Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mama jelena nikako nije bila odusevljena sto ce dobiti spinalnu a ne punu narkozu, a iskreno i meni ne bi bilo svejedno da znam da mi je dole stomak otvoren i da neko ceprka, a onako zaspes i ne znas sta ti se desava
pa njima je lakse valjda jer ne treba ekg, maska itd da te prate jer kada te uspavaju onda te moraju nadgledati kao kod drugih operacija iako si zdrav.
mi vec dvije noci katastrofalno spavamo,samo se okrece, udara,budi se svako malo..ja ko zombi ..valjda ce i to proci.. uzbudjena sam zbog Jelene kao da se ja poradjam jedva cekam naseg malog Luku da se rodi Amani sretna godisnjica da ih jos puuuuuuno sretni docekate Tekja ljubi nam drugara i eto nas brzo lady draga ne znam sta bi ti rekla,neki dan na BB sam ti sama bila nisam znala dal tetu il jaslice..a ta tvoja je izgleda malo bezobrazna,hoce sigurno vecu platu al dobro ti je Bambi rekla nisi luda ne popustaj..drzim fige tajra..svaki put se odusevljavam izjavama tvoje R...tako mi je to dijete milo i slatko iako je nikad nisam vidjela pojma nemas.. Bambiiiiii mala86 okupaj se i za mene...sretan put
Zao mi je sto se cesto budite...mozda se momak priprema za noc meteorske kise... veceras ce puno nebo biti zvijezda padalica... pa zazelite nesto lijepo
ja danas ako Bogda idem po smizlu svoju pozelila sam je punoooooooooooooooo Jelena je u 9:36 otisla u salu jos nije zavrsila, cekam i cekam , ne mogu na poslu nista da radim od uzbudjenja....
Zao mi je sto se cesto budite...mozda se momak priprema za noc meteorske kise... veceras ce puno nebo biti zvijezda padalica... pa zazelite nesto lijepo
ama za sta god da se sprema draga tajra ne svidja mi se...izudara me nogama..e bome slijedi mu odvikavanje spavanjja kod mame i zatvaranje u krevetac ...eno ga sad spava ko beba ne mrda a jel ja legnem odma se okrece hoce da sisa (jos uvijek ) i tako u krug po cijelu noc...grrrrr zna li iko smijem li mu ja dati tunjevinu iz konzerve..sutra mu 19 mj..ja mislim da je prerano a mm kaze da nije pa eto i tu dilemu da rijesim
jutro jos nista za Jelenu,ko na iglama sam. ja jutros u 8 izasla iz kuce i sad dosla.vodila Alena na kontrolu i na pijacu sedimentacija mu je povisena al doktorica kaze da je to jos ok s obzirom da je imao upalu pluca.hgb mu je 97 Mala
Jelo... Drinka moja... Ljepoto... Hajde lagano samo, ja znam da ce to sve biti ok... Mislimo svi na tebe i molimo se da bude sve pod kontrolom, a to malo svrce neka zna da ga raja s Drine zeljno iscekuje Sretno mila...
Amani, cestitam ti 4 godine braka, da ih ako Bog da dozivite zajedno u ljubavi, zdravlju i sreci jos najmanje 44... A i u naredne 4 godine da vas ako Bog da brojcano bude 4
Lady
MALA, zubi zubi zubi...
ivanasa
tajraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! dje si ?