|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1171 1172 [1173] 1174 1175   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.8.2011 8:23:16   
leona81
mi se spremamo za more, idemo sutra i jutros ja da spremim malu za vrtic kad temperatura, njoj vec 2 dana curi nosic i malo kaslje ali je bila skroz ok, bez temp, jela sve super, spavala, cjelokupno stanje ok. sad ne znam sta da radim, dr nam radi tek drugu smjenu i znam da ce nas poslati da vadimo nalaze a mi putujemo u petak rano ujutru? sta da uradim ako temperatura bude rasla a nas ceka dug put do crne gore? i sta ako je bude imala tamo na onim temperaturama?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 29301
11.8.2011 8:34:39   
R&T@
Zao mi je, leona...user posted image
Odvedi je danas ljecniku da budes mirnija...
Mozes uraditi i onaj nalaz (uvijek zaboravim kako se zove) u privatnoj laboratoriji da vidis ima li bakterije...

Jedan ili dva dana manje na odmoru nista ne znace prema cinjenici, ne daj Boze, da tamo odvedes bolesno dijete...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 29302
11.8.2011 8:39:50   
Anoniman
jutro
anel se sinoc budio toliko plakaouser posted image i nekako se smirio i zaspo
da bi jutros dobila JA sok mama me zove kaze udala se seka user posted image user posted image user posted image user posted image plakala sam na jutro nisam ja znala , zao mi je mislim zao zao mi mame osta sama sa sekom malom znam svak u svoju srecu al neznam i dalje mislim da sanjam
Jos smo planirali na more u nedelju nista nije govorila jer nije bila sigurna da bi se sinoc udala tek-tako .
I tuzna sam i sretna neznam cudno se osjecam tesko mi je jako sam vezana za nju ...neznam sta da vam kazem

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 29303
11.8.2011 8:46:00   
mala86
jutrooo user posted image user posted image user posted image

joj kako mi se spava

leona idi negdje privatno dr,vadi nalaza sto imas!mi imamo zdravstveno u Hr a vjeruj mi da se nebi usudila voditi malog 4 sata u autu do tamo ako ima user posted image ,jer voznja je voznja

felix koliko seka ima godina?

tajra user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29304
11.8.2011 8:52:20   
Anoniman
23 god 

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 29305
11.8.2011 8:53:23   
leona81
zao mi je opet je maltretirati da vadi krv jer smo joj nekidan vadili krv i sve je bilo ok, bio je u pitanju neki virus, svi nalazi super. a ljudi od kojih uzimamo kucu na moru idu u nedjelju i ne mogu nam nigdje ostaviti kljuc, tako da moramo sutra da idemo.

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 29306
11.8.2011 8:54:39   
mala86
IZVORNA PORUKA: felix

23 god 

eee onda cestitam dobila si zeta user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam mislila da je mladja,ne znam zasto user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29307
11.8.2011 8:58:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: felix

23 god 

eee onda cestitam dobila si zeta user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam mislila da je mladja,ne znam zasto user posted image
imam jos jednu seku ima 14 est godina . Nemam brata , nesto jutros se mislim  znas koliko volim seke koliko smo vezani mislim to zna samo ko ima seku
Prije sam mislila da A. bude sam bez brata/seke mm je govorio sta ce mu ima kao od brata  djecu rodjake reko opet to nije to ....
Seka je seka a brat je brat a drugo rodjak Necu ga ostavi samog na svjetu kad nas ne bude
Abd ne mislim sad al sam skroz misljnje promjenila , jer bi mu bilo ruzno da nema nikog svog.
Hvala dragauser posted image ja sam i dalje vaka user posted image user posted image user posted image user posted image nisam spremna neznam cudno se osjecam ....

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 29308
11.8.2011 8:59:03   
mala86
IZVORNA PORUKA: leona81

zao mi je opet je maltretirati da vadi krv jer smo joj nekidan vadili krv i sve je bilo ok, bio je u pitanju neki virus, svi nalazi super. a ljudi od kojih uzimamo kucu na moru idu u nedjelju i ne mogu nam nigdje ostaviti kljuc, tako da moramo sutra da idemo.

kolika joj je temperatura user posted image

mi smo nedavno imali neku jednodnevnu user posted image ,odjednom je dobio,dala sirup prestala i nije se vracala user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 29309
11.8.2011 8:59:45   
Anoniman

zao mi je leona odvedi je danas ako mozes na pregled ...... vidjeces sta ce ti ped rec user posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 29310
11.8.2011 9:01:32   
leona81
ma nedavno bili isto ovako bolesni, ona htjela dati antibiotik, ja insistirala na nalazima i naravno bio je virus, nalazi odlicni, nije pila antibiotik i bila je ok za par dana. temp je mala, 37,4 i ne raste zasad.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29311
11.8.2011 9:02:04   
R&T@
Draga felix, potpuno te razumijem...
Ja sam taj sok dozivjela u februaru i jos se nisam navikla...
nase male sestre uvijek ostaju male...user posted image

Mala86, idete li na vikend?user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29312
11.8.2011 9:05:06   
mama2009
jutro,

ella cestitam rodjendan drugu, a tebi definitivno treba malo predaha

Felix cestitam na zetu, udala se pa sta, ja sam mislila da je mladja...ovako neka joj je sa srecom da Anelko brzo dobije malu bebacu od tetke

Leona posavjetuj se sa dr danas, ako nije velika temp ja bi se usudila, ipak ti znas najbolje kako tvoje dijete reaguje na sve....(kako joj temp reaguje na lijekove, do koliko se penje temp i sl)

Tajra gdje su damice male

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 29313
11.8.2011 9:06:11   
mala86
IZVORNA PORUKA: tajra

daaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
ujutro u 4 krecemo user posted image user posted image user posted image ,joj jedva cekam,samo da sjednem u auto da se pokrenem,jos je i rodjaku kod kojeg sutra idem 16 rodjkas user posted image

evo Leon se igra sa koferom,stavlja igracke unutra user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29314
11.8.2011 9:06:17   
R&T@

kolika joj je temperatura user posted image

mi smo nedavno imali neku jednodnevnu user posted image ,odjednom je dobio,dala sirup prestala i nije se vracala user posted image

Leona, necu da te prepadam i iz sveg srca se nadam da nije nista, ali i Hanady je u utorak vadila nalaze i sve bilo u redu, a u petak djecica dobila visoku temperaturu koju nije mogla skinuti...

Drzim fige da djevojcica bude potpuno zdravauser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 29315
11.8.2011 9:07:05   
mama2009

ma nedavno bili isto ovako bolesni, ona htjela dati antibiotik, ja insistirala na nalazima i naravno bio je virus, nalazi odlicni, nije pila antibiotik i bila je ok za par dana. temp je mala, 37,4 i ne raste zasad.

"putnu apoteku" obavezno ponesi, i nama se desavalo tih jednodnevnih temp, ako bas bude velika i konstantna temp ukljuci antibiotik, daji antipiretik neki koji obicno dajes i vrati se

p.s. ovo je moje misljenje, nemoj me pogresno shvatiti nisam nemajka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 29316
11.8.2011 9:07:21   
Anoniman

Draga felix, potpuno te razumijem...
Ja sam taj sok dozivjela u februaru i jos se nisam navikla...
nase male sestre uvijek ostaju male...user posted image

vjerovatno se zbog toga tako osjecam , neznam  ona je govorila da ce do n.g al ode prije vidim ja ona nesto nije bas hapi kad smo se dogovarale za more ono cudna al haj reko ko ona
I tako da ode sinoc tek-tako mogu mislit kako je taji tesko jer ga znam ona je reko ima mala seka jos ona kad se nekad abd uda ja cu na hitnoj zavrsitiuser posted image user posted image user posted image user posted image kad nekad ostanemo sami
Bilo mu je tesko kad sam se ja udala jer smo vezani ja i on vise nego mama , dugo je bolovo al takav je zivot cim se rodi i zensko znas sta te ceka tako kazu
Nekako se cudno osjecam jos nemogu da vjerujem vise mi ni more nije kao jedva cekam prosle god smo bili skupa i sad planiralai ali
Jutros je naz placem ko godina reko sto si se udala user posted image user posted image user posted image a i mene lude pa mora nekad , ona se smije kaze a i tebe
Nesvidja mi se reko to user posted image user posted image user posted image u onom soku neznam sta bi rekla
al neka joj je sa srecom
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 29317
11.8.2011 9:07:36   
Malenaoduvijek
dobro jutro

Ella pa sretan rodjendan maminom piletu, da naraste veliki i da slusa svoju mamu malo bolje, oke lijepe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

leona bas mi je zao cure, otidjite privatno mozete u suncokret izvaditi crp iz prstica da vidite sta je kako je i onda dluciti sta da radite

marinci user posted image user posted image

tajra zeno ne odgovori ti meni za pomocnike sinoc user posted image user posted image

hanady eno metla sam te kao prijateljicu user posted image user posted image user posted image

felix drago mi je da si promijenila razmisljanje, a nekada djeca mogu biti vezanija za rodjake i u boljim odnosima nego sa rodjenom sestrom ili bratom, ali lijepo je imati nekoga svog rodjenoguser posted image
sretno za seku user posted image user posted image

moji momci su ok hB, ja se nada da je opasnost pd zaraze prosla, svi su porazboljevali od mene ali hB njih dvojica nisu .

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29318
11.8.2011 9:08:16   
mala86
ella sretan 2.rodjendan tvom djecaku

realllove sretan 2. rodjendan i tvom slatkisu

a jeleni sretno,da sve prodje super,i da sto prije dodje svojoj Anuski user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29319
11.8.2011 9:08:31   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mama2009

Evo svadjaju se oko najruznije loptice...

Kad ces ti vidjeti svoju?

Hajde daj mi malo informacija o onom izletistu kod konjica!
Zovu nas prijatelji s djecom da sutra idemo...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29320
11.8.2011 9:09:08   
Anoniman

jutro,

ella cestitam rodjendan drugu, a tebi definitivno treba malo predaha

Felix cestitam na zetu, udala se pa sta, ja sam mislila da je mladja...ovako neka joj je sa srecom da Anelko brzo dobije malu bebacu od tetke

Leona posavjetuj se sa dr danas, ako nije velika temp ja bi se usudila, ipak ti znas najbolje kako tvoje dijete reaguje na sve....(kako joj temp reaguje na lijekove, do koliko se penje temp i sl)

hvala draga a ko ce meni sad A. cuva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nikad se ja na to necu navici .

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 29321
11.8.2011 9:10:01   
mala86
leona gdje tacno idete user posted image ,jel ima dr blizu da znas da je za nedaj Boze mozes odvest i dole na pregled

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 29322
11.8.2011 9:10:55   
R&T@

a jeleni sretno,da sve prodje super,i da sto prije dodje svojoj Anuski user posted image

Htjedoh isto napisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MALA, takvi mali-veliki pomocnici su uvijek dobrodosliuser posted image
Zamisli tog kupanja poslije, kao da su u rudniku biliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 29323
11.8.2011 9:12:29   
Anoniman

Htjedoh isto napisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MALA, takvi mali-veliki pomocnici su uvijek dobrodosliuser posted image
Zamisli tog kupanja poslije, kao da su u rudniku biliuser posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 29324
11.8.2011 9:14:00   
mama2009

Evo svadjaju se oko najruznije loptice...

Kad ces ti vidjeti svoju?

Hajde daj mi malo informacija o onom izletistu kod konjica!
Zovu nas prijatelji s djecom da sutra idemo...

ako Bogda sutra poslije posla idemo...pa cemo najvjerovatnije u subotu i mi tamo.....

to je kompleks koji ima smjestaj, bazene, te stvarcice za djecu ma nesto prelijepo vjeruj mi ja sam se odusevila, mama75 mi spomenula..

ja spomenula mami i daji onda navece otisli na kafu tamo ma prelijepo nam bilo cijene su smijesnje....

plus obavezno svratite na klopu u konak kod cuprije u Konjicu, imaju super na obali Neretve basta sa ljuljackama, klackalicama i igračkama plus hrana smjesno jeftina a ukusna

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1171 1172 [1173] 1174 1175   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1171 1172 [1173] 1174 1175   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *