Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro smo, fino pajkili, ja postim bez kafe, vidjet cu kako ce to izgledati
Jelena sretno draga, nadam se da ce sve biti ok, da ce Anin braco da stigne ziv i zdrav i da cete brzo biti skupa
Felix, pa stvarno, udala se, a dernek nije pravila cccc ...ma hajde, nek' joj je sa srecom, ko ce vala i cekati do nove godine , a ti nemoj da budes sebicna ...
Ella, sretan rodjendan malom djecaku, zdravlja i srece mu zelim , ne brini sto si zaboravila, jos koja godina, pa neces moci da zaboravis ni da hoces ....a ja sam svo vrijeme mislila da je on stariji od V.
Reallove, sretan rodjendan i Eminu, sve najljepse vam zelim
Apotekarko, leona, nadam se da ce djecica biti dobro i da je sve lazna uzbuna
leona prati je danas, poslijepodne odvedi dr, ako kako kazes dobro reaguje na lijekove i ako temp ne bude rasla konsultuj se sa dr i vidjet ces sta ce ti reci, ako ne bude rasla temp ona bude vesela i jela ok ja bi krenula na put...ne daj Boze da se pogorsa stanje vrati se i to je to
Hajde daj mi malo informacija o onom izletistu kod konjica! Zovu nas prijatelji s djecom da sutra idemo...
ako Bogda sutra poslije posla idemo...pa cemo najvjerovatnije u subotu i mi tamo.....
to je kompleks koji ima smjestaj, bazene, te stvarcice za djecu ma nesto prelijepo vjeruj mi ja sam se odusevila, mama75 mi spomenula..
ja spomenula mami i daji onda navece otisli na kafu tamo ma prelijepo nam bilo cijene su smijesnje....
plus obavezno svratite na klopu u konak kod cuprije u Konjicu, imaju super na obali Neretve basta sa ljuljackama, klackalicama i igračkama plus hrana smjesno jeftina a ukusna
taman sam i ja htjela da pitam..MM sinoc govori, s obzirom da necemo na more, hajmo u Fojnicu i ja se sjetim i ovog kompleksa...mama, gdje je tacno? kako se ono zove ..mozda ima i neka web stranica?
to je kompleks koji ima smjestaj, bazene, te stvarcice za djecu ma nesto prelijepo vjeruj mi ja sam se odusevila, mama75 mi spomenula..
ja spomenula mami i daji onda navece otisli na kafu tamo ma prelijepo nam bilo cijene su smijesnje....
plus obavezno svratite na klopu u konak kod cuprije u Konjicu, imaju super na obali Neretve basta sa ljuljackama, klackalicama i igračkama plus hrana smjesno jeftina a ukusna
taman sam i ja htjela da pitam..MM sinoc govori, s obzirom da necemo na more, hajmo u Fojnicu i ja se sjetim i ovog kompleksa...mama, gdje je tacno? kako se ono zove ..mozda ima i neka web stranica?
Mama, V. gleda garfilda, a flasica sa mlijekom pored njega, gleda i ona... ...
Uh nisam ja bas neki ekspert za objasnjavanje, kad iz Konjica krenes na Boracko jezero, prodjes novu -staru cupriju, pa ima jedan noviji most, i jos jedno 800 metara na lijevoj stani imas veliki kompleks imas garazu, a imas i parking nadzemni LINK
ma ja ne bi isla da nismo obecali ljudima da cemo cuvati kucu dok njih nema. sad da mm ide sam nidje veze bas. a ona je stalno bolesljiva otkad je krenula u vrtic ali dosad je sve bilo hvala Bogu ok.
od moje kolegice mali je u utorak dobio temp, oni sutra idu na more sto kaze njen muz, pa i dalmatinska djeca su bolesna, ako temp ne prelazi 38 laganini sa "pokretnom apotekom" kreni i sretno
Uh nisam ja bas neki ekspert za objasnjavanje, kad iz Konjica krenes na Boracko jezero, prodjes novu -staru cupriju, pa ima jedan noviji most, i jos jedno 800 metara na lijevoj stani imas veliki kompleks imas garazu, a imas i parking nadzemni LINK
Ne radi link
Nije do linka...ne mogu otvoriti njihovu stranicu...
< Poruku je uredio tajra -- 11.8.2011 9:41:25 >
Jutrica Mi se jucer nismo javljali.Decko bio kod svoje nani,ja sa svojom tetkicom na klinici,na raznim kontrolama,pa kasnije sa svojom kumom,vratila se s mora,pa onda na iftar kod sveki... Amancek sinoc imao malo ture,jutros je super,valjda zubici... Nama sutra 4 godisnjica braka a ja jos nisam poklonce kupila svom muzeku.Ako neko ima neki prijedlog ...
Ella i Reallove sretni rockasi dragim djecacima,sve najljepse zelimo... Felix nek je sa srecom seki... Jelo drzimo fige,sretno draga.Deckic ce stici na najljepsi datum
tajra ceka te stvarno super provod. Imas veliki i djeciji bazen, nema hlada ali imaju suncobrani i lezaljke koji su ukljuceni u cijenu ulaza, kao i rucak(mozda ti je to mama 2009 vec objasnila). Imaju i zatvoreni bazen, spa centar, igraliste za djecu (nemoj R voditi tamo, slomice te ), igraonica u sklopu kafica (predobra i besplatna - tu odvedi R i popije kaficu na miru). Inace je u Konjicu sve puno jeftinije nego u Sa. Jel planiras ici na 1 dan ili duze?
leona, istog sam misljenja kao i mama2009.... putnu apoteku i laganini, ako ne daj Boze bude veca temperatura nije se tesko vratiti kuci... a sto se tice tih ljudi ciju kucu bi cuvali, izvini ali dijete je prece, pa da je kuca i babova...
mama2009, ne mogu ni ja da otvorim stranicu
mama75, pa gdje si ti zeno draga? nema te ni na mapi
tekja, ja sam Boga mi popila i to 2 fiNdzana
felix ljepoto moja, znam kako se osjecas... ja sam se osjecala izdanom kad mi se najstarija sestra udala, kao nesto me iznevjerila... ali bila sam jako mala... vec kad se druga seka udala, ko bilo je malo prihvatljivije, ali mi je bilo jako tesko jer sam spavala s njom, pa sam duuuuugo dugoo grlila jastuk placuci u noci... al sve je to za ljudove... zelim seki puno srece, ljubavi, zdravlja, nafake i svega ostalog u zivotu sto pozeli... da joj bude sve hairli i da uvijek bude kao kraljica...
moj Nane sinoc dobio malo temperaturu, pretpostavljam da je u pitanju 5-ca, jer se cijelo vrijeme cesao po obrazu, tacnije trljao obraz do uha... dusa moja mala kako mi je samo plakao...
25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini