Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj lakse mi je kad cujem da ima jos djece koja tesko zaspu.moja malena se cak budi nekoliko puta tokom noci i samo pije caj ili sok, neznam kako da je odviknem
moja hb samo trazi vodu, uglavnom 2 puta tokom noci. zeznuto ti je to sa sokom jer ce joj otici zubi, probaj joj nekako uvesti vodu umjesto
A ja se istopila... Ljubi nju mama njena...
A ja se istopila... Ljubi nju mama njena...
vidis...moje dijete ...to ti se rodi...a ti je samo nesto kritikujes...a ja ... ko da po meni udaras
Kao prvo ja uvijek stavim malo pzp u sirnicu i zeljanicu, a ako nemam pzp u kuci stavim malo kisele vode, vrlo malo. Kao drugo da rasucete jufke najbitnije je da se dobro potkuva, moze vam neko potkuvati pa da zaledite, onda samo odledite, malo istanjite jufku i onda na pola na oklagiju i vrti oklagijom u krug i jufka za 3minuta skroz tanka gotova. Kao trece moje dijete nema temperaturu hvala Bogu, ona spava, a Luka evo pored mene u ljuljasci, dijete nema sanse da zaspe, ne znam koji mu je. Maloprije ga presvucem za spavanje, da ga uzmem sve mokro, on bljucno pofino, pa opet presvlaci, presvukla pocela da mu dajem da jede dijete se ukaki, opet presvlaci i kao slag na tortu valjda nisam stavila dobro pelenu dijete propiski i sav mokar, tako da sam ga tri puta u pola sata presvlacila . Sad prica kao veliki, toliko se dere isto kao da se svadja sa nekim, a kao cetvrto tuta i dalje sviraaaaaaaaaa
Jelena, draga, izbaci tutu iz kuce, kako je jos trpis
Vidim pite se prave... Ja mislila to neka mudrost... I u osmom mjesecu trudnoce probam napraviti pitu (razviti jufku i sve to)-ispadne onako... Probam drugi dan jos jednom, ispadne super. I skontam da nije neka mudrost, a oduzme pola dana, pa lijepo odustanem, ali eto ako kad zatreba-znam
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms