|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1172 1173 [1174] 1175 1176   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.8.2011 9:17:43   
R&T@
Hvala, mama2009user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29326
11.8.2011 9:21:11   
leona81
ona dobro reaguje na lijekove, skida joj se temperatura normalno, tamo ima dr, idemo u tivat.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29327
11.8.2011 9:22:15   
tekja
jutro...

Dobro smo, fino pajkili, ja postim bez kafe, vidjet cu kako ce to izgledatiuser posted image user posted image user posted image

Jelena sretno draga, nadam se da ce sve biti ok, da ce Anin braco da stigne ziv i zdrav i da cete brzo biti skupauser posted image user posted image

Felix, pa stvarno, udala se, a dernek nije pravila ccccuser posted image user posted image user posted image ...ma hajde, nek' joj je sa srecom, ko ce vala i cekati do nove godineuser posted image , a ti nemoj da budes sebicnauser posted image user posted image user posted image ...

Ella, sretan rodjendan malom djecaku, zdravlja i srece mu zelimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne brini sto si zaboravila, jos koja godina, pa neces moci da zaboravis ni da hocesuser posted image user posted image user posted image ....a ja sam svo vrijeme mislila da je on stariji od V.user posted image

Reallove, sretan rodjendan i Eminu, sve najljepse vam zelimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Apotekarko, leona, nadam se da ce djecica biti dobro i da je sve lazna uzbunauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29328
11.8.2011 9:26:02   
Malenaoduvijek
evo Leon se igra sa koferom,stavlja igracke unutra

moj Luka voli uci u kofer to je obavezno kad god se neko pakuje i sjedi onda unutra

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 29329
11.8.2011 9:26:04   
mama2009
leona prati je danas, poslijepodne odvedi dr, ako kako kazes dobro reaguje na lijekove i ako temp ne bude rasla konsultuj se sa dr i vidjet ces sta ce ti reci, ako ne bude rasla temp ona bude vesela i jela ok ja bi krenula na put...ne daj Boze da se pogorsa stanje vrati se i to je to 

tekja gdje nam je mali zavodnik user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 29330
11.8.2011 9:26:25   
tekja
IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: tajra

Tajra gdje su damice male

Evo svadjaju se oko najruznije loptice...

Kad ces ti vidjeti svoju?

Hajde daj mi malo informacija o onom izletistu kod konjica!
Zovu nas prijatelji s djecom da sutra idemo...

ako Bogda sutra poslije posla idemo...pa cemo najvjerovatnije u subotu i mi tamo.....

to je kompleks koji ima smjestaj, bazene, te stvarcice za djecu ma nesto prelijepo vjeruj mi ja sam se odusevila, mama75 mi spomenula..

ja spomenula mami i daji onda navece otisli na kafu tamo ma prelijepo nam bilo cijene su smijesnje....

plus obavezno svratite na klopu u konak kod cuprije u Konjicu, imaju super na obali Neretve basta sa ljuljackama, klackalicama i igračkama plus hrana smjesno jeftina a ukusna

taman sam i ja htjela da pitam..MM sinoc govori, s obzirom da necemo na more, hajmo u Fojnicu i ja se sjetim i ovog kompleksa...mama, gdje je tacno? kako se ono zove ..mozda ima i neka web stranica?

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29331
11.8.2011 9:27:38   
leona81
ma ja ne bi isla da nismo obecali ljudima da cemo cuvati kucu dok njih nema. sad da mm ide sam nidje veze bas. a ona je stalno bolesljiva otkad je krenula u vrtic ali dosad je sve bilo hvala Bogu ok.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29332
11.8.2011 9:27:58   
tekja
IZVORNA PORUKA: tekja

Tajra gdje su damice male

Evo svadjaju se oko najruznije loptice...

Kad ces ti vidjeti svoju?

Hajde daj mi malo informacija o onom izletistu kod konjica!
Zovu nas prijatelji s djecom da sutra idemo...

ako Bogda sutra poslije posla idemo...pa cemo najvjerovatnije u subotu i mi tamo.....

to je kompleks koji ima smjestaj, bazene, te stvarcice za djecu ma nesto prelijepo vjeruj mi ja sam se odusevila, mama75 mi spomenula..

ja spomenula mami i daji onda navece otisli na kafu tamo ma prelijepo nam bilo cijene su smijesnje....

plus obavezno svratite na klopu u konak kod cuprije u Konjicu, imaju super na obali Neretve basta sa ljuljackama, klackalicama i igračkama plus hrana smjesno jeftina a ukusna

taman sam i ja htjela da pitam..MM sinoc govori, s obzirom da necemo na more, hajmo u Fojnicu i ja se sjetim i ovog kompleksa...mama, gdje je tacno? kako se ono zove ..mozda ima i neka web stranica?

Mama, V. gleda garfilda, a flasica sa mlijekom pored njega, gleda i ona...user posted image user posted image user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 29333
11.8.2011 9:30:28   
mama2009
Uh nisam ja bas neki ekspert za objasnjavanje, kad iz Konjica krenes na Boracko jezero, prodjes novu -staru cupriju, pa ima jedan noviji most, i jos jedno 800 metara na lijevoj stani imas veliki kompleks imas garazu, a imas i parking nadzemni LINK

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 29334
11.8.2011 9:35:18   
mama2009
IZVORNA PORUKA: leona81

ma ja ne bi isla da nismo obecali ljudima da cemo cuvati kucu dok njih nema. sad da mm ide sam nidje veze bas. a ona je stalno bolesljiva otkad je krenula u vrtic ali dosad je sve bilo hvala Bogu ok.

od moje kolegice mali je u utorak dobio temp, oni sutra idu na more sto kaze njen muz, pa i dalmatinska djeca su bolesna, ako temp ne prelazi 38 laganini sa "pokretnom apotekom" kreni i sretno

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 29335
11.8.2011 9:39:49   
R&T@

Uh nisam ja bas neki ekspert za objasnjavanje, kad iz Konjica krenes na Boracko jezero, prodjes novu -staru cupriju, pa ima jedan noviji most, i jos jedno 800 metara na lijevoj stani imas veliki kompleks imas garazu, a imas i parking nadzemni LINK

Ne radi linkuser posted image

Nije do linka...ne mogu otvoriti njihovu stranicu...

< Poruku je uredio tajra -- 11.8.2011 9:41:25 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29336
11.8.2011 9:41:15   
mama2009

Ne radi linkuser posted image

meni radi, evo ti ovako

http://gardencity.ba/site/

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29337
11.8.2011 9:41:34   
Lady26
Jutro!
Mama imas mail

< Poruku je uredio Lady26 -- 11.8.2011 9:43:34 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29338
11.8.2011 9:45:44   
mama75
Jutro! Samo da pozdravim malu i veliku raju. Vidim mama 2009 vas "navukla" na Garden. Ne da je dobro nego je EXTRA!!! Topla preporuka i od mene. 

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29339
11.8.2011 9:45:54   
Amani12
Jutrica user posted image
Mi se jucer nismo javljali.Decko bio kod svoje nani,ja sa svojom tetkicom na klinici,na raznim kontrolama,pa kasnije sa svojom kumom,vratila se s mora,pa onda na iftar kod sveki...
Amancek sinoc imao malo ture,jutros je super,valjda zubici...
Nama sutra 4 godisnjica braka user posted image a ja jos nisam poklonce kupila svom muzeku.Ako neko ima neki prijedlog ... user posted image

Ella i Reallove sretni rockasi dragim djecacima,sve najljepse zelimo...
Felix nek je sa srecom seki...
Jelo drzimo fige,sretno draga.Deckic ce stici na najljepsi datum user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29340
11.8.2011 9:50:51   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mama75

Jutro! Samo da pozdravim malu i veliku raju. Vidim mama 2009 vas "navukla" na Garden. Ne da je dobro nego je EXTRA!!! Topla preporuka i od mene. 

Gdjeeeeeeeeee si, zeeeeeeeeeeeno?user posted image

Daj i ti malo informacija, da znam sta me cekauser posted image

Amani12, imas temu Pokloni, tamo smo savjetovali jednu forumasicu za muzev rodjendan...

< Poruku je uredio tajra -- 11.8.2011 9:51:24 >

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 29341
11.8.2011 10:02:09   
mama2009
tajra jesi li uspijela otvoriti

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29342
11.8.2011 10:12:02   
mama75
tajra ceka te stvarno super provod. Imas veliki i djeciji bazen, nema hlada ali imaju suncobrani i lezaljke koji su ukljuceni u cijenu ulaza, kao i rucak(mozda ti je to mama 2009 vec objasnila). Imaju i zatvoreni bazen, spa centar, igraliste za djecu (nemoj R voditi tamo, slomice te user posted image ), igraonica u sklopu kafica (predobra i besplatna - tu odvedi R i popije kaficu na miru). Inace je u Konjicu sve puno jeftinije nego u Sa. Jel planiras ici na 1 dan ili duze?

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29343
11.8.2011 10:30:29   
Bambi09
leona, istog sam misljenja kao i mama2009.... putnu apoteku i laganini, ako ne daj Boze bude veca temperatura nije se tesko vratiti kuci... a sto se tice tih ljudi ciju kucu bi cuvali, izvini ali dijete je prece, pa da je kuca i babova... user posted image

mama2009, ne mogu ni ja da otvorim stranicu user posted image

mama75, pa gdje si ti zeno draga? nema te ni na mapi user posted image

tekja, ja sam Boga mi popila i to 2 fiNdzana user posted image

felix user posted image  ljepoto moja, znam kako se osjecas... ja sam se osjecala izdanom kad mi se najstarija sestra udala, kao nesto me iznevjerila... ali bila sam jako mala... vec kad se druga seka udala, ko bilo je malo prihvatljivije, ali mi je bilo jako tesko jer sam spavala s njom, pa sam duuuuugo dugoo grlila jastuk placuci u noci... al sve je to za ljudove... zelim seki puno srece, ljubavi, zdravlja, nafake i svega ostalog u zivotu sto pozeli... da joj bude sve hairli i da uvijek bude kao kraljica...

moj Nane sinoc dobio malo temperaturu, pretpostavljam da je u pitanju 5-ca, jer se cijelo vrijeme cesao po obrazu, tacnije trljao obraz do uha... dusa moja mala kako mi je samo plakao... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 29344
11.8.2011 10:33:14   
mama2009
www.gardencity.ba/site/

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 29345
11.8.2011 10:43:41   
tekja
Mama2009, nesto njima nije uredu sa stranicom, link je ispravan...user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29346
11.8.2011 10:46:28   
mama2009
ja otvaram bez problema

probaj ukucat na google garden city konjic

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 29347
11.8.2011 10:47:15   
mama75
I ja otvorila bez problema. Mozda je to preko stele za nas, sta mislis mama 2009user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29348
11.8.2011 10:50:27   
tekja
...i ukucala sam preko google-a..izbaci stranicu ali nece da je otvoriuser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 29349
11.8.2011 10:51:15   
Bambi09
Ja sam sada probala i preko googla i ukucala direktno link ali ne otvara... mozda kod mene nece jer vjerovatno ima zabrana (na poslu imamo raznorazne zabrane)

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 29350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1172 1173 [1174] 1175 1176   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1172 1173 [1174] 1175 1176   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *