Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj što ja danas napasno imah naporan dan...svašta...smorih se...još dođem kući aovdje belaj sa psom...neuredila mi lea sve...nešto slaba...te nazad do granapa po sam zaboravila hljeb ztei ko debil kakav al hajd ...izdevera se
muž mi kafu stavio i doe ove hajvane male istuširati eno ih pjevaju a onda ću im čitati da zaspu...smao neke zaspu ljubi ih majka ja ne mogu ni nogama ni rukama više
al mogla bih dadadine pite sad namah...koja je bila
dadada, bolja si od mene, ja jos nisam nikad napravila pitu sreca pa ni mm nije lud za pitom lana sad zaspala, danas spavala samo pola sata- od 11.30 do 12.00. ne znam sta joj je, ali nikako da napravimo neki raspored spavanja, ne zna joj se nikako u zadnje vrijeme koliko ce spavati i kada... bile smo danas i u setnju, pa je jedva izdrzala budna do maloprije. ja cu da gledam seriju u 8 pa u krevet u 9, cvrsto odlucila, bas sam hronicno neispavana i umorna. danas saznali da nam je kolegica dobila rubeolu pa smo sve mi trudnice pravo uspanicile, sreca pa nisam prvo tromjesecje, ne znam koliko bi bilo opasno sada da je nedajboze dobijem, zna li ko
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
joj zene Esma i ja same,ja njoj nasula kornfleksa u tanjiric, onako na suho voli,i stavila na sto da jede,zaboravim skloniti kutiju kad ja tamo aaaaaaj more kornfleksa po podu ,kad sam ja zagalamila,ostavim je tamo da kupi,kad ja sad opet tamo a ona dusa moja draga svaku bobicu pokupila il'sam ja toliko strasna,il'je moja cura toliko poslusna
tecaher...ja koliko znam samo je prvo tromesječje opasno biti u dodiru sa rubeolom...al opet ako si je bolava ni to nije porblem smao ako nisi... u daljnjem ja mislim nema nikakvih porblema...ali eto možd aneko i bolje zna a možeš i pitati doktora
zaho... vjeruj mi ja jela nisam...ova bi mi dadadina pita bila ko budali šamar
kad danas nisam cuku golim rukama udavila nikada neću...ha sma je počela ružiti ove plaču...oj Bože nemoš' više ni psa naružiti s mirom a akmoli d aja sma djecu ružim a njih dvije u svom elementu njima sve ravno do mora...još mi F kaže'' ti grozna ženo, Leu moju divaš''
ne može bez krekera odmah je probava zeza...a nema bona zuba ni za one pdijgre bebi (riža) krekere
e baš me nasikirala smao tako... nikada do sada nije mi haos nikakav napravila...al bojim se nema više kontole ona sutra ide veterinaru ujutro make će je odvesti kad nas razvuče da se malo konultujemo šta dalje
tiki pa gledaj da svaki dan imas supe kad dodjes kuci s posla da pjedes jedan tanjur moze stajat supa u frizideru Kod mene skoro svaki dan supa domaca sto zbog A sto zbog mm kad dodje s posla obavezno oce jer dole jede suho ...
tiki pa gledaj da svaki dan imas supe kad dodjes kuci s posla da pjedes jedan tanjur moze stajat supa u frizideru Kod mene skoro svaki dan supa domaca sto zbog A sto zbog mm kad dodje s posla obavezno oce jer dole jede suho ...
lana svaki dan jede supu a ja u prosjeku jednom sedmicno, nikad je nisam voljela i bas se natjeram da je pojedem, a sada kako sam trudna varivo ne mogu ni pomirisati, rijetko sta od variva mogu, nekidan sam pravila nesto u pretisu i usput povratila 2 puta samo od mirisa
lana svaki dan jede supu a ja u prosjeku jednom sedmicno, nikad je nisam voljela i bas se natjeram da je pojedem, a sada kako sam trudna varivo ne mogu ni pomirisati, rijetko sta od variva mogu, nekidan sam pravila nesto u pretisu i usput povratila 2 puta samo od mirisa
napisala sam ti vec...donat smijes...svaki dan po malu casu...regulisace ti stolicu...a ako ti supa izaziva mucninu...pravi sebi ono cudo od brasna...mislim supu sa brasnom...to je mene spasavalo...ajnpren...jel se tako zove ...to se za cas napravi...stavis jos malo kima unutra...bude mljac...barem kad si trudan
dadada za pitu. i ja sam nedavno napravila svoju prvu i zeljanicu i sirnicu. od gotovih jufki, naravno.
N u krevetu odavno. nije se naspavala pa nekakva nervozna a ja je liferovala na spavanje. još ne spava, čujem je da nešto "melje" ali zaspat će ona nekako...
vecer žene mi bili na veceri kod roditelja od mm, taman dosli kuci.. sad cu Nikoli dat cokolino iako je danas jeo barem 10 puta i lec ga na spavanje. Danas sam napravila popis kolaca sto pravim za Božic,jedva cekam Jelena drago mi je da je curica bolje Dadada bravo za pitu
dobro vece svima malima i velikima. ja bi trebaal cistiti kucu ali mi se ne da nesto nikako.jedva cekam kad cu na odmor od nove godine pa do sredine januara. svaka cast na piti dadada ja se ne sjecam kad sam pitu napravila mrsko mi kako ne znam sukati a nisam neki fun ovih gotovih jufki iako bi se mogla nakaniti jednom. znaci marijana kod tebe za Bozic na kolace ja volim on sitne razne.
evo mene padobranca da vas nesto pitam. E.je imala malo pelenskog osipa po stidnoj kosti-bas na donjem dijelu stomaka i sad je vec prosao,ali pred spavanje se pocne tu ceskati i sve trazi moju ruku da joj malo pomognem pa ja skinem pelenu malo rukom predjem preko znaci donjeg dijela stomaka-bas gdje je bio osip i onda mirno zaspe- i to vec traje par noci a nema nigdje nista!?