Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.7.2010 23:34:23
Visnja RR
ma neki najbolje ti je one sandalice sa punom ali tanjom petom ( hm valjda sam objasnila) ne volim se ni ja patiti na stiklama ali ovakve su kao da po spuzvi hodas
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 7.7.2010 8:29:01
ziki
Hvala za informaciju o sandalama, ako uspijem da ubijedim muža da idemo svo toje u Sa po auto pa da pogledam. A haljina je kupljena u bellisimi u Gračanici, s tim da je ovo kreacija njihovog povremenog kreatora pod njegovim logom congocieli ili slično nisam zapamtila. Žena koja radi ga zna pa na spratu drži i po nekoliko modela koji su mi pravo dobri, totalno su ludi modeli i uglavnom super stoje svima a vrlo četo je unikatna veličina pa se ne deprimiraš kad je broj xy a bio 36-38
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 7.7.2010 9:53:45
Lejla Ka
Ziki, haljina je mrak! Super će bit kako je god okreneš. Možeš u toku svadbe navratiti u toalet i izaći u potpuno drugoj haljini. Jako bih voljela vidjeti kako je napravljen ovaj dio koji ide preko unutrašnje haljinice, fascinantan mi je, odmah bi ga kopirala
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 7.7.2010 9:59:56
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ma neki najbolje ti je one sandalice sa punom ali tanjom petom ( hm valjda sam objasnila) ne volim se ni ja patiti na stiklama ali ovakve su kao da po spuzvi hodas
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.7.2010 21:50:22
škorpija
žene pomagajte, imam svadbu u iduću subotu, udaje mis e draga prijateljica, ustvari neće biti veliko vjenčanje, već ručak za rpijatelej u nekom restoranu sa baštom , e ne želim da kupujem ništa (taj novac koji sam planirala potrošiti na outfit planiram njoj dati kao poklon uz ono što sam već planirala pokloniti) e sad setra mi je poslala malu crnu haljinu sa tankim bretelama i dužine do koljena, prezadovoljna sma kako mi stoji, uz to sam planirala obuti sandale sa tankim trakicama, crne sa petom od nekih 6-7 cm.
E sad ne znam kakav nakit da stavim da podignem tu konbinaciju, kontala sma nešto možda u boji srebra, naušnice ne bih ne podnosim, znači ostaje ogrlica i anrukvice i voljela bih možda neki svečaniji rajf jer to baš volim, savjetujte mi šta da stavim i iskombinujem da ne bude previše ili možda u nekoj drugoj boji nakit, ne znam, tražim na intrnetu, ali nemmogu da nađem neku lijepu kombinaciju
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.7.2010 21:56:09
Anoniman
haj skonta...mora da imas nesto staro..od bake..prabake...meni to nekako najbolje ide uz te crne, male, moderne, jednostavne haljinice...ja imam od moje bake srebrenu ogrlicu...bas..bas dobr ide uz jednostavne stvarcice
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 19.7.2010 13:08:06
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: škorpija
žene pomagajte, imam svadbu u iduću subotu, udaje mis e draga prijateljica, ustvari neće biti veliko vjenčanje, već ručak za rpijatelej u nekom restoranu sa baštom , e ne želim da kupujem ništa (taj novac koji sam planirala potrošiti na outfit planiram njoj dati kao poklon uz ono što sam već planirala pokloniti) e sad setra mi je poslala malu crnu haljinu sa tankim bretelama i dužine do koljena, prezadovoljna sma kako mi stoji, uz to sam planirala obuti sandale sa tankim trakicama, crne sa petom od nekih 6-7 cm.
E sad ne znam kakav nakit da stavim da podignem tu konbinaciju, kontala sma nešto možda u boji srebra, naušnice ne bih ne podnosim, znači ostaje ogrlica i anrukvice i voljela bih možda neki svečaniji rajf jer to baš volim, savjetujte mi šta da stavim i iskombinujem da ne bude previše ili možda u nekoj drugoj boji nakit, ne znam, tražim na intrnetu, ali nemmogu da nađem neku lijepu kombinaciju
Pošto nije klasično vjenčanje ja bih ubacila neku boju sa LBD, npr crvenu, ili neku drugu koju voliš (uz crno ide svaka?. Ovo u smislu, torbice ili cipela ili neke bogate ogrlice i deblje narukvice, ili marame, ili kaiša ..., da daju malo vesele, ležerne, ljetne note klasici.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 19.7.2010 13:40:42
mama Nataša
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: zinanina
Lejla, to sam i ja mislila, ali ovo su jedine bijele koje imam, pa sam ih sad obula, a ni meni ne idu, preniska je peta i nekako su tetaste.
Nekako ja ne bih išla na bijele sandale. Bijela mi ili za mladu ili za nane
ajd što si nekakva, a ja kupila baš bijele
a ima li opcija da ne bud ehaljina nego npr. farmerice ono uske pravo i bijela košulja? e onda bi išle i bijele sandale, još na kakvu ohoho štiklu ama super!
< Poruku je uredio mama Nataša -- 19.7.2010 13:41:49 >
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 19.7.2010 14:24:03
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Hannica kako si uspjela promjenit haljinu i vratitio se u istu pozu bez centometra odstupanja...
Ja mislim da je u Photoshop-u nalijepila haljine Ova je druga nekako svakodnevna, išla bi i sa papučama. Ova prva je ipak svečanija, više za svadbu. Samo daj neke seksi sandalice da idu uz ovu lijepu kragnu i gola ramena.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 19.7.2010 14:38:57
milenium
IZVORNA PORUKA: zinanina
Hajte, molim vas da čujem vaše mišljenje, koja je bolja.
nije moj stil ni jedna ni druga al ja bi ipak od ovog:prva haljina i neke jako dobre štikle,sa što većom petom,torbica neka pismo i to je to.
još nešto:zašto ovu prvu haljinu nebi malo pokratila,a po mogućnosti i suzila ,ono da se sužava prema koljenima.ili,ista duljina ali na koljenima da je skroz uska,ono da ne pleše.bilo bi ti profinjenije.moje mišljenje.e sad ,svak ima svoj stil.eto.sretno u svatovim.
< Poruku je uredio milenium -- 19.7.2010 14:42:16 >
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 19.7.2010 20:31:25
Anoniman
Ma meni se ova prva haljina zapravo nikako ne sviđa, a htjela sam čuti vaše mišljenje za slučaj da griješim. Najvjerovatnije da neću obući ni jednu ni drugu, moram tražiti nešto što mi više pristaje.
Milenium i ja sam razmišljala da malo prepravim tu haljinu, ali sam odustala, a i meni je i preduga i preširoka( nisam je ja kupovala, dobila na poklon).
< Poruku je uredio zinanina -- 19.7.2010 20:33:31 >
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.7.2010 10:59:22
dacy
Meni je druga bolja, jer mi se čini da ti je prva preduga. Mada po mome mišljenju i druga bi mogla biti kraća, ali sviđa mi se dekolte i svakako druge cipele sa višom petom