|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1178 1179 [1180] 1181 1182   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.8.2011 14:22:54   
Bambi09
nije ti nego ja... hahahahahah.... ja zakljucavam teme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 29476
12.8.2011 14:25:30   
koka i po
dobro si user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 29477
12.8.2011 14:28:25   
emi7908
user posted image Svima i veliki pozdrav...user posted image

Neposredna veza do poruke: 29478
12.8.2011 14:29:42   
koka i po
i tebi user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 29479
12.8.2011 14:33:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nikako mi ne ide u glavu...sve se razbjezite kad dodjem user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image isto kao kod mene pobjezu nesto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj A. zaspo ja bila posla lec kad mi mm rece neku lijepu vijest i ebiga sad me razdrma user posted image user posted image user posted image razbudi uzbudjenje e i meni malo fali .....
Kako ste mi vi ,....inace mislim na sve da ne nabrajam .....

Neposredna veza do poruke: 29480
12.8.2011 14:36:54   
emi7908
i tebi user posted image

user posted image user posted image baš si simpa.... čekaj samo da priključim "računalo" uhhh kako ću onda biti dosadna...user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29481
12.8.2011 14:57:05   
Amani12
Gdje su moje zenice? user posted image
Hvala na cestitkama ,ljubim vas user posted image
Evo ja spremam svog decka(trenutno je na wc soljiuser posted image ) ,hocemo u Mercator.
Veceras ce ga cuvati moja seka i brat,a s obzirom da oboje poste,hocu da im pripremim iftar,pa da kupimo sve potrebno a usput i fino proset_amo...
Maloprije je sat vremena ubacivao igracke u kesu,pa ih izbaci,pa opet...user posted image
Bambi i Koko ja bas volim citati vase postove ,vi ste meni user posted image user posted image
Emi javi nam se cesce user posted image

< Poruku je uredio Amani12 -- 12.8.2011 14:59:09 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 29482
12.8.2011 15:00:53   
Bambi09
Cmokenzi svima... user posted image user posted image

Felix a sta ti je to fino kazao user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29483
12.8.2011 16:05:10   
Anoniman
bambi radoznalice jedna user posted image user posted image user posted image user posted image ma  nasli drugi smjestaj necemo u promjanu vec u tucepe na more, jer nece ovaj drugi par sto idu s nama u promajnu a meni se svidja i tucepi isto veci i lijepi .....
Ustvari ma svjedeno mi samo da dje pobjezemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala 86 jesil se spremila

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 29484
12.8.2011 16:07:46   
Lady26
Zar nisi trebala u Makarsku? Znam da si se raspitivala? Tucepi su lijepi, guzva je i skupo user posted image user posted image
Kad idete aBd?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29485
12.8.2011 16:18:10   
Anoniman
trebala sam ja svugdje user posted image user posted image user posted image user posted image se nudilo al mm nece nije za Makarsku . To odbili mislili u promajnu jer smo bili tamo nece ovi prijatelji sto idu s nama .... Tako da smo odlucili za Tucepe oni htjeli u Vodice a mi necemo helem nikad se doogovoritiuser posted image user posted image user posted image i na kraju mm naz.brata on je u tucepima i naso nam smjestaj  Znam za Tucepe dole smo ja i Mm lejtovali godinama user posted image user posted image user posted image isla pre udaje 2 puta snjim i kad smo se uzeli opet tu 3 puta sam bila pa sam upoznata Super je dole i je guzva al veci prostor  za set_nju djecu .
Idemo abd u ponedeljak oko 3 . ujutro ....Bit cemo 6-7 dana ....
Nasao nam smjestaj tik uz plazu  45 eura .Dan ...

< Poruku je uredio felix -- 12.8.2011 16:19:21 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 29486
12.8.2011 16:21:53   
Lady26
Hmmmm..... Vodice, prelijepo....Blizu Zadar (koji je predivan), Sibenik....nema puno bosanaca, nema guzve opcenito, sve kultura raja...
Jest da je mislim 2-3 sata voznje dalje od Makarske ali prelijepo zaista....
Al dobro, moje misljenje...
Kako bilo, uzivajte i provedite se user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29487
12.8.2011 16:24:54   
marinčii
felix ipak idete u tučepe ,ajde glavno da vam bude fino i da se odmorite pa svejedno di,a mogu ti reći da to nije skupo mi smo u promajni plaćali apartman 50eura i to nije baš skroz tik uz plažu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29488
12.8.2011 16:27:29   
Anoniman
hvala vam user posted image nadam se da cu se odmoriti sa ovim indijancem koliko tolikouser posted image user posted image ma meni nije bitno dje sam bitno mi da smo blizu mora, stan i da nije preskupo a mozes me baciti dje hos svjedno mi mjesto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 29489
12.8.2011 16:58:15   
R&T@
Setala sam sama tri puna sata i odmorila mozak, a nisam potrosila ni pfening, bravo ja user posted image ...
pa procitala divnu pp i onda user posted image user posted image

zatim pozvana na veceru i opet user posted image user posted image user posted image ...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29490
12.8.2011 17:00:06   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29491
12.8.2011 17:20:50   
tekja
dan...

Mi smo sve do maloprije bili u gradu, V. cak odspavao 1,5h u kolicima...svasta sam nesto smeknula, tetkinoj curi 16-og rodjendan pa sam u potrazi za poklonomuser posted image

Jelo, evo i ovdje cestitaaaaaammmmmmmmuser posted image user posted image user posted image ...jedva cekam tvoj prvi postporodjajni postuser posted image

Amani, sretna godisnjicauser posted image ...lijepo se provedite veceras, a za poklon TM user posted image user posted image

Koko, citam ovaj tvoj zadnji post...ti drmnula dvije kafe i nabacila osmijeh, nakon trece kofeinske bombe si pukla, je l'user posted image user posted image user posted image ..ti znas da se ja malo salimuser posted image

Tajra, drago mi je sto si user posted image ...i ja sam sinoc samo se spremila i izasla sama u setnju, odem u waikiki i razrahatim seuser posted image user posted image user posted image ...vazda nesto lijepo tamo kupimuser posted image

Emi, pa di si ti?

Felix, sretno gdje god, more je svugdje slano, ha ja...user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 29492
12.8.2011 17:32:01   
Hanady RR
tjara daj recept kako šetati a ne potoršiti...evo mrzim sebeuser posted image

ja poranila kod doktora jutros...kad u rodinaciji smao setsrice...kaže bolesna doktorica nije došla mi smo vam same...user posted image user posted image

pa rkeo šta je s aostale triuser posted image user posted image

ma lijepo bogami, plaćam zdravstveno, otvorih bolovanje a doktorica spojila petak i vikenduser posted image user posted image

elem bez kontole...
kaže idite u vrazovu...
reko a šta bih tamo radila...bez kartona, bez doktorice upićene u situaciju, sa ovlikim popijenim otrovima i brisevima i nalazia koje ne kontamuser posted image

kaže pa dođite u pondeljak...
reko d azanš da hoću...budi sigurna u touser posted image user posted image

kontam onda idem privatno nalze ovo ono...al s ejsetim da mi je mala lijepo rekla da malo sačekam da ovi natibiotici ispare...pa i petak je...
i zadam shooping tour po srajevu s adjecom...
frizure noce za sve tri...
dolatim kući sa zaovom i njemom curicom ko muha bez glave i evo ručak ili ti iftar kako kome pola gotovo pola se krčka...

oa rkeo d avam s ejavimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 29493
12.8.2011 17:33:04   
R&T@
IZVORNA PORUKA: tekja

Koko, citam ovaj tvoj zadnji post...ti drmnula dvije kafe i nabacila osmijeh, nakon trece kofeinske bombe si pukla, je l'user posted image user posted image user posted image ..

user posted image user posted image user posted image user posted image

Legenda si...

Lijepi zivot u ravnici...mislim da je moja T. pola svoje prve godine u kolicima prespavala...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 29494
12.8.2011 17:36:12   
R&T@
Lijepo...
ponijela izvod s kartice za prosli mjesec, i kad god krene ruka za novcanik, ja pogledam onaj izvod i dodje mi da placem...

A za doktoricuuser posted image
Hvala bogu da vam nije bilo hitno...

Kakve su frizure?

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 29495
12.8.2011 17:45:54   
Anoniman
je 'ko pit'o za meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja isla u šetnju trazila Noi sandalice,sve joj okracalouser posted image a kupila i sebi na snizenju odmah sam se zaljubila u njihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cijena smijesnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 32,50 km-koža prava mekauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 29496
12.8.2011 19:56:46   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Lijepo...
ponijela izvod s kartice za prosli mjesec, i kad god krene ruka za novcanik, ja pogledam onaj izvod i dodje mi da placem...

A za doktoricuuser posted image
Hvala bogu da vam nije bilo hitno...

Kakve su frizure?

hanadi u starom lementu paž, sa jesne strane kraći...al smo sada i farohanki bivšem ''mugosu'' to uradili...njoj je dosta kraće al totalno je simpa...kaže da je cool..
a kad je firzer završio pita je ''jel valja'' a ona kaže ''o mennnnnnnnnnn''user posted image

a ja standardica, farbanje , malo vrhovi i išišala gustoći i feniranje...dosta..i previšeee...i ovo je predugo trajalouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29497
12.8.2011 19:57:32   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: noa

je 'ko pit'o za meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja isla u šetnju trazila Noi sandalice,sve joj okracalouser posted image a kupila i sebi na snizenju odmah sam se zaljubila u njihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cijena smijesnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 32,50 km-koža prava mekauser posted image

nek si s emalo ponovila...
ja planiram do peka po koje kožen štiklice ima ih po 55 Km-čićauser posted image

a onda ću da nosam izvod sa kartice ko tajrauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29498
12.8.2011 21:40:33   
dafri
veče,
jelena čestitam user posted image user posted image
Amani sretna godišnjicauser posted image
realowe,Ella ,dječacima sve naj najuser posted image user posted image user posted image
felix čestitam zetauser posted image
ja sinoć došla sa puta a sutra odoh na more,sve na frku al hajd i to  nego večeras nam neko ispred zgrade oštetio šoferšajbu,ima parnica,moramo kupiti novu i ne bi mogli ići do ponedeljka  a sve spremili,baš sam se nasikirala i ipak smo odlučili da idemo jer nam se ideuser posted image a da čekamo pon.bili bi manje dolje
valjda nas neće vratiti sa granice,kaže mm ma on će stati tako da na granici ne primjete ,u šta se i ja uzdamuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 29499
12.8.2011 22:00:36   
tekja
noa sliku cipela na sunce, ovako ti se ne pika kupovinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hanady, mogla bi i ti tamo na slike beba staviti koju, da vidimo ceze sa friskim frizuramauser posted image

dafri, nadam se da ti je muzek korpulentan, pa da ce pokriti cijelu sofersajbuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a ako nije, onda ti preuzmi stvari u zenske noge, pardon rukeuser posted image , pa se nacrtaj ispred autauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  salim seuser posted image ...sretno vam na moretu i uzivaaaaaaaaaaaajteuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 29500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1178 1179 [1180] 1181 1182   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1178 1179 [1180] 1181 1182   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *