehladi i tako u okrug!
A za uvlacenje, viiidi meene, i ja se uvlacim
jutro i od mene.. svim bolesnim bebicama zelim brzo ozdravljenje a mamama saljem .. I.je dobro,oporavlja se a ja nisam spavala ovako dobro ko dvije zadnje noci nikad u zivotu .... nemam puno vremena da tipkam ali mislim na vas
Ma neeeee ni slučajno šalu na stranu dobro si postupila jer što se duže opraštaš od djeteta gore je i njoj i tebi .. hebemu miša za nosić i Emanu malo curi nosić nadam se samo da se neće razboljeti
LaDY I ja se slazem sa Emi, lakse se rastati samo kad je poljubis i dadnes teti. I mojoj curi na nosic,kasljuca.. Bas je skopalo jadnicu!!
Emi sin ima divnoooo imeeeeeee
< Poruku je uredio Malena_A -- 22.9.2011 10:11:25 >
jutro i od mene.. svim bolesnim bebicama zelim brzo ozdravljenje a mamama saljem .. I.je dobro,oporavlja se a ja nisam spavala ovako dobro ko dvije zadnje noci nikad u zivotu .... nemam puno vremena da tipkam ali mislim na vas
Bas mi je dragooo sto je I. dobro i da se oporavlja!! A i sto si se ti naspavala,zasluzila si!!
Jutro Mi smo jos bolesni,ja posebno,a deckic mi je mnogo bolje hB. Izgleda da prodjosmo bez antibiotika hB. Nasem bolesnom drustvu zelimo da svi brzo ozdravite... Znaci ipak nam evo malo lijepog vremena,jupiiiiiiiiii
Njoj je i prije 10ak dana onako malo curio nosic, samo sam spricala aquamaris i proslo, i sad isto radim, ne curi puno, mozda samo reakcija na promjenu vremena ili sta vec....nije strasno, samo da ne ode dalje ali nece aBd... Teta uvijek sidje po nju ispred ulaza, i od pocetka nije bilo problema, ali evo ovu sedmicu nece smao mene stisne i ne pusta...juce sam ulazila a jutros rekla, D. evo ti je ja zurim na posao, i samo joj je predala, a ona mama dodji, mama dodji, i teta joj govori idemo se obuci pa na vozic, pa gledamo crtane ble bla bla....i otisle su...nisam cula vrisku MA brzo to nju prodje, al eto... Tajra, ide k'o u Zahide
teacher, ne volim ja ni foto aparate, bjezim koliko mogu, ali teze mi ide . Kako si ti? Kako slusa velika maza i ta mala u pupi?
Hanady, ma Mehmedbasic je meni super! Nisam ja kod njega vodila trudnocu, ali jeste moja tetka, koja je nakon 14 godina zahvaljujuci njemu dobila svoju curicu! To im je bila tada prva uspjesna vantjelesna oplodna u BiH. Jednom je mene nesto vodila, covjek je bas ljubazan i posveti ti se, tako da nije ni cudo sto te se sjeca uopste. A ako mislim na pravu zenu (cesto jedno ime povezem za potpuno pogresnu facu), pa i licite. A koliko moja sestra lici na mene, to je strasno. Imali smo scenu juce bas, sretnemo je, ja sa onom ekipom, ona moja samo sto nije vrisnula kada je ugledala. Poslije mi govori:"ama... mora da postoji i kloniranje i vanzemaljci i tako to sve... ne moze bas onoliko liciti". Mi smo bas copy-paste, a razlika 13 godina među nama. I brat lici na nas, ali je musko, pa nije tako na prvu, ali nas dvije, i ovako smo preslicne, a kada uzmes moju sliku prije 13 godina i njenu sada zakleo bi se da je ista osoba
velika slusa a malu (malog) jos ne osjetim, al sve je za sada hb ok mucnine polako prolaze, imam jos ujutro i povremeno kad sam gladna il mi se nesto smuci i ne mogu jesti puno stvari, gade mi se al je puno bolje sada, meni trudnocu, kao i proslu, vodi dr maja koja radi kod mehmedbasica i super je
Neka mi Bog oprosti, li ja zaista ne, ne, ne zelim opet bebu i pelene i AD i besane noci i razbijati glavu misleci da li su grcevi ili zubici ili nesto sto puta gore...
dobro jutro mi se maloprije vratili s vakcine,trebali smo je primiti s 18 mjeseci al smo malo kasnili.. nadam se da nece biti reakcija.. sad ga pitam koja ga ruka boli jer je puno plakao ,kad on pokazuje pogresnu i govori ljubi mama da podje
i mi trebamo na vakcinu na koju kasnimo, pa kontamo iduce sedmice, bitno je da primi do 2. godine jer je ona revakcinacija. men ije drago sto se rjesismo mmr bez problema, ove me nije strah
velika slusa a malu (malog) jos ne osjetim, al sve je za sada hb okmucnine polako prolaze, imam jos ujutro i povremeno kad sam gladna il mi se nesto smuci i ne mogu jesti puno stvari, gade mi se al je puno bolje sada, meni trudnocu, kao i proslu, vodi dr maja koja radi kod mehmedbasica i super je
Hajde, dobro je, meni su mucnine bas dugo trajale. Meni je trudnocu vodila dr. Amra Hadzismajlovic u Clarusu, i super mi je ona, a sasvim sam slucajno kod nje otisla tada, nesto svi bili na nekakvim godisnjim, i onda ostanem kod nje... Blago tebi, pa velika slusa
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Evo vam R. monolog na tuti: Piskila sam, piskila...nisam...jesam... sad ce biti g.... bravo Iana, bravo... maaaaaaaaaaamaaaaaaaaaa, kakila sam... nemoj me brisati, neka me jos malo... zavrsila sam.... ja cu nosit tutu...necu da ustanem...daj mi druge gace i japanke...
I jos se "ne gasi"
Evo vam R. monolog na tuti: Piskila sam, piskila...nisam...jesam... sad ce biti g.... bravo Iana, bravo... maaaaaaaaaaamaaaaaaaaaa, kakila sam... nemoj me brisati, neka me jos malo... zavrsila sam.... ja cu nosit tutu...necu da ustanem...daj mi druge gace i japanke...
I jos se "ne gasi"
jutro...mi smo spavali skoro do 10h ...evo sad muntam V. da jede, pa da malo izadjemo iz kuce, dok nije kisa Nemam vas kada citati, nadam se da su djecica bolje, leonina mala (ne znam kako se zove ), Aman, Anel...koki kako je I.?
Ljubim sve .. a poseban za (R)Ianu i njene bisere
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.