Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady to je super...dijete jede lašikom...ti u supu svašta možeš staviti i čorbicu...doće vrijeme d aona jede i ostalo...
Zasto da ne? Pa hajde ti bani kao padobranac, na nekom forumu i reci evo mene...pa ce ti svi reci a izvini ko si ti? Mislim normalno... Ne mislim da trbea romane pisati Kazes ja sam ta i ta, imam toliko dijete, trudna-nisam...
pa na sta bi licilo kad bi se svi na svakoj temi predstavljali
Zasto da ne? Pa hajde ti bani kao padobranac, na nekom forumu i reci evo mene...pa ce ti svi reci a izvini ko si ti? Mislim normalno... Ne mislim da trbea romane pisati Kazes ja sam ta i ta, imam toliko dijete, trudna-nisam...
evo i mene, umorna uzas jedan, jedva gledam, ledja me bole,a imam i tvrdu stolicu- ne mogu u wc i ide mi se pravi, ko da imam loptu u stomaku (osim trudnoce), bas se patim, skroz me zatvorilo malo set_ala poslije posla sa lanom i mamom, jedva, bas sam fuj sutra ujutro vadim nalaze- standardno krv u urin i vaginalni bris zbog bijelog pranja, pa popodne u skolu, imam i sjednicu do 8, nema me kuci prije pola 9, crknucu najradije bih da odspavam 24 sata, tako mi fali...
ne znam smiješ li (a ne vidim zašto ne bi smjela ) da koristiš Mg šumeće tablete od Dietpharma..meni su one odlične bile za grčeve u listovima u trudnoći, ali i odlično regulišu stolicu..ja nikad nisam imala s tim problema u trudnoći, pa ni nakon poroda, ona prva bolna stolica - kod mene sve prošlo odlično i bez problema ikakvih!
< Poruku je uredio pocahontas -- 15.12.2011 7:50:22 >
Sad sam svog momka puc-puc momacki,izasli vani setali neda ruku,hoce sam da hoda(e neces ga majci) i 1234 barustina je preletio,doduse u gumenjacima,ali vrhunac je bio kad se sav prostro u jednu kod Mercura.Joj neznam bili ga tu mlatila ili bih se bacila s mosta Dosli kuci sav mokar,al suti.Ja ga pitam:jeli se mami ne da ruka? kaze on necu mama ise majkemi sipka je radila,i na kraju je SAM otisao u svoj krevet,i zaspo,Sve jeca i govori:necu mama majkemi ise Tako zavrsi nasa setnja od 15 minuta a dan je divan
jutro i od nas...tj dan . Moj momak i jutros u pola sest se probudio i evo sad zaspa tek, ali ne vrijedi mi lijegati kad ce Anuska za koji minut biti na nogama. Ja mislim da nicija djeca ovako malo spavaju kao moja...utjesite me .
Ako vam je za utjehu i kod nas je spavanje otišlo do vraga,po noći dijete spava po 6-7h ( i u ovih 6-7 ima jedno 3-4 buđenja/dojenja) a dnevna spavanja su 2x po nepun sat..
Ja se nadam da će brzo proći i da su zubići (opet)
dubravka jeste li isli pedijatru, sta kazu za nalaze?
Jesmo, ma sve uredu, kaže dr. njima je najbitniji taj hemoglobin a kod nas je to ok, ono ostalo što sam pisala kaže može se prehranom "dotjerati" jer nije tako strašno, samo eto da češće jede sve što ima željeza.
Jutro i od nas,evo gledaju crtani,a ja malo da vidim sta ima na ovoj kanti od kompjutera otisao je u nepovrat samo cekam kad ce skroz prestati raditi
Jelena,ti nikako da se naspavas ko covjek,haj ja barem na tom polju nemam problema
Juce sam ostala jer je moja Farah krenula stopama svoga brata,nesto se naljutila,kad se baci na pod i poce lupati glavom,nisam mogla da vjerujem kontam pa zar i ti sine,komsije ce definitivno izluditi
jutrooo vidim ima nenaspavanih i ja sam nekakva nenaspavana, umorna, a ko me je juce tjesio eto vikenda tuzna vijest je da ja radim vikend tako da nista od mog naspavavanja jel ide ovako
drago mi je da su djeca bolje
lady super za corbice, moja pojede kako kad, a najvise mrzim kad nam neko dodje kad je vrijeme rucka i onda ona od uzbudjenje nece ni da jede, uh najradije bi te goste izbacila