Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro, masallah I kod mene je promjenjivo: od zagrljaja i poljubaca do stipanja i ujedanja, uz jedan veliki maaaaaaaaamaaaaaaaaaaa
P.S. Bas volim tvoje "vremenske" postove
hebo vas kao da ja jedina pratim vrem.prognozu a sad ovu hevtu moram jer mi treba a inace necu vise ostavljam taj posao I kod nas nista novo A. zaspo i muz isto nesto sam polijena danas oblaca se kisa ce bome pa mozda zbog toga haj znaj Jesil pozelila na poso ici
sad ce to tajra jos malo cim avgust prodje eto djeca se pocinju upisivat u skolu sad-sad proleti mi ljeto nesto . Imam ja rodicu u banovicima samo nikad joj nisam isla i neznam dje je
ja neki dan sa anelom bila van i sad ode on do ostave bila otvorena vrata s druge strane kuce je , vrata i on se zavuko tam kad izvadi tutu i nosi . Sjede na nju ona izgleda kao stolica pa ustade i iznese ju van reko gdje ces s tim ostavi tutu on sjede na nju blizu kapije , pa ce meni " ade mama gujaj me " reko sta ade gujajjjjjjjjjj oza se -voza se reko nije to nista na kotace to je tuta gdje kakis nemoze to ici. On ce ne , ani kaki pokaza(ustade i cucni u cosak i vise saki se )sakri se kao sakrije se kad kaki a tuta je brumm brummm eto ...... Pitaj Bog kad ce skontat sta je tuta ustvari
felix mila hvala što me se sjetiš, ,tu sam ja samo nemam kad baš za pisati Matej pravo zahtjevan,hvala Bogu zdrav je i dobro smo ,nekad sluša nekad ne ali izdrži se,počeli smo sa tuta treninigom ,pa nekad piškimo u tutu nekad ne stignemo do nje pa u gaće al valjda će naučiti tek je treći dan kako smo počeli jelena sretno na porodu da sve prođe kako treba i da rodiš živu i zdravu bebicu ostale imate mahanje
Kad sam rekla providna mislila sam na to da te je lako "procitati", posto si sve napisala i opisala osobu koju zelis iznenaditi pa nije bilo tesko pogoditi... tako nesto
lady jesi ti onaj satić uzela preko FB-a... sad sma naletila na jednu zanimljivu stranicu al ne kontam dokale je djevojka... na onaj fazon satića ima
kontam i ja sebe za godišnjicu da počastim jednim u crno.bijeloj kombinaciji
sjeca li se neko da ja jucer rekoh kako ne mogu po danu da spavam...e pa mogu ...V. i ja tri sata odspavali ...sad ne znam koji je dan danas, ni jesam li posla ili dosla ...al' zato jos samo 2,5 sata do iftara
Tekja vala nek si a i ja sam sva osamucena i sa spavanjem i bez spavanja. Samo se vi zene iznenadjujte ljubomorna sam na satice . Mala na mene cesto skoci A. i to prije sabaha gruh svom snagom ili saku u oko jednom je bio i prst oplakala sam . Moramo skupiti jednu kolektivnu tuzbu za generaciju 2009 . Tajra sretno s prvacicima trebat ce ti , moj malecki ce u predskolsko tek ali mashAllah ima pitanja i podpitanja za petero djece. Ponekad s olaksanjem gledam 2.septembar tad krece s nastavom, jutros mi je rekao da neplacem puno on ce tamo svasta pisati, crtati, pa kaze pauza onda da grickamo nesto igranje na igralistu i eto mama gotovo ti dodji po mene i nemoj plakati. Necu reko sine pokuuuusat cu svim sanagama .I objasnio mi je da to nije skola za klanjanje samo djecija skola, dobro reko aferim. Rastu djeca brzo stvarno i uvijek je veselo, ja se neznam ponasati kad ih nema u kuci.
Ella, kad se insaAllah, vratis u Bosnu, voljela bih te upoznati, da znas , a sta veli momak, nemoj ti mama puno plakati, aj dusa draga , ma znaju oni da nama znace i previse...MM ovaj ramazan ne posti, nonstop radi, nikad nije kuci u vrijeme iftara i tako mi nedostaje sama ustajem na sehur, sama se iftarim, bas zalosno ...jedva cekam da dodje na godisnji aBd ...
tekja ja nisam nikada postila, ali moja mama jeste pa sam ja uvijek s njom iftarila, pravila joj drustvo i kako mi nje nema meni nije ni ramazan ni bajram kao prije, nemam tog osjecaja lijepog, bas tuzno
a nisma digla juče ni one prve... sutra ću po sve zajedno... šta bih radila smao s atim prije antibiotika...da vidim i ove poslije... iako mi još pijemo te otrove
poslal mi je lady link Fb profila...baš su lijepi satovi...vidjela sma njen a meni je onaj crno-srebrena varijanta sladak...
mada sma našla na isti štos djevojku iz sarajeva koja radi ove satiće ima i kod nekaita svakojakog
ma smao para biće i igara
tajra...duo kupanje...
ludilo...