Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hanady koja je to? Aj sad ti meni link odma odma
eno ti na Fb zidu
mala, ne mogu ni zamisliti kako ti je tesko bez mame ...moja mama je ziva hvala Bogu, al' ostala sam je zeljna svih ovih godina i kad se vidimo uvijek je neka frka, trka, guzva, imamo bas veliku familiju, jako povezanu, pa je uvijek ludnica kad smo tamo
bjaaaaazi, mene si stavila svakako na ignore, jedino te sretnem u konzumu ili dmu drugacije neces sa mEnom da se druzis
Nisam casna pionirska Titova Al ti ne mozes poslije podne, ja ne mogu u toku radnog vremena, sa Lanom NEMA sanse u zatvoren prostor...eto imas Igija pa racunaj 2-3x tako...
Ma nisam mislila na to no sikiriki... Nego opcenito druzenje, nekad...negdje...ako jos neko moze bilo bi lijepo...moja kona, Tekja..i tako dalje i tako blize i ostale su pozvane takodje
Hahahahahaha Tajra, resko ribu u vodu hm? Hocel biti kakva kafa soon? Iliti druzenje?
bjaaaaazi, mene si stavila svakako na ignore, jedino te sretnem u konzumu ili dmu drugacije neces sa mEnom da se druzis
Nisam casna pionirska Titova Al ti ne mozes poslije podne, ja ne mogu u toku radnog vremena, sa Lanom NEMA sanse u zatvoren prostor...eto imas Igija pa racunaj 2-3x tako...
EEE nemoj mi se u titu kleti nisi ni primljena u pionire, nemoj mene zezati... a da hoce otopliti vidi ovo danas kao da je oktobar pa bi se nekako i dogovorili ali sta cu ja kad mi je tito "dole" valja doci do njega hm.
danas vidjeh teacherku na forumu ali je nema na temi, jeli to nesto ljuta
Salmyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Pa jesi isla kod one neke zene sto si govorila?!
Ma jesam bioenergicarka pa sam malo letala po sobi pijem neku vodu(ala Turabi ) ali jos uvijek me boli,nadam se da ce brzo proci
Ma sta? Sta letala
Ma ja bona fino ja odoh kazem ja njoj da odoh kaze ona neboj se neces daleko.Al fakat sama odoh,neznam ni kako ni sta bi.Ona stoji ispred mene i samo me gleda
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hanady koja je to? Aj sad ti meni link odma odma
eno ti na Fb zidu
hocu i ja a nemam te kao prijatelja
a što moja ti... pa metni me za frendicu
< Poruku je uredio Hanady RR -- 11.8.2011 9:17:33 >
Vecer Jelena mislit cemona tebe,sretnno hrabra i jednostravna zeno,sve ce proci kako treba uskoro ces biti sa svojim djecacicem Hanady sretno s nalazima,mene danas u glavi neki pritisak,nesto me ko manta,slabost Kad sam dosla s posla kci da presvucem Antonia osuo se po stomacicu samo,sitni crveni osip ,ja sam otisla na odbojku i veli mm povuklo mu se Ali mm lezi,blijed,veli muka mu povracao,i gori ne d temp izmjeriti,dođe mi da mu analno izmjerim,a brine me da nbije tlak imao je s visokim tlakom problema ili je kakav virus,on nikad nije bolestan,iscrpi ga kompjutor po 10 sati zna se ne odmaknuti u zadmnje vrijeme zbog financijskih problema,mozda se i iscrpio,joj jos ako na Antonia pređe
Salmy ali stvarno zeno idi doktoru, mani se letanja i dzinskih poslova. Neznam tu zenu ali takav nacin rada nije u redu. Tekja i ja bi tebe voljela upoznati a i sve zenice ovdje nek ste mi zive i zdrave. I ja vecinom iftarim bez mm takav posao al elhamdulilah na svemu. Lijepo je s muzevima a lijepo nekad i bez njih . Mala meni je mama jaako daleko i ja sam je zeljna al takav je zivot. JelenaT sretno ti i uskoro da nam se pridruzi maleno pile tvoje. Teacher i na se nadam da je dobro ona i trudnoca. Pusica svima ja sad odmaram , A. pajki sve super .
Drage zene danas je mom A. pune dvije godine. MM dosao kuci i rekao mi, ja sam totalno smetnula kalendar mi djeca potrgala a nisam vidjela na netu datum . Iako neslavim rodjendane nekako ovo bas potvrdjuje da sam umorna . Ali napravit ce njemu mama cokoladni kolac kakav nedam ga nikome pile moje malo slatko.