Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 22:50:40
sarayka
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium
ja čekam hanady,bila sam otišla film gledati,i sve mislila slike će me dočekati kad tamo ništa. btw.film cameron diaz i ashton kutcher,vjenčali se,nisu se slagali,razveli se pa se opet sastali jer su shavtili da se radilo o sitnicama i glupostima(ja se odmah sjetila sarayke ) pomirit će se i ona vidjet ćete vi
Hvala ti dušice moja, sve ste vi meni divnee Hvala i sto sam u filmu bila C.Diaz
PS: sve kombinacije od Hanady su super, posudis mi neku ?
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 22:57:36
sarayka
Meni je komb.br 1 onako kako te ja zamisljam , tunika je prekrasna i IN je, a cipele i tasna pun pogodak
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 23:19:35
Mona Mohamed
Sve je jako lijepo, ali + vise ide za kombinaciju broj 2. Nekako bih te bas mogla zamisliti u tome. Predivno izgleda. I ja jedva cekam slike.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 15.6.2010 9:44:20
Hanady RR
evo mene u kombinaciji 1 svatovi uspješno prošli... vruće bilo pa sam kosu podigla inače sam je bila pustila...sreća glavate žena opa mi ''konjski rep'' fino stoji nema cipela na slici...a šta ćeš nisma mogla ljude molit da mi cipele slikaju
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 15.6.2010 10:04:27
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: taurus
prelijepo meni je ova kombinacija najbolja od sve tri
i mamicu i pupicu
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.6.2010 22:04:25
Hanady RR
i evo ide kombinejšn broj 2.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 22.6.2010 7:23:59
Mona Mohamed
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
hanady, ja bi da glasam Kombinacija 2 s tim da bi, što neko reće, kombinovala zlatne cipele i tašnu
Slazem se s Enisa_Sara. Prelijepo izgledas.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 27.6.2010 23:08:10
ziki
Eto i mene sa mojim dilemama, trilemama... Svadbe inace ne volim, ni sebi nisam pravila al ovoj moram da pisustvujem. Kupila sam haljinu i mislim se koju od prilozenih kombinacija da upotrebim a i sandale su ?Varijanta 1
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 27.6.2010 23:13:04
ziki
Varijanta 2
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 27.6.2010 23:17:09
ziki
Varijanta 3: Koji vam se nacin vezanja najvise svidja i dajle prijedloge za sandale pls
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 27.6.2010 23:17:34
klemzi
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Meni se svidja varijanta 2.
I meni
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 27.6.2010 23:22:25
sarayka
Sve varijante su ok na svoj nacin , a sandale jako visoke boje srebra i sa kaišićima i takva malena tašnica...to je meni ok..
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.7.2010 21:26:58
Hanady RR
eh ide večeras...tek sam se danas slika dograbila
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.7.2010 23:01:08
Hanady RR
kombinejšn 3...i dosta do mene...