Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jelo za Luku. Amani cestitam godisnjicu i neka ih bude jos punooo. ja juce vadila nalaze i danas svekrva imala termin kod doktora pa mu ponijela da ocita,da neide ja. ja sam juce skontala da je malo nizi kreatinin al doktor kaze da to nije nista strasno i da nema potrebe ni za kakvim lijecenjem al je reko da su malo poviseni trombociti imam ko iskustva s tim,jel to zeznuto.ja znam samo da to ima veze sa zgrusnjavanjem krvi i da sam kroz cjelu trudnocu imala to malo poviseno
Ja sam doruka u Mcd, u oko nam stalo , sreca uzeh pomfrit pa se kao najedoh...ajme meni.... Jelooooo cestitam i ovdjeeeeeeeee, zelim vam svu srecu svijeta
IZVORNA PORUKA: tajra Ja ako budem "radila" svjesno na tome, moze samo krajem novembra
A Hanady mi se usutjela, bio je dogovor da 2012. nastavljamo niz
Kod nas izgleda obrnuto: sto se mene tice u novembru NI SLUCAJNO, moze samo prva polovina augusta Sto znaci da imam jos 2-3 dana fore ili da cekam iducu godinu
za nasu Jelenu! Tajra, jos malo pa pocinjemo 3. krug?!
Uhhhh... ja sam pravo u tom razmisljanju ovih dana... Al moram jos malo sacekati... (smiiiriii hormone )... Ja sam kontala ovako: imam proljetno dijete S, imam zimsko dijete E, fale mi ljetno i jesenje, pa eto prvo mi ko biva dodje ljetno, znaci za neka 2 mjeseca da otpocnemo ili da cekamo Novu godinu pa jesenje
bebacha nema na cemu, ako mogu pomoci tusam naravno pa kako god
Nista, jutros je nista nisam pitala, kad dodjem sa posla pa onda... Tako da ne znam nista.... Malo mi svejedno, malo me panika hvata i tako...elem ovakva sam, i ovakva i ovakva i ovakva i ovakva Ali posto pijem kafu sam
da je plaho vruce rekla bih sunce vas udarilo u glavu ...pa hocete jos prinove tajra ne kritikuj mi vise snajku tekja pitoljupci su na corbak dijeti amani...sve najbolje duso i jos duuuuuugo se volite i volite i volite bambi opasni ti tvoji planovi a ja sve mislim...jadan S maksuz pozdrav za Malu,lady ,esada kirlica_feliks i ostale a ja kazem ZIVJELA SLJIVOPITA
kod mog Luke su bili trombociti niski kad je bio pod zinatom i znam da je dr rekla da bi bilo lose da ima kao tackice po tijelu kao od hemijske olovke jer bi to znacilo da je neko krvarenje unutr,asnje, ali on nije imao hB i radili smo i crp kontrole radi.
a ja kad bih znala da ce biti curica bi ja ali sudeci po porodici od mm tesko, kod njega samo starija sestra i rodica zenske a prije i poslije toga sve muski.a sta bih sa jos jednom pisom
koko moja i za tebe jedan maksuz pozzic, a felix se ljuti kad je zovemo kirlic jer ti ona ni ne zna ko je to
Nista, jutros je nista nisam pitala, kad dodjem sa posla pa onda... Tako da ne znam nista.... Malo mi svejedno, malo me panika hvata i tako...elem ovakva sam, i ovakva i ovakva i ovakva i ovakva Ali posto pijem kafu sam
kono moja zivjela ti meni , evo jedna kafica za tebe od mene....
Joj drustvo, sve zaboravim, halalite mi... Imate sve redom veeeeeeelike pozdrave od teta Merse i momaka... Sinoc sam bila kod njih... Masallah... Slike cu prebaciti kad dodjem kuci pa na njihovu temu staviti...