Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro. ja pijem kafu,ovo moje malo me opet ispostovalo,pa spava dok mama kahvenise.bujrum meni danas nema.sad cu mami pa na dzenazu.nevolim te skupove al na ovu moram otic Felix sta di s Anelom u toku noci moram djete plakat kad im je citav dan pod nekim dozivljajima.Alen nije dugo plakao al zato Ajla jest.sinoc place,mm ode do nje i vraca se kaze hoce tebe.ja odem a ona hoce samo da je poljubim i da ona poljubi me morala sam joj se malo uvuci u krevet kad je bila medena
jutro anel zaspo oko 23 , . Ja sam nikaka stomak me boli nisam se naspavala nikako sinoc sam vidila ide mu donja trica desna se upalila crveni se mozda je zato plakao haj ga znaj bem ti zube vise , da oce visse svi niknuti
Jutro i od nas, nama noc prosla sa temperaturum, a jutros je hB nema. I osip se malo smanjio, ima ga jo, ali manje nego juce. Luka se nadigao u 5.15 i meni oci vec na pola koplja. Bebacha zavidim ti na Alenovom spavanju, a tek Amani...uh da moji tako hoce bar par dana
Jutro i od nas, nama noc prosla sa temperaturum, a jutros je hB nema. I osip se malo smanjio, ima ga jo, ali manje nego juce. Luka se nadigao u 5.15 i meni oci vec na pola koplja. Bebacha zavidim ti na Alenovom spavanju, a tek Amani...uh da moji tako hoce bar par dana
Ljubimo vas
super, bas mi je drago da je temperatura bar otišla
jelena drago mi je da nema ture bit ce to dobro abd . Kad ozdravi spavace a i ti ces odmoriti samo strpljenja Mala19994 bas fali valjda brzo popravi kom.
jutro,ja sam danas bas ,nemam pojma sta mi je,ajd bar je lijepo napolju pa cemo malo izaci na zrak valjda cu doci sebi jelena nadam se da se temp. nece vracati i da ce vam od sad biti samo bolje felix pa mozda ti stvarno A. place zbog zubica,ja znam kakve smo mi noci imali kad su mu zubi nicali ,al je on srecom dojio pa sam ga tako smirivala
Ljubimo vas
super;)) nadam se da je vise nece ni imati kako si ti?
Jutro, ja prespavala....zena fino iskljucila alarm i nastavila, i trznem se u 8 Onda na vrat na nos, Lana pije mlijeko-drzi flasicu a ja se presvlacim, kad ce u jednom trenutku : mama pojako, smetas mi Elem malo smo kasnili 5-10 minuta....
Nego gdje je ona Leona , ignorise me na temi bb Jelo
jutroooo jelena super da je Ana bolje, nadam se da cete to brzo preboljeti jel ti svekrva jos tu da se malo odmoris
ja isla jutros da vadim nalaze tako mi je fino nizvadila da mi je evo sva majica krvava
nadam se da su djecica dobro, da ce prehlade brzo proci felix moguce je da su zubici, a i da prezivljava i moja se cura sita isprica po noci i redovno se ujutro zavuce kod nas u krevet da malo zajedno odspavamo
Lady sto smetas djetetu
Jutro, ja prespavala....zena fino iskljucila alarm i nastavila, i trznem se u 8 Onda na vrat na nos, Lana pije mlijeko-drzi flasicu a ja se presvlacim, kad ce u jednom trenutku : mama pojako, smetas mi Elem malo smo kasnili 5-10 minuta....
Nego gdje je ona Leona , ignorise me na temi bb Jelo
joj i ja sam jutros sva nekakva otečena ustala (bar se tako osjećam)..mogla sam plaho nastaviti spavati...a ja sam pomjerila na snooze da mi zvoni za 15 min
a vidjeh neki internu izmedju tebe i leone i da joj umires od shege, ali ja mahalusa moram znati zasto (jer ne kontam )
Ljubimo vas
super, bas mi je drago da je temperatura bar otišla
ja sam skontala da je nas par dežurnih ovdje ujutro koje smo na poslu i "radimo"..ove ostale su aktivne isključivo u sitne sate.. ja vas uskoro pozdravljam, imam bitan sastanak sa bitnim klijentima i onda idem na bitan sastanak na bitan teren...sva sam fensi, šta da vam kažem
Jutro od mene...mene herpes u nosu nervira toliko da bi sad sebi nos otkinula ničim ne mogu namazat...miša mu na nezgodnom mejstu..dok ja dođem štapićem do herpesa kremu poskidam negdje drugo u nosu
ja sam skontala da je nas par dežurnih ovdje ujutro koje smo na poslu i "radimo"..ove ostale su aktivne isključivo u sitne sate.. ja vas uskoro pozdravljam, imam bitan sastanak sa bitnim klijentima i onda idem na bitan sastanak na bitan teren...sva sam fensi, šta da vam kažem
ja najviše volim terenske sastanke svašta nešta obavim
JA sam sve bitne poslove zavrsila do 05.12. sad sam libero, ponovo liberoooooooooooo do maja iduce godine
Jutro od mene...mene herpes u nosu nervira toliko da bi sad sebi nos otkinula ničim ne mogu namazat...miša mu na nezgodnom mejstu..dok ja dođem štapićem do herpesa kremu poskidam negdje drugo u nosu
jojjjjjjj i ja sam osjetljiva na te herpese, a meni srećom samo na usni skoči i nije nikad bio tako strašan...meni jedino pomogne zaszšivanje baby puderom..Hebo kreme i kremice, čini mi se kao da ga samo raznesem svuda i produžim mu trajanje
ja najviše volim terenske sastanke svašta nešta obavim
žene, šta vam je, ja sam fakat ozbiljna u konkretnom slučaju doduše
spomenuh jučer merhaba macu, pa imamo situVaciju
< Poruku je uredio pocahontas -- 14.12.2011 10:24:56 >
JA sam sve bitne poslove zavrsila do 05.12. sad sam libero, ponovo liberoooooooooooo do maja iduce godine
joj meni vorolex pomaže...al nema šanse da ga namažem...ničim na to mjesto... do juče me handri ... hakd juče me bolilo a sad me svrbi...čini mi se lakše kad boli nego kad svrbi