Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mama2009 bananice ne fali nista i ja je volim i koristim sebi AL A nikad nisam dala niti cu dat da ga navikavam jos na to nisam luda, dosta mu kecapa i to ponekad.
nemoze dok ja jos mogu malo upravljat snjim to mi se nesto nikako ne svidja sta ja znam neka daje tko hoce al gledam da sto nije bas za njega nije da ne dajem bar zasad dok mogu ...
Vece...meni bili gosti, a oci mi na pola koplja...jedva sam izdrzala, uzas... Lani ukidam cuclu oreko dana, samo dobije kad ide spavati preko dana i uvece, nervozna je kao pasce...kad sam je dala u krevetu njenoj sreci nije bilo kraja....al sam cvrsto oddlucila, nema je prkeo dana i tacka...ne bi li i to pridonijelo da pocne jesti... I definitvno prolazi samo hrana na kasiku...corbice i supe...i to je nesto pa jelte
Dobro dosla... Ali ovo je bilo kao grom iz vedra neba Mozes li se predstaviti Nista lose ne mislim ali eto bilo bi lijepo kad bi nam nesto napisala o sebi....
Dobro dosla... Ali ovo je bilo kao grom iz vedra neba Mozes li se predstaviti Nista lose ne mislim ali eto bilo bi lijepo kad bi nam nesto napisala o sebi....
predstavila se zena na drugoj temi, jedva je nasla ovu
Ma nije bitno, pa nismo mi na tim temama?...treba ako vec pise ovdje bar se napisati cao, ja sam ta i ta...i sl... Pa da joj pozelimo dobrodoslicu, nego zena napisala hej evo mene i jos 2-3 posta, niko ih haman nije ni vidio a kamoli odgovorio na njih... Mislim nije obavezno, nemojte me napadati ali po meni sasvim normalno
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
sad fakat odoh...i ti lejdi dolazis u kasne sate... Lana barem kasikom jede
Jbg, maloprije odose gosti Tjesim se da je to dobro... Mada dobivam savjete kao treba sve jesti a samo corbe i supe.....pa evo mu dukat ko je natjera... Meni je vise svega preko glave....