Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 4.5.2010 0:13:19
Hanady RR
lako mi je za tebe...al gdje ja da nađem haljinicu...meni treba haljinetina
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 4.5.2010 0:23:46
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
lako mi je za tebe...al gdje ja da nađem haljinicu...meni treba haljinetina
haha, pa i ja nosim 40-42
e onda teacher tražim savršenu haljinu... sad ću da pucam prijdloge ovdje samo da iskopam po netu
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 4.5.2010 0:27:52
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Pa ima tih brojeva...hanady ne dizi paniku...to su normalni konfekcijski brojevi, kao i brojevi obuce 38-39.....
pa ima brojeva draga skvo a šta ako budem blesva u tome... skontala sam da mi haljine ne smiju biti kimono i bez rukava dok mi se malo ove miške ne splahnu...dužina na posla koljena...a boja...vizuelno crno ali opet u sred ljeta crno nebi išlo... ma ima na ovu svadbu da se sredim pa makar
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 4.5.2010 0:31:42
teacher75
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Pa ima tih brojeva...hanady ne dizi paniku...to su normalni konfekcijski brojevi, kao i brojevi obuce 38-39.....
pa ima brojeva draga skvo a šta ako budem blesva u tome... skontala sam da mi haljine ne smiju biti kimono i bez rukava dok mi se malo ove miške ne splahnu...dužina na posla koljena...a boja...vizuelno crno ali opet u sred ljeta crno nebi išlo... ma ima na ovu svadbu da se sredim pa makar
a da probas sa rukavima do lakta, boja ljubicasta ili zelena? neki fini dekolte, duzina do koljena?
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 4.5.2010 0:34:10
Hanady RR
e upravo to tražim...da mi je zelena boja sa kombinacija recimo srebreni ili zlatni kao kaiš ili detalja na V do pola koljena i troftaljni rukav. sad evo rovim po netu nebil šta našla simpa
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 4.5.2010 1:10:17
teacher75
hanady, evo pronasla sam idealnu haljinu za tebe, kupis zeleni materijal i jos malo nekog materijala za ovaj detalj na dekolteu (pravo mi se svidja), ako zelis napravis i kais (mozda cak i od istog materijala ili boje kao detalj na dekolteu) i nadjes dobrog snajdera mislim da bi ti bas lijepo stajala http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=8530400
< Poruku je uredio teacher75 -- 4.5.2010 1:11:19 >
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 4.5.2010 1:16:37
Hanady RR
to je to teacher...to mi treba
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 4.5.2010 1:18:28
Hanady RR
detalj bih u zlatnoj varijanti i uz ov zltana pismo tašna i zlatne sandalete...mogu ti reći idem kod šnajderice iduće sedmice da se spremimo.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 4.5.2010 1:24:09
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
to je to teacher...to mi treba
e jesam li modna mackica il nisam samo ti mene pitaj, to mi je neostvarena ambicija, modni stilista...
ma i ja sve nešto motam po netu... našla sam i neke fine od emine husedžinović al ona mi puno sa satenom radi pa neznam baš on nekako uz tjelo pripije ...nebih još ni u saten radi pupe koji još treba da sleti
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 5.5.2010 0:05:43
marny
tražim haljinu obavezno s rukavima, ni slučajno bretele jer su mi mišnice ko u Tysona, dužina nevažna, boja hmmm, neznam, zelena, ljubičasta, možda crna, obavezno mora imati kaiš/remen, to mije inače glavni aksesoriz. Ako je nađem, postavim sliku, a i ti Hanady. iskristalizirale ste mi ideju
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 10.6.2010 20:10:32
sarisari
Ja ovih dana imama jednu svadbu i cijeli grad sam obisla i nigdje nisam nasla nista, jos nemam neki srogi kriterij da li treba imati rukave, kolika duzina i slicno, ali jednostavno u gradu se ne moze nista naci sve lici na "Grand paradu":) uzas, ali sam na kraju nasla u "Ljepostvarnici" kod Vjecne vatre, haljine rade dizajnerke imaju vec neke izlozene, a moze se i naruciti i cijene su solidne
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 10.6.2010 20:20:41
Hanady RR
ja sam našla čak tri kombinacije za tri svadbe..ma nikako da uslikam kad nemam kablo za mobilac već moram mužev da žicam...
elem 1 kombinacija je sa hlačama crnim, tunika crno, zelemno, zlatno i zlatne cipe i zlatna pismo torbica...
druga kombinacija je crna haljina od lana sa nekim kao crnim detaljima oko kraja rukava i malo naprijed al kroj joj je sportska-elegancija uz to ide pismo tašna i sandalete crne lakirane
treća kombinacija je scrna haljina od tila plisiranog sa malim rukavima uz to isto lak sipe i tašnica...
nakit ću kombinirati u 1 zlatno, u drugoj scno-srebro a treća srebro i sirkoni...
elem dosta do mene ovaj mjesec
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 0:00:47
myb@by
I ja sam nasla kombinaciju za svadbu koja je u subotu. Haljina je crne boje,uzeg kroja do iznad koljena i sa prelijepim dekolteom (taman da upakujem mlijecne sike ),na noge cu obuti zlatne sandale, zlatna pismo torbica i zlatni nakit . Sve u svemu ja sam zadovoljna. Samo jos ne znam sta sa kosom da uradim,da li da je samo ravno isfeniram ili mozda napravim neku ležerniju frizuricu
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 11.6.2010 0:04:21
Hanady RR
e moja myb@by da nismo na istoj svadbi pa da ne uletimo sa zlatnim sipama i torbicom... a na autu RR naljepnice