Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
samo sa hairom sve d abude...ljubim je ja milion puta
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
dobar dan i od nas samo da vas pozdravim i idem praviti iftar....zamislite ovo moje malo zaspalo danas prije dva i evo sad ustala,ovo vrijeme je pravo uninalo
I moja je... a ja malo manje
Cao zenice moje Lady za sat... Fini je,a? Ja skoro dosla doma,okupala decka,stavila ga na spavanje,pa da vam se javnem... Uzivala sam kod prijateljice,mashallah sincic je predivan,a ona mi blista,prava mamica Veceras idemo na jedan tipicni bosanski odnosno hercegovacki iftar,Mc Donalds Hanady jesu li curice ozdravile? Zaha i Tajra ljubimo spavalice
Vidim cure nam se uspavale danas , moj V. samo satak ...al'' valjda veceras ranije zaspi ...Ja, nazalost, ne mogu preko dana da spavam, evo i jucer i danas sam lezala, citala, pravila se da spavam, ali ne, ne, nisam mogla
Maloprije V. dodje do mene i kaze: mama kini Dadi gavu...onako je rukicama pokusava skinuti sa vrata ... objasnila sam da ne moze, blijedo me gledao, bice da nije nista skontao ...valjda je negdje u crticu vidio
Amani pa Vedad mora biti predivan, nego sta ... Lady, uzivaj veceras .... Tajra, jeste se nahodali danas?...ovo ne da je rashladilo, nego se smrze
Moj iftar jos nije ni poceo da se kuha, odoh
Lady, divan je... ...u zdravlju da nosis i jos bolji kupis - rekla bi moja rahmetli nana
< Poruku je uredio tekja -- 9.8.2011 19:05:32 >
Vedad- Ljubav ,naklonost,prijateljstvo ... Predivno znacenje Lady sat je odlican Tekja Ljubi mi pricalicu preslatku... Tajra nesto mi tesko pogogditi ko je birao Mi cekamo da se Spavalica probudi pa da krenemo...
HelOu. Ja odma sretna kad dovucem mm s posla ranije . I mi cemo danas copat pite InshAllah. Tj. ja za iftar a oni kad god, moj ovaj H. komotno cjelu tepsiju pite pojede skoro, nekad sam se ibretila al sad pustim nek copa djete . Lady lijep sat u zdravlju ga pronosala. Pusa svima i ostalima da ne nabrajam
Zenice gdje ste? Samo je Lady veceras opravdano odsutna Mi bili u Mc-u,dosli doma,decko mali evo zaspao,a ja odoh malo prosetati sa mojom sekom i svratiti do mame po kuhane kukuruze... Moja Lady kad god i koliko god da spava preko dana,Amancek vrlo rijetko i vrlo tesko uspije ostati budan iza 22h.Zaspe izmedju 21h i 22h. Kad ce opet Sunceee?
žene drage...ne kaže s edžaba djete odgojiti ko iglom bunar iskopati...e taman tako... aj sam noćas imala migrenu nedo bog nikome...jutros sam skontačla imama je od stalnih misli jel im ok, šta će jesti, kako će jesti, da ih presvučem, opereme dupeta, d aim objansim šta smiju šta ne... elem poravnila sma jutros... evo kuća bomba... povaljat ću ih za pola sta pa zadat krugove po kući
mislim stavrno vrtit krugove oi radit dok su one tu nema smisla ...ja spemam one raspremaju za mnom...pa mi sve uzaludan posao...
Hvala ti Boze pa vidim da nisam jedina kojoj je sve to isto tako
noc evo i nas malke dok nam raja nije stigla sa teravije,kod nas je svaku noc poslije teravije sijelo,bude nas mloooogo iz komsiluka i svaku noc mijenjamo mjesto pa veceras kod mene Esma evo oblijece oko mene nista jos od spavanja danas pretjerala i ja preko dana odspavam sa njom ali danas mala od djevera toliko je skakala na spratu i dernek pravila da nisam oka mogla sklopit mislila sam da ce i E probuditi ali nije sreca....Lady satic je odlican sta vi mislite sta nasa Lady sad radi
Vecer! Lady, cestitam vam godisnjicu Mraka , sretno veceras A kako sam se obradovala kad sam vidjela da je malena rodila, ma divno, iskreno ja sve vise kontam da mozda i odlucim imati jos djece, mislim nisam jos hrabra ali aBd nadam se da cu donijeti pravu odluku
Dobro veče i od nas Lady, sretno, čestitam!! Mi po običaju, samo kratko, da mahnemo generaciji Dobro smo hB, guza se reguliše , punoooooo je bolje i ono najgore je, nadam se, iza nas. Nadam se da nam je generacija dobro Ljubac za sve redom!
Vecer....Umorna sam...jos me ovo vrijeme ubi i jos i dobila... Antonio mi je jucer povratio jednom ,danima nece da ide spavati po danu,pa a prevarim,jucer ostao teri placuci kad povratio,sad ne znam je li od muke povratio ili sto je jeo paradajz pa mlijeko....Ostalo ok bio nerovozan cjeli dan kad povrati sve u redu.... Jelena Moj se A bio umirio dan-dva pred porod a ja vecer prije morala na wc solji biti nion stop,pritiskao mi mjehur...Mogla bi ti ujutru na porod Lady sretna godisnjica,sat je sladak a ti zeno uzivaj ali polako,da ne bude tebe na temi TRUDNI SMO Hanady kako su tvoje ljepotice Mala 1994 drago mi je da djecacic napreduje Bebacha bravo za Alena i mljekacu Koko necu pitati za ono sto uvijek pitam ,nego ima li te pite jos Mala 86 da nije pms zeno Bambi kako ste vi,kako ide s tutom ,moj nece ni pod razno na nju Tajra jesi na odmoru,uzivas li Taurus ima li to smisla,sto se ne javljas,kako su djecica Mama 2009 cestitke na poslu,moj mm jos uvijek bez posla Ostale pusaaaaaa
Apotekarko ma moguce da je to dusici malenoj od hrane, dok se nije ponavljalo. Moj maleni se malo aktivirao u odnosu na jutros, ali i dalje odmara dijete...kupi snage da nas zeza kad se rodi . Sto se tice sjedenja na solji ja i juce i danas cijeli dan trckaram u wc, sto mala, sto velika nuzda, ali nece momak do petka, mada s obzirom da sam veceras spakovala torbu moze i nocas sto se tice mene krenuti
apotekarko nije pms nazalost,znas kako bi volila da je to
veceras me rasplaka
on je zadnja 2-3 dana namoguc vani,to jednostavno nije ono isto dijete
veceras idem do pekare i budala ga povedem,bez kolica,mislim nije daleko brzo cemo
tamo smo 2-3 puta izgubili red jer on nece da stoji kraj mene i priceka,izlazi cak na jedan cak na drugi izlaz ako ga uzmem mlati nogama,udara i ljude oko sebe
kupim nekako,krenemo kuci on skroz drugim putem,ajd krenem s njim!setali dosli do zgrade udjem u trgovinu samo da neki kekes uzmem,i njega u narucje-on se izvrce,mlati cim stigne ,na kraju se dovezo lopte pa nekog kamiona-dok sam ga odmaknula od toga vrteci se,migoljeci i od huje uhvati me za kosu i iscupa skoro pramen eh tu sam pukla ,usla sam u kucu placuci
uopste mi nije jasno to ponasanje i jos manje kako da se postavim u takvim sitacijama one radnice se smiju vidi sta je uradio a ja samo gutam
Mala86 hrabra si izdrzat ces aBd. Znam o cemu pricas barem s A. brat mu je bio malo drugaciji. Zaista su sva djeca drugacija i svi imamo takvih dana. Sahara samo ti razmisljaj od viska djece glava ne boli . Kod mene danas stabilno s povremenim skakanjem sa stola na seciju elhamdulilah. Pusa svoj lijepo djecici
Lady, satic je predivan... Jos jednom sve najljepse
zaha, zavidim ti na tako lijepom komsiluku
Apotekarko, izdrzi jarane... Bice sve ok... Mi smo super, tuta ne ide nikako... MM nema zivaca da ga stavlja na tutu i da ga ganja, tako da i ne forsira, ali zato ako Bog da od iduce hefte sam ja na odmoru pa cu ja to da sredim za tih 15 dana... Ima da nauci na tutu pa makar... Ja cu ko moja sele (citaj Koka i po) jednostavno necu kupiti pelene i zavrsena prica
Jelena... samo provjeravam jesi jos tu
mala, sta da ti kazem?! necu ti reci da je faza, jer nije... To je ociti tersluk... Klikni ga na ignore par dana i vidi kako ce se ponasati... Objasni mu da je pogrijesio, da se ruzno ponasa, da si tuzna i ljuta na njega... I pravi se da si jako ljuta... Sve oni kontaju i znaju... Izdrzi mila, to nam je posao, da izdrzavamo
Amani kako nam je drugar? Sta ima novo kod vas? Kako ti je tetka?
bebacha kako je drustvo?
Ella ne diraj mi momke najsladje na svijetu... Ljubi ih jednom za mene, a E poselami...