|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1175 1176 [1177] 1178 1179   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.8.2011 19:27:32   
Lady26
Radim, svadjam se sa ljudima i tako mi prodje dan....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 29401
11.8.2011 19:28:21   
tekja
Lady, pa sta bi sa tetomuser posted image ...jesu li jaslice opcija?
Zao mi je...nadam se da ce se sve srediti kako je najbolje i za Lanu i tebeuser posted image

Mala, Igo presao na zemlju, je l'? K'o veli daj sta das, samo da se jede...poguzijica malenauser posted image ...kaze V. danas: mama puti Dado giga bacom - da ga izvadim iz kolica da se igra sa bracama - Lukom i Igoromuser posted image

Kad smo dosli kuci, pojeo je dvije velike porcije palente sa mladim sirom...on je izgleda bio gladan, pa zato nervozan citavo jutro - iako je jeo redovne obrokeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 29402
11.8.2011 19:41:27   
Apotekarka
Vecer...
Moj A kod bake i jeda ja malo prasinu briskla po kuci....
Nesto danas nisam dobra,boli me zeludac,glava, i manta mi se,tlak mi 100 50 pijuckam kolu,popila ranital i cofadon glava me umijenila ostalo slabo,samo fali da opet virus na mene se navali...
Antonio mi je dobro...
i mm moze danas prociuser posted image
Jelena mislimo na tebe,nadam se da ce sve dobro proci....Sretno...
Hanady ja sam konstantno imala upale grla i sedimentaciju visoku,da ni antibiotici nisu reagovali,uradila 5 put briseve zaredom,sveuredu,ni dan danas ne znam sta je bilo..
Felix svatko svoju srecu bira,nije seka ni mlada ja s 21 se udalauser posted image
Bambi ma je li to zubici Naneta muce
Lady nisam u toku sta je reci,teta novi posao nasla....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29403
11.8.2011 19:48:18   
Ella_H
Hanady nadam se da ce sve biti ok s curama.
A. isto opet slini i temeperatura, da odem Dr. bio bi
antibiotik a tek smo skoro zavrsili prosliuser posted image .
I ja mislim da je kod njega alergija,
i ja ih imam ali vise nekoristim nista za njih.
ko ih sisa nek se same lijeceuser posted image .
Probat cu naci nesto homeopatsko i za A.
nadam se da ce pomoci.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 29404
11.8.2011 20:05:18   
Lady26
Nisu mi trenutno jaslice u opciji, do proljeca bar...
Ne znam nista, ni teta ne zna oc eli dati otkaz ili ne, dala sam joj rok do sutra...mislim da je pojela go.no tom izjavom jutros da nadjem zamjenu, jer mi danas nijednom rjecju nije rekla ide, nego ne znam, pa ne znam, pa ne znam...user posted image
Nije mi dobro nikako, raspolozenje mi je 0 na kvadrat, stomak me boli...

Nego, pricaju li vas djeca u snu, mi svaku noc se ismijemo Lani, sinoc : adeeeee kakamooo (hajde da skacemo), pa poslije cedi tu, pa ne ne ne ne...elem tako haman svaku noc, pa se nekad smije...sega

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 29405
11.8.2011 20:08:41   
Lady26
Nije apotekarka, vec ne moze zena podnijeti da joj ja "dirigujem" sta ce i kako oko Lane raditi, uvrijedi se bla bla bla...elem jutros dade otkaz ali ne definitivno, ima rok dan da odluci da idem dalje....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29406
11.8.2011 20:10:05   
R&T@
Moja R. ne prica, ona samo mjesecari ili udara nogama u ivice kreveta...

Ne znam jesam li vam ispricala moj i njen susret u 3 sata poslije ponoci u hodniku. Ja se vracala iz toaleta, a ona stoji. Rekoh: Prepala si me!
Kaze ona: Nisam te ja prepala, sama si se prepalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Postenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29407
11.8.2011 20:24:51   
mala86
vece svima user posted image

samo da se pozdravimo i masemo do ponedeljka ili nedelje uvece user posted image ,nadam se da me nece uspjet nagovorit da ostanem cijelu sedmicu user posted image user posted image !najavljuju srednje vrijeme pa se bas i nebi mogla puno kupat!kaze rodica da je juce bas puhalo user posted image

spakovala sam sve,joj za 3 dana velika putna torba user posted image user posted image  to samo ja mogu(mm nije stavio ni maice jos) plus kolica,a jos moram stvari dole uzet user posted image  user posted image ,i to sve sama odjeca,kad je malcu sve za jedno oblacenje

uletit cu mozda sutra navece samo da vidim kad je stigo Luka i koliki je
Jelo jos jednom sretno user posted image

pusa ostalima user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29408
11.8.2011 20:26:57   
R&T@
Sretno, mala86user posted image
Zelim vam mnogo sunca i mirno more...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 29409
11.8.2011 20:27:35   
R&T@
Ticerka, samo nam reci kako si?
Jesu li mucnine imalo popustile?

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29410
11.8.2011 21:39:38   
tekja
Lady, ta me tvoja teta bas nervira...ne zna ni ona sta hoceuser posted image ..al'' nekako zbog L. mozda bi bilo najbolje da ostane preko zime, pa na proljece kud koji....

Tajra user posted image user posted image user posted image ...sto jest jest, nije ona kriva, ne moze Riana biti krivauser posted image user posted image user posted image

Tiki, bilo bi fer da se javis, mislimo na tebeuser posted image ..nadam se da si bolje...
Cula sam se sa Jelenom, kaze sve 5, samo joj malo dosadno...a Jelena k''o Jelena, ne zna da lezi i odmara...eto nam sutra prinove, ako Bog dauser posted image user posted image user posted image

Apotekarko, ja mislim da bi te sve te boljkice prestale kad bi rodila sebi jednu curicuuser posted image ...hajmo se kladiti, hoces?user posted image ...malo se salim, nemoj zamjeritiuser posted image

dje je koki? kokoooooooooooooooooooo je l'' sve potaman? kako pitoljupci?

zaboravih, mala86, sretno i divno vrijeme vam zelim u naredna tri danauser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 11.8.2011 21:41:16 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29411
11.8.2011 22:47:28   
Anoniman
ja stavila anela u krpe pa malo iscitavam vas . Tekja , user posted image
Bambi zao mi je malo spajdermena user posted image bemu ture i zube i moj anel danas citav dan kise user posted image   zelim vam brzo nicanje zubica da ga ne muce user posted image i hvala na lijepim zeljama za seku.
Pcelice sta ima kod vas kako cure user posted image
Hanady user posted image drago mi je da su cure dobro.
Mala cuj 3  torbeuser posted image user posted image user posted image user posted image dobra si ....Mene muz odma obavjesti Bez puno stvari molim lijepouser posted image user posted image user posted image
Lady nedaj se ne gubi nerve cuvaj seuser posted image user posted image user posted image
Apotekarko danas mozemo pod ruku i mene zeludac boli rana povracam citav danuser posted image user posted image Nedaj se.....Ljubi druga
Jel Jelena o.k user posted image
Tecaherko a sto nas ba naspustiuser posted image cccc kako trudnoca i Lana lijepa.
Marinci ma naravno da cu vas se sjetiti koga cu ako necu vas user posted image javi se cesce falis.
eLLA-H kontam mozda ce drugo djete biti mirnije valjda nece biti kao prvi indijanac djonsuser posted image user posted image user posted image ljubi svoje , barabe male lijepe user posted image
Tvoji su dalekouser posted image al imas nas , da te tjesimo da smo uz tebe sta god ti treba savjet rame za plakanje, smijenje i zezanje user posted image
Zaho prijouser posted image dje si ba kako nam je curojka ljepojka user posted image
Koko sta je tvoje momke poceli muciti ljubavni jadi sto kaze tajra user posted image user posted image user posted image i mog su mucili nocne more haman sinoc pa se budio kmezuci user posted image
Tajra user posted image user posted image user posted image user posted image
Dje je Noa ?
Kad ce dadada nazad znal tko cccc odkad je ona na moretuuuuu .......Fali ......
Reallove jedva cekam slikice user posted image

doublemum kako tvoji momci .
Mala1994 user posted image
Amaniuser posted image user posted image sta ima kod vas , jesil uspjela nac poklon .
Gdje je Salmy ???

< Poruku je uredio felix -- 11.8.2011 22:49:28 >

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 29412
11.8.2011 22:50:37   
Honey3
e vidi ti ove felix kako nas fino sve nabroja,zeno draga pa kako ti svi naumpadnemouser posted image
pa sta je sa tobom danas nema te citav dan,kako ti je seka?user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29413
11.8.2011 22:51:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ne znam nista, ni teta ne zna oc eli dati otkaz ili ne, dala sam joj rok do sutra...mislim da je pojela go.no tom izjavom jutros da nadjem zamjenu, jer mi danas nijednom rjecju nije rekla ide, nego ne znam, pa ne znam, pa ne znam...user posted image
Nije mi dobro nikako, raspolozenje mi je 0 na kvadrat, stomak me boli...

Nego, pricaju li vas djeca u snu, mi svaku noc se ismijemo Lani, sinoc : adeeeee kakamooo (hajde da skacemo), pa poslije cedi tu, pa ne ne ne ne...elem tako haman svaku noc, pa se nekad smije...sega

user posted image user posted image user posted image user posted image dobra je

Moj ne prica moj HRCE  ko Medjed user posted image user posted image user posted image pored mene da ga lagano gurkam cucu vadim samo da se malo stisa tako svaku noc ista pjesmauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 29414
11.8.2011 22:52:01   
Anoniman
oooooo felix evo meneuser posted image
nikako danas da ti napisem sta je moja sestra izjavila kad sam ja rekla da se udajemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaze ona meni ''kako si bezobrazna ostavit ces ih same''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja je i dan danas zezam kako je bila ''okrutna'' a njoj jadnici muka jer je to mlatnula bez razmisljanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako su tvoji user posted image jesu li se smiriliuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29415
11.8.2011 22:52:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

e vidi ti ove felix kako nas fino sve nabroja,zeno draga pa kako ti svi naumpadnemouser posted image
pa sta je sa tobom danas nema te citav dan,kako ti je seka?user posted image

nisam bila tu prisutna inace ,Pa skoro A. zaspo reko odo jednom se nakanit sviu ubrojatuser posted image user posted image da se neka nebi ljutila user posted image user posted image user posted image
Mada sam se omisljala bil palila kom. ili nebi i et upali ga opet ....
Dobro je seka ......

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 29416
11.8.2011 22:55:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

oooooo felix evo meneuser posted image
nikako danas da ti napisem sta je moja sestra izjavila kad sam ja rekla da se udajemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaze ona meni ''kako si bezobrazna ostavit ces ih same''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja je i dan danas zezam kako je bila ''okrutna'' a njoj jadnici muka jer je to mlatnula bez razmisljanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako su tvoji user posted image jesu li se smiriliuser posted image

bas ste neke cccc user posted image user posted image ja sam svoju naz na sabah plakala reko nesvidjami se to user posted image user posted image user posted image samo to ponavljala reko sto si mi mamu ostavila samu pa kaze sta cu i ti si reko drugo sam ja drugo tiuser posted image user posted image user posted image .... reko ja sam kontala nes jos za 5 god e jesi kaze neka i tebe reko nista mi to nevalja e ja i mene boze dok nisam malo dosla do sebe .
Moji su dobro oplakali obadvoje , tesko je mami posebno a i taji  al takav je zivot samo ja i sad ne vjerujem danas kazem mami ja sve nesto mislim sad ce ona doc nije se udala kao da je gdje osla pa brzo ce doci .
Nikako se nemogu pomirit stim !"

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29417
11.8.2011 23:04:37   
Anoniman
ma razumijem da je šok al ima taj obicaj da se kao mlada ukradeuser posted image znam da se moja prijateljica tako udala i meni se to ne sviđauser posted image
jadni roditelji svu noc presjedili i cekali bilo kakvu vijest tek ujutru njegov stric nazvao i rekaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29418
11.8.2011 23:06:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

ma razumijem da je šok al ima taj obicaj da se kao mlada ukradeuser posted image znam da se moja prijateljica tako udala i meni se to ne sviđauser posted image
jadni roditelji svu noc presjedili i cekali bilo kakvu vijest tek ujutru njegov stric nazvao i rekaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

znam bezzz al hajd sad sta je tu je user posted image Ja sam osla sa svadbom mada sam volila pobjec samo rec svojim odo al njegovi su htejli veselje .
DOk snjom drugacije sama je tako odlucila ......

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29419
12.8.2011 1:21:04   
bebac2
IZVORNA PORUKA: Lady26

toplo preporucujem Labudove u Svrakinom.nikad se nisam pokajala sto je moj mali u jaslicama, a ne sa tetom

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29420
12.8.2011 3:39:00   
Bambi09
Guuuud muuuurning od mene user posted image
Nemam kad da se javnem, bas mi je nekakva frka ovo pred kraj hefte, jos od ponedjeljka ako Bog da na odmoru pa sve da stignem...
Lady, ta zena nesto hoce al ne zna kako da ti kaze pa ti prijeti otkazom... Pa logicno je da ces ti kao majka sugerisati sta zelis i kako zelis da se ponasa prema tvom djetetu... Sigurno ocekuje da ti sada kazes da ces joj povisiti platu i moliti je da ostane... A ti nemoj da budes blentava (izvini ali ovako da ti kazem, mladja si hihihi) i nemoj da se sikiras zbog toga... Pa nije jedina i nezamjenjiva... Lana je mala i vrlo brzo bi se ona navikla na drugu osobu... Mi svi kontamo aman kako ce dijete prihvatiti, a vjeruj da mi sami promjenu teze prihvatamo nego djeca... Bunice se prvi dan, drugi dan ce se pomiriti, treci dan ce zaboraviti prvu tetu... De bona ne bila, ne pridaji sebi toliko i ne mahnitaj...
Apotekarko, ma sve su prilike da su zubici jer cim mu namazem desni Calgel-om bude veseliji i smiri se... Imao je proliv, slini na nosic, sve su mi to simptomi zubica... A desni mu gore... Bice dobro ako Bog da...
Svima saljem ogroman user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 29421
12.8.2011 4:32:28   
Ella_H
Ova Bambi pametna zena potpisujemuser posted image .
Draga Lady sikinirala bi ja nju davno al sve sutim,
al vala uobrazila se teta sto jest jest. Ti kao majka
normalno da ces ponekad sugerisati neke stvari,
to je normalno tvoje je djete. Sretno ti dobro razmisli
ti znas sta je najbolje za malecku.
Kod nas veceras tura opet, starijeg sam poslala
svekrivoj nek je ziv i zdrav vjezba kung fu na meni
s bratom ,kad dodje A. i pocupa me svu pune sake dlaka mojih,
sve kontam da ih odem tuzit user posted image , mm je sve to gledao
i kontao da se mi kao igramouser posted image user posted image .
Odlucila sam da 90% igracaka ide van iz sobe,
neznam kako druga djeca ali ovi moji ratnici se skroz slabo igraju s igrackama.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 29422
12.8.2011 7:49:04   
Bambi09
Ella user posted image  pa zar i kod tebe "cupanje" user posted image  Moj Nane slomi Sabinu, samo hoda za njom i ujeda je i stipa, al kad uhvati za kosu mene dusa boli... A ona nista user posted image  Ja joj kazem da mu vrati, ona nece... A mene samo prileti i ako mi je svezana kosa uhvati za rep i tegli... Al ja Boga mi odmah pucnem ili po nozi ili po rukici... A on se harambasa ucehne od smijeha... uhhhh...

mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sto me trznu, reko stas ti na temi u iscekivanju bebe user posted image user posted image user posted image  molim te azuriraj podatke o Jeleni svako malo, nocas sam svu noc pomagala doktoru da porodi zenu user posted image user posted image user posted image user posted image  

Moja djeca hvala Bogu nocas su tako mirno spavala, da sam jutros iznenadjena kako sam naspavana user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 29423
12.8.2011 9:00:13   
Amani12
Jutro user posted image
Kako ste nam svi redom?
Nama danas 4.godisnjica user posted image
Nasla sam jucer poklonce za muzeka,nesto skroz jednostavno,ali prakticno...
Kacket,majica i sorts,sve lotto.
Mala desertova cokoladna tortica,svjecica s brojem cetiri i meni najdrazi dio poklona,cestitka.
Sinoc u 00 :00 mu dala poklon,zajedno zamisli zeljicu i puhali svijecu,a sebi jos uzela seksi rublje,stavila si jos veliku  masnu oko struka i voila;i ja bila poklon user posted image user posted image user posted image user posted image
Dragi je bio odusevljen,malo je reci...user posted image
Veceras idemo na svecani iftar i izlazak za samo nas dvoje...user posted image
A pozeljelja sam da pored ove cetvorke jednom stavimo i jos jednu cetvorku,a da i tada budemo zaljubljeni i sretni kao sada,uz nasu djecicu pa i unucice...user posted image

JELO SRETNO,DECKO CE SE RODITI NA NAJLJEPSI DATUM...
Jedva cekamo lijepe vijesti...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 29424
12.8.2011 9:03:54   
Malenaoduvijek
dobro jutro

moji se ne cupaju, alu Igor se udara nogama a opali i rukom ako mu nesto nije po kontu, a Luka se stipa..

a za cupanje, moj sestiric se cupao, ja to samo vratim, i malenoj sam tako govorila samo vrati pa kada vidi kako boli prestace i stvrano je prestao user posted image

mi smo relativno dobro spavali, samo sto ja opet kisem i smrcem kao da sam vani spavala, ovo su neke cudne baje kod mene....ali hajde neka samo decki nisu bolesni a sve ostalo manje vise.

felix bona pa sto se toliko sekiras, pa tu je seka nije nigdje otisla, mama ima hB tatu i malu seku pa nije sama.sta bi rekla za mog tatu, on je skroz sam, ali ja to ne gledam tako on meni dodje kad god hoce da ne bude sam.
moja sestra je pravo rano otisla od nas, meni bilo 13 godina, ona preselila u dedin stan tako da mi to nije bilo nista tragicno meni ostala soba za mene samu, a ona bila u zgradi preko puta.

bambina pa sta je reci sada, zubici misa mu vise i zube sto napatise ovu djecicu.
moji su trenutno mirni valjda im nista ne raste, Luka nekada malo provuce flasicu nazad i glodje ali nista strasno.

apotekarko ne daj se, nego uhvati se onog sirupa opet prije nego ti virusi napadnu...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 29425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1175 1176 [1177] 1178 1179   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1175 1176 [1177] 1178 1179   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *