Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Luka mi nesto od juce bojkotuje hranu, valjda dijete skontalo da treba na dijetu, jos malo utrostrucio kilazu, a tek mu 4mjeseca pa valjda dijete skontalo da treba zakociti malo . Sveki mi sinoc otisla, Ana na tuti gleda crtani, tuta pjeva li pjeva, a ona neda da je dignem da bar prospem da prestane pjevati, dijete sjedi li sjedi, a Luka u ljuljaski, pa da malo mozak odmorim Meni se opet na dojci vratila mrsa, ali vise nemam ni snage ni zivaca oko toga da se nerviram niti da idem po doktorima, znam sta ce reci, poskidaj gnojanice, ocisti alkoholom, rivanolom, okupaj se plivaseptom tako da vise mi je muka od doktora i bojkotujem ih.
joj zamilite ja se tako nanervirana do ovoga svrbeša našmrkam pudera i hodam po ofisu...hahahahaha a ono tragovi od šmrkanja...kozistencija slična ako ne i ista
hebemu mrsu više
ih, odličan ti je onda posao kada tako imaš fore do maja... kod mene nekad ne mogu glavu dići, a sada kada je sezona praznika i skijanja i godisnjih (a klijenti su mi 99% strani), oni to ganjaju, tako da malo ohanu sa ljubim ti pitanjima i podpitanjima i zahtjevima, pa ja malo mogu jasati po RR
nama ne daju više da koristimo ono po sedmicu godišnjeg. sada možemo koristiti godišnji samo iz 2 dijela. meni ostale 3 sedmice odmora ali ću ih ostaviti za juni. do tada ću po bolovanjima kada mi bude trebalo slobodnih dana....
hebo vas drzavne institucije..a mi se slomimo buaaaaaaaaa
Ja sam nikakva,kao da me tramvaj pregazio,juce sam pricala sa jednom dr.i nesto sam joj spominjala kako sam se udebljala,i onda sam dosla na to kako sam cesto umorna i kako su mi ruke i noge uvijek ledene,i ona mi je rekla da provjerim obavezno stitnjacu,da uradim privatno nivo hormona,jer sve to sto sam joj ispricala vodi na manjak hormona
Pocahontas kako prestade tuta svirati, evo i sa mojom isti problem, nema sanse da je ucutkam
vratila sam je draga u TL..uzela drugu..i druga svirala-vratim i nju i uzmem neke cuke koje imaju fleke po se bi, a koje se speru kada ih kupas u toploj vodi..nije bilo nista pametnije za 18,90 KM
meni rekoše dok je svirala "izaci je na terasu2..to i uradih i onda odmah čim sam mogla put TL da je vratim...
< Poruku je uredio pocahontas -- 14.12.2011 10:54:21 >
Pa sto se posla tice, bitan posao sam zavrsila (milsim kolegica i ja) sad nemam "obaveza" do maja kad ponovo krece frka trka... Sad je sve laganica, setnje, internet, posta, nista srkletli
kod mene je cijele godine ovako
hebo vas drzavne institucije..a mi se slomimo buaaaaaaaaa
ja dođem na pos'o da se odmorim . doduše sada imam jednu komisiju pa moram raditi ali neće to dugo trajati a i plaća se komisija...a onda opeh hladovina.
Jutro! Evo uz kaficu i jedna suha sljiva u cokoladi mmm Nemojte me cudno gledati,tek sam se probudila. Ali slabo smo sinoc spavali,djecaka zubi slomisee,vakcina opet prolongirana... Jelena ljubi mi curicu na tuti a i djecaka malog,naravno
< Poruku je uredio Amani12 -- 14.12.2011 11:05:14 >
Jutro! Evo uz kaficu i jedna suha sljiva u cokoladi mmm Nemojte me cudno gledati,tek sam se probudila. Ali slabo smo sinoc spavali,djecaka zubi slomisee,vakcina opet prolongirana... Jelena ljubi mi curicu na tuti a i djecaka malog,naravno
Dijete se jos nije probudilo.Zato i jedem ove slatkise,dok on spava... Njega jadnicka muce zubi,pa sad nadoknadjuje njemu prijeko potrebni san... A on se inace ne budi nikad prije devet. Spavalica od rodjenja. I to extremna. Znaju neke RR tete koja je to spavalcina.
Jele, za Anu, ide to na bolje.... Sve hocu da ti kazem, da sam cula od jedne doktorice da se najbolje organizam ocisti od stetnih djelovanja antibiotika cajem od žare, ali ne znam smiju li ga djeca piti, možeš se raspitati... Ljubi mi cupu moju!
Pocy, ja sam te dodala na fb, da se ne pitas ko je , profil slika mutna Esma sa sesirom
Joj, ljudi, ovo sunce unosi zabunu u moj mentalni sklop... sve kontam proljece ce... pa me krene neko ono euforicno raspolozenje, onda kad zasivi, k'o da me neko maljem po glavi klepi...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms