Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Je li danas utorak ili srijeda Totalno sam dezorjentisana. Meni odg iako sam prezauzeta, ali to mi dodje kao mini pauza, neka se inicijatorka kafice izjasni jos, sto se mene tice ok.
Evo javljam se za kaficu, svratiću na kratko, malo mi krivo zabiše nam gooooooooooollllllll, ali valjda će biti bolje, ima još do kraja utakmice:((((((((((
a veselaaaaaaaa??? ona pocela organe da proucava , nema vremena za kafe
Mora doci tamam da sve fino opisemo kakav valja a kakav ne valja
hehehh cure, znate da ja gotivim ovu ekipu koja se prijavila za kafu... znači sutra u 18 sati??? pa Boga mi trebala bi doći, danas nisam radila jer je Ajša ko malo bolesna, sada je već bolje, ostanel ovako dolazim Ako dolazi dadada nek ponese onaj kipić, bar da se uslikamo s njim Ljubim vas sve
< Poruku je uredio veeseelaa -- 16.11.2011 14:41:11 >