Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 27.8.2009 11:16:32
ali84
IZVORNA PORUKA: Lulu_
nob...ne sijem nazalost ačli kreiram ko luda...samo za sebe(mislim ne kreiram sad neke stavri ono da sam neki kreator,vec si pomazem pa izmislim nest sto bi sakrilo silinu) ali slikam vam svima ko zeli haljine detaljno pa neka vam snajderice skinu snitove...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 23.12.2009 15:11:18
Anoniman
Manuela daj postavi nam sliku svoje haljine, kad ikad se svadba završila ... I meni će trebati neka fina haljinica, pa dajte još malo slika...one sa hr foruma sam sve pregledala...Dekolte ne dolazi u obzir jer mi ne stoji, volim detalje od čipke ...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 23.12.2009 15:37:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
Ma ne treba mi to sada imam vremena, nego et reko da malo razgledam ako ništa ne nađem eto me kod tebe samo moram se definitivno malo udebljat za onu haljinu ...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 15.1.2010 16:33:08
ivana st
Ova prva haljina bi bila moj izbor,ali bi ovako nešto obukla jedino da sam kuma na vjenčanju. Iako je to svečana prigoda uglavnom se svi obuku jednostavnije pa mi se glupo pojaviti u dugoj haljini, a obožavam ih! Ovo ljeto sam bila kuma pa sam si to mogla priuštit .
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 18.1.2010 13:55:49
Hanady RR
prva ili druga kominicaija al definitvno ja bih prije 1. nego drugu. Šta ću meni je crno u isto vrijeme vizuelani efekat ( mislim na kilažu) , elegancija i seksipil.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 18.1.2010 13:56:15
Anoniman
i moj Skvo kad sam ugledala poludila sam za ovim komletom iz kataloga Bellisima, mada ga nisam vidjela u njihovim buticima, morat ću se raspitat ako nije žestoko skup definitivno bih njega.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 18.1.2010 13:57:57
Skvo RR
i moj Skvo kad sam ugledala poludila sam za ovim komletom iz kataloga Bellisima, mada ga nisam vidjela u njihovim buticima, morat ću se raspitat ako nije žestoko skup definitivno bih njega.
Ni ja ga nisam vidjela u Bellissimi...kako....
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 18.1.2010 14:01:26
Hanady RR
ne moguće Skvo...a haljine si pokupupovala iza tebe odoh beze ništa na onom sniženju od 39 Km nisi ostavila da mi može
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 18.1.2010 14:12:04
Hanady RR
E ima ona njihova radnja u robotu u hrasnom (sarajevo yes offcourse) i tamo bude finih stavrčica iz prethodnih szona i kolekcija, ja sam crne hlače i sako uz njih platila punih 40KM nisma ni skontala da je tako jeftino dok nisam na kasu došla, i tu se vratim pa još dvije suknje sklepim...al avaj sad čekam proljeće da to pronosam.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 3.5.2010 23:48:32
Hanady RR
e marny imam i ja jednu svadbu 19.juna...čekam još da smršam pa da tražim nešto fino... ideje su mi na nivou 00000...ispala sam iz štosa sa viška kg