|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1302 1303 [1304] 1305 1306   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.9.2011 10:07:05   
emi7908
pricamo i to je to...OPET je jedva ostala, ali sam bila odlucna, dala je teti i okrenula se, nisam je cak ni nosila u stan... nisam grozna jel da?

Ma neeeee ni slučajno user posted image user posted image user posted image user posted image šalu na stranu dobro si postupila jer što se duže opraštaš od djeteta gore je i njoj i tebi .. hebemu miša za nosić i Emanu malo curi nosić nadam se samo da se neće razboljetiuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32576
22.9.2011 10:07:59   
InLove

IZVORNA PORUKA: helena_7

Malena .... jel to i ti na ovu sa godinom sto ide? I ja se trebam napokon nakaniti i odvesti-inace MM vodi otkako ja radim,al na ovu cu i ja jer je starija i prevrne svu ambulantu - prime je preko reda samo da se ne dreci!user posted image

Jeste sa godinu , mi smo davno imali termin za vakcinu, al bila prehladjena pa nismo mogli,cim se ja nakanim ona se prehladi i tako u okrug!

A za uvlacenje, viiidi meene, i ja se uvlacimuser posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32577
22.9.2011 10:09:08   
koka i po
jutro i od mene..
svim bolesnim bebicama zelim brzo ozdravljenje a mamama saljem user posted image ..
I.je dobro,oporavlja se a ja nisam spavala ovako dobro ko dvije zadnje noci nikad u zivotuuser posted image ....
nemam puno vremena da tipkam ali mislim na vas user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32578
22.9.2011 10:09:18   
InLove
IZVORNA PORUKA: emi7908

pricamo i to je to...OPET je jedva ostala, ali sam bila odlucna, dala je teti i okrenula se, nisam je cak ni nosila u stan... nisam grozna jel da?

Ma neeeee ni slučajno user posted image user posted image user posted image user posted image šalu na stranu dobro si postupila jer što se duže opraštaš od djeteta gore je i njoj i tebi .. hebemu miša za nosić i Emanu malo curi nosić nadam se samo da se neće razboljetiuser posted image

LaDY I ja se slazem sa Emi, lakse se rastati samo kad je poljubis i dadnes teti. I mojoj curi na nosic,kasljuca.. Bas je skopalo jadnicu!!

Emi sin ima divnoooo imeeeeeee user posted image

< Poruku je uredio Malena_A -- 22.9.2011 10:11:25 >

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32579
22.9.2011 10:10:16   
InLove

IZVORNA PORUKA: koka i po

jutro i od mene..
svim bolesnim bebicama zelim brzo ozdravljenje a mamama saljem user posted image ..
I.je dobro,oporavlja se a ja nisam spavala ovako dobro ko dvije zadnje noci nikad u zivotuuser posted image ....
nemam puno vremena da tipkam ali mislim na vas user posted image

Bas mi je dragooo sto je I. dobro i da se oporavlja!! A i sto si se ti naspavala,zasluzila si!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 32580
22.9.2011 10:10:24   
R&T@
MALA, ja napravila hljeb za dorucak i prizvala sunceuser posted image user posted image user posted image
samo za tebe...

Nisam odlucila nista, ali smo jutros izvadili bris...

Ljubi svoje momke i nadam se da cete moci barem malo prosetatiuser posted image

Lady26, user posted image
To je najtezi za majku nacin ostavljanja, ali jedini ucinkovit...
Kako ide prodaja?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32581
22.9.2011 10:15:30   
Amani12
Jutro user posted image
Mi smo jos bolesni,ja posebno,a deckic mi je mnogo bolje hB.
Izgleda da prodjosmo bez antibiotika hB.
Nasem bolesnom drustvu zelimo da svi brzo ozdravite...
Znaci ipak nam evo malo lijepog vremena,jupiiiiiiiiiiuser posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32582
22.9.2011 10:16:23   
Lady26
Njoj je i prije 10ak dana onako malo curio nosic, samo sam spricala aquamaris i proslo, i sad isto radim, ne curi puno, mozda samo reakcija na promjenu vremena ili sta vec....nije strasno, samo da ne ode dalje ali nece aBd...
Teta uvijek sidje po nju ispred ulaza, i od pocetka nije bilo problema, ali evo ovu sedmicu nece smao mene stisne i ne pusta...juce sam ulazila a jutros rekla, D. evo ti je ja zurim na posao, i samo joj je predala, a ona mama dodji, mama dodji, i teta joj govori idemo se obuci pa na vozic, pa gledamo crtane ble bla bla....i otisle su...nisam cula vrisku user posted image user posted image
MA brzo to nju prodje, al eto...
Tajra, ide k'o u Zahide user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32583
22.9.2011 10:21:33   
emi7908
Emi sin ima divnoooo imeeeeeee

Hvala draga... user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32584
22.9.2011 10:21:50   
R&T@
Moja R. u nekoj glupoj fazi (citaj razmazenoj)...
Dodje do tute, a nece sama da sjedneuser posted image
Ode sto puta do sobe, a sto i prvi nece samauser posted image

i x takvih primjerauser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32585
22.9.2011 10:24:06   
Lady26
user posted image user posted image
Tajra ja tako uzivam citati tvoje postoveeeeee user posted image user posted image
PS jako mi je drago za tm, za posao, hB vidis sve dodje na svoje

< Poruku je uredio Lady26 -- 22.9.2011 10:30:08 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32586
22.9.2011 10:24:59   
koka i po
dobio posao pa nisam znala user posted image user posted image user posted image
cestitamouser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32587
22.9.2011 10:26:28   
Anoniman
.

< Poruku je uredio felix -- 22.9.2011 10:36:03 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 32588
22.9.2011 10:27:43   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Leena

teacher, ne volim ja ni foto aparate, bjezim koliko mogu, ali teze mi ideuser posted image . Kako si ti? Kako slusa velika maza i ta mala u pupi?

Hanady, ma Mehmedbasic je meni super! Nisam ja kod njega vodila trudnocu, ali jeste moja tetka, koja je nakon 14 godina zahvaljujuci njemu dobila svoju curicu! To im je bila tada prva uspjesna vantjelesna oplodna u BiH. Jednom je mene nesto vodila, covjek je bas ljubazan i posveti ti se, tako da nije ni cudo sto te se sjeca uopste.
A ako mislim na pravu zenu (cesto jedno ime povezem za potpuno pogresnu facu), pa i licite. A koliko moja sestra lici na mene, to je strasno. Imali smo scenu juce bas, sretnemo je, ja sa onom ekipom, ona moja samo sto nije vrisnula kada je ugledala. Poslije mi govori:"ama... mora da postoji i kloniranje i vanzemaljci i tako to sve... ne moze bas onoliko liciti". Mi smo bas copy-paste, a razlika 13 godina među nama. I brat lici na nas, ali je musko, pa nije tako na prvu, ali nas dvije, i ovako smo preslicne, a kada uzmes moju sliku prije 13 godina i njenu sada zakleo bi se da je ista osobauser posted image

velika slusa a malu (malog) jos ne osjetim, al sve je za sada hb okuser posted image mucnine polako prolaze, imam jos ujutro i povremeno kad sam gladna il mi se nesto smuci i ne mogu jesti puno stvari, gade mi se al je puno bolje sada, meni trudnocu, kao i proslu, vodi dr maja koja radi kod mehmedbasica i super jeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 32589
22.9.2011 10:28:49   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image
Tajra ja tako uzivam citati tvoje postoveeeeee user posted image user posted image
PS jako mi je drago za tm, za posao, hB vidis sve dodje na svoje, sad ces jos i user posted image user posted image

Cestitka i kletva u istom postuuser posted image
nemoj tako, drugariceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neka mi Bog oprosti, li ja zaista ne, ne, ne zelim opet bebu i pelene i AD i besane noci i razbijati glavu misleci da li su grcevi ili zubici ili nesto sto puta gore...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32590
22.9.2011 10:29:54   
Lady26
Salim se user posted image user posted image
Eno sad....
Evo ja sam jednom pa nisam spremna za drugu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32591
22.9.2011 10:30:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: marijanna

dobro jutrouser posted image mi se maloprije vratili s vakcine,trebali smo je primiti s 18 mjeseci al smo malo kasnili..  nadam se da nece biti reakcija.. sad ga pitam koja ga ruka boli jer je puno plakao ,kad on pokazuje pogresnu i govori ljubi mama da podjeuser posted image

i mi trebamo na vakcinu na koju kasnimo, pa kontamo iduce sedmice, bitno je da primi do 2. godine jer je ona revakcinacija. men ije drago sto se rjesismo mmr bez problema, ove me nije strahuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32592
22.9.2011 10:31:22   
Leena
Jutro, žene!

Evo da mahnem s posla kratkouser posted image

Malena_A, isto stanje i kod nas sa vakcinom, smijenjuju se njen kasalj i slicne stvari, sa mojim strahom... Kad cemo to uspjeti, Bog zna!

velika slusa a malu (malog) jos ne osjetim, al sve je za sada hb okmucnine polako prolaze, imam jos ujutro i povremeno kad sam gladna il mi se nesto smuci i ne mogu jesti puno stvari, gade mi se al je puno bolje sada, meni trudnocu, kao i proslu, vodi dr maja koja radi kod mehmedbasica i super je

Hajde, dobro je, meni su mucnine bas dugo trajale. Meni je trudnocu vodila dr. Amra Hadzismajlovic u Clarusu, i super mi je ona, a sasvim sam slucajno kod nje otisla tada, nesto svi bili na nekakvim godisnjim, i onda ostanem kod nje... Blago tebi, pa velika slusauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 32593
22.9.2011 10:32:38   
R&T@
Hvala, koki moja draga...user posted image

Evo vam R. monolog na tuti: Piskila sam, piskila...nisam...jesam...
sad ce biti g.... bravo Iana, bravo... maaaaaaaaaaamaaaaaaaaaa, kakila sam...
nemoj me brisati, neka me jos malo... zavrsila sam.... ja cu nosit tutu...necu da ustanem...daj mi druge gace i japanke...

I jos se "ne gasi"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 32594
22.9.2011 10:34:04   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32595
22.9.2011 10:34:47   
teacher75
i meni su mucnine sa lanom trajale do 5.mj, a sada sam jos malo pa 5.nadam se da ce tada skroz prestati pa da ko covjek sve jedemuser posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 32596
22.9.2011 10:34:56   
Amani12
IZVORNA PORUKA: tajra

Hvala, koki moja draga...user posted image

Evo vam R. monolog na tuti: Piskila sam, piskila...nisam...jesam...
sad ce biti g.... bravo Iana, bravo... maaaaaaaaaaamaaaaaaaaaa, kakila sam...
nemoj me brisati, neka me jos malo... zavrsila sam.... ja cu nosit tutu...necu da ustanem...daj mi druge gace i japanke...

I jos se "ne gasi"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32597
22.9.2011 10:42:47   
tekja
jutro...mi smo spavali skoro do 10huser posted image ...evo sad muntam V. da jede, pa da malo izadjemo iz kuce, dok nije kisauser posted image user posted image user posted image
Nemam vas kada citati, nadam se da su djecica bolje, leonina mala (ne znam kako se zoveuser posted image ), Aman, Anel...koki kako je I.?

Ljubim sve user posted image .. a poseban za (R)Ianu i njene bisereuser posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 32598
22.9.2011 10:47:29   
selmoni
Evo da se i ja prijavim na ovu temu moja curica ima 13 mjeseci 

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 32599
22.9.2011 10:53:59   
Amani12
Tekja moja hvala sto pitas user posted image Moj deckic je bolje hB,izgleda da cemo definitivno proci bez antibiotika... Zato sam ja pih ...user posted image  
Ljubi nam druga user posted image user posted image
Selmoni dobro nam dosla user posted image Cmokni curicu user posted image

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 32600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1302 1303 [1304] 1305 1306   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1302 1303 [1304] 1305 1306   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *