Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa da ja tebi njega prebacim malo sta mislis, taman negdje do nedjelje i onda da mi ga vrnes.. jutros me u 6 probudio, sreca njegova pa je mali inace bi dobio nesto u glavu (tuzice me neko za ovo)
e to sam ja radila, s jedne strane uzmem ruku s druge nogu i samo povucem, ni jedna lutka nije bila citava. i bile su operisane sve, osisanih trepavica i kose...
kod nas isto stari frizider, ali to mm odledjava ja to ne merem, ja kod tate navikla na one moderne non frost frizidere
od suza do mora pa do koncerta,pa od vremenske prognoze do kolaca i frizidera .. joj jeste legende da vas nije nebi se posteno ni ismijala anuski i igiju cestitamo godinicu i po mashallah. ja izgleda imam cir na guzi .brzi recept da ga sredim molim . cula sam se jutros sa malenom odlicno mi zvuci..malena ko malena bebica je super.malo je "griju" u inkubatoru a inace je sve ok . e jest mi ta zena popravila dan.
e da ti kazem kakvo bi to bilo iznenadjenje .. uglavnom....jednoj divnoj obicnoj zeni koja je u stvari dama a da to nezna. onoj koja voli umjetnost ali radi svoje skromnosti pristaje i na manje vrijedne stvari jer su ustvari njoj vrijedne. i to sve je cini damom,velikom zenom i pravim pogodkom za njezinog muza ih ti bi sve da znas
Joj ja ne znam sta od sebe da radim, svasta nesto bih, a ustvari nista ne bih . Anuska zaspala, sveki pravi rucak, a ja kao muha bez glave samo hodam po kuci, popenji se malo do sveki na gornji sprat, pa malo do racunara, pa do kreveta... pa upalim tv, pa ugasim
pozdrav zemske sta je ovo nesto tajnovita koka radi da bacamo kasike nebil sta otkrili a sto bi kad vidim svi "znamo" sta je ko fol heheheheheh Tajra sta ima ba, kako cure . Tekja za V . lijepog Bambi jel tesko mila postit .Kako je S. apotekarko nedaj se A dje mi je Marinci mama2009 Hanady kako su cure . Noa kako tvoja krofnica . Ostalim Pozdrav
Samo privijes komadic i preko gazu ili zavoj... Malo ce boljeti, ali ce se sir brzo stvrdnuti, tj. izvuci temperaturu iz cira... i tad zamijeni novim... Ponovi nekoliko puta u toku dana...