|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1173 1174 [1175] 1176 1177   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.8.2011 10:55:40   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: felix

jutro
anel se sinoc budio toliko plakaouser posted image i nekako se smirio i zaspo
da bi jutros dobila JA sok mama me zove kaze udala se seka user posted image user posted image user posted image user posted image plakala sam na jutro nisam ja znala , zao mi je mislim zao zao mi mame osta sama sa sekom malom znam svak u svoju srecu al neznam i dalje mislim da sanjam
Jos smo planirali na more u nedelju nista nije govorila jer nije bila sigurna da bi se sinoc udala tek-tako .
I tuzna sam i sretna neznam cudno se osjecam tesko mi je jako sam vezana za nju ...neznam sta da vam kazem

Felix znam kako se osjecas jer sam prosla kroz to. Bila sam jako ljuta na nju jer je krila od mene, razocarana sto je samo tako pokupila stvari i otisla bez pozdrava, ali moj ti je savjet da je pozoves da ti ona kaze razlog zasto je tako uradila. Bar sam ja svoju pozvala i sa njom razgovarala,jer ces je jedino tako razu,jeti a njoj sad najmanje sto treba je odbacivanje i vasa ljutnja. Ja joj od srca cestitam i zelim joj svu srecu ovog svijeta i da se uvijek osjeca ko kraljica.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29351
11.8.2011 11:41:41   
Honey3
jutro od nasuser posted image mi evo malo prije ustali,uh sto mi se svidja ovo njeno spavanjeuser posted image
vidim cure nam se masovno spremaju za izlete e pa zelimo vam sretan put i ugodan odmoruser posted image
felix cestitam ti zeta neka im je sa srecomuser posted image ,pa jesi li znala da imam momka,jesu li se koliko zabavljali?
Jelena sretnouser posted image i pozuri cekamo vasuser posted image Ella i Reallove sretan rodjendan djecacimauser posted image user posted image user posted image
leona vodi dijete obavezno kod dr. da bi ti bila mirna,ja sam prosle godine svoju E vodila u Ulcinj sa antibiotikom,imala turu i tamo dva dana pa ozdravila i bilo nam fino a i ove god.isto sa antibiotikom ali je imala osip neki po ustima pa nije jela i bila je nervozna a bili smo u Neumuuser posted image tekjauser posted image nadam se da ti nedostatak kafice nece praviti problemeuser posted image
pusa za sveuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 29352
11.8.2011 12:21:04   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama2009

www.gardencity.ba/site/

jao ja otvorila...

hej čovječe....
takva mi je ideja sinula...

vikend za dvojeuser posted image user posted image user posted image

savršen poklon za godišnjicu brakauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29353
11.8.2011 12:28:56   
Hanady RR
jeli neko tipkao jeleniuser posted image

znate li u koliko je sutra carski zakazna, kad je na programuuser posted image

ona će odmah u intenzivnu ...ne vjerujem da će imati sutra i prekosutra mobitel...

pa da znamo...da zovemo sutra nakon planiranopg programauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 29354
11.8.2011 12:31:51   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

jeli neko tipkao jeleniuser posted image

znate li u koliko je sutra carski zakazna, kad je na programuuser posted image

ona će odmah u intenzivnu ...ne vjerujem da će imati sutra i prekosutra mobitel...

pa da znamo...da zovemo sutra nakon planiranopg programauser posted image

jelena je legla, sutra ih ima vise na programu javit ce mi se kad krene u salu

Princeza dosla 05.02.2010

Neposredna veza do poruke: 29355
11.8.2011 12:33:58   
Hanady RR
OK...
znam da je jutros legla....

biće to super...

uh znam sad kako intenzivno o Ani razmišlja..
a već sutra nakon što s eporbudi biće joj mnogo lakšeuser posted image user posted image

baš sma tu situaciju prošla...kad s ejsetim i sada se naježimuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29356
11.8.2011 12:37:08   
mama2009
sad sam je zvala dosadno joj nema gdje da zapali, hoda po hodniku kaze poludit ce, ne moze nigdje da izadje zapaliti...to joj najveca frka

Neposredna veza do poruke: 29357
11.8.2011 12:41:33   
Hanady RR

sad sam je zvala dosadno joj nema gdje da zapali, hoda po hodniku kaze poludit ce, ne moze nigdje da izadje zapaliti...to joj najveca frka

znamuser posted image

al kad večeras bude msjena kaži joj da potkupi sestricu neku čokoladom i kafomuser posted image
pa kod njih u sobu...jer kad su noćna popuš4e one fino i kafu popijuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29358
11.8.2011 12:49:02   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

znamuser posted image

al kad večeras bude msjena kaži joj da potkupi sestricu neku čokoladom i kafomuser posted image
pa kod njih u sobu...jer kad su noćna popuš4e one fino i kafu popijuuser posted image

rekla sam joj da pozz moju dvojicu dr koji danas dolaze u dezurstvo pa da vidi s njima

Neposredna veza do poruke: 29359
11.8.2011 13:12:45   
R&T@
Kako je divan danuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29360
11.8.2011 13:13:48   
koka i po
dan...
Ella i reallove sretan rodjendan djecacima user posted image
leona...nadam se da ce sve biti u redu .user posted image
feliks ...cestitam ti zetauser posted image
jelo mislim na te....sretnouser posted image
lady evo i tebi jedan drugarskiuser posted image user posted image .
moj S.citavu noc presjedio u krevetuuser posted image .najeo se kod nane maslenjaka pa mu vjerovatno nije bilo do spavanjauser posted image .
malo smo jutros setali,pa malo trosili...evo ga spavauser posted image .
bambi...jos malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29361
11.8.2011 13:16:15   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

moj S.citavu noc presjedio u krevetuuser posted image .

Da nisu i kod njega ljubavni jadiuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 29362
11.8.2011 13:19:12   
koka i po
user posted image user posted image user posted image ...on toga nema on je veliki sarmer i lafcinauser posted image ......

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29363
11.8.2011 13:27:49   
mama2009
samo da vas obavijestim da me kontaktirala Jelena, moraju je raditi pod spinalnom anestezijom, malo je iznenadjena i koliko sam mogla po glasu zakljuciti uplasena, nadam se samo najboljem ....da nam sutra budu dobro ako Bogda oboje

Neposredna veza do poruke: 29364
11.8.2011 13:36:50   
Hanady RR
ma nema rzloga biti uplašena...

sve je to ok...
neće da je uspavljuju do kraja...

Moja kuma je rodila emu prije 5 mjeseci...
isto je radi vida išla na CR...i rodila od spinalnom...
kaže sve super...dole ništa ne osjetiš bebu izvade odmah je vidiš...

reci joj vidjete će ga odmah...to je superuser posted image user posted image user posted image

molim te nemoj d abude nervozna i d as esikira...svaka sikiracija je može dovesti do porblema ipak ide na operaciju...
stavrno da je bila spinalan kad sma ja rađala ja bih je birala u vojnoj...
da vidim svoju bebu user posted image user posted image

Baš mi je žao da se sikirauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29365
11.8.2011 13:39:38   
Hanady RR
Zovi je i kaži joj ako joj gore dođemo tek će se nasikirati...ko vojska pod prozor da je brukamouser posted image

Ozbiljno...kaži joj da nema razloga za strah...
vijdte će bebu omdha i super će porći...
a i nakon CR će joj biti puno lkaše nego da se budi iz narkoze
prije će biti spodobna za svoja oba čeda nakon spinalneuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 29366
11.8.2011 13:41:51   
reallove
hej drage moje..evo i nas,da vas pozdravimo...hvala vam na cestitkama,ljubimo vas puno Emin i ja..ella_H i tvom malenom sretan rodjendan,sve najbolje u zivotu...
mi smo danas malo poranili,sisali se,kupali,sredili,sad idemo praviti kolace:)...party cemo praviti sutra jer nam danas tata nije kod kuce,otisao na posao maloprije,vraca se sutra ujutro..narucili smo tortu avionuser posted image ..bit ce i slikauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 29367
11.8.2011 13:46:25   
Ella_H
Hvala svima na lijepim cestitkama.
Meni defnitivno treba predaha ali ne nadam
se do kabura InshAllah.
Sinoc je A. cjelu noc imao temperaturu
i sad evo umoran vuca dekicu legao kraj mene,
klima radi tako da sam ga masirala i obukla tanku
pidzamicu ko gegice onu.
Koko moj mm je veliki sarmer i lafcina bio
al sam ga ja ipak zadala u ljubavne jade pa ti vidi
sto ti S. presjedi nocuser posted image .
I ja se nadam da ce jelena sto prije zavrsiti sve s hajrom.
Ovdje se zene smiju kad idu na spinalnu ima i kanal TLC
sve porodi razno razni i sve snimaju ja prije stalno
gledala i plakalauser posted image mm drago sto nemam taj kanal viseuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 29368
11.8.2011 13:50:34   
koka i po
joj ella user posted image ...nacin na koji pises postove me odusevljavauser posted image ..
nadam se da ce djecaku biti dobro aBduser posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 29369
11.8.2011 13:51:00   
Ella_H
Felix nek je seki sa srecom sve najbolje
joj zelim. A ti budi sretna i podrska seki,
i budi sretna sto ti je blizu, vidi mene
i mama i seka dalekouser posted image . A Anelku trebas
roditi bracu ili seku aBd a spreman covjek
nije nikad vjeruj mi svako djete je drugacije
vidim po sebi. Pogledaj nasu Malu heroj pravi
dvojica mali, pa i moja rodjena seka djeca godinu
dana razlike i eto dise jos uvijekuser posted image .

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 29370
11.8.2011 13:52:57   
Hanady RR
Meni muž digao nalze djeci...
brisevi uredni...
negetivno na prisutvo bilo čegauser posted image user posted image user posted image user posted image

majkemi ne kontam...

a evo farah od juče opet nos slini i to zelene slinice sve gusteuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 29371
11.8.2011 13:53:56   
koka i po
meni je takav sekret iz nosa bio od alergije

Neposredna veza do poruke: 29372
11.8.2011 14:01:43   
Lady26
Bujrum user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 29373
11.8.2011 14:04:25   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: koka i po

meni je takav sekret iz nosa bio od alergije

vjeruj sad razmišljamuser posted image user posted image user posted image

šta da radim...mislim ona je fakat imala brohitis to stoji...

al ovoliko antibiotika ako nema baketrije je suludouser posted image

majkemi da ja zakažem alergo testiranjeuser posted image user posted image user posted image

sve mi je tako nejsano sada...
sva ova paatnja i nalazi do sada
pa čak i CRP me čudi koji je kod hanadi bio abnormalno visok

i ono što sma znala sad u to sigurn anismauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 29374
11.8.2011 14:07:58   
koka i po
nista nije zgorega da pokusas.
jednog ljeta mi je bio"zacemetiran" nos od tog sekreta i ORL mi je propisao sprey Flixonase.meni je pomoglo.

Neposredna veza do poruke: 29375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1173 1174 [1175] 1176 1177   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1173 1174 [1175] 1176 1177   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *