|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju?
11.6.2010 0:11:49   
Mona Mohamed
IZVORNA PORUKA: myb@by

I ja sam nasla kombinaciju za svadbu koja je u subotu. Haljina je crne boje,uzeg kroja do iznad koljena i sa prelijepim dekolteom (taman da upakujem mlijecne sike user posted image ),na noge cu obuti zlatne sandale, zlatna pismo torbica i zlatni nakit user posted image . Sve u svemu ja sam zadovoljna. Samo jos ne znam sta sa kosom da uradim,da li da je samo ravno isfeniram ili mozda napravim neku ležerniju frizuricuuser posted image

Zavisi od oblika lica..Ali kad si vec tako odlucila da izgledas, meni ljepsi zvuci da malo podignes kosu..Onako lezerno..Nakit ce ti tada vise doci do izrazaja..

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 251
11.6.2010 0:16:41   
myb@by
Hvala na odgovoru Mona, vjerovatno ce tako i da bude sa frizuricom user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 252
11.6.2010 0:19:14   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

e moja myb@by da nismo na istoj svadbiuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa da ne uletimo sa zlatnim sipama i torbicom...
a na autu RR naljepniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a "dekotleti" nam pucaju od mlijeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sve je moguce, moja svadba je na rimskom mostu.

e nije istauser posted image user posted image user posted image
al i ja sam svoje sike jedva uprcala u tunikuuser posted image user posted image user posted image iako ne dojimo evo skoro 2 mjeseca...haman su i veće majko milauser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 253
11.6.2010 0:22:47   
Anoniman
Hanady koji ti je br.haljinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ljeto dodje a nesto si mi obecalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 254
11.6.2010 0:22:57   
myb@by

e moja myb@by da nismo na istoj svadbiuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa da ne uletimo sa zlatnim sipama i torbicom...
a na autu RR naljepniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a "dekotleti" nam pucaju od mlijeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sve je moguce, moja svadba je na rimskom mostu.

e nije istauser posted image user posted image user posted image
al i ja sam svoje sike jedva uprcala u tunikuuser posted image user posted image user posted image iako ne dojimo evo skoro 2 mjeseca...haman su i veće majko milauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja se sve nadam da ce malo ispuhati poslje dojenja,samo da se hoce vratiti na moju trojku.Sad su između cetvorke i petice i iskreno pravo me nerviraju.Ali opet bolje i to nego da uvehnu user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 255
11.6.2010 0:25:40   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa

Hanady koji ti je br.haljinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ljeto dodje a nesto si mi obecalauser posted image user posted image user posted image user posted image

pantole 38, tunika 38 a haljine obe 40 s tim da sam osatavila malo lifta upravo radi grudi a i ljeto je da ima kuda da puhaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 256
11.6.2010 0:53:30   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

pantole 38, tunika 38 a haljine obe 40 s tim da sam osatavila malo lifta upravo radi grudi a i ljeto je da ima kuda da puhaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

odlicno napredujemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 257
11.6.2010 0:56:37   
Hanady RR
odlično napredujemo...e sad ću slike da vam stavljam...samo da maznem mobilac iz spavaćeuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 258
11.6.2010 1:04:43   
milenium
ja čekam hanady,bila sam otišla film gledati,i sve mislila slike će me dočekati kad tamo ništa.
btw.film cameron diaz i ashton kutcher,vjenčali se,nisu se slagali,razveli se pa se opet sastali jer su shavtili da se radilo o sitnicama i glupostima(ja se odmah sjetila saraykeuser posted image )
pomirit će se i ona vidjet ćete viuser posted image

Neposredna veza do poruke: 259
11.6.2010 1:05:56   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium

ja čekam hanady,bila sam otišla film gledati,i sve mislila slike će me dočekati kad tamo ništa.
btw.film cameron diaz i ashton kutcher,vjenčali se,nisu se slagali,razveli se pa se opet sastali jer su shavtili da se radilo o sitnicama i glupostima(ja se odmah sjetila saraykeuser posted image )
pomirit će se i ona vidjet ćete viuser posted image

user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 260
11.6.2010 1:24:04   
marny

odlično napredujemo...e sad ću slike da vam stavljam...samo da maznem mobilac iz spavaćeuser posted image user posted image user posted image user posted image

oćel to il da iden leć user posted image , kasna je urauser posted image

Neposredna veza do poruke: 261
11.6.2010 1:29:54   
milenium
hanady brže,mm mi se oladiuser posted image

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 262
11.6.2010 1:38:23   
Hanady RR
evo slikala samo da postavim

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 263
11.6.2010 1:50:53   
Hanady RR
evo prva kombinacija

user posted image
cipele, torbica, narukvica i naušnice vise na narukvici

user posted image
tunika
user posted image
pantalone

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 264
11.6.2010 1:52:52   
Hanady RR
svatovi broj 2
user posted image
evo cipel i torbica i naušnice su na tašnici viseuser posted image
user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 265
11.6.2010 1:54:49   
Hanady RR
svatovi broj 3
user posted image
user posted image
e ovdje je dvoje naušnica...samo da skontam frizuru ako podignem kosu idu prve ove što više sjaje ako pustim kosu idu ove kuglice viseće...

tašna i cipele lak crni iz svatova broj 2.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 266
11.6.2010 1:58:18   
milenium
user posted image user posted image najbolje mi je ono pod 2,haljina mi je user posted image

btw.ne mora ti sve bit crno,možeš npr crnu haljinu a zlatne sandale i zlatnu torbicuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 267
11.6.2010 1:59:24   
milenium
a naušnice su ti predivne(pod3),ja se nikako nebi mogla odlučit koje biuser posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 268
11.6.2010 2:00:56   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium

user posted image user posted image najbolje mi je ono pod 2,haljina mi je user posted image

btw.ne mora ti sve bit crno,možeš npr crnu haljinu a zlatne sandale i zlatnu torbicuuser posted image

pa to mi je opcija pod 3 uz haljinu 3 da obučem zlatno al otom.potom...
sad u subotu idme u hlačama jer imam i varijantu šerijetskog pa samo preko šal i pokrijem i ruke...

e 2 mi je najvažnije...jako volim ovaj par koji se uzima

a 3 me na foru pozvaše...jedva sam ih ugurala ovaj mjesecuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 269
11.6.2010 11:43:58   
Anoniman
Hanady kombinacija br.2 ali sa zlatnim detaljima mi je za 5+ a crne sandale i torbicu mozes sa komb. br.1user posted image

Neposredna veza do poruke: 270
11.6.2010 12:16:05   
ivana st
Hanady ova haljina iz druge kombinacije mi je za 5 i cipele i torbica iz izloga broj 1 user posted image user posted image user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 271
11.6.2010 12:59:10   
Hanady RR
e cure moje hvala...
elem troje je svatova...
morala sam kimbinirat da u svakim imam nešto što bi od mene ko poželiouser posted image user posted image user posted image user posted image

haljina broj 2 je zsista boli glava....i definitvno je kupljena za svatove broj 2...ona na sebi ima male detalje tipa cnih sjanih elemanta...no na zlatnim sandalama imam odozgo srebrene detalje i cirkone i onda me strah da bi kobinovanje to dvoje bilo previše džidža na jednom mjestu.

E sad ja ću se vama slikati u zavšnoj fazi u svakoj od ovih kombinacija...kako koja subota na red stiže...vidjet ćete da sam u svakoj dovela džidže na mnimum a postigla sam spajanje seksipila i elegancije u jednouser posted image kao to mi je i bo cilj...mada mi je najdraži cilj smanjenje broja sa 46 na 40 ili 38 u zavisnosti od kroja user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 272
11.6.2010 13:16:54   
Visnja RR
meni haljina br 2 user posted image  ...i prva kombinacija je odlicna... ali i treca ce mi dobro doci user posted image user posted image
jedva cekam da vidim fotke sa svatova user posted image  bices cici-miciuser posted image fensi-smensi....user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 273
11.6.2010 14:20:59   
Ilhana RR
Hanady draga sve ti je za 10 =))))

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 274
11.6.2010 22:16:49   
myb@by
Hanady najbolja mi je kombinacija br.2,kao sto milenium rece mozda bi ti super isle zlatne sandale i torbica uz kombinaciju 2. I ostale su kombinacije za 10 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *