Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady, pa sta bi sa tetom ...jesu li jaslice opcija? Zao mi je...nadam se da ce se sve srediti kako je najbolje i za Lanu i tebe
Mala, Igo presao na zemlju, je l'? K'o veli daj sta das, samo da se jede...poguzijica malena ...kaze V. danas: mama puti Dado giga bacom - da ga izvadim iz kolica da se igra sa bracama - Lukom i Igorom
Kad smo dosli kuci, pojeo je dvije velike porcije palente sa mladim sirom...on je izgleda bio gladan, pa zato nervozan citavo jutro - iako je jeo redovne obroke
Vecer... Moj A kod bake i jeda ja malo prasinu briskla po kuci.... Nesto danas nisam dobra,boli me zeludac,glava, i manta mi se,tlak mi 100 50 pijuckam kolu,popila ranital i cofadon glava me umijenila ostalo slabo,samo fali da opet virus na mene se navali... Antonio mi je dobro... i mm moze danas proci Jelena mislimo na tebe,nadam se da ce sve dobro proci....Sretno... Hanady ja sam konstantno imala upale grla i sedimentaciju visoku,da ni antibiotici nisu reagovali,uradila 5 put briseve zaredom,sveuredu,ni dan danas ne znam sta je bilo.. Felix svatko svoju srecu bira,nije seka ni mlada ja s 21 se udala Bambi ma je li to zubici Naneta muce Lady nisam u toku sta je reci,teta novi posao nasla....
Hanady nadam se da ce sve biti ok s curama. A. isto opet slini i temeperatura, da odem Dr. bio bi antibiotik a tek smo skoro zavrsili prosli . I ja mislim da je kod njega alergija, i ja ih imam ali vise nekoristim nista za njih. ko ih sisa nek se same lijece . Probat cu naci nesto homeopatsko i za A. nadam se da ce pomoci.
Nisu mi trenutno jaslice u opciji, do proljeca bar... Ne znam nista, ni teta ne zna oc eli dati otkaz ili ne, dala sam joj rok do sutra...mislim da je pojela go.no tom izjavom jutros da nadjem zamjenu, jer mi danas nijednom rjecju nije rekla ide, nego ne znam, pa ne znam, pa ne znam... Nije mi dobro nikako, raspolozenje mi je 0 na kvadrat, stomak me boli...
Nego, pricaju li vas djeca u snu, mi svaku noc se ismijemo Lani, sinoc : adeeeee kakamooo (hajde da skacemo), pa poslije cedi tu, pa ne ne ne ne...elem tako haman svaku noc, pa se nekad smije...sega
Nije apotekarka, vec ne moze zena podnijeti da joj ja "dirigujem" sta ce i kako oko Lane raditi, uvrijedi se bla bla bla...elem jutros dade otkaz ali ne definitivno, ima rok dan da odluci da idem dalje....
Moja R. ne prica, ona samo mjesecari ili udara nogama u ivice kreveta...
Ne znam jesam li vam ispricala moj i njen susret u 3 sata poslije ponoci u hodniku. Ja se vracala iz toaleta, a ona stoji. Rekoh: Prepala si me! Kaze ona: Nisam te ja prepala, sama si se prepala
Posteno
samo da se pozdravimo i masemo do ponedeljka ili nedelje uvece ,nadam se da me nece uspjet nagovorit da ostanem cijelu sedmicu !najavljuju srednje vrijeme pa se bas i nebi mogla puno kupat!kaze rodica da je juce bas puhalo
spakovala sam sve,joj za 3 dana velika putna torba to samo ja mogu(mm nije stavio ni maice jos) plus kolica,a jos moram stvari dole uzet ,i to sve sama odjeca,kad je malcu sve za jedno oblacenje
uletit cu mozda sutra navece samo da vidim kad je stigo Luka i koliki je Jelo jos jednom sretno
pusa ostalima
Tiki, bilo bi fer da se javis, mislimo na tebe ..nadam se da si bolje... Cula sam se sa Jelenom, kaze sve 5, samo joj malo dosadno...a Jelena k''o Jelena, ne zna da lezi i odmara...eto nam sutra prinove, ako Bog da
Apotekarko, ja mislim da bi te sve te boljkice prestale kad bi rodila sebi jednu curicu ...hajmo se kladiti, hoces? ...malo se salim, nemoj zamjeriti
dje je koki? kokoooooooooooooooooooo je l'' sve potaman? kako pitoljupci?
zaboravih, mala86, sretno i divno vrijeme vam zelim u naredna tri dana
< Poruku je uredio tekja -- 11.8.2011 21:41:16 >
ja stavila anela u krpe pa malo iscitavam vas . Tekja , Bambi zao mi je malo spajdermena bemu ture i zube i moj anel danas citav dan kise zelim vam brzo nicanje zubica da ga ne muce i hvala na lijepim zeljama za seku. Pcelice sta ima kod vas kako cure Hanady drago mi je da su cure dobro. Mala cuj 3 torbe dobra si ....Mene muz odma obavjesti Bez puno stvari molim lijepo Lady nedaj se ne gubi nerve cuvaj se Apotekarko danas mozemo pod ruku i mene zeludac boli rana povracam citav dan Nedaj se.....Ljubi druga Jel Jelena o.k Tecaherko a sto nas ba naspusti cccc kako trudnoca i Lana lijepa. Marinci ma naravno da cu vas se sjetiti koga cu ako necu vas javi se cesce falis. eLLA-H kontam mozda ce drugo djete biti mirnije valjda nece biti kao prvi indijanac djons ljubi svoje , barabe male lijepe Tvoji su daleko al imas nas , da te tjesimo da smo uz tebe sta god ti treba savjet rame za plakanje, smijenje i zezanje Zaho prijo dje si ba kako nam je curojka ljepojka Koko sta je tvoje momke poceli muciti ljubavni jadi sto kaze tajra i mog su mucili nocne more haman sinoc pa se budio kmezuci Tajra Dje je Noa ? Kad ce dadada nazad znal tko cccc odkad je ona na moretuuuuu .......Fali ...... Reallove jedva cekam slikice
doublemum kako tvoji momci . Mala1994 Amani sta ima kod vas , jesil uspjela nac poklon . Gdje je Salmy ???
Nisu mi trenutno jaslice u opciji, do proljeca bar... Ne znam nista, ni teta ne zna oc eli dati otkaz ili ne, dala sam joj rok do sutra...mislim da je pojela go.no tom izjavom jutros da nadjem zamjenu, jer mi danas nijednom rjecju nije rekla ide, nego ne znam, pa ne znam, pa ne znam... Nije mi dobro nikako, raspolozenje mi je 0 na kvadrat, stomak me boli... Nego, pricaju li vas djeca u snu, mi svaku noc se ismijemo Lani, sinoc : adeeeee kakamooo (hajde da skacemo), pa poslije cedi tu, pa ne ne ne ne...elem tako haman svaku noc, pa se nekad smije...sega
dobra je Moj ne prica moj HRCE ko Medjed pored mene da ga lagano gurkam cucu vadim samo da se malo stisa tako svaku noc ista pjesma
oooooo felix evo mene nikako danas da ti napisem sta je moja sestra izjavila kad sam ja rekla da se udajem kaze ona meni ''kako si bezobrazna ostavit ces ih same'' ja je i dan danas zezam kako je bila ''okrutna'' a njoj jadnici muka jer je to mlatnula bez razmisljanja kako su tvoji jesu li se smirili
e vidi ti ove felix kako nas fino sve nabroja,zeno draga pa kako ti svi naumpadnemo pa sta je sa tobom danas nema te citav dan,kako ti je seka?
nisam bila tu prisutna inace ,Pa skoro A. zaspo reko odo jednom se nakanit sviu ubrojat da se neka nebi ljutila Mada sam se omisljala bil palila kom. ili nebi i et upali ga opet .... Dobro je seka ......
oooooo felix evo mene nikako danas da ti napisem sta je moja sestra izjavila kad sam ja rekla da se udajem kaze ona meni ''kako si bezobrazna ostavit ces ih same'' ja je i dan danas zezam kako je bila ''okrutna'' a njoj jadnici muka jer je to mlatnula bez razmisljanja kako su tvoji jesu li se smirili
bas ste neke cccc ja sam svoju naz na sabah plakala reko nesvidjami se to samo to ponavljala reko sto si mi mamu ostavila samu pa kaze sta cu i ti si reko drugo sam ja drugo ti .... reko ja sam kontala nes jos za 5 god e jesi kaze neka i tebe reko nista mi to nevalja e ja i mene boze dok nisam malo dosla do sebe . Moji su dobro oplakali obadvoje , tesko je mami posebno a i taji al takav je zivot samo ja i sad ne vjerujem danas kazem mami ja sve nesto mislim sad ce ona doc nije se udala kao da je gdje osla pa brzo ce doci . Nikako se nemogu pomirit stim !"
ma razumijem da je šok al ima taj obicaj da se kao mlada ukrade znam da se moja prijateljica tako udala i meni se to ne sviđa jadni roditelji svu noc presjedili i cekali bilo kakvu vijest tek ujutru njegov stric nazvao i rekao
ma razumijem da je šok al ima taj obicaj da se kao mlada ukrade znam da se moja prijateljica tako udala i meni se to ne sviđa jadni roditelji svu noc presjedili i cekali bilo kakvu vijest tek ujutru njegov stric nazvao i rekao
znam bezzz al hajd sad sta je tu je Ja sam osla sa svadbom mada sam volila pobjec samo rec svojim odo al njegovi su htejli veselje . DOk snjom drugacije sama je tako odlucila ......
Guuuud muuuurning od mene Nemam kad da se javnem, bas mi je nekakva frka ovo pred kraj hefte, jos od ponedjeljka ako Bog da na odmoru pa sve da stignem... Lady, ta zena nesto hoce al ne zna kako da ti kaze pa ti prijeti otkazom... Pa logicno je da ces ti kao majka sugerisati sta zelis i kako zelis da se ponasa prema tvom djetetu... Sigurno ocekuje da ti sada kazes da ces joj povisiti platu i moliti je da ostane... A ti nemoj da budes blentava (izvini ali ovako da ti kazem, mladja si hihihi) i nemoj da se sikiras zbog toga... Pa nije jedina i nezamjenjiva... Lana je mala i vrlo brzo bi se ona navikla na drugu osobu... Mi svi kontamo aman kako ce dijete prihvatiti, a vjeruj da mi sami promjenu teze prihvatamo nego djeca... Bunice se prvi dan, drugi dan ce se pomiriti, treci dan ce zaboraviti prvu tetu... De bona ne bila, ne pridaji sebi toliko i ne mahnitaj... Apotekarko, ma sve su prilike da su zubici jer cim mu namazem desni Calgel-om bude veseliji i smiri se... Imao je proliv, slini na nosic, sve su mi to simptomi zubica... A desni mu gore... Bice dobro ako Bog da... Svima saljem ogroman
Ova Bambi pametna zena potpisujem . Draga Lady sikinirala bi ja nju davno al sve sutim, al vala uobrazila se teta sto jest jest. Ti kao majka normalno da ces ponekad sugerisati neke stvari, to je normalno tvoje je djete. Sretno ti dobro razmisli ti znas sta je najbolje za malecku. Kod nas veceras tura opet, starijeg sam poslala svekrivoj nek je ziv i zdrav vjezba kung fu na meni s bratom ,kad dodje A. i pocupa me svu pune sake dlaka mojih, sve kontam da ih odem tuzit , mm je sve to gledao i kontao da se mi kao igramo . Odlucila sam da 90% igracaka ide van iz sobe, neznam kako druga djeca ali ovi moji ratnici se skroz slabo igraju s igrackama.
Ella pa zar i kod tebe "cupanje" Moj Nane slomi Sabinu, samo hoda za njom i ujeda je i stipa, al kad uhvati za kosu mene dusa boli... A ona nista Ja joj kazem da mu vrati, ona nece... A mene samo prileti i ako mi je svezana kosa uhvati za rep i tegli... Al ja Boga mi odmah pucnem ili po nozi ili po rukici... A on se harambasa ucehne od smijeha... uhhhh...
mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sto me trznu, reko stas ti na temi u iscekivanju bebe molim te azuriraj podatke o Jeleni svako malo, nocas sam svu noc pomagala doktoru da porodi zenu
Moja djeca hvala Bogu nocas su tako mirno spavala, da sam jutros iznenadjena kako sam naspavana
Jutro Kako ste nam svi redom? Nama danas 4.godisnjica Nasla sam jucer poklonce za muzeka,nesto skroz jednostavno,ali prakticno... Kacket,majica i sorts,sve lotto. Mala desertova cokoladna tortica,svjecica s brojem cetiri i meni najdrazi dio poklona,cestitka. Sinoc u 00 :00 mu dala poklon,zajedno zamisli zeljicu i puhali svijecu,a sebi jos uzela seksi rublje,stavila si jos veliku masnu oko struka i voila;i ja bila poklon Dragi je bio odusevljen,malo je reci... Veceras idemo na svecani iftar i izlazak za samo nas dvoje... A pozeljelja sam da pored ove cetvorke jednom stavimo i jos jednu cetvorku,a da i tada budemo zaljubljeni i sretni kao sada,uz nasu djecicu pa i unucice...
JELO SRETNO,DECKO CE SE RODITI NA NAJLJEPSI DATUM... Jedva cekamo lijepe vijesti...
mi smo relativno dobro spavali, samo sto ja opet kisem i smrcem kao da sam vani spavala, ovo su neke cudne baje kod mene....ali hajde neka samo decki nisu bolesni a sve ostalo manje vise.
felix bona pa sto se toliko sekiras, pa tu je seka nije nigdje otisla, mama ima hB tatu i malu seku pa nije sama.sta bi rekla za mog tatu, on je skroz sam, ali ja to ne gledam tako on meni dodje kad god hoce da ne bude sam. moja sestra je pravo rano otisla od nas, meni bilo 13 godina, ona preselila u dedin stan tako da mi to nije bilo nista tragicno meni ostala soba za mene samu, a ona bila u zgradi preko puta.
bambina pa sta je reci sada, zubici misa mu vise i zube sto napatise ovu djecicu. moji su trenutno mirni valjda im nista ne raste, Luka nekada malo provuce flasicu nazad i glodje ali nista strasno.
apotekarko ne daj se, nego uhvati se onog sirupa opet prije nego ti virusi napadnu...