Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo mene, al' ne mogu sama sa sobom da se dopisujem, ionako nisam sasvim sigurna da sam ok ...koki sta je bilo, pa samo jedna skrta rijec ...samo da znas zeno koliko ja volim sataras ...blago tebi ocito je da moj muzek nonstop radi, ove druge se zadale po prirodi i drustvu ...al' cu ja zato da ustedim za mercedesa .... .....
Vecer! Kako ste mi sve redom, ja se slabo nesto javim, ali eto... Ima li tiki, kako je ona? Kod nas sve hB uredu, i dalje smo u pelenama, i slabo nam ide sa odvikavanjem, mislim mama lijena, princeza se necka i tako Sad j eopet u fazi da se uspavljuje satima, ispricala sam joj sve price i njoj i dalje oci sirom otvorene, e rekoh smjena tata ti nastavi
ja sa time nemam problema ...osim kad se prejede maslenjaka pa presjedi citavu noc u krevetu ... eno ga pajki .. a veliki momci veceras gostuju u Sarajevu...laku noc za majkina dva plava oka....laku noc za dva smedja oka sa dioptrijom
vecer ja sam presretna,Nikola je veceras pojeo punu zdjelu vocne salate inace voce ne jede nikako ,osim banane koju pojede svaki dan.. nadam se da ovo nije bilo samo slucajno,imamo domace voce pa mi bas krivo sto ne jede.
Ola dame i bebice. Nista vas necitam jer nemogu, previse sam se gotivila bilo je i romantike i setnje uz okean i svasta i helem vratih se kuci i u sred noci dobih od svog lipog sina nogu u oko, nastade cika vriska i panikam cjeli dan sam prelezala s oblogama na oku i narkotike pijem da dodjem sebi. MM se cjeli dan druzio s malim tigricima i bili su jako vrijedni moram da ih pohvalim . Nisam isla Dr. jer me bas malecki udesio podooooobro sta ja znam da ne pomisle da je mm ali ako oko i sutra nastavi suziti izgleda da cu morati .
Bok drustvo Pa gdje su zenice,evo nam Ponedjeljka... Mi smo jucer uzivali u setnji i hodanju cijeli dan... Amancek poblesavio,moja mala dobrica jucer je bila mali zvrkic... Ako ovako nastavi pridruzit cu se ja klubu mrsavih mama cim prije... Sinoc se tri puta budio placuci,a nikako ga nisam mogla dozvati...Bas grozno,sanjao nesto,valjda... Ili su trice glupe... Tekja,Lady,Koko,Ella,Zaha,Felix,Bambi... Ma sve moje zenice
fino smo spavali, V. pije mlijeko i gleda crtice... Koko nisam te ignorisala, moj djecak se uspavljuje mami u narucju, tako sto, kako on kaze "zatvori vrata", sto znaci da ga cvrsto rukama zagrlim i pajki ...fazon je sto sam se i ja uninala
Oh Amani, pocelo je pocelo... i V. je nakon 1,5 godine ubacio u petu brzinu i sve je brzi i brzi Ella, zao mi je...nadam se da ce oko biti bolje Lady, ja tvoje postove ne ignorisem, mislim da si se ti pocela folirati sahara, marijana
Jutro... mi bile kod doktora... povadile nalaze...nešto u labosu nešto pirvatno i nazad kući... Hafdni crveno grlo, Farah ima još šlajma koji treba izbaciti,... antibiotike nisma uzela čekamo nalaze krve danas popodne pa ću ujutru s anjima opet doktoru... na sve to uzela sma uputnicu ORL aBd u srijednu d aidemo sa hanadi na pregled
eto
Znaci,to je to... hihihihiih Ma cim udjemo u kucu on je super,moje dobro,fino,mili,poslusno dijete,ali vaniiii... jucer sam se dobro istrcala i istrenirala,nece cak ni da jede sjedeci na jednom mjesto,a to mi je odmah jako sumnjivo...hehehehhee Ljubi nam naseg Vedu pricalicu,dusa mala,draga,cuj ''''zatvori vrata''''...Preslatko Ja jos dobila pa sam Hanady da curice cim prije ozdrave
< Poruku je uredio Amani12 -- 15.8.2011 8:56:53 >
Jutro i od meneeeeee Kod mene nista novo, jutros i ja i teta rezervisane totalno.... Kaze mi u petak neka jos malo, treba joj vremena, eto neka je dok se moji svekar i svekrva ne vrate s mora , koji klinac ona ima s njima?!?! I iskoristila sto je Lana zaplakala i ostavila me na pola rijeci u mojoj rodjenoj kuci i izasla na terasu kod mog brata, ja sam ostala , otisla sam u wc, izbrojala do 10, iznijela joj pare i samo rekla izvolite za ovu sedmicu, dovidjenja i usla u kucu... Danas se postavljam drugacije, ako mi ne kaze jel ide ili ne ide, fino joj kazem do petka hocu da znam, cekanja nema vise, nisam ja veslo sisala...
Lady, ja tvoje postove ne ignorisem, mislim da si se ti pocela folirati
Nikad u zivotu, samo sam u cudnom raspolozenju ovih dana...slabo spavam, svasta mi se mota po glavi a najvise moja djevojcica...a teti bih najradije skresala i poslala je kuci, ali me nije mama tako ucila....