Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 0:11:49
Mona Mohamed
IZVORNA PORUKA: myb@by
I ja sam nasla kombinaciju za svadbu koja je u subotu. Haljina je crne boje,uzeg kroja do iznad koljena i sa prelijepim dekolteom (taman da upakujem mlijecne sike ),na noge cu obuti zlatne sandale, zlatna pismo torbica i zlatni nakit . Sve u svemu ja sam zadovoljna. Samo jos ne znam sta sa kosom da uradim,da li da je samo ravno isfeniram ili mozda napravim neku ležerniju frizuricu
Zavisi od oblika lica..Ali kad si vec tako odlucila da izgledas, meni ljepsi zvuci da malo podignes kosu..Onako lezerno..Nakit ce ti tada vise doci do izrazaja..
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 0:19:14
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
e moja myb@by da nismo na istoj svadbi pa da ne uletimo sa zlatnim sipama i torbicom... a na autu RR naljepnice
,a "dekotleti" nam pucaju od mlijeka .Sve je moguce, moja svadba je na rimskom mostu.
e nije ista al i ja sam svoje sike jedva uprcala u tuniku iako ne dojimo evo skoro 2 mjeseca...haman su i veće majko mila
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 0:22:57
myb@by
e moja myb@by da nismo na istoj svadbi pa da ne uletimo sa zlatnim sipama i torbicom... a na autu RR naljepnice
,a "dekotleti" nam pucaju od mlijeka .Sve je moguce, moja svadba je na rimskom mostu.
e nije ista al i ja sam svoje sike jedva uprcala u tuniku iako ne dojimo evo skoro 2 mjeseca...haman su i veće majko mila
ja se sve nadam da ce malo ispuhati poslje dojenja,samo da se hoce vratiti na moju trojku.Sad su između cetvorke i petice i iskreno pravo me nerviraju.Ali opet bolje i to nego da uvehnu
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 0:25:40
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
Hanady koji ti je br.haljina ljeto dodje a nesto si mi obecala
pantole 38, tunika 38 a haljine obe 40 s tim da sam osatavila malo lifta upravo radi grudi a i ljeto je da ima kuda da puhaaaaaaaaaa
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 0:56:37
Hanady RR
odlično napredujemo...e sad ću slike da vam stavljam...samo da maznem mobilac iz spavaće
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 1:04:43
milenium
ja čekam hanady,bila sam otišla film gledati,i sve mislila slike će me dočekati kad tamo ništa. btw.film cameron diaz i ashton kutcher,vjenčali se,nisu se slagali,razveli se pa se opet sastali jer su shavtili da se radilo o sitnicama i glupostima(ja se odmah sjetila sarayke ) pomirit će se i ona vidjet ćete vi
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 1:05:56
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium
ja čekam hanady,bila sam otišla film gledati,i sve mislila slike će me dočekati kad tamo ništa. btw.film cameron diaz i ashton kutcher,vjenčali se,nisu se slagali,razveli se pa se opet sastali jer su shavtili da se radilo o sitnicama i glupostima(ja se odmah sjetila sarayke ) pomirit će se i ona vidjet ćete vi
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 1:38:23
Hanady RR
evo slikala samo da postavim
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 1:50:53
Hanady RR
evo prva kombinacija
cipele, torbica, narukvica i naušnice vise na narukvici
tunika
pantalone
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 1:52:52
Hanady RR
svatovi broj 2
evo cipel i torbica i naušnice su na tašnici vise
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 1:54:49
Hanady RR
svatovi broj 3
e ovdje je dvoje naušnica...samo da skontam frizuru ako podignem kosu idu prve ove što više sjaje ako pustim kosu idu ove kuglice viseće...
tašna i cipele lak crni iz svatova broj 2.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 2:00:56
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium
najbolje mi je ono pod 2,haljina mi je
btw.ne mora ti sve bit crno,možeš npr crnu haljinu a zlatne sandale i zlatnu torbicu
pa to mi je opcija pod 3 uz haljinu 3 da obučem zlatno al otom.potom... sad u subotu idme u hlačama jer imam i varijantu šerijetskog pa samo preko šal i pokrijem i ruke...
e 2 mi je najvažnije...jako volim ovaj par koji se uzima
a 3 me na foru pozvaše...jedva sam ih ugurala ovaj mjesec
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 12:59:10
Hanady RR
e cure moje hvala... elem troje je svatova... morala sam kimbinirat da u svakim imam nešto što bi od mene ko poželio
haljina broj 2 je zsista boli glava....i definitvno je kupljena za svatove broj 2...ona na sebi ima male detalje tipa cnih sjanih elemanta...no na zlatnim sandalama imam odozgo srebrene detalje i cirkone i onda me strah da bi kobinovanje to dvoje bilo previše džidža na jednom mjestu.
E sad ja ću se vama slikati u zavšnoj fazi u svakoj od ovih kombinacija...kako koja subota na red stiže...vidjet ćete da sam u svakoj dovela džidže na mnimum a postigla sam spajanje seksipila i elegancije u jedno kao to mi je i bo cilj...mada mi je najdraži cilj smanjenje broja sa 46 na 40 ili 38 u zavisnosti od kroja
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 13:16:54
Visnja RR
meni haljina br 2 ...i prva kombinacija je odlicna... ali i treca ce mi dobro doci jedva cekam da vidim fotke sa svatova bices cici-mici fensi-smensi....
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 22:16:49
myb@by
Hanady najbolja mi je kombinacija br.2,kao sto milenium rece mozda bi ti super isle zlatne sandale i torbica uz kombinaciju 2. I ostale su kombinacije za 10