|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1164 1165 [1166] 1167 1168   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.8.2011 13:24:19   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: koka i po

ma suti hanady...moja "garda" je neprevazidjena u apetituuser posted image ..
jutros mislim....neznam dali vise mirisem na sataras,domaci kruh ili krompirusu user posted image
cccc.....stvarno hocu godisnji user posted image

e moja koko nažalost moram te razočaratai akl do toga ''posla'' godišnjeg nema zadugouser posted image user posted image user posted image

i bolovanje i godišnji po papirima me ne oslaobaćaju kuhinjeuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 29126
9.8.2011 13:29:53   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image ..umirem..
naumpade mi:"Babo,babo Hamo copa pite"...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e stvarno me iz cipela znaju da izbace user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 29127
9.8.2011 13:36:09   
Hanady RR
Lady sretna godišnicauser posted image user posted image

jelena...
ja sma komletan 9 mjesec preležala u bolnici sa mlađom...
eh tada sam radila crtg 3 x dnevno....

elem svaka od ta tri dam zadnjih 15 dana pred porod se trzala jel sve u redu...
Moja s ebeba smirila totalno...i svaki me put dignu sa ctg-a pa kaže idi šetaj 2-3 kruga kroz hodnike pa s evrati jer ne mogu bebino srce da nađu da očitaju ctguser posted image
nevjerovatno...al jedva su mi radili nalaz ctg-a...a beba je bila savršeno u redu...naravno to sma saznala nakon što sma je rodila a do odlaska na carki slomila sam se očitavajući ctg, fatanje gdje je srce da mi ono kino natakare i očitavanja njihovih faca šta li bože oni misle kad ne mogu d aufate otkucajeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 29128
9.8.2011 13:36:58   
mala86
pozzic svima

ja ne mogu vise user posted image user posted image user posted image !joj samo da ode spavat jer cu user posted image

rano usto (u pola 7 user posted image )i oko pola 12 htio spavat,nisam mu dala jer mu je prerano,otisli u trgovinu,sisili i popeli se pjeske na 7 sprat user posted image ,vani setali,ganjali se po cesti,po trgovini user posted image user posted image  sad i opet ima snage za skakanje,trcanje,bacanje lopte sve gledam sta ce mi razbiti,a ja lagano pocinjem user posted image !cudi me da dosad nisam pukla user posted image

aj bar sam malo olaksala dusu user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 29129
9.8.2011 13:40:26   
Hanady RR
malauser posted image user posted image
i ti bi malo godišnjeg jeluser posted image user posted image

žene drage...ne kaže s edžaba djete odgojiti ko iglom bunar iskopati...e taman tako...
aj sam noćas imala migrenu nedo bog nikome...jutros sam skontačla imama je od stalnih misli jel im ok, šta će jesti, kako će jesti, da ih presvučem, opereme dupeta, d aim objansim šta smiju šta ne...
elem poravnila sma jutros...
evo kuća bomba...
povaljat ću ih za pola sta pa zadat krugove po kućiuser posted image

mislim stavrno vrtit krugove oi radit dok su one tu nema smisla ...ja spemam one raspremaju za mnom...pa mi sve uzaludan posao...
al neka bolje i to nego d aleže i ne miču...vala sam neki dna tugovala što su sev igračke na mjestu..više nisu ni na mjestu ni pored mjesta...eno je kitty mašini za već u haliuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 29130
9.8.2011 13:42:22   
koka i po
hancy psssst....cujemo se kad ti budu imale 12 god user posted image ..
mala ne brini neces da puknes....kad ja dosad nisam neces ni ti garantuser posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 29131
9.8.2011 13:43:34   
Lady26
Evo me da mahnem user posted image
Pijem kafu, nepostaci bujrum user posted image , mala86 cini mi se tebi bi trebala jedna jaca user posted image
Ja izasla so dm-a da kukim "poklon-paket" user posted image za mm veceras da ga surpriziram user posted image kad tamo moja kona Mala1994 sa djecacima user posted image user posted image , uh Igi lopov...a Luka rasirio novine u kolicima i ciiiitaaaaaaa ko veliki user posted image jos mu cvike falile da upotpuni sliku user posted image
Kupila sam muzeku komplet kolekciju Balea, tus gel+sampon, deo stick, dezodorans i dozodorans u spreju...user posted image , i ima kolac i imam ja user posted image user posted image user posted image user posted image pa nek se posluzi, ha ja....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 29132
9.8.2011 13:46:34   
koka i po
lady...sve najbolje...iskoristi ovaj dan sto je moguce ljepse user posted image
btw.ja sam trinaest god u braku...sta li tek prica mmuser posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 9.8.2011 13:47:39 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29133
9.8.2011 13:47:17   
Lady26
Od 21h veceras aBd noc je nasa, tj do 23h dok ne zaspemo user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 29134
9.8.2011 13:48:07   
Lady26
Eh da, hvala svima user posted image user posted image i ostalim user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29135
9.8.2011 13:49:14   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Eh da, hvala svima user posted image user posted image i ostalim user posted image

nema na čemuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29136
9.8.2011 13:51:23   
Anoniman

Evo me da mahnem user posted image
Pijem kafu, nepostaci bujrum user posted image , mala86 cini mi se tebi bi trebala jedna jaca user posted image
Ja izasla so dm-a da kukim "poklon-paket" user posted image za mm veceras da ga surpriziram user posted image kad tamo moja kona Mala1994 sa djecacima user posted image user posted image , uh Igi lopov...a Luka rasirio novine u kolicima i ciiiitaaaaaaa ko veliki user posted image jos mu cvike falile da upotpuni sliku user posted image
Kupila sam muzeku komplet kolekciju Balea, tus gel+sampon, deo stick, dezodorans i dozodorans u spreju...user posted image , i ima kolac i imam ja user posted image user posted image user posted image user posted image pa nek se posluzi, ha ja....

sretna godisnjica braka .user posted image user posted image user posted image
Bome lijep poklon lijep, jos i ti uz njega gratis user posted image user posted image user posted image user posted image kud ces bolje .....
user posted image
Mogu misliti malaca od Male1994 user posted image lutke lijepe ...
Ja sebi kuham rucak gladna sam , nisam ni doruckovala anel zaspo vidim oblaca se kisa ce haman ajd neka je posle odo mamici

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 29137
9.8.2011 13:52:38   
mala86
hvala cure user posted image ,cini mi se nekako lakse kad kazem user posted image
nekad pisala u dnevnik sad na rr user posted image

sto hanady rece ja sklanjam on vraca sve za mnom user posted image

stavila sam ga u krevet,cini se da je zaspo sad ce 3 sata mog mira,taman dok mm dodje

ode se okupat,pa cu gledat film na kompu,skinula sam jutros "Djeveruse"  jedva cekam user posted image

lady sretna godisnjica i lijep provod veceras user posted image user posted image  user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29138
9.8.2011 13:54:20   
koka i po

Od 21h veceras aBd noc je nasa, tj do 23h dok ne zaspemo user posted image user posted image

ma ja....hm....sve se bojim user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29139
9.8.2011 13:58:06   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 29140
9.8.2011 13:58:45   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

nema na čemuuser posted image

I ti se nadje medju ostalim? Wellcome to club user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 29141
9.8.2011 14:11:59   
Bambi09
sele...ma ne sikiraj se... neka copa K ce za veceru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jelena, ma sve je to cakum pakum... A ja vec vidim ujutro tema Jelena rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mala... sto bi rekla dadada zeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn user posted image user posted image user posted image

fakat sta mislite da zovemo Interpol da nam vrati dadadu user posted image user posted image user posted image

felix user posted image

zaha ljubi mi "mahalusu" i momka i djevojcicu user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29142
9.8.2011 14:24:21   
mama2009
evo meneeeee, u svasta se desava...
mala drago mi je da je dr potvrdila tvoje zapazanje o napretku super za djecaka.....
lady sretna godisnjica i nemoj da pojedete kolac
hanady kako su curke
zaha ljubac za djecicu i malu nam drugaricu koja jede u mahali (D je ista takva)
bambino dzes ba dzes ba
mala86 malo zakoci, treba ti odmor, ako imas kome malo "posudi" dijete
felix kako nam je Anelko ljubi gaaaa
koko ma i ja bi vjerovatno procopkala ti tu pitu, nije krivo dijete kriva si ti kad je dobro kuhas

moja smizla s nency uziva u Konjicu, slusa i klopa.....mm dobio novi i bolji posao od 1.9 ako bogda pocinje u novoj firmi
ja brojim dane do moranjaaa i radim

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 29143
9.8.2011 14:24:46   
reallove
hi i od nas zene..moj Emin evo spava,mene stomak boli,a imam puno posla,blizi nam se rodjendaaanuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 29144
9.8.2011 14:31:13   
Bambi09
mama cestitam A novi posao user posted image user posted image user posted image user posted image  nek bude zadovoljan i sretan mu rad... a tebi user posted image  user posted image user posted image

reallove, jos malo pa rockas... jestel spremili tortu i te fazone??? Sta radi druskan??? kako je podnio cinu???

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 29145
9.8.2011 14:40:13   
Malenaoduvijek
Ja izasla so dm-a da kukim "poklon-paket" user posted image za mm veceras da ga surpriziram user posted image kad tamo moja kona Mala1994 sa djecacima user posted image user posted image , uh Igi lopov...a Luka rasirio novine u kolicima i ciiiitaaaaaaa ko veliki user posted image jos mu cvike falile da upotpuni sliku

I mi smo se vratili taman prije ove kise, Igo neda ruke, a novinar samo cita, sto kazes samo mu cvike fale, Igor ukrao novine zeni sa police, ona nista i zamalo ne odnesoh sa sobom user posted image

eno ga sada spava...

koko ne ruzi dijete neka jede, jesi neka, sta je tebi jos jednu pitu razbaciti.
ja hocu ove vase maslenice da pravim vidjecemo na sta ce to liciti..user posted image user posted image

mala86 neces poluditi, ne ide to tako brzo, mozes ti jos stosta izdrzati a nisi ni svjesna da moozesuser posted image user posted image

kirlicu nemoj se zezati ili reci prognozu ili nemoj, nemoj da se ja ljutim....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29146
9.8.2011 14:41:16   
Anoniman
Moje dijete se probudilo user posted image ... izgleda ono se budi kad mama ogladi, a sto vise ja jedem ono vise spava, a meni u bolnicu savjetuju kad se umiri pojedi nesto, ja cu od sad kad se umiri da gladujem user posted image . Nisu bas jaki udarci ali ima ih.
Mala1994 tek sam sad skontala da si pisala za Luku... bravo za naseg drugauser posted image ... ljubimo ih obojicu user posted image

Vidi ove Lady ni da pocasti...ccc... gdje su ti kolaci, a?
Nama juce bilo dvije godine kako smo se vjencali, a 27.07. bilo 4 godine kako zivimo zajedno. Al vrijeme leti... matori se user posted image

Koko nemoj me pogresno shvatiti ali nasmija ti mene sa pitom, pusti djecu neka jedu, a vrijedna si ti zena brzo ces ti drugu napraviti user posted image
Meni isto pranula pita i ja potkuvala jufke te dodje sveki i odnese ih sebi kao ona ce napraviti, a meni plaho krivo user posted image , tako da evo vec se jedna pece, a posto ja nemam mjere ni u cemu ja potkuhala jufkih za cetiri tepsije pa jadna zene polomi se gore sa oklagijomuser posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 29147
9.8.2011 14:42:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Ja izasla so dm-a da kukim "poklon-paket" user posted image za mm veceras da ga surpriziram user posted image kad tamo moja kona Mala1994 sa djecacima user posted image user posted image , uh Igi lopov...a Luka rasirio novine u kolicima i ciiiitaaaaaaa ko veliki user posted image jos mu cvike falile da upotpuni sliku

I mi smo se vratili taman prije ove kise, Igo neda ruke, a novinar samo cita, sto kazes samo mu cvike fale, Igor ukrao novine zeni sa police, ona nista i zamalo ne odnesoh sa sobom user posted image

eno ga sada spava...

koko ne ruzi dijete neka jede, jesi neka, sta je tebi jos jednu pitu razbaciti.
ja hocu ove vase maslenice da pravim vidjecemo na sta ce to liciti..user posted image user posted image

mala86 neces poluditi, ne ide to tako brzo, mozes ti jos stosta izdrzati a nisi ni svjesna da moozesuser posted image user posted image

kirlicu nemoj se zezati ili reci prognozu ili nemoj, nemoj da se ja ljutim....

neznam o cem ti , user posted image mislim da si nas pobrkala nisam ja nikakvi esad-enese kako vecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato se obrati njemu ....on ce ti rec sigurno vrijeme
A felix ti kaze ljubi djecu

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 29148
9.8.2011 14:45:09   
Anoniman
mama2009 tis se opet bacat u moretu superuser posted image user posted image user posted image user posted image ljubi smizlu lijepu
Bambi kako mi je spajdermenuser posted image user posted image user posted image
Hanady jesul cure pocele ruckiti finouser posted image kad vam je kontrola ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29149
9.8.2011 14:51:40   
Anoniman
Mama cestitamo A na novom poslu user posted image , a princezicu smo pozeljeli samo da znas user posted image

Ja sva ushicena, na temi razgovori u iscekivanju bebe opet "uzivo" prenos porodauser posted image , izgleda da je malenoj27RR krenulo, a ja sva ushicena kao da je i meni user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1164 1165 [1166] 1167 1168   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1164 1165 [1166] 1167 1168   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *