Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro anel se sinoc budio toliko plakao i nekako se smirio i zaspo da bi jutros dobila JA sok mama me zove kaze udala se seka plakala sam na jutro nisam ja znala , zao mi je mislim zao zao mi mame osta sama sa sekom malom znam svak u svoju srecu al neznam i dalje mislim da sanjam Jos smo planirali na more u nedelju nista nije govorila jer nije bila sigurna da bi se sinoc udala tek-tako . I tuzna sam i sretna neznam cudno se osjecam tesko mi je jako sam vezana za nju ...neznam sta da vam kazem
Felix znam kako se osjecas jer sam prosla kroz to. Bila sam jako ljuta na nju jer je krila od mene, razocarana sto je samo tako pokupila stvari i otisla bez pozdrava, ali moj ti je savjet da je pozoves da ti ona kaze razlog zasto je tako uradila. Bar sam ja svoju pozvala i sa njom razgovarala,jer ces je jedino tako razu,jeti a njoj sad najmanje sto treba je odbacivanje i vasa ljutnja. Ja joj od srca cestitam i zelim joj svu srecu ovog svijeta i da se uvijek osjeca ko kraljica.
jutro od nas mi evo malo prije ustali,uh sto mi se svidja ovo njeno spavanje vidim cure nam se masovno spremaju za izlete e pa zelimo vam sretan put i ugodan odmor felix cestitam ti zeta neka im je sa srecom ,pa jesi li znala da imam momka,jesu li se koliko zabavljali? Jelena sretno i pozuri cekamo vas Ella i Reallove sretan rodjendan djecacima leona vodi dijete obavezno kod dr. da bi ti bila mirna,ja sam prosle godine svoju E vodila u Ulcinj sa antibiotikom,imala turu i tamo dva dana pa ozdravila i bilo nam fino a i ove god.isto sa antibiotikom ali je imala osip neki po ustima pa nije jela i bila je nervozna a bili smo u Neumu tekja nadam se da ti nedostatak kafice nece praviti probleme pusa za sve
ona će odmah u intenzivnu ...ne vjerujem da će imati sutra i prekosutra mobitel...
pa da znamo...da zovemo sutra nakon planiranopg programa
al kad večeras bude msjena kaži joj da potkupi sestricu neku čokoladom i kafom pa kod njih u sobu...jer kad su noćna popuš4e one fino i kafu popiju
dan... Ella i reallove sretan rodjendan djecacima leona...nadam se da ce sve biti u redu . feliks ...cestitam ti zeta jelo mislim na te....sretno lady evo i tebi jedan drugarski . moj S.citavu noc presjedio u krevetu .najeo se kod nane maslenjaka pa mu vjerovatno nije bilo do spavanja . malo smo jutros setali,pa malo trosili...evo ga spava . bambi...jos malo
samo da vas obavijestim da me kontaktirala Jelena, moraju je raditi pod spinalnom anestezijom, malo je iznenadjena i koliko sam mogla po glasu zakljuciti uplasena, nadam se samo najboljem ....da nam sutra budu dobro ako Bogda oboje
Moja kuma je rodila emu prije 5 mjeseci... isto je radi vida išla na CR...i rodila od spinalnom... kaže sve super...dole ništa ne osjetiš bebu izvade odmah je vidiš...
reci joj vidjete će ga odmah...to je super
molim te nemoj d abude nervozna i d as esikira...svaka sikiracija je može dovesti do porblema ipak ide na operaciju... stavrno da je bila spinalan kad sma ja rađala ja bih je birala u vojnoj... da vidim svoju bebu
Baš mi je žao da se sikira
Ozbiljno...kaži joj da nema razloga za strah... vijdte će bebu omdha i super će porći... a i nakon CR će joj biti puno lkaše nego da se budi iz narkoze prije će biti spodobna za svoja oba čeda nakon spinalne
hej drage moje..evo i nas,da vas pozdravimo...hvala vam na cestitkama,ljubimo vas puno Emin i ja..ella_H i tvom malenom sretan rodjendan,sve najbolje u zivotu... mi smo danas malo poranili,sisali se,kupali,sredili,sad idemo praviti kolace:)...party cemo praviti sutra jer nam danas tata nije kod kuce,otisao na posao maloprije,vraca se sutra ujutro..narucili smo tortu avion ..bit ce i slika
Hvala svima na lijepim cestitkama. Meni defnitivno treba predaha ali ne nadam se do kabura InshAllah. Sinoc je A. cjelu noc imao temperaturu i sad evo umoran vuca dekicu legao kraj mene, klima radi tako da sam ga masirala i obukla tanku pidzamicu ko gegice onu. Koko moj mm je veliki sarmer i lafcina bio al sam ga ja ipak zadala u ljubavne jade pa ti vidi sto ti S. presjedi noc . I ja se nadam da ce jelena sto prije zavrsiti sve s hajrom. Ovdje se zene smiju kad idu na spinalnu ima i kanal TLC sve porodi razno razni i sve snimaju ja prije stalno gledala i plakala mm drago sto nemam taj kanal vise .
Felix nek je seki sa srecom sve najbolje joj zelim. A ti budi sretna i podrska seki, i budi sretna sto ti je blizu, vidi mene i mama i seka daleko . A Anelku trebas roditi bracu ili seku aBd a spreman covjek nije nikad vjeruj mi svako djete je drugacije vidim po sebi. Pogledaj nasu Malu heroj pravi dvojica mali, pa i moja rodjena seka djeca godinu dana razlike i eto dise jos uvijek .
Meni muž digao nalze djeci... brisevi uredni... negetivno na prisutvo bilo čega
majkemi ne kontam...
a evo farah od juče opet nos slini i to zelene slinice sve guste
majkemi da ja zakažem alergo testiranje
sve mi je tako nejsano sada... sva ova paatnja i nalazi do sada pa čak i CRP me čudi koji je kod hanadi bio abnormalno visok
i ono što sma znala sad u to sigurn anisma