Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma suti hanady...moja "garda" je neprevazidjena u apetitu .. jutros mislim....neznam dali vise mirisem na sataras,domaci kruh ili krompirusu cccc.....stvarno hocu godisnji
e moja koko nažalost moram te razočaratai akl do toga ''posla'' godišnjeg nema zadugo
i bolovanje i godišnji po papirima me ne oslaobaćaju kuhinje
elem svaka od ta tri dam zadnjih 15 dana pred porod se trzala jel sve u redu... Moja s ebeba smirila totalno...i svaki me put dignu sa ctg-a pa kaže idi šetaj 2-3 kruga kroz hodnike pa s evrati jer ne mogu bebino srce da nađu da očitaju ctg nevjerovatno...al jedva su mi radili nalaz ctg-a...a beba je bila savršeno u redu...naravno to sma saznala nakon što sma je rodila a do odlaska na carki slomila sam se očitavajući ctg, fatanje gdje je srce da mi ono kino natakare i očitavanja njihovih faca šta li bože oni misle kad ne mogu d aufate otkucaje
rano usto (u pola 7 )i oko pola 12 htio spavat,nisam mu dala jer mu je prerano,otisli u trgovinu,sisili i popeli se pjeske na 7 sprat ,vani setali,ganjali se po cesti,po trgovini sad i opet ima snage za skakanje,trcanje,bacanje lopte sve gledam sta ce mi razbiti,a ja lagano pocinjem !cudi me da dosad nisam pukla
aj bar sam malo olaksala dusu
žene drage...ne kaže s edžaba djete odgojiti ko iglom bunar iskopati...e taman tako... aj sam noćas imala migrenu nedo bog nikome...jutros sam skontačla imama je od stalnih misli jel im ok, šta će jesti, kako će jesti, da ih presvučem, opereme dupeta, d aim objansim šta smiju šta ne... elem poravnila sma jutros... evo kuća bomba... povaljat ću ih za pola sta pa zadat krugove po kući
mislim stavrno vrtit krugove oi radit dok su one tu nema smisla ...ja spemam one raspremaju za mnom...pa mi sve uzaludan posao... al neka bolje i to nego d aleže i ne miču...vala sam neki dna tugovala što su sev igračke na mjestu..više nisu ni na mjestu ni pored mjesta...eno je kitty mašini za već u hali
Evo me da mahnem Pijem kafu, nepostaci bujrum , mala86 cini mi se tebi bi trebala jedna jaca Ja izasla so dm-a da kukim "poklon-paket" za mm veceras da ga surpriziram kad tamo moja kona Mala1994 sa djecacima , uh Igi lopov...a Luka rasirio novine u kolicima i ciiiitaaaaaaa ko veliki jos mu cvike falile da upotpuni sliku Kupila sam muzeku komplet kolekciju Balea, tus gel+sampon, deo stick, dezodorans i dozodorans u spreju... , i ima kolac i imam ja pa nek se posluzi, ha ja....
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Evo me da mahnem Pijem kafu, nepostaci bujrum , mala86 cini mi se tebi bi trebala jedna jaca Ja izasla so dm-a da kukim "poklon-paket" za mm veceras da ga surpriziram kad tamo moja kona Mala1994 sa djecacima , uh Igi lopov...a Luka rasirio novine u kolicima i ciiiitaaaaaaa ko veliki jos mu cvike falile da upotpuni sliku Kupila sam muzeku komplet kolekciju Balea, tus gel+sampon, deo stick, dezodorans i dozodorans u spreju... , i ima kolac i imam ja pa nek se posluzi, ha ja....
sretna godisnjica braka . Bome lijep poklon lijep, jos i ti uz njega gratis kud ces bolje .....
Mogu misliti malaca od Male1994 lutke lijepe ... Ja sebi kuham rucak gladna sam , nisam ni doruckovala anel zaspo vidim oblaca se kisa ce haman ajd neka je posle odo mamici
hvala cure ,cini mi se nekako lakse kad kazem nekad pisala u dnevnik sad na rr
sto hanady rece ja sklanjam on vraca sve za mnom
stavila sam ga u krevet,cini se da je zaspo sad ce 3 sata mog mira,taman dok mm dodje
ode se okupat,pa cu gledat film na kompu,skinula sam jutros "Djeveruse" jedva cekam
lady sretna godisnjica i lijep provod veceras
evo meneeeee, u svasta se desava... mala drago mi je da je dr potvrdila tvoje zapazanje o napretku super za djecaka..... lady sretna godisnjica i nemoj da pojedete kolac hanady kako su curke zaha ljubac za djecicu i malu nam drugaricu koja jede u mahali (D je ista takva) bambino dzes ba dzes ba mala86 malo zakoci, treba ti odmor, ako imas kome malo "posudi" dijete felix kako nam je Anelko ljubi gaaaa koko ma i ja bi vjerovatno procopkala ti tu pitu, nije krivo dijete kriva si ti kad je dobro kuhas
moja smizla s nency uziva u Konjicu, slusa i klopa.....mm dobio novi i bolji posao od 1.9 ako bogda pocinje u novoj firmi ja brojim dane do moranjaaa i radim
Ja izasla so dm-a da kukim "poklon-paket" user posted image za mm veceras da ga surpriziram user posted image kad tamo moja kona Mala1994 sa djecacima user posted image user posted image , uh Igi lopov...a Luka rasirio novine u kolicima i ciiiitaaaaaaa ko veliki user posted image jos mu cvike falile da upotpuni sliku
I mi smo se vratili taman prije ove kise, Igo neda ruke, a novinar samo cita, sto kazes samo mu cvike fale, Igor ukrao novine zeni sa police, ona nista i zamalo ne odnesoh sa sobom
eno ga sada spava...
koko ne ruzi dijete neka jede, jesi neka, sta je tebi jos jednu pitu razbaciti. ja hocu ove vase maslenice da pravim vidjecemo na sta ce to liciti..
mala86 neces poluditi, ne ide to tako brzo, mozes ti jos stosta izdrzati a nisi ni svjesna da moozes
kirlicu nemoj se zezati ili reci prognozu ili nemoj, nemoj da se ja ljutim....
Moje dijete se probudilo ... izgleda ono se budi kad mama ogladi, a sto vise ja jedem ono vise spava, a meni u bolnicu savjetuju kad se umiri pojedi nesto, ja cu od sad kad se umiri da gladujem . Nisu bas jaki udarci ali ima ih. Mala1994 tek sam sad skontala da si pisala za Luku... bravo za naseg druga ... ljubimo ih obojicu
Vidi ove Lady ni da pocasti...ccc... gdje su ti kolaci, a? Nama juce bilo dvije godine kako smo se vjencali, a 27.07. bilo 4 godine kako zivimo zajedno. Al vrijeme leti... matori se
Koko nemoj me pogresno shvatiti ali nasmija ti mene sa pitom, pusti djecu neka jedu, a vrijedna si ti zena brzo ces ti drugu napraviti Meni isto pranula pita i ja potkuvala jufke te dodje sveki i odnese ih sebi kao ona ce napraviti, a meni plaho krivo , tako da evo vec se jedna pece, a posto ja nemam mjere ni u cemu ja potkuhala jufkih za cetiri tepsije pa jadna zene polomi se gore sa oklagijom
Ja izasla so dm-a da kukim "poklon-paket" user posted image za mm veceras da ga surpriziram user posted image kad tamo moja kona Mala1994 sa djecacima user posted image user posted image , uh Igi lopov...a Luka rasirio novine u kolicima i ciiiitaaaaaaa ko veliki user posted image jos mu cvike falile da upotpuni sliku
I mi smo se vratili taman prije ove kise, Igo neda ruke, a novinar samo cita, sto kazes samo mu cvike fale, Igor ukrao novine zeni sa police, ona nista i zamalo ne odnesoh sa sobom
eno ga sada spava...
koko ne ruzi dijete neka jede, jesi neka, sta je tebi jos jednu pitu razbaciti. ja hocu ove vase maslenice da pravim vidjecemo na sta ce to liciti..
mala86 neces poluditi, ne ide to tako brzo, mozes ti jos stosta izdrzati a nisi ni svjesna da moozes
kirlicu nemoj se zezati ili reci prognozu ili nemoj, nemoj da se ja ljutim....
neznam o cem ti , mislim da si nas pobrkala nisam ja nikakvi esad-enese kako vec zato se obrati njemu ....on ce ti rec sigurno vrijeme A felix ti kaze ljubi djecu
mama2009 tis se opet bacat u moretu super ljubi smizlu lijepu Bambi kako mi je spajdermen Hanady jesul cure pocele ruckiti fino kad vam je kontrola ...
Mama cestitamo A na novom poslu , a princezicu smo pozeljeli samo da znas
Ja sva ushicena, na temi razgovori u iscekivanju bebe opet "uzivo" prenos poroda , izgleda da je malenoj27RR krenulo, a ja sva ushicena kao da je i meni