Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tajra te kapi bijele je hanadi uzimala nakon one prve ture antibiotika...5 dana i one su antibiotske kapi
ma ne znam... mene slomi ovo što ja ne znam šta je njima...
sad po ovim nalazima one su zrave...a vdino nisu...
a mrak mi na oči pada kad sad sračunam silu natibiotika
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
jesu....ali ne uzimaj nista na svoju ruku. s obzirom d ove kapi sto je Tajra kapala svojoj djevojcici kod tvoje nisu imale ucinka mozda je najbolje da posjetis otorinca pa da se sa njim posavjetujes.
Te kapi jesu antibiotik(da me ubiješ ne mogu sjetitit imena) A taj sekret hanady moj S mačlo-malo pa ima(a znaš da su on i F u istom s....)! Sve je to taj šlajm koji im inače siđe na bronhije i začepi ih! I ja sam lijena( ne znam zašto ali eto odugovlačim) da uradimo alergo test, a da nema F 3. krajnik?! Može biti i od toga. Hrče li u snu, diše li na usta(meni ovo reče hanbanana i ORL je potvrdio-samo ne znam šta da radim)!?
Ah da, moram ti i ovo reći-ja koja sam protiv antibiotika( mnogi koje su moja djeca dobila su završili u kanti, ako nije bio validan razlog za nj uzimanje) sam jednom uzela te kapi S (jer mi je bilo više muka od tog sekreta koji ga "lomi") i vjeruj da su mu pomogle! I znaš šta još-planina i čist zrak! Nqakon ovog vikenda vidno bolje diše(a bio na Bjelašnici-na Stanarima), zimus nakon 2 dana sanjkanja na selu-nos se očistio za 10 E ja kapi su -kapi sa gentamicinom!
Evo ti 100000000000000000000000 MM je uvijek djecu radije ostavljao kod moje mame, nego kod svoje(jer je moja radila samo ono što joj se kaže......nije što je moja-pa što ne bi i teta! mijaćeš se ovome kad sve bude iza vas!
doublemum ja ću dutra kod doktorice... a kako stavri stoje bome ću ih na komletnu analizu odvest... komletan krva slika alergo etstove i sve...
pa d apoludim od upitnika izand glave
da je nalaz onaj prrije druge ture antibiotika pozitivan na baketriju a ovaj posljendji prije 3 ture negativan ja bih rekla ok smirilo se...
al je meni prije druge ture antibiotika CRP bio visok a cito nalazi pokazali prisustvi bakterije i sad isti taj dan utzeti brisevi da s eizioluje koja je on uredan
dobro malo sam i sama do sebe drama... al hebote d ami šta u djeci ne čuči...kakav bakterija pa ih handri...
jer sve mi je nejasno kroz
ma hajd nemojte brinut...neću ni ja...valjda... imama narednu sedmicu čitavu da se posvetim tome... pa makar i kod privatnika završile onaj suncokret mi je primaljiv, možda ih već ujutro fino kontaktiram
više glava bolje zna
konooooo moja ja tebe ne ignorisem ali te neJma....
ja popih kafu sa tekjom, Igor se sav zalio sokom pa mu je drug Dado dao svoj bodi da se presvuce
a hanady sta mislis da sacekas malo sa analizama, mozda ti je antibiotik sakrio neku baju, moze biti.
to nije nemoguce, jednostavno je djelovao na nju i onda se ona nije prikazala na nalazu a prisutna je.
za alergotestove svakako moras sacekati najbolje 20 dana poslije antibiotika da bi ti rezultati bili vjerodostojni a i poslije kortikosteroida isto, a i za briseve ti je bolje da sacekas.....
a hanady sta mislis da sacekas malo sa analizama, mozda ti je antibiotik sakrio neku baju, moze biti.
to nije nemoguce, jednostavno je djelovao na nju i onda se ona nije prikazala na nalazu a prisutna je.
za alergotestove svakako moras sacekati najbolje 20 dana poslije antibiotika da bi ti rezultati bili vjerodostojni a i poslije kortikosteroida isto, a i za briseve ti je bolje da sacekas.....
ovo je super stav
morala bih sačekati...
sutra ako mi da antibiotik nema šanse d aim ga dam...
sačekat ću...da budu vjerodostojni nalazi
uh
a moram kod orl sa hanadi za one krajnike...to bih mogla već iduće sedmice
Možeš li kako makar briseve kod privatnika uraditi. Ovi naši samo pomilke grlo. Ako su krajnici uvečani možda se šta zavuklo Izvini što ja vako, moj sin ima dvije ping pong lopte u grlu i tenisu u nosu, saburim do treće godine da ih povadimo.
Možeš li kako makar briseve kod privatnika uraditi. Ovi naši samo pomilke grlo. Ako su krajnici uvečani možda se šta zavuklo Izvini što ja vako, moj sin ima dvije ping pong lopte u grlu i tenisu u nosu, saburim do treće godine da ih povadimo.
evo i to sma već rekla sebi...
da ponovim briseve u sanasi...
znaš šta baš sma bila tu kad su ih radili i muž me upozorio kaže reci joj fino da štapić ''gurne'' nemoj ono ovlaš...
al opet...
ma ponovit ću...nema mi druge... Bogami neću s ezezat... dok ne saznam što mi djeca volke antibiotike i lijekove popiše neću se smiriti