Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
A sto je najsmjesnije bebacha maloprije bas sa zaovom komentarisem posto mi pred praznike okitimo balkone i prosle godine ona kupi neke neupadne sitne sijalice kao da stavi kad ih je upalila one sviraju, kaze ove godine joj ne trebaju sijalice ima tutu identicnog zvuka
samo da vam mahnemo, moja princeza u snovima vec sahatak, jeeeeeeeeeeeeeeeee zaspala je ranije nego inace, dijete islo ŠETAT al bas setat, nasetala se fino sa mamom i tajom....
ja pospremam kucu, pakujem princezi stvari sutra ide kod mojih ujutro, pa sa mojom mamom ide mom bratu na odbranu diplomskog rada (dajdja je ponosan jer ce D biti tamo umjesto nas, kad je diplomiro na prvom fakultetu, ja mu cestitam, a on kaze ako Bogda kad budem drugi zavrsavao da dodjes sa bebicom jer zna koliko smo se borili, i eto dozivio da ona ide svom dajdji na odbranu diplomskog) ja ako bogda u petak ujutro rano oko pola 5 krecem na put...nema nas neko vrijeme...
eee da nasla sam haljinu za zabavu ...ako stignem slikam pa da vidite
a Boze,ima li na ovoj temi zena da znaju pitu skuhati,pa kako vi zivite zene ,nemojte da vam teta zaha uvede kurs za kuhanje pite jelena prvo drago mi je da je Ana bolje,hvala Bogu a drugo bravo za praznicnu tutu,nemoj se na nju ljutiti,sve u praznicnom duhu
Što se pite tiče, nekad sam je pokusavala praviti kad sam isla u srednju skolu, fol ja razvijala, ... i sjećam se debele jufke ispale ..jedva se jela... Al zato.. prije nekoliko mjeseci prvi put u braku je pravila.. i to s gotovim jufkama, krompirušu, .. ma FENOMENALNA je bila. MM, inače, ne voli pitu uopšte, ali ova mu nešto plaho draga Sad imamo vreću krompira i pita je skoro svake sedmice na meniju
a nisam znala da ide pzp u pite ..... Ja vecinom uzmem jufke a nekad znam i zakuhat , kad imam vremena i cefa zahmetli je malo al pojede se sad-sad Mama2009 sretno na putu i ljubi nam D
moj A. je zaspao gladan...toliko o metodi "ne daj djetetu nista drugo da jede"...kod mog A. to ne pali....opet smo dokazali danas je zadnji put jeo u 13.ooh...et...sta da vam kazem kako se ja sad osjecam
dadada nemoj rec da jos uvjek jede samo pomfri njegovo omiljeno jelo ....aaa on je bas tvrdoglav i uporan ....na koga li je samo ..... jel pio mlijeko to znam oce jel pije voli?
Kao prvo ja uvijek stavim malo pzp u sirnicu i zeljanicu, a ako nemam pzp u kuci stavim malo kisele vode, vrlo malo. Kao drugo da rasucete jufke najbitnije je da se dobro potkuva, moze vam neko potkuvati pa da zaledite, onda samo odledite, malo istanjite jufku i onda na pola na oklagiju i vrti oklagijom u krug i jufka za 3minuta skroz tanka gotova. Kao trece moje dijete nema temperaturu hvala Bogu, ona spava, a Luka evo pored mene u ljuljasci, dijete nema sanse da zaspe, ne znam koji mu je. Maloprije ga presvucem za spavanje, da ga uzmem sve mokro, on bljucno pofino, pa opet presvlaci, presvukla pocela da mu dajem da jede dijete se ukaki, opet presvlaci i kao slag na tortu valjda nisam stavila dobro pelenu dijete propiski i sav mokar, tako da sam ga tri puta u pola sata presvlacila . Sad prica kao veliki, toliko se dere isto kao da se svadja sa nekim, a kao cetvrto tuta i dalje sviraaaaaaaaaa
moj A. je zaspao gladan...toliko o metodi "ne daj djetetu nista drugo da jede"...kod mog A. to ne pali....opet smo dokazali danas je zadnji put jeo u 13.ooh...et...sta da vam kazem kako se ja sad osjecam
bebacha,pa ti brza od mene dadada a sto ovo "ne daj djetetu nista drugo da jede"kakav metod?
metoda- ono sto je na stolu to se jede...nema nista drugo
pije mlijeko prije spavanja i ujutro...veceras ce se sigurno buditi jer je gladan...pa cu mu vjerovatno napraviti hipp, jer ja zaista nemam snage da ga izgladnjavam...mislim da jos nije dovoljno velik da shvati da ne moze dobiti nista drugo...ili ja grijesim...ne znam...znam samo da je moje dijete toliko tvrdoglavo da ako on nesto nece...onda zaista nece
a jede i dalje hvala bogu voce, mlijeko, kiflice&co, jaje(zumanjac), pomfrit-naravno ,pizzu i zna nekad pojesti pitu...samo zeljanicu...al to njemu kada prahne...sta da vam kazem
evo i mene...lijo moja Tahra ti unosila nove boje...a ja se slomila perući ove koje imama... e nek sam i ćilim u kadi oprala pa nek se priča
a ja nikada u zeljanisu ne stavljam prašak... ovaj recept unutar u punjenje sa sirom nema jaja u tom slučaju sma stavljala prašaka al sebi jer nisma smjela jesti jaja s akamenom u žuči
no u zeljanicu ne...
kiselom vodom poškropiti jufke je gotove je zakon...
a u zakuhavanju za polagane pite kako zeljanice tako i jubikovače, burek i krompiruše koje savijam stavim prašak da mi se brže osuše
al hajd svaka se pojede
neznam dadada sta da ti kazem , nasla sam se jednom tako bila kad je jedno 7 dana samo jeo makarone nista drugo sem toga pokusavala sam svasta nesto mu dat al nece samo makarone kako su mi se samo bile ogadile i hb prodje ga .... Pa da je tako i ostalo staa cu ja bi ga pustila da jede sta hoc, kad je tako tvrDOGLAV
ma neka djeca su jednostavno takva, a imaju i perioda kad duze vrijeme jedu jednu te istu namirnicu, kod nas je prvo bio dzem, pojede ona malo sto ima za rucak, e onda mora dzem, nakon toga majoneza, sve zivo se moralo u nju umociti,sarma,pita,grah,supa...ma sve, i onda je prestala, sad jede ono sto joj se ponudi a mali od brata, taj jede ono sta hoce, a sta nece, ma nema sanse nagovorit ga, ma na glavi da dubis
bananice sve i svasta dajem A al majonezu probao nikad nije niti ce je jos uskoro al zato jest kecap, taj kad jede krompir ,hrenovke oce pečkap ja mu samo malo naspem on umace ....