Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e imama dvije fotke al nisu nešto...aparat se ugasio
sutra idu na jedna rođkas sa novim zuzama pa vam stavim baš onako svježe srećene mamine buhtlice
Vecer...Ja i dalje mucim sa zeludcem muku....Morat cu zatrudniti da se malo udebljam i podignem ga Sutra moramo na sijelo,tocnije par se vjencao u Zagrebu,mi nismo mogli ici pa sad ovdje prave sijelo(u Varesu)pa moramo otici...niti znam sto da obucem,bit ceoko 60-ak ljudi i muzika....Help...moram i Antonia povesti nema ga gdje znaci minjak ne dolazi u obzir ,da ko mahnita trcim po sali,jos se on boji glasne muzike oj.... Veceras mu se amo jedno uho izvana zacrvenilo ,da ga nije vjetar opucao,onda se zalio da ga zub boli,i obraz mu jedan crven....dala sam mu kasiku paracetamola.... Opet imam problem zadnji dva put u putovanju povracao,sutra oko 5 krecemo a ne bi mu smjel avati mlijeko ali kako kad ujutr trazimjekicu,mjekicu Hanady ma nek ste se vi sisnule Jelo kako si nam,cestitke i ovdje Felix lijepoi se provedite,opusti se i odmori... Amani sretna godisnjica lijep provod Lady sta bi s tetom,kako noc bacineku vecer na godisnjicu Bambi kako je danas Nane Koko pa ti vazda zeno pite pravis,ja cestite mlade...te vaka-te naka pita
A i ti imas problem draga? ja mucim muke cjelu sedmicu.Uzela u apoteci omezol i malo mi je bolje.Mada sam bila u bioenergicarke i vratila ga u normalu,ali sam imala reakciju ubi boze,pa sam napravila pauzu sa vodom 3 dana.Imas ti bolje rjesenje kako ga vratiti u normalu?
Vecer...Ja i dalje mucim sa zeludcem muku....Morat cu zatrudniti da se malo udebljam i podignem ga
A i ti imas problem draga? ja mucim muke cjelu sedmicu.Uzela u apoteci omezol i malo mi je bolje.Mada sam bila u bioenergicarke i vratila ga u normalu,ali sam imala reakciju ubi boze,pa sam napravila pauzu sa vodom 3 dana.Imas ti bolje rjesenje kako ga vratiti u normalu?
evo jos jedne sa zelucanom mukom i mene mori vec tri dana al meni se gadi, povraca dodje nagon a nemam sta (jer nejedem) pa imam osjecaj da ce mi zeludac izac na nos kad se napinjem . I boli me ....... Rana ziva......o.k mi kad ne jedem jesamli uzela sta jest dobijem muku uzas . Ja pijem pilomid za gavljevinu i davao mi dokt kad sam isla na snimanje zeludca lexsaurin 1,5 za smirenje zeludca kad me boli ..... Pa to popijem pa se malo smiri mi .... Bas ruzno imam brigu kako cu na put .....
Vecer...Ja i dalje mucim sa zeludcem muku....Morat cu zatrudniti da se malo udebljam i podignem ga
evo jos jedne sa zelucanom mukom i mene mori vec tri dana al meni se gadi, povraca dodje nagon a nemam sta (jer nejedem) pa imam osjecaj da ce mi zeludac izac na nos kad se napinjem . I boli me ....... Rana ziva......o.k mi kad ne jedem jesamli uzela sta jest dobijem muku uzas . Ja pijem pilomid za gavljevinu i davao mi dokt kad sam isla na snimanje zeludca lexsaurin 1,5 za smirenje zeludca kad me boli ..... Pa to popijem pa se malo smiri mi .... Bas ruzno imam brigu kako cu na put .....
Prije jela popi pola case donata,vidjeces kako neces imati muku.A leksic i ja popijem i smiri se.J aznam da je meni od nervoze(imala sam stresnu sedmicu),odmah izgubim apetit i mucnine ubitacne.I stalno osjecaj "tezine" u stomaku.I pijem caj verem se zove,i on pomogne
Prije jela popi pola case donata,vidjeces kako neces imati muku.A leksic i ja popijem i smiri se.J aznam da je meni od nervoze(imala sam stresnusedmicu),odmah izgubim apetit i mucnine ubitacne.I stalno osjecaj "tezine" u stomaku.I pijem caj verem se zove,i on pomogne
da ja i ti nismo u rodu mozda bome isto kao kod tebe meni MALO fali nasekiram se sitnica odma boluje moj zeludac . Osjetljiva sam jako sto bogdom nije sta drugo imal ista gore nego zeludac kad boli muci . Probat cu sa donatom hvala . A imam tih neki trava nikad si skuhat al kad me muci gadi se nista nemogu . Pa kad me neko pita sto sam mrsava ja se nikad udebljat nemogu . Nazalost:(
E misa mu felix,fakat nas na isti nacin muci Pomogne donat pravo,probaj vidjeces prije jela.Nadam se da ce proci,znam te muke(neraspolozena,tuzna,a on boli pa stvara tezinu) jedi ono sto volis,pomalo a cesto,jer kad je prazan gore je
E misa mu felix,fakat nas na isti nacin muci Pomogne donat pravo,probaj vidjeces prije jela.Nadam se da ce proci,znam te muke(neraspolozena,tuzna,a on boli pa stvara tezinu) jedi ono sto volis,pomalo a cesto,jer kad je prazan gore je
ja juce nisam doruckovala do 2 sata popodne . Tad sam samo si pomazala malo ono da nije prazan stomak nista mi se ne jede . I posle uzela malo supe to je sve za citav dan i nisam bila lose super kad ne jedem jel jedem tezak zeludac a proce nije jednom najgore sto me posle nekog stesnog vremena posle toga jos drzi 4 . 5 dana jos ...dok ne dodje u normalu . Ja se nikad udebljat nemogu a imam zelju a kad fino pocnem jest mene nesto strefi ili bolest A.ili nesto lose cujem i ebiga istopim se neda mi se pa haj al bit ce bolje abd .Bolje ja nego djete
dobra noc,da vam i ja malo mahnem Jelena cestitke od srca Amani sretna godisnjica i da ih jos puno docekate tako sretni kod nas nista novo za prijaviti a za ove tri sto ih zeludac boli eto rekla vam je apotekarka,sve zatrudnite i malo ga podignite
Evo mene da vam se malo javnem... Mi ako Bog da kad djeca ustanu odosmo na selo... Kad cemo doci pojma nejmam... Helem, docekah i ja svoj godisnji odmor... Adioooooooooooosssssssssssss mi amigoooooooooooossssssssssss
biiiiiiiiiiiiiii uranak jutro svima moji momci jutros otisli za Jablanicu na dva dana...hih...vec mi kuca pusta tekja...sad me ima sad me nema a malo mi fali da puknem danas ce moja sele uzivati medju paprikama i paradaizom a i ja cu ako bude srece .. e jesam nesto poranila
jutro.samo da pozdravimo raju.ja se vrtim,pa opet vrtim i gubim kuca mi je takva da mogu bez problema zvat Kim i Agi(garant nisam dobro napisala al zna se na sto mislim).znam ja da subotom nema nikog ovdje al da pitam,pogotovo ove s dvoje djece. od kako se Alen rodio Ajla je preko dana u vrticu i ja sam za to vrijeme sredivala kucu,rucak i tako to,otprilike sve se stizalo.e sad neki mjesec dana ona je kod kuce i ja sam grozna jer nista ne stizem.samo uspijem kuhat hranu jer kod nas se kuhat mora svaki dan a ostalo zna se desit da upadam preko stvari a nemam vremena sredit.potgotovo sad kad je Alen nervozan zbog zubica.kad oni zaspe preko dana ja sredim koliko stignem,nakon njihovog budenja to vise ne lici ni na sto.jednostavno nemogu sredivat i cistit uporedbo s njima tepih iz dnevne cemo prat 3 put ove godine u sobicu koja sluzi ko njivo igraonica imam minimalno 10 masina vesa za smotat i peglat.inace se super mogu organizovat,sijela,rodendan gotovo uvjek pripremam sama a djeca su tu(Nema ih niko cuvat)al ovo sad Alen je dosta nemiran i jako sposoban s obzirom da je relativno skoro prohoda pa mi to jos teze,uvjek mi mora bit na ocima jer se svugdje penje. hajdi vi sad meni iskreno,dal je ovo do mene il je to normalno
samo da napomenem ja uopste nemam vremena za sebe.jedini odmor preko dana mi je setnja s njima(ako je to odmor)il ako ih odvedemo u igronicumonih 10-tak minuta dok ne podu izlazit
dobro vam jutro žene moje mi smo se jucer vratili s mora, mogu reci da mi nikad ljepse na moru nije bilo..Nikola slusao, obožava more, ma nije izlazio iz vode.. sve nam je nekako islo bez problema,samo uživali, a navecer kad bi djecak zaspao izlazili smo.. ma savrsen odmor.. ne mogu sve citati jer ste puuuno natipkale,nadam se da su sva djeca zdrava , veliki
ja sam tokođer jedna od onih kojima ovdje nema ko djecu čuvati da se poradi...kasno liježem a arno ustajem... stoizala sam sve ...više nego sam i sama do sebe očekivala... a evo od jutros rintam i nisam nidokle
Ovo kako su mi bile bolesne...em su nervozne, em u kući na tri.... ja spremam one raspremaju...
Meni ejd rugačije, ja namirim sve i na poslu smo po cjelu sedmicu...šta one mogu stići meni raspremiti za ono 2-3 sata popodne dok ne zaspu...a sada kada smo kući po vazadn...a ja sama u brizi oko tih bolesti bila...bogami čim porpustiš jednu mašinu veša haos nastupi...
eto tako da se ne sikiraš...savsim je normala da u situacijama nervoznog jednog ili oba djeteta i tebi snage ponestane pa ti s ečini d ane stižeš... al da ti kažem... nemoj da te to zamara...bitno je dan se ne može ograjisat i da vas neće brohitis od prašine ugušiti...sve ostalo može s eu hodu...polako
pozz moj anel od jutros ima porijetke stolice tj vise mi izgledaju kao kad je bio bolestan imao slajma u sebi pa to iskakivo Eh takava je kaka , sluzava razvlacljiva nije klasicni proliv vec rijetka Sta da radim ???
e sad neki mjesec dana ona je kod kuce i ja sam grozna jer nista ne stizem. (...) Alen je dosta nemiran i jako sposoban s obzirom da je relativno skoro prohoda pa mi to jos teze,uvjek mi mora bit na ocima jer se svugdje penje.
Draga moja, naravno da je normalno... a sve razloge sama navela (svi u kuci, mali prohodao...)
Samo razmisli "u kojoj si brzini" bila prethodnu godinu i nije cudo da ti ponestaje snage i da si hronicno umorna...
Ali sve je "do tebe", tj. u tvojoj glavi... Nijedna od nas nije super zena i , znas sta, to je super... pa sta ako se skupilo vesa, pa sta ako jedan dan nema rucka, pa sta ako ostanu s ocem dva sata dok ti setas gradom????
Sve to je normalno i pozeljno...
Zenice Samo da mahnemo... Sinoc super bilo,ali sam cijeli dan van elementa.Stomak me boli,proljev,sva sam bezze... Amancek je super,nasmijao me je samo tako... Krenuo s muzekom vani,da uzmu nesto za veceru i okrenuo se mase mi i kaze ''bok'' Mi se tako ne pozdravljamo,vjerovatno je pokupio sa crtica. Kako je to sama mala glavica povezala i upotrijebila... Nadam se da ste nam svi dobro i zdravo...
i nasluti ja svoje drugovanje sa paprikama i paradaizom tacnije sa 20 kg paprika i pola od toga paradaiza i patlidžana.i kad je sataras za zimnice bio gotov dodjoh na ideju da cijele Kovace zovem na iftar ... radilo se mashallah...neka je duga je zima. u zadnje vrijeme puno je nekih "tajnih" porukica na rr....samo bih porucila poruciocima...ne tracite dragocjene minute svoga zivota na prebacivanja i podbadanja...zivot je lijep...zivite ga bez zlobe.kad ters prodje primjetit cete da je svo cvijece uvelo oko vas i nebo vise nije tako plavo,a vi cete biti samo jedna osoba sa dosta sijedih u glavi i puno propustenih lijepih prilika u zivotu.onih sitnica koje covjeka cine sretnim. a mozda ovo ne napisah na pravoj temi ... pozdrav za mamice i bebace
< Poruku je uredio koka i po -- 13.8.2011 19:51:34 >
vece... kod mene danas aktivan dan...doduse, koji nije ...V. i ja smo danas proveli vise od 5 sati napolju, iz dva puta...i opet kad ga izvedem samo ...sad me je u Vilsu izbacio iz cipela...uopste mu nije vazno kuda ide, samo da sto dalje pobjegne od mene
bebacha, poravni, jednom sedmicno neka ih izvede muz, dok ti pospremis ono osnovno, a meni su neprirodni ulickani stanovi u kojima rastu djeca, pa je l'?
felix, kako je Anel? Ima li i dalje proljev?
Tajra ..jesi pozeljela svoju veliku djevojcicu...trazi li je R?
Amani, bok ...dosla nedavno mala od mog brata i kaze: tetka kupila sam Vedadu bozanstven poklon ...e to je iz Fifi, sigurno, kod njih je vazda nesto bozanstveno
Koko, je l' to ti nesto porucujes nekome ko kao ne treba da vidi, ali ce da vidi ili ako ne vidi naci ce se neko da mu prenese ... temu zaposjela jedna osoba, koja izgleda nije cula za komunikaciju oci u oci
bok drustvo mi se evo kupnuli,cura uzivala jedva je izasla iz kabine i evo je sad u krilu ugnjavi me meni dosla pa ne mogu postiti i bas mi je nekako bezveze moja tekja mene ova moja redovno izbacuje iz cipela,tvrdoglava je uzas,samo po svom,pocela sam i zaru koristiti,jednom je dohvatila i sad joj nije ni malo draga a meni dobro, gdje god joj branim samo zaru stavim ili neku slicnu travku nece E ni blizu jesam grozna mama a koko znaci ima satarasa za sviju,moze li malo i za zamrzivac kad vec ima toliko kako nam je felix