Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vila_7 hahaha to je presmjesno, a znaju oni tako folirati malo. moj kad hoce nesto pocne folirati da ga boli nesto sad se ko uhvati za stomak i trazi nesto i cim dobije odma dobar, sta ce raditi kasnije kad sad jos nema 2 godine pa tako laze. reci joj samo nema cesanja hajde brzo spavati moras to prekinuti jer naviknut ce se i bit ce tesko.
hahahah Ma teki vjeruj ja bih voljela da glumi jer mi je bas zao-pokusava zaspati i vidim da joj nesto smeta pa se ceska pa opet legne -al ono bas nervozno to radi pa ne znam bas da li glumi
i ja bi volila da se nakanim i naucim sukati pa nekad za svoj cejf. a nemam vremena nikako umorna kauci do 6 docem dok djecaka namirim malog i velikog malo se igramo i onda opet pred spavanje ponovo hapa i pranje ja padnem onda
joj lakse mi je kad cujem da ima jos djece koja tesko zaspu.moja malena se cak budi nekoliko puta tokom noci i samo pije caj ili sok, neznam kako da je odviknem
joj lakse mi je kad cujem da ima jos djece koja tesko zaspu.moja malena se cak budi nekoliko puta tokom noci i samo pije caj ili sok, neznam kako da je odviknem