Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.7.2010 23:55:50
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: taurus
Hanady mijenjam mišljenje ipak mi je ova zadnja kombinacija najelegantnija a ja takve volim
e draga moja...glvano ja sam se ukombinirala i sve je poršlo... a definitvno svaku sam prilagodila vjenčanju kakvo je bilo...ova treća i bila je na najvećem nivou...pa eto drago mi je uspjela sam
hvala svima na pohvalama i pomoći...fakat tri svadbe isti mjesec što je puno puno je.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2010 15:19:44
ziki
Evo i mene, kako sam postavila slike ujutru mi je odmor bio pod znakom pitanja i svadba pasam bila ljuta i nisam ni gledala temu A sad se sve sredilo hvala Bogu i dala sam se u potragu za sandalama i razočarala se. Tražim sreberene sandale( kao što mi je savjetovano) sa štikolm od 5 do 8 cm, jer inače ne nosim štiklu i ne znam da hodam na većoj, i nema. Ako i nađem model nema broja. U planici sam vidjela jedne fine ali mi ne odgovaraju jer mi je stopalo malo šire. Ako se vidjele neke koje odgovaraju opisu javite. Traže se sandale, nalazaču slijedi nagrada Vezano za vezanje haljine meni se varijanta 2 najviše sviđa, najudobnija mi je ali još ću razmislit.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2010 16:05:21
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Ziki, gdje si našla onu kul može vako-može nako haljinu?
i mene zanima
a meni je 2 najbolja kombinacija...za nacedenu priliku...
i nemora biti srebrena sandala... u city fesionu u štrosmarevojoj imaju splatke sive antilopne a sandaleta...a takvu torbicu imaš u ZARI kod vjenice...manja pismo sa srebrenim lancem na sebi...neki fol....
elem ovo dvoje zajedno dođu 130 KM... ali je takva kombinacija da dozvoljava hipet nošenja u narednim godinama pa čak i uz hlače na peglu i dobre traperice sa kraćim sakoom.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2010 16:06:32
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: mamine oci
Joj jest ovo dobroooo , Ti, Hanady, zeno...kako slike(citaj:svadbe) odmicu ti sve zgodnija i zgodnija
e da mi je vala jedna za moreta.... uz rimljanke bi mi išla perfect
hvala pahuljice...trudim se
ma sve su to nijanse...ista žena al sve zavisi od obleke
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2010 23:03:37
neki
Eh sad meni treba savjet,imam dvije svadbe krajem mjeseca,nemam pojma sta da obucem... Dajte koji savjet,sta da obucem,a da sakrijem stomak...Haljinica,tunikica u kombinaciji sa helankicama,ma bilo sta,ja nemam predstave niti ideje Hvala unaprijed
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2010 23:11:11
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: neki
Eh sad meni treba savjet,imam dvije svadbe krajem mjeseca,nemam pojma sta da obucem... Dajte koji savjet,sta da obucem,a da sakrijem stomak...Haljinica,tunikica u kombinaciji sa helankicama,ma bilo sta,ja nemam predstave niti ideje Hvala unaprijed
neki ova haljina iz kombinacije broj 2...savršena je za skrivanje stomaka...
garant daje mogućnosti da se središ fantastično... i da u belllismi u imporatne centru najveće je sniženje od svih ostalih bellisima...ima divnoih haljinica koje te mogu stomaka kotarisat po vrlo povoljnim cjenama.
a tunika...pa sad u calipsu imaju 2 onako sipmatične koje mogu na helanke...al ženo tebi treba usko...ti si zgodna ...tako da široka tunika bezveze bi te pokrila...
lijepo ti haljinicu obuci...
ima divna u belisimi duga...gore guma a duga ...daje mogućnost da se središ ko curetak a stomaka na mapi nema.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2010 23:12:30
veeseelaa
Neki nadji neku haljinu koja se počinje širiti ispod grudi, one super prekriju stomak! sad su one in a pune su ih radnje ja nisam za dvodjelne kombinacije, ovako s haljinom završiš svu brigu
< Poruku je uredio veeseelaa -- 6.7.2010 23:13:01 >
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2010 23:14:49
Visnja RR
meni nekako helanke ne idu na vjencanje... mozda neka tunika i lanene pantalone sa sirokim nogavicama i sandalicu na visu petu...izduzice te i bices elegantna
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2010 23:15:39
neki
Ja sam prije za opciju tunikice i helanki,ali dolazi u obzir i haljinica,sto da ne,ne pamtim kad sam se skockala Hvala na prijedlozima,nego ode Neki u obilazak radnji ovih dana Kakva je ponuda u Little Indiji???
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2010 23:17:38
neki
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
meni nekako helanke ne idu na vjencanje... mozda neka tunika i lanene pantalone sa sirokim nogavicama i sandalicu na visu petu...izduzice te i bices elegantna
Pa mozda i ne idu helanke,ali uz neku pravo lijepu i "bogatu" tuniku,mozda i ne bi bilo lose...
A u visokim petama prvo moram nauciti hodati To ja bas rijetko obujem
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2010 23:18:22
Hanady RR
Ja sam prije za opciju tunikice i helanki,ali dolazi u obzir i haljinica,sto da ne,ne pamtim kad sam se skockala Hvala na prijedlozima,nego ode Neki u obilazak radnji ovih dana Kakva je ponuda u Little Indiji???
šarena brate.... i široka... sve nekako vrećasto...ja ipla i našla suknjicu bijelu i crnu na pola koljena lan....to ko fol za moreta uzela...a evo po kući ih nosam
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2010 23:20:59
neki
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
šarena brate.... i široka... sve nekako vrećasto...ja ipla i našla suknjicu bijelu i crnu na pola koljena lan....to ko fol za moreta uzela...a evo po kući ih nosam
Doduse jesu presareni,ali po coskovima se svega moze naci,a da nije vrecasto
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2010 23:21:59
Trnoruzica
IZVORNA PORUKA: ziki
Evo i mene, kako sam postavila slike ujutru mi je odmor bio pod znakom pitanja i svadba pasam bila ljuta i nisam ni gledala temu A sad se sve sredilo hvala Bogu i dala sam se u potragu za sandalama i razočarala se. Tražim sreberene sandale( kao što mi je savjetovano) sa štikolm od 5 do 8 cm, jer inače ne nosim štiklu i ne znam da hodam na većoj, i nema. Ako i nađem model nema broja. U planici sam vidjela jedne fine ali mi ne odgovaraju jer mi je stopalo malo šire. Ako se vidjele neke koje odgovaraju opisu javite. Traže se sandale, nalazaču slijedi nagrada Vezano za vezanje haljine meni se varijanta 2 najviše sviđa, najudobnija mi je ali još ću razmislit.
Pogledaj ti malo po pijaci, ima i tamo srbrenih, ako si naumila njih
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2010 23:27:26
neki
IZVORNA PORUKA: milenium
neki možeš neke farmerice dobre i na to neki korzet koji će ti stegnut stomak,što veća štikla i ožeži
Joooooooj zenooooooooooooooooooo,ne spominji mi korzete Nedavno ja u New Yorkeru,i zena isprobava korzete i ostalo sexy rublje,jaooooooooooooo kad je pocelo kipiti sa strana,UZASSSSSSSSSSS Helem jok korzeti,nazalost Barem dok ne stesem stomak(a to Bog zna kad cu)...