|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1162 1163 [1164] 1165 1166   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.8.2011 20:46:31   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Lady26

Gotov kolac user posted image user posted image user posted image , tj ledene kocke, kako ih volim njammmmmm user posted image a usput perem sudje, da mm ne posumnja user posted image , tepsiju cu ostaviti dole kod sveki u frizider... jesam user posted image
Umorih se...al eto...za svoju gu.icu sve user posted image user posted image a i za mm-ovu user posted image

njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29076
8.8.2011 20:50:05   
Lady26
Propade....evo ga dosao ranije kuci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29077
8.8.2011 20:55:10   
Lady26
Zvala bih te na kolace ali ti ne volis slatko user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29078
8.8.2011 21:04:20   
mama2009

Zvala bih te na kolace ali ti ne volis slatko user posted image user posted image user posted image

ledene kocke volim

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29079
8.8.2011 21:14:44   
Ella_H
user posted image Njam njam i ja bi sad kolac hehe.
Mala jako mi je drago za maleckoguser posted image user posted image user posted image .
Ja sam danas za psihijatrije, zvala sam mm da sto
ranije pohiti kuci ili cu da user posted image user posted image . On kaze da su
ovo sve samo faze a ja sam njemu rekla da je meni
dosla faza tih cukica goreuser posted image , a iskreno i pozelila
sam da budemo malo zajedno u nasoj disfunkcionalnoj
porodiciuser posted image . Pusa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29080
8.8.2011 21:20:12   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama2009

ledene kocke volim

Onda bujrum user posted image user posted image user posted image
Samo nemoj sutra, ostavit cu ti komad za prekosutra user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29081
8.8.2011 21:21:32   
koka i po
user posted image
e nek si se javila ella ...svojim postovima popravis mi dan user posted image sorry ..noc...
ja sam danas bas uzivala ...ali ono pravo....
kiselila se doooobrih sat vremena i pricala sa mojom najboljom prijateljicom...mojom mamom.
igrali smo ganje u bazenu user posted image
samo molim Boga da mi je jos dugo pozivi da u njoj uzivam.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 29082
8.8.2011 21:32:42   
Lady26
Nek mi moja dijeta oprosti, ja jedem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 29083
8.8.2011 21:39:56   
Anoniman

Nek mi moja dijeta oprosti, ja jedem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
toliko o jutarnjoj vodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma samo jedi user posted image jedem i ja user posted image user posted image user posted image kad stignem jednom sam u 2 sata noci jela nisam mogla spavat od vrucina pa jela

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 29084
8.8.2011 21:42:47   
koka i po
lady ujutro dupla doza cudesne vodice user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29085
8.8.2011 21:43:33   
Lady26
Al ja od 10 jutros nista jela nisam...djaba...samo me glava pocne boljeti i moram...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29086
8.8.2011 21:46:13   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

lady ujutro dupla doza cudesne vodice user posted image

Jel moze to tako user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma men'' se cini da to nist ne djeluje user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 29087
8.8.2011 23:37:05   
bebacha
pusto,pustouser posted image user posted image user posted image user posted image
ja cekala drustvo a vas nigdje.odo spavat.moji svi vec odavno u carstvu snova.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29088
9.8.2011 0:44:57   
Honey3
dobro noc,gledajte do kad ja sijelim,evo maloprije dosli sa iftara asad ce i sehuruser posted image
Lady ma hajde malo kolacica pa bar smijes za godisnjicu nije to neki bezveze dan user posted image i ja sam evo sad jedan montic mljacnula a veceras na iftaru da ne pricamuser posted image evo kako postim 1.5kg manje ne postim radi toga ali eto drago miuser posted image Amani ljubimo mi spavalicu slatku i mi smo tek mozda prije mjesec ukinuli drugo spavanje a sad preko dana zna i po cetiri sata u cugu odspavati mashallah a i mi smo vas pozelili ali nisam se mogla nakaniti na bb kad postim bas mi se nesto ne hoda ali nas slijedeci aBd nece masitiuser posted image koko slazem se sa tobom za najbolju prijateljicu i ja imam dvije hvala Bogu mamu i sestru i veceras sam sa njima sijelilauser posted image MALA veliko bravo za djecakauser posted image user posted image user posted image tekja maksuz ljubac za djecaka na ono mjesto gdje ga je E ogrebala na bbuser posted image tajra kakva bi buranija?user posted image
jedan poljubac za svu raju user posted image bez "ostalih"user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 29089
9.8.2011 8:02:38   
Bambi09
Dobro jutro narode...
Sta ima kako ste svi redom? Kako su djecica sva?
Ima li ko kakvih novosti o JeleniT? Da nam se nije porodila??? Nesto se ne javlja, a bas me zabrinu sto pisa jucer da joj ctg nije bio u redu... De javljajte zene drage...
Saljem svima user posted image  

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29090
9.8.2011 8:14:24   
Anoniman
Jutro i od nas... ustvari vise dan user posted image ... Ani mi izgleda rastu trojke pa je cijelu noc prekmecala, a toliko se razmazila u poslednje vrijeme da je to strasno.
Bambi draga hvala sto pitas user posted image ... Jos sam tu, nece bebi prije termina, a i neka ga...jos malo ostalo, kad pomislim da prekosutra trebam u bolnicu leci nesto mi nije dobro user posted image . juce sam toliko poludila gore na Jezeru da je to strasno, kazem svaka cas_t onim sestrama pa imaju snage i strpljenja, gore sto zena jedna preko druge... Ja juce kad sam dosla kao da se zavrsi komisija pa onda ctg, pa kako nije valjao idi pij vode, pa opet ne valja, pa onda idi ganjaj internistu koji ce se smilovati pa sa nekog drugog odjeljenja doci jer boze mili jedan jedini sa Jezera je na odmoru i dosla "dama" tek u pola jedan sa raspolozenjem kao da je neko puskom tjera da radi taj posao i mrtva hladna pita "kako ti mislis na operaciju a nisi slikala plucauser posted image ", te valjda skonta sta rece pa ucuti, onda kao beba gladna, a ja pofino doruckovala kad sam posla, onda kao nije gladna vec hoce slatko, pojela jednu cokoladu i popila pola litra ledenog caja opet beba spava, onda jos jednu cokoladu, pa onda pizzu... pa litar vode, pa opet soka,  a bebi se bas umirio i ja osjetim zadnja dva dana, ali na kraju hvala Bogu bi ok sve.

< Poruku je uredio jelenaT -- 9.8.2011 8:15:29 >

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 29091
9.8.2011 8:32:04   
Nunny
jutroo :) kako ste mi danas ja sam preumorna.. ali jos malo krecenje i farbanje ce biti gotovo pa se opet druzimo...
saljem vam puuuuunooo poljubaca i zagrljajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29092
9.8.2011 8:38:00   
Bambi09
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj izvini Jelena, ali ovo me toliko nasmijalo... Haloooo pa ona zna hoce li beba cokoladu ili nece... Jel ti mozda rekla i koju ce cokoladu, s ljesnjacima ili bez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaooooo na sta sve covjek moze naletiti... Pa stvarno... Dobro si to ti sve izdrzala user posted image  A bebi se umirio kazes... Pa namjestio se beli da izleti... Jos malo pa ces ga ako Bog da grliti i maziti a Boga mi i seka... Ihhhh vidjeces kako ce se ona promijeniti kad dodje baco... Dusa slatka kovrdzava... Ljubimo vas puno...

Nunnyyyyy... ljepoto... polahko, svaki posao koji se otpocne on se i zavrsi... Kako mi je plinc Ali??? Ljubi ga puno od mene, al samo dok mi ne dodjemo, a onda ce ova teta da ga uhvati i da ga "skoprnja" user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 29093
9.8.2011 8:46:28   
R&T@
Jutro!user posted image

Imate mahanje od moje familije i odosmo iskoristiti zahladjenje...

P.S. Buranija bila dobra... zna tata sta valja...
mi s serpama otisli kod mame na iftar, a docekala nas tikvenica...
mljac, mljac, ...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 29094
9.8.2011 8:58:13   
tekja
jutro i od nasuser posted image

Mene muci zgaravica strasno, jedva sam poslije sehura zaspala, tek negdje oko 6huser posted image , a V. je vec u 7h bio na nogamauser posted image ...vidis i ja kontam da bi danas bilo dobro da zavrsim nesto u gradu, kad je ovako fino zahladilouser posted image ...samo dok se zaista probudimuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29095
9.8.2011 9:20:22   
Anoniman
jutro
lose smo spavali lose .....Od jutros milina aaaaaaa ovo volimuser posted image user posted image osvjezilouser posted image user posted image user posted image user posted image uh sto se lakse dise .
Pusa svima

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 29096
9.8.2011 9:33:46   
Malenaoduvijek
dobro jutro

mi smo spavali onako,valjda promjena pa se momci stalno budili user posted image

ja kontala danas svasta nesto, a vidi mi vremena jos mi samo kisa fali

hvala drage moje na podrsci puno mi to znaci jos samo da djetesce fino progovori i to je to ....aBd

a od jutros slusam one zivotinjice sto galame Luka nasao tu igracku i evo ga samo pritisce, osjecam se kao u zoo vrtu user posted image

koko mama jeste najbolji prijatelj zaista, cuvaj je user posted image user posted image user posted image

kono moja sretna vam godisnjica, da dozivite jos mnogo lijepih sa svojom Lanicom user posted image user posted image user posted image

jelo mogle smo se jos juce i vidjeti gore, ja sam bila na pedijatriji sa Lukom

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29097
9.8.2011 9:35:56   
Lady26
Jutro user posted image
Ja zamalo prespvala user posted image , iskljucila alarm, Lana spavala, trznem se 5 do 8... user posted image
Lana sad skoro svako jutro produzi, skoro do 8 spava...malo pred zoru nesto kenjka, trazi mi ruku i nastavi...a meni mrsko user posted image user posted image
Jutros brrrrrrr user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 29098
9.8.2011 9:39:52   
Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

kono moja sretna vam godisnjica, da dozivite jos mnogo lijepih sa svojom Lanicom user posted image user posted image user posted image

Hvalaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image , aBd....kaze mm jutros : hebo te, 2 duuuuge godine user posted image (provocira me, kao ne zna koliko smo u mraku)...Ja user posted image cega rekoh 2, 3 ljepoto moja, 3 preeeeduge user posted image user posted image a ukupno sve 11,5 godina....
Masallah...da se ne ureknemo user posted image ka pas i macka smo.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 29099
9.8.2011 9:44:17   
tekja
Mala, rekoh nekidan da se danas druzimo, al' evo postim, a i vrijeme nam ne ide na ruku...'em hladno, 'em ce izgleda kisa...tako da cu ja ostati u kuci i odmaratiuser posted image

Lady, sretna godisnjica braka....sve najljepse vam zelimuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1162 1163 [1164] 1165 1166   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1162 1163 [1164] 1165 1166   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *