Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bile su nam mamine oči sa dječacima divnim, pahuljica sa svojim princezama, maja i njen dečkić, Ilhana, Nerma sa našom poznatom ''spikericom'', pa viola sa curom slatkom i na sve to srele smo i prelijepu trudnjaču JelenuT
ja sam popila kaficu u miru ali svakako ne opušteno jer su mi djeca bolesna no kako sma obećala nisma željela biti izrada pa sma došla a cure su slušale nanu i babu
Mamina princeza 01.10.2008. Mamin princ 25.12.2011.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
evo dosla sa kafe...Upoznala super zene, vidjela i ispricala se sa vec poznatim meni dragi zenama...kupila super nausnice od Skarlet i sto je najbitnije, skupili smo nesto novca za Iman. Zao mi je sto se nismo odazvale u vecem broju, jer ta malena bebica treba nasu pomoc...a i njena mama je nasa Fatimica...valjda ce drugi put biti bolje. U svakom slucaju, zene hvala vam na vecerasnjem predivnom druzenju.
Ja nažlost nisma uspjela doći a u frci koja me snašla nisma uspjela ni javiti da neću stići na kaficu
Baš mi je žao...
ja sam imala zelji da dodjem ali sam i ja i djeca bolesni od ovog gripa nisam se mogla takva pojaviti .ali naravno uplatila sam na racun i sigurna sam da bez obzira na odziv kafe zene su uplatile i pomogle na ovaj ili onaj nacin Insallah bice mala Iman dobro uz Allahovu pomoc...
Bile Pahuljice, Muaa, ....Medi_87 i makova mama su morali zbog bebica otici ranije... bebice su ko meeed....al su nam se pridruzile shee, mamin sin i lela (nisam sigurna za nik...izvini) skupile smo 160 km...
Bile Pahuljice, Muaa, ....Medi_87 i makova mama su morali zbog bebica otici ranije... bebice su ko meeed....al su nam se pridruzile shee, mamin sin i lela (nisam sigurna za nik...izvini) skupile smo 160 km...
mila je bome dolazila...al je nešto nejmaaaaaaaa ja sma je plaho poželjela vala...a i medića
ako biste pomjerile vrijeme na recimo 18h ja bih mogla ili da ja kasnim
Ako je neka od vas raspolozna za druzenje i ispijanje kafe dok jos nisu nastupili hladni dani, moj prijedlog za one koje mogu u tom djelu grada , Ilidza Grand centar srijeda 17h.
ako biste pomjerile vrijeme na recimo 18h ja bih mogla ili da ja kasnim
Ja u srijedu vozim auto na servis, pa ne znam do kada ce trajati...Meni odgovara sve iza srijede.