Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mama 2009 cestitke na poslu,moj mm jos uvijek bez posla Ostale pusaaaaaa
jutro .....ja sam jos otecena, u ponedjeljak sam izvadila 2 zuba , jos je oteceno pijem antibiotike nadam se da ce brzo proci, smizla je jos u juznijim krajevima....sioc sam se bas obradovala za Malenu27 i uzela mustuluk na rr
apotekarko izasao je konkurs na radno mjesto programera sad vec u bivsoj firmi mm, ako zna programiranje jave i php-a neka se javi....
jutro evo da i ovdje pitam Alen mi treba pit 10 ml feruma i pikovita,2 puta dnevvno,jos iz bolnice ima traumu od pijenja sirupa i nema sanse da ti popije.dali ja to njemu smijem stavit u malo soka pa da popije
bebacha eno taurus ti objasnila, a ja sam Luki zeljezo davala sa malo vode iz flasice i on bi to odmah iskapio, ali sto kaze tajra ne u mlijeko jer mlijeko ne bi trebala davati ni prije ni poslije jedno sat radi apsorcpcije.
kono satic je med ali bas...
apotekarko moja ne daj se, moj Luka isto nece preko dana da spava ali zato ga ja sad stavljam u 20 h u krevet zajedno sa bratom, samo nekada kad se bas izmori zaspe ali inace nema sanse da spava....
mala86 sta da ti kazem, nezgodno je to pravo, meni juce Igor neda ruke otima se u sred titove i huji, ja ga uzmem u narucje on se otima i koprca.bas mi je bilo nezgodno ne sto me svi gledaju nego mi krivo sto prosipa huju bezveze. meni su rekli da to treba ignorisati jer ako reagujes jos gore.. on srecom hoce u kolica pa tako mogu rijesiti problem inace ne znam sta bih..
amani kako bi u mcd, ja jos usla nisam unutra, rekao mi je muzek jedan dan donijeti nesto da jedemo pa cemo vidjeti
jelena moja ode ti nama, zelim ti svu srecu ovog svijeta i da nam imenjak bude zdrav i ziv i da fino slusa svoju mamicu
tekja hoce li biti ta kafica dok sam ja jos tu ili sta
ella tebe moram pozdraviti nesto si mi prirasla srcu bas
bambina u neka doba u noci pise, valjda ustaje na sehur sta li
gdje je ona felix nek najavi vrijeme za sljedece dane
sad sam se cula sa rodjakovom zenom-u petak idem kod njih dok mm bude registrovo auto ,ona ima blizanke od godinu i nesto i malca od 3 godine ,joj kako mi je drago da se rodjaci upoznaju !a vec sam mislila da mm ne moze umjesto mene i da cu malca ganjat po tehnickom
sinoc bili sa mm tetkom iz Amerike,dobili neku trenerku,nike ili adidas a materijal ,mislim da je nikad necemo obuc,sintetika ziva,bolje su mi ove nase s pijace ,al stvarno
Samo da se javimo da smo jos tu... sutra aBd lijezem u bolnicu, a vec prekosutra ujutru eto nam pisonje malenog . Ostavicu ja mm broj tel od mame2009 pa kad bude novosti javice on njoj, ako se toliko ne pogubi pa ne zaboravi . Mama2009 ako ti ne javi zovi ti na fixni neko ce biti kuci...valjda
jutro.... Ja maloprije ustala ...njih dvojica su se nekad iskrali iz sobe, obavili sve jutarnje obaveze, al' su cekali mamu da im pravi dorucak ...
Moja prognoza kaze jos danas hladno od sutra vec gori ... Mala, postim draga, al' cim se malo proljepsa, vidjet cemo se makar na kratko u parku, vazi? Ti putujes tek u monday...cut cemo se
hej smrdo kako prodje noc, nije te bilo sinoc mora da si vjezbala akrobacije....ja ceprkam po netu trazim novogradnje, znal neko kako mogu doci do info za novogradnje kod velepekare tj c. vila one zgrade
fino....fino.... Nismo vjezbali nista, vec se sve zna, uvjezbano Sacekaj bona, nije covjek ni poceo raditi ti odmah u trosak Ja ti ne znam... Nego jel te cekam
fino....fino.... Nismo vjezbali nista, vec se sve zna, uvjezbano Sacekaj bona, nije covjek ni poceo raditi ti odmah u trosak Ja ti ne znam... Nego jel te cekam
Nema zaboravila, ako ne dodjes, kolaca vise nece biti, kod mene muz to "vecera" a nije ni meni mane Salim se, ako mozes dodji, ruzno je vrijeme necu nigdje ici, M nema do 9.... I zarovi se u ormar
MALA, pisem u kasne sate upravo kao sto si i mislila kad ustanem na sehur, jer na poslu mi je ludnica (koriste svi priliku dok nisam smugnula na odmor koji treba poceti u ponedjeljak ako Bog da), kod kuce djecurlija trazi svoje, stalno nekud tutnjamo...
Specijalan za ove dvije slatkohrane ljepotice sto se dave kolacima
Pozdrav... ja bih sve nešto pisla al nikakoa da skontam šta bih... sve vas čitam al nikako da iščitam
lady satić mi je cool skroz...stavrno ej meden... ja smao imama tu nesreću što satove i kišobrane gumin a ne znam ni kako...pa sma prestala da ih nosim doavno a da sad kupujem i ja bih onako jedan veseo da razbije ove moje jednobojne kombinacije crnila u gradrobi
Moja cure su popravile jelo...mašalllah... nije to još uvijek kako treba...al bolje jeste sutra idemo ljekaru i da uzmemeo sve hebene briseve... šta će im naći pojma nemam nadam se šta god da je bilo d asu ovi antibiotici u ogromnim količinama to rješili
nego jelenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa znači i sutra uzbuđenje... ja sma do sinošnjeg maleninog poroda glavobolju fasovala...aman da mi je ko pričao toliko uzbuđenja da me može strefiti nebih mu vjerovala nego jelena ima muštuluk od mene...kako čekamo dječaka biće to nešto za bebca sigurno mama2009 ima muštuluk od mene...e njoj ćemo direktno samo za nju a bogami ima i babica Ifeta u zeničkom porodilištu koja me smirivala na telefon jer sam plakala
ma hanady ja sam digla pola Zenice, zvala brata on gore svoje, plus nasa forumasica koja je gore babica je prva meni javila, ona je dobila info cim su babice iznjele pisonju, a ona meni , bas sam se rasplakala sinoc, a dokusurilo me je kad sam nasla svoju temu kad sam se porodila, te temu kad su se divnme zenice RR raspitivale za mene dokle sam