Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nikako mi ne ide u glavu...sve se razbjezite kad dodjem
isto kao kod mene pobjezu nesto Moj A. zaspo ja bila posla lec kad mi mm rece neku lijepu vijest i ebiga sad me razdrma razbudi uzbudjenje e i meni malo fali ..... Kako ste mi vi ,....inace mislim na sve da ne nabrajam .....
Gdje su moje zenice? Hvala na cestitkama ,ljubim vas Evo ja spremam svog decka(trenutno je na wc solji ) ,hocemo u Mercator. Veceras ce ga cuvati moja seka i brat,a s obzirom da oboje poste,hocu da im pripremim iftar,pa da kupimo sve potrebno a usput i fino proset_amo... Maloprije je sat vremena ubacivao igracke u kesu,pa ih izbaci,pa opet... Bambi i Koko ja bas volim citati vase postove ,vi ste meni Emi javi nam se cesce
< Poruku je uredio Amani12 -- 12.8.2011 14:59:09 >
bambi radoznalice jedna ma nasli drugi smjestaj necemo u promjanu vec u tucepe na more, jer nece ovaj drugi par sto idu s nama u promajnu a meni se svidja i tucepi isto veci i lijepi ..... Ustvari ma svjedeno mi samo da dje pobjezemo Mala 86 jesil se spremila
trebala sam ja svugdje se nudilo al mm nece nije za Makarsku . To odbili mislili u promajnu jer smo bili tamo nece ovi prijatelji sto idu s nama .... Tako da smo odlucili za Tucepe oni htjeli u Vodice a mi necemo helem nikad se doogovoriti i na kraju mm naz.brata on je u tucepima i naso nam smjestaj Znam za Tucepe dole smo ja i Mm lejtovali godinama isla pre udaje 2 puta snjim i kad smo se uzeli opet tu 3 puta sam bila pa sam upoznata Super je dole i je guzva al veci prostor za set_nju djecu . Idemo abd u ponedeljak oko 3 . ujutro ....Bit cemo 6-7 dana .... Nasao nam smjestaj tik uz plazu 45 eura .Dan ...
Hmmmm..... Vodice, prelijepo....Blizu Zadar (koji je predivan), Sibenik....nema puno bosanaca, nema guzve opcenito, sve kultura raja... Jest da je mislim 2-3 sata voznje dalje od Makarske ali prelijepo zaista.... Al dobro, moje misljenje... Kako bilo, uzivajte i provedite se
felix ipak idete u tučepe ,ajde glavno da vam bude fino i da se odmorite pa svejedno di,a mogu ti reći da to nije skupo mi smo u promajni plaćali apartman 50eura i to nije baš skroz tik uz plažu
Jelo, evo i ovdje cestitaaaaaammmmmmmm ...jedva cekam tvoj prvi postporodjajni post
Amani, sretna godisnjica ...lijepo se provedite veceras, a za poklon TM
Koko, citam ovaj tvoj zadnji post...ti drmnula dvije kafe i nabacila osmijeh, nakon trece kofeinske bombe si pukla, je l' ..ti znas da se ja malo salim
Tajra, drago mi je sto si ...i ja sam sinoc samo se spremila i izasla sama u setnju, odem u waikiki i razrahatim se ...vazda nesto lijepo tamo kupim
Emi, pa di si ti?
Felix, sretno gdje god, more je svugdje slano, ha ja...
ja poranila kod doktora jutros...kad u rodinaciji smao setsrice...kaže bolesna doktorica nije došla mi smo vam same...
pa rkeo šta je s aostale tri
ma lijepo bogami, plaćam zdravstveno, otvorih bolovanje a doktorica spojila petak i vikend
elem bez kontole... kaže idite u vrazovu... reko a šta bih tamo radila...bez kartona, bez doktorice upićene u situaciju, sa ovlikim popijenim otrovima i brisevima i nalazia koje ne kontam
kaže pa dođite u pondeljak... reko d azanš da hoću...budi sigurna u to
kontam onda idem privatno nalze ovo ono...al s ejsetim da mi je mala lijepo rekla da malo sačekam da ovi natibiotici ispare...pa i petak je... i zadam shooping tour po srajevu s adjecom... frizure noce za sve tri... dolatim kući sa zaovom i njemom curicom ko muha bez glave i evo ručak ili ti iftar kako kome pola gotovo pola se krčka...
oa rkeo d avam s ejavim
A za doktoricu Hvala bogu da vam nije bilo hitno...
Kakve su frizure?
hanadi u starom lementu paž, sa jesne strane kraći...al smo sada i farohanki bivšem ''mugosu'' to uradili...njoj je dosta kraće al totalno je simpa...kaže da je cool.. a kad je firzer završio pita je ''jel valja'' a ona kaže ''o mennnnnnnnnnn''
a ja standardica, farbanje , malo vrhovi i išišala gustoći i feniranje...dosta..i previšeee...i ovo je predugo trajalo
a onda ću da nosam izvod sa kartice ko tajra
veče, jelena čestitam Amani sretna godišnjica realowe,Ella ,dječacima sve naj naj felix čestitam zeta ja sinoć došla sa puta a sutra odoh na more,sve na frku al hajd i to nego večeras nam neko ispred zgrade oštetio šoferšajbu,ima parnica,moramo kupiti novu i ne bi mogli ići do ponedeljka a sve spremili,baš sam se nasikirala i ipak smo odlučili da idemo jer nam se ide a da čekamo pon.bili bi manje dolje valjda nas neće vratiti sa granice,kaže mm ma on će stati tako da na granici ne primjete ,u šta se i ja uzdam
noa sliku cipela na sunce, ovako ti se ne pika kupovina hanady, mogla bi i ti tamo na slike beba staviti koju, da vidimo ceze sa friskim frizurama
dafri, nadam se da ti je muzek korpulentan, pa da ce pokriti cijelu sofersajbu ...a ako nije, onda ti preuzmi stvari u zenske noge, pardon ruke , pa se nacrtaj ispred auta salim se ...sretno vam na moretu i uzivaaaaaaaaaaaajte