|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1165 1166 [1167] 1168 1169   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.8.2011 15:45:20   
Hanady RR
oj jelena imaš od mene poklonuser posted image user posted image user posted image user posted image

izletih slučajno na RR i pišeše mi za malenu...

samo sa hairom sve d abude...ljubim je ja milion putauser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29151
9.8.2011 17:46:55   
R&T@
Dobar danuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 29152
9.8.2011 18:21:15   
Honey3
dobar dan i od nasuser posted image samo da vas pozdravim i idem praviti iftar....zamislite ovo moje malo zaspalo danas prije dva i evo sad ustala,ovo vrijeme je pravo uninalouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29153
9.8.2011 18:34:00   
Lady26
Sat stigaooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29154
9.8.2011 18:35:10   
R&T@
IZVORNA PORUKA: zaha

dobar dan i od nasuser posted image samo da vas pozdravim i idem praviti iftar....zamislite ovo moje malo zaspalo danas prije dva i evo sad ustala,ovo vrijeme je pravo uninalouser posted image

I moja je...
a ja malo manjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29155
9.8.2011 18:36:31   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sat stigaooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Bit ce "vatrometa" veceras u jednom dijelu grada, negdje blizu trolejbuske stanice....user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29156
9.8.2011 18:38:23   
Amani12
Cao zenice moje user posted image
Lady user posted image za sat... Fini je,a? user posted image
Ja skoro dosla doma,okupala decka,stavila ga na spavanje,pa da vam se javnem...
Uzivala sam kod prijateljice,mashallah sincic je predivan,a ona mi blista,prava mamica user posted image
Veceras idemo na jedan tipicni bosanski odnosno hercegovacki iftar,Mc Donalds user posted image
Hanady jesu li curice ozdravile?
Zaha i Tajra ljubimo spavalice user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29157
9.8.2011 18:55:46   
Lady26
user posted image
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29158
9.8.2011 19:04:32   
tekja
cao...user posted image

Vidim cure nam se uspavale danasuser posted image , moj V. samo satakuser posted image ...al'' valjda veceras ranije zaspiuser posted image ...Ja, nazalost, ne mogu preko dana da spavam, evo i jucer i danas sam lezala, citala, pravila se da spavam, ali ne, ne, nisam moglauser posted image

Maloprije V. dodje do mene i kaze: mama kini Dadi gavu...onako je rukicama pokusava skinuti sa vratauser posted image user posted image ... objasnila sam da ne moze, blijedo me gledao, bice da nije nista skontaouser posted image user posted image user posted image ...valjda je negdje u crticu vidiouser posted image

Amani pa Vedad mora biti predivan, nego stauser posted image ...
Lady, uzivaj vecerasuser posted image ....
Tajra, jeste se nahodali danas?...ovo ne da je rashladilo, nego se smrzeuser posted image

Moj iftar jos nije ni poceo da se kuha, odohuser posted image

Lady, divan je...user posted image ...u zdravlju da nosis i jos bolji kupis - rekla bi moja rahmetli nanauser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 9.8.2011 19:05:32 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29159
9.8.2011 19:11:27   
R&T@
Setali smo jutros...
mm sa mladjom, ja sa starijom (sta mislite ko je biraouser posted image user posted image user posted image )

Morala sam se omrsiti oko podne, bas mi je bilo loseuser posted image ...
izdrzim one vrucine, a danasuser posted image

Ne znam sta je znacenje imena, ali meni je svaki Vedad pravo simpatican...imaju neku umiljatost i sarmuser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 29160
9.8.2011 19:21:35   
Amani12
Vedad- Ljubav ,naklonost,prijateljstvo ... Predivno znacenje user posted image
Lady sat je odlican user posted image
Tekja user posted image user posted image user posted image Ljubi mi pricalicu preslatku... user posted image user posted image
Tajra nesto mi tesko pogogditi ko je birao user posted image user posted image user posted image
Mi cekamo da se Spavalica probudi pa da krenemo... user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29161
9.8.2011 19:31:32   
Lady26
Nemoj zezati da A spava?
Pa kad ce ti leci veceras?
Mene sad mm zove da dodjemo "po njega" Lana i ja, da malo prosetamo.... user posted image user posted image
Ici ili ne ici, pitanje je sad user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29162
9.8.2011 20:14:39   
Ella_H
HelOu.
Ja odma sretna kad dovucem mm
s posla ranijeuser posted image .
I mi cemo danas copat pite InshAllah.
Tj. ja za iftar a  oni kad god, moj ovaj
H. komotno cjelu tepsiju pite pojede skoro,
nekad sam se ibretila al sad pustim nek copa djeteuser posted image .
Lady lijep sat u zdravlju ga pronosala.
Pusa svima i ostalima da ne nabrajam
user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29163
9.8.2011 22:01:25   
Amani12
Zenice gdje ste?
Samo je Lady veceras opravdano odsutnauser posted image user posted image
Mi bili u Mc-u,dosli doma,decko mali evo zaspao,a ja odoh malo prosetati sa mojom sekom i svratiti do mame po kuhane kukuruze...user posted image
Moja Lady kad god i koliko god da spava preko dana,Amancek vrlo rijetko i vrlo tesko uspije ostati budan iza 22h.Zaspe izmedju 21h i 22h.user posted image
Kad ce opet Sunceee?

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 29164
9.8.2011 22:01:45   
tekja
Nema nikoga? Ili ste pospale nakon iftara ili sta vec....user posted image user posted image user posted image

V. u petoj brzini, nema sanse da ide u krevet...al'' neka ga jos malo...bjezi od mene, nece da pere zubice, zna on da nakon zuba ide spavanacuser posted image ...

Ella, ma pusti co''eka da radi, jesi nekauser posted image user posted image user posted image ... a neka djeca copaju pitice, najgore je vala kad nece da jeduuser posted image

Amani vidi nas dvije tipkamo u istoj minuticiuser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 9.8.2011 22:02:17 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 29165
9.8.2011 22:05:26   
bebac2
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

žene drage...ne kaže s edžaba djete odgojiti ko iglom bunar iskopati...e taman tako...
aj sam noćas imala migrenu nedo bog nikome...jutros sam skontačla imama je od stalnih misli jel im ok, šta će jesti, kako će jesti, da ih presvučem, opereme dupeta, d aim objansim šta smiju šta ne...
elem poravnila sma jutros...
evo kuća bomba...
povaljat ću ih za pola sta pa zadat krugove po kućiuser posted image

mislim stavrno vrtit krugove oi radit dok su one tu nema smisla ...ja spemam one raspremaju za mnom...pa mi sve uzaludan posao...

Hvala ti Boze pa vidim da nisam jedina kojoj je sve to isto tako user posted image user posted image

dva djecaka,.2006. i 2009.

Neposredna veza do poruke: 29166
9.8.2011 22:32:57   
Honey3
nocuser posted image evo i nas malke dok nam raja nije stigla sa teravije,kod nas je svaku noc poslije teravije sijelo,bude nas mloooogo iz komsiluka i svaku noc mijenjamo  mjesto pa veceras kod meneuser posted image Esma evo oblijece oko mene nista jos od spavanja danas pretjeralauser posted image i ja preko dana odspavam sa njom ali danas mala od djevera toliko je skakala na spratu i dernek pravilauser posted image da nisam oka mogla sklopit mislila sam da ce i E probuditi ali nije sreca....Lady satic je odlicanuser posted image sta vi mislite sta nasa Lady sad radiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 29167
9.8.2011 22:51:41   
Anoniman
Vecer!
Lady, cestitam vam godisnjicu Mrakauser posted image , sretno vecerasuser posted image
A kako sam se obradovala kad sam vidjela da je malena rodila, ma divno, iskreno ja sve vise kontam da mozda i odlucim imati jos djece, mislim nisam jos hrabra ali aBd nadam se da cu donijeti pravu odlukuuser posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 29168
9.8.2011 22:55:43   
N_N
Dobro veče i od nas user posted image
Lady, sretno, čestitam!! user posted image
Mi po običaju, samo kratko, da mahnemo generaciji user posted image  Dobro smo hB, guza se reguliše user posted image , punoooooo je bolje i ono najgore je, nadam se, iza nas.
Nadam se da nam je generacija dobro user posted image  Ljubac za sve redom!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29169
9.8.2011 23:22:18   
Apotekarka
Vecer....Umorna sam...jos me ovo vrijeme ubi i jos i dobila...
Antonio mi je jucer povratio jednomuser posted image ,danima nece da ide spavati po danu,pa a prevarim,jucer ostao teri placuci kad povratio,sad ne znam je li od muke povratio ili sto je jeo paradajz pa mlijeko....Ostalo ok bio nerovozan cjeli dan kad povrati sve u redu....
Jelena Moj se A bio umirio dan-dva pred porod a ja vecer prije morala na wc solji biti nion stop,pritiskao mi mjehur...Mogla bi ti ujutru na porod
Lady sretna godisnjica,sat je sladak a ti zeno uzivaj ali polako,da ne bude tebe na temi TRUDNI SMOuser posted image
Hanady kako su tvoje ljepotice
Mala 1994 drago mi je da djecacic napreduje
Bebacha bravo za Alena i mljekacu
Koko necu pitati za ono sto uvijek pitamuser posted image ,nego ima li te pite jos
Mala 86 da nije pms zeno
Bambi kako ste vi,kako ide s tutom ,moj nece ni pod razno na nju
Tajra jesi na odmoru,uzivas li
Taurus ima li to smisla,sto se ne javljas,kako su djecica
Mama 2009 cestitke na poslu,moj mm jos uvijek bez poslauser posted image
Ostale pusaaaaaa

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 29170
9.8.2011 23:29:12   
bebacha
stvarno ste lijene.
sve po jedan neopravdan,osim Lady,njoj opravdanuser posted image user posted image user posted image
odo i ja spavat,svoje uspavala prije sat i po,i ustala iz kraveta sam da vidim jel se Malena porodila i jos sjedimuser posted image user posted image sad stvarno odo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 29171
9.8.2011 23:30:37   
Anoniman
Apotekarko ma moguce da je to dusici malenoj od hrane, dok se nije ponavljalo.
Moj maleni se malo aktivirao u odnosu na jutros, ali i dalje odmara dijete...kupi snage da nas zeza kad se rodi user posted image . Sto se tice sjedenja na solji ja i juce i danas cijeli dan trckaram u wc, sto mala, sto velika nuzda, ali nece momak do petka, mada s obzirom da sam veceras spakovala torbu moze i nocas sto se tice mene krenuti user posted image

Neposredna veza do poruke: 29172
9.8.2011 23:37:38   
mala86
vece i od nas user posted image

apotekarko user posted image user posted image user posted image  nije pms nazalost,znas kako bi volila da je to

veceras me rasplaka user posted image

on je zadnja 2-3 dana namoguc vani,to jednostavno nije ono isto dijete user posted image

veceras idem do pekare i budala ga povedem,bez kolica,mislim nije daleko brzo cemo

tamo smo 2-3 puta izgubili  red jer on nece da stoji kraj mene i priceka,izlazi cak na jedan cak na drugi izlaz
ako ga uzmem mlati nogama,udara i ljude oko sebe user posted image

kupim nekako,krenemo kuci on skroz drugim putem,ajd krenem s njim!setali dosli do zgrade udjem u trgovinu samo da neki kekes uzmem,i njega u narucje-on se izvrce,mlati cim stigne user posted image ,na kraju se dovezo lopte pa nekog kamiona-dok sam ga odmaknula od toga vrteci se,migoljeci i od huje uhvati me za kosu i iscupa skoro pramen
eh tu sam pukla user posted image ,usla sam u kucu placuci user posted image user posted image user posted image

uopste mi nije jasno to ponasanje i jos manje kako da se postavim user posted image  u takvim sitacijama
one radnice se smiju vidi sta je uradio a ja samo gutam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 29173
10.8.2011 0:49:45   
Ella_H
Mala86 hrabra si izdrzat ces aBd.
Znam o cemu pricas barem s A. brat
mu je bio malo drugaciji.
Zaista su sva djeca drugacija i svi imamo takvih dana.
Sahara samo ti razmisljaj od viska djece glava ne boliuser posted image .
Kod mene danas stabilno s povremenim skakanjem
sa stola na seciju elhamdulilah.
Pusa svoj lijepo djeciciuser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 29174
10.8.2011 3:09:57   
Bambi09
Lady, satic je predivan... Jos jednom sve najljepse user posted image

zaha, zavidim ti na tako lijepom komsiluku user posted image

Apotekarko, izdrzi jarane... Bice sve ok... Mi smo super, tuta ne ide nikako... MM nema zivaca da ga stavlja na tutu i da ga ganja, tako da i ne forsira, ali zato ako Bog da od iduce hefte sam ja na odmoru pa cu ja to da sredim za tih 15 dana... Ima da nauci na tutu pa makar... Ja cu ko moja sele (citaj Koka i po) jednostavno necu kupiti pelene i zavrsena prica user posted image

Jelena... samo provjeravam jesi jos tu user posted image

mala, sta da ti kazem?! necu ti reci da je faza, jer nije... To je ociti tersluk... Klikni ga na ignore par dana i vidi kako ce se ponasati... Objasni mu da je pogrijesio, da se ruzno ponasa, da si tuzna i ljuta na njega... I pravi se da si jako ljuta... Sve oni kontaju i znaju... Izdrzi mila, to nam je posao, da izdrzavamo user posted image

Amani kako nam je drugar? Sta ima novo kod vas? Kako ti je tetka? user posted image

bebacha kako je drustvo?

Ella ne diraj mi momke najsladje na svijetu... Ljubi ih jednom za mene, a E poselami... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 29175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1165 1166 [1167] 1168 1169   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1165 1166 [1167] 1168 1169   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *