Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja nažalost ne mogu doći, imam nekih obaveza neodgodivih koje su u toku dana se nametnule, vama lijep provod i baš mi je žao što nisam u prilici, valjda će ih biti još:(
drage moje znam da sam ja bila inicijator kafe, ali nisam sigurna da mogu dodji kad imas djecu nikad nisi 100%siguran,moj F. je cjelu noc bio bolestan visoka temperatura, povracanje, curi nosic,kasalj:(sad je temperatura spala,ali nemogu ga takvog voditi u igraonu i medju drugom djecom,ali ukoliko mi muz dodje do 18h s'posla nastojacu da dodjem bar pola sata da vas vidim za sad je sve u znaku pitanja
Ja bih bila rada na kafi da se vidimo...al imama već unaprijed dogovorene obaveze četvrtkom ( a danas već dvije) ...i u skladu sa daljinom do ilidže ja stvarno nemama šanse radnim dnaima dole na kafi doći :(
Ipak radim u centru, živim u starom gradu, djecu moram preuzeti u novoga gradu i nahraniti u starom gradu pa d aodna ndgej idemo... a suprug svako veče radi tako da ja zaista imama premalo vremena radnimd naima d abih stigla do ilidže
Dobra vijest je sto selimo u svoj stan pa do vikenda moramo sve pripremiti, ja budem sa majstorima dok muz ne stigne s posla, a moram i na put najverovatnije preko vikenda pa sam bas u skripcu s vremenom
Bit ce prilike ubrzo za drugu kaficu sa vama dragim zenama. Doci se te na slatku kod mene
< Poruku je uredio medic slatki -- 17.11.2011 12:17:47 >
Evo sad i ja gledam pahuljica,bananica,dalil@ ti i ja sad za sad i da mozda ma@b@y (slomi me njezin nick hahahaha )
ja cu se potruditi jer sam vas bas pozeljela temperatura je spala ako mi muz dodje do 18h ostavicu ga on ce mu dati terapiju zaista je tesko kad nemas nikog svog da mi je mama ili svekrva tu lako bi ali voditi bolesno djete nije fer zbog druge djece
Evo sad i ja gledam pahuljica,bananica,dalil@ ti i ja sad za sad i da mozda ma@b@y (slomi me njezin nick hahahaha )
ja cu se potruditi jer sam vas bas pozeljela temperatura je spala ako mi muz dodje do 18h ostavicu ga on ce mu dati terapiju zaista je tesko kad nemas nikog svog da mi je mama ili svekrva tu lako bi ali voditi bolesno djete nije fer zbog druge djece
a mamine oči najbitnije je da dijete burde dobro... a evo imama ja svakoga svog...pa nakon 4.20 h nemama kud sa djecom se sa sobom... još njih dvije male u komletu...nekd mi dođe da sjedem i otplačem turu što ih moram gdje god poželim sa sobom vući.
al sve je to u roditeljskom stažu...samo nek su nam živi i zdravi